Cine este Saturn?!

Realitatea în care trăim

Cine este Saturn?!

Mesajde mszavai » Mar, Mar 22 2011 1:47 am

.

Ca si toate celelalte mesaje channel, mesajele transmise de Sananda prin Sal Rachele contin simbologie oculta.

Conform spuselor co-autorilor Cisco Wheeler si Fritz Springmeier exista demoni cu numele de Iisus:

“Abuzul ritualistic satanic – In aceasta categorie intra toate tipurile de abuzuri ritualistice ce au ca scop dorinta de a prada, omori sau distruge ceva de valoare intr-o persoana, in special libertatea de a gandi. Multe grupuri ce conduc abuzuri ritualistice satanice nu mentioneaza Satana folosind acest nume. Ei fac pact cu Baphomet si il invoca pe Rex Mundi (Regele Lumii – latina), sau pe Belair, Lucifer, Tatal Luminii, Dumnezeu, Kali sau chiar pe Iisus sau Iisus Christos (exista demoni care se autonumesc Iisus si care nu trebuie confundati cu Yeshua sau Yehoshua ben Joseph care este cunoscut sub numele de Iisus Christos Nazarineanul).


"Un grup din Phoenix, Arizona (Sal Rachele locuieste in Arizona) sustine ca se afla in contact cu un extraterestru pe nume Iisus Esu Sananda. Esu este numele sub care este cunoscut Satana in Africa de Vest."


The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave
Cine este Sal Rachel, dar, mai important, CINE se ascunde in spatele lucrarii sale

Vom analiza simbolistica oculta din lectiile prezentate in cadrul Scolii Misterului Sananda, in paralel cu simbolistica oculta prezenta pe site-urile lui Sal Rachel.

Conform site-lui sau http://www.salrachele.com , Sal Rachele este un "invatator, vindecator, mistic, preot, educator cu privire la 2012, medium, clarvazator intuitiv, autor, muzician si artist, un canal constient pentru extraterestri, ingeri, maestri ascensionati si Sananda Scoala Misterului".

Iata ce spun co-autorii Cisco Wheeler si Fritz Springmeier despre diferitele 'denumiri' sub care se ascund demonii:

“Sunt atatia demoni, incat nu se pune problema de 'lipsa' cand vine vorba de executarea lucrarii Satanei pe aceasta planeta. Acesti demoni poarta diverse denumiri cum ar fi: ghizi spirituali, ingeri, magicieni, stafii sau extraterestri si multe alte nume de acest fel."


The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave


Simbolistica oculta
• Tabla de sah

Veţi şti că sunteţi blocaţi în aceste condiţii ori de câte ori mintea voastră începe să raţionalizeze, să fie obsedată sau să se îngrijoreze constant de cineva sau ceva. De exemplu, dacă sunteţi îngrijoraţi că aveţi de plătit facturi, este deseori o gândire în felul următor: “Nu sunt un copil al lui Dumnezeu. Sunt un pion neajutorat în jocul de şah al vieţii. (eu personal nu am auzit ca cineva sa foloseasca aceasta expresie, dar... nu ma invart printre masoni laugh19 ; probabil 'Sananda' stie mai bine :wink .)

Dacă nu-mi plătesc facturile la timp, mi se va întâmpla ceva rău sau îngrozitor. S-ar putea să sufăr. Dumnezeu m-ar putea uita. Aş putea fi lăsat singur pe un drum pustiu, înfometat, însetat şi în durere.” Ultima săptămână ne-am întrebat “Care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla?” Aceasta este o prelungire a acelei idei.

Lectia 19
• ochiul lui Horus in piramida

Daca primul simbol este destul de subtil, cel de-al doilea vorbeste de la sine: ochiul lui Horus in piramida (simbolul Illuminati-lor).

Imagine
carte si CD - autor Sal Rachele
• Fondatorii = Zeii Creatori

Cartea „Schimbari planetare si 2012, mesaje de la Fondatori” contine de asemenea simbolistica oculta. Mesajele continute in acesta carte sunt aduse, asa dupa cum suntem informati, de catre ‚Fondatori’. Iata, conform informatiei de pe site, cine sunt Fondatorii:

„Fondatorii sunt Zei Creatori din a 12a dimensiune care au fost implicati in fabricarea initiala a ADN-ului uman. Mesajul lor prevalent este acela ca suntem cu totii fiinte din a 12a dimensiune capabile sa evolueze pana in momentul cand noi insine vom putea crea universuri intregi. Ca fii ai lui Dumnezeu, suntem invatati cum sa cream asemenea Parintilor nostri Divini. Lumea acesta (si multe altele) este ‚ciorna’ noastra unde invatam despre karma, liber arbitru, iubire si alte principii de creatie. In acest moment crucial al istoriei umane, Fondatorii dezvaluie informatii cu privire la: evolutie, ADN, fragmentarea sufletului, dimensiuni superioare, schimbari planetare, ascensiune si multe alte subiecte importante.”

Imagine

Imagine

Zeii Sumerieni (extraterestri) si mofidicarile genetice facute asupra OMULUI
http://www.crystalinks.com/sumergods.htmlDivinitatea împreună cu Zeii Creatori (arhitecţii ADN-ului) (atentie!) au elaborat un plan de a manifesta o formă potrivită pentru o anumită densitate pe care sufletul dorea să o experimenteze.

Lectia 8Forme de viaţă şi ADN

Zeii Creatori au luat energie pură de la Sursă şi au configurat-o în ceea ce misticii au numit « litere de foc sacre » (Universul Creational in care ne aflam se bazeaza pe sunet/vibratie, nicidecum pe 'litere'). Alfabetul ebraic este creat după aceste modele de energie pură. Fiecare model provine din Dumnezeire şi din mentalul Zeilor Creatori ca materie/energie subatomică. Aceste « litere de foc » se combină apoi şi se configurează în ceea ce numim « Chei ADN ». O cheie ADN este un aranjament molecular de atomi ce compune unităţile de bază ale ADN-ului - moleculele organice. Aceste chei se combină apoi şi se rearanjează formând lanţuri complexe de amino-acizi ce rezultă în tipare genetice şi energetice de ADN. Combinaţiile posibile ale proteinelor de ADN sunt de la 2 la puterea a 10-a până la 2 la puterea a 108-a fiecare dintre acestea având capacitatea de manifestare ca formă de viaţă în densităţile mai joase. Incredibila diversitate a Creaţiei, în toată gloria sa, este rezultatul unui procentaj extrem de redus de combinaţii ADN.


Zeii Creatori

În anumite scrieri cosmice, Universul nostru este considerat a fi unul dintre multele universuri ce există într-un Omnivers mai amplu. Acest concept poate fi util atunci când descriem fiinţele iluminate ce compun părţi din TOT CE ESTE. Deşi Dumnezeu a creat totul, şi noi la rândul nostru suntem Dumnezeu, şi deci facem parte din această Creaţie. Sufletele cele mai evoluate care au luat fiinţă din Dumnezeire se numesc Zei Creatori. (wow!) Ele au învăţat să creeze asemeni Creatorului nostru şi fiecare dintre ele au câte un univers de creaţii. Universul în care ne aflăm este de fapt produsul unui Zeu Creator. (nu-i de mirare!) Aceştia nu sunt separaţi de Dumnezeu, ci sunt o extensie a Sa. Aşadar, deşi Dumnezeu a creat acest univers, arhitectura şi designul a fost introdus de un grup de Zei Creatori. Aceste fiinţe măreţe (Imagine) sunt suflete de densitatea a 12-a şi sunt asemeni copiilor care au crescut şi au devenit ei înşişi părinţi, dând naştere altor copii. Astfel este propagarea sufletelor şi nesfârşita extensie a lui Dumnezeu.

Lectia 11
• Zeii Creatori = Marele Arhitect

Imagine

"In simbolismul masonic, litera G care apare in mijlocul echerului si compasului inseamna cu mult mai mult decat prima litera a cuvantului God (Dumnezeu).

Cel mai faimos simbol masonic este simbolul echerului si compasului cu litera G in mijloc. S-au facut multe speculatii in legatura cu semnificatia acestei litere si fiecare persoana e libera sa interpreteze conform propriului sau nivel de cunostinte, insa caracteristicile acestui simbol ascund un frumos mesaj filozofic ce nu poate fi ignorat de catre initiati."

Sursa: http://www.suite101.comLitera G predomina in Francmasonerie. Gradelor inferioare li se spune ca vine de la "God" (Dumnezeu, in engleza) si de la "Geometrie" (Geometry, in engleza), cu care Arhitectul Suprem a conceput acest minunat Univers. Cu toate acestea masonul de grad 33, Arthur Waite il citeaza pe Eliphas Levi (de asemenea mason de grad 33), spunandu-ne ca litera G provine de la "Venus" si ca simbolul lui Venus a fost un falus stilizat (penis). Cel mai mare autor mason din toate timpurile, Albert Pike, este de acord. In cartea "Morals and Dogma" la p. 631-632, mentioneaza ca Monad este mascul, Duad este femela, iar unirea lor sexuala a produs pe Triad care "este reprezentat de litera G, principiul generator". Acest "principiu generator" este numele de cod pentru "actul sexual".

Sursa: http://despremasonerie.go.ro/partea4.htmlOrganizatia Francmasonica il numeste pe Dumnezeu „Marele Arhitect al Universului”. Acest concept a aparut insa cu mult inainte ca francmasonii sa il denumeasca asa. Dar intrebarea care se pune este: Ce reprezinta de fapt denumirea de Mare Arhitect pe care i-o atribuie lui Dumnezeu? In Francmasonerie, „Marele Arhitect al Universului” care este un Zeu Masonic, prezinta unele atribute ale Dumnezeului din Biblie, cum ar fi: omniprezenta, omnivalenta si omnipotenta, insa nu prezinta caracteristici precum: ingaduinta, iubire si bunavointa. (…)

Acest „Mare Arhitect al Universului” la care se inchina masonii este asemenea universalului "El” sau „Forta” la care se face referinta in New Age. Si aceasta pentru ca miscarea New Age este unul dintre numeroasele instrumente prin care Satana isi aduce draconicele idei panteiste oamenilor si se bucura de un mare succes!!!

Sursa: http://www.religiouscounterfeits.org/ml_gaotu.htm• Scolile Misterelor

Stravechile scoli ale misterelor din Lemuria, Atlantis si Egipt au fost infiltrate de catre Loja Masonica (stabilindu-se Ordinea Masonica si Ordinea Magicka, etc.), astfel incat scopurile nobile ale acestor scoli, de a pastra intacta de-a lungul veacurilor ‘intelepciunea straveche’, au fost denaturate.


Iar Sananda Scoala Misterului NU este o exceptie…

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 338
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Sananda/ Jehova/ Saturn

Mesajde mszavai » Lun, Ian 30 2012 9:52 am

Doresc sa impartasesc cu voi o informatie noua transmisa de George Kavassilas in interviurile sale recente (engleza).

George a explicat intr-un mod deosebit de simplu structura Universului Creational in care ne aflam. El a spus ca avem aspecte ale noastre care sunt galaxii, alte aspecte care sunt sisteme solare, planete, oameni, animale, plante, minerale, spirite ale naturii, etc. Cu alte cuvinte avem numeroase manifestari pretutindeni in Univers.

Dupa spusele lui George, Saturn este un alt aspect al entitatii Jehova sau Sananda, asa cum este numit in New Age. Este cel care se declara 'creatorul a absolut TOT CE ESTE'. Insasi declaratia aceasta arata clar cat de ratacita si cat de separata de Adevar este aceasta entitate. George explica ca nici o entitate nu este responsabila pentru crearea a TOT CE ESTE/ MULTIVERSUL si daca ati urmarit prezentarile sale intelegeti cat de simplu si de adevarat este acest concept.

Cele 7 inele ale lui Saturn, explica George, sunt cele 7 tonuri muzicale ale sistemului solar in care ne aflam, cele 7 culori, cei 7 centrii energetici - chakre! Fiecare chakra este conectata la cate un inel al lui Saturn/Jehova. Intelegeti acum cat de corupte sunt toate invataturile spirituale ale lumii si care este adevarata 'iluminare' pe care o ating cei care mediteaza asupra chakrelor.

George spune ca actualul nostru corp cu cele 7 chakre este corpul fragmentat, iar ca Homo Luminous corpul nostru va avea un singur centru energetic (localizat in centrul pieptului, deasupra chakrei inimii) si care este de fapt 'samanta Christica'. In acea expresie vom fi Lumina pura si nu vom mai depinde de nici un fel de sursa exterioara (hrana, tehnologie, etc.) pentru existenta.

Sananda/ Jehova este entitatea din spatele religiei si a miscarii New Age si se hraneste cu energia transmisa de cei care opereaza in aceste programe. Interesant cum toate grupurile spirituale se 'bat' intre ele sustinand ca dumnezeul lor e cel adevarat, cand in realitate TOATE slujesc aceeasi entitate.


In concluzie:

Pentru cei care inca mai sunteti 'discipoli' ai 'scolii' lui Sananda, sa nu fiti surprinsi cand 'Fondatorii Universului' isi vor face aparitia si va vor duce cu ei in 'paradis'!

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 338
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Ocultism modern

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori