New (C)Age - Noua cusca

Realitatea în care trăim

New (C)Age - Noua cusca

Mesajde DARA » Joi, Aug 19 2010 1:04 pm

.

Imagine
cage (in engleza) = cusca


Spiritualitate... pe bani!

In aceste vremuri cand fiecare zi este o alta "ciorba energetica", tocmai pentru ca pe Terra sunt in desfasurare energii foarte puternice (dupa cum se vede si cu ochii fizici), unii semeni incep sa isi etaleze tot mai pregnant partea "spirituala" incarcata masiv de materie. Altfel de ce s-ar inmulti atat de mult "channelitorii", clarvazatorii si prezicatorii pe bani?! Apoi acestia sunt cunoscuti in mediul ezoteric ca mari maestri spirituali.

Scuzati-ma, dar cum este posibil ca o fiinta care se crede cunoscatoare si afirma ca are acces permanent spre alte dimensiuni (mult superioare...), sa faca gafe gen "prezicere viitor", cand in mod normal si o persoana mai putin cunoscatoare stie deja la ora actuala ca mintea este schimbatoare, iar manifestarea a toate se face aici si acum, in functie de modul in care fiecare gandeste si cuvanta, putand astfel in orice moment sa renunte la un vechi program, creand instantaneu unul nou.

Prin afirmatiile care se fac (priviti si la diversele mesaje channel), se atesta clar schimbarea modului de gandire, dovada ca de fiecare data afirmatiile aduse in prim plan sunt diferite, batandu-se adesea cap in cap (ba suntem co-creatori, ba nu suntem, ba exista karma, ba nu mai exista, etc.). Apoi, introducerea in subconstient a unui program de asa zis "viitor" inseamna manipulare. Nimeni nu mai este atent la prezent, prezentul din care se creeaza totul si toate sunt in noi.

Personal consider ca este mult mai important sa fiu constienta de prezent, sa fiu un OM care isi ajuta semenii (atat cat se pricepe si poate) fara a-mi inmulti materia, caci noi nu suntem doar materie, iar materia care suntem s-a creat din spirit. Ea este o reflectare a ceea ce suntem noi cu adevarat Acasa (la origini).

Sa fim vigilenti si sa ne folosim discernamantul, altfel riscam sa ne dam in "petec" si sa ne "inecam" precum tiganul la mal.

Imi cer scuze tuturor celor pe care poate cuvintele mele i-au tulburat si indraznesc sa va rog din nou: Iubiti-va oameni buni, apreciati-va la justa voastra valoare, nu mai rataciti pe cai straine, credeti in puterea voastra interioara si nu "aruncati" cu bani in cei ce isi zic paranormali (nu exista asa ceva, decat oameni constienti si inconstienti), caci in plan subtil le faceti rau si lor si voua, incetinindu-va reciproc trezirea constienta.

Va imbratisez cu toata iubirea mea! :curcubeu: :soare:
DARA
Avatar utilizator
DARA
 
Mesaje: 56
Membru din: Lun, Noi 06 2006 8:47 pm

"Maestri Reiki"

Mesajde Luci » Lun, Feb 14 2011 10:14 pm

Servus fratilor! :love21

Din cate se observa, este din ce in ce mai evident cum foarte multe simboluri sunt corupte de minti pervertite care-i atrag si-i fac maestri (cica ii initiaza) pe banda rulanda pe multi, si care se declara pompos "Maestri Reiki" si-si promoveaza tehnicile corupte, prin fel de fel de mijloace (si net-ul este pe primul plan la asemenea practici, cu tot ceea ce cuprinde), cai (mai putin ortodoxe, vorba aia), cam in acelasi "stil" cum si-au obtinut "atestarile si gradele". Atentie marita la acestia, nu va lasati prinsi in plasa lor (mai bine zis in plasa celor care i-au prins in plasa (posibil ca de cateva generatii, insa asta-i o alta discutie, foarte "subtila", ei doar executand si promovand simboluri corupte).

Dupa umila mea parere este o "lucratura" si spun asta deoarece este deja o moda de-a te face Maestru Reiki, ca no, este la moda, asta in mintiuca celor ravasiti de diverse neputinte (pe care-i si atrag destul de usor, doar cateva mesaje subliminale si-s adepti loiali). Insa este o alta si alta modalitate a celor care "ai de steaua lor"( cum se zice pe la noi pe la taranoaiasan), se vor a fi considerati de oameni, "Salvatorii".

Va (re)amintesc ca adevarati, curati, autentici Maestri Reiki sunt foarte putini si nu-si fac reclama de nicio culoare si mai ales nu cer bani (sau nu-si delega slugile sa spuna ca "daca vreti sa aduceti ofranda o anumita suma de bani Maestrului, puteti sa... :wink), cei Autentici fiind constienti ca asa cum au primit Darul, asa trebuie sa-l transmita mai departe si mai ales, fiind constienti ca Divina Sursa are metodele ei de a le pune la dispozitie, atat cat le este necesar, ca sa-si faca treaba asa cum se cuvine (cum/cat/cand nu Maestrul este cu astea), insa asta-i o alta poveste.

De-a lungul vremurilor tehnicile s-au dezvaluit omului in adevarata lor valoare, ca tehnici terapeutice si spirituale. La baza perspectivei preventive si terapeutice sta acelasi principiu de preluare a energiei din exterior sau din interior si o redirectionare a acesteia in scop vindecator. Constientizarea si controlul energiei vitale sta la Baza obtinerii Echilibrului si Armoniei.

Asadar, atentie la neatentie!


Cu drag,
Lucia :curcubeu:
Luci
 
Mesaje: 6
Membru din: Mar, Sep 12 2006 2:28 pm

Adevarul despre miscarea New Age!

Mesajde Iuliana Alba » Mie, Feb 16 2011 11:33 pm

Mă numesc Iuliana Alba şi sunt din Bucureşti.
Aş vrea să transmit salutul şi felicitările mele d-nei Monika Szavai pentru ţinuta şi conţinutul acestui forum. Acum câţiva ani am încetat să mai vizitez acest site, văzând ce se întâmplă cu lightworker.com şi Steve Rother şi crezând că acest site urmează întocmai acea mişcare.
Acum aproximativ o lună am vizitat forumul dvs. şi am observat cu uimire şi bucurie că lucrurile nu stau aşa, iar forumul cuprinde atâtea articole care trag semnale de trezire privitor la situaţia reală în care se află umanitatea astăzi, inclusiv situaţia reală in privinţa mişcării New Age.
Vă mulţumesc pentru statornicia cu care vă dedicaţi trezirii semenilor noştri, şi aş fi bucuroasă dacă aş putea fi şi eu de ajutor demersului dvs.
Sper din toată inima ca umanitatea să înceapă, în sfârşit, să se trezească, iar lumea în care trăim să poată, în sfârşit, a fi schimbată.
Avatar utilizator
Iuliana Alba
 
Mesaje: 4
Membru din: Mie, Feb 16 2011 10:40 pm

Mesajde mszavai » Joi, Feb 17 2011 10:10 am

Imagine

Iubita Iuliana si iubiti prieteni,

Dupa cum bine stiti operam in cadrul unui program creat de cei care ne conduc, iar acest program opereaza pe frecventa mintii. Atata timp cat vom 'alerga' in exterior sa gasim raspunsurile, vom continua sa fim sub controlul lor, vom continua sa primim 'in transa' informatiile pe care acestia doresc sa ni le transmita si vom continua sa le veneram zeitatile! Imagine

Fie ei Adama, Arhanghelul Mihail, Ashtar, El Morya, Grupul, Heru, Kryon, Kutumi, Maitreya, Matei, Melchizedek, Metatron, Quado, Ramtha, Sananda, St. Germain, Tobias, Vywamus si orice alta entitate cu nume sofisticat, in spatele informatiei primite de la acesti 'maestri ai luminii' se afla aceeasi 'papusari' care trag 'sforile' unei umanitati prea absorbite de propria-i salvare!

Simbolistica oculta este prezenta in mesajele tuturor acestor entitati. Spre exemplu, informatiile transmise noua de 'parintele umanitatii' Adama [hmm :think ... rasa umana actuala este un produs al impregnarii femeilor umane cu samanta 'Zeilor' (reptilienii), deci...] seamana foarte mult cu obiectivele noii ordini mondiale:


De vreme ce la noi durata de viaţă este foarte îndelungată şi există un potenţial pentru întemeierea unor familii numeroase, planificarea atentă pentru beneficiul tuturor devine extrem de importantă. Spre deosebire de cei de la suprafaţă, nimănui din Telos nu îi este permisă întemeierea unei familii până ce nu atinge maturitatea şi pregătirea pentru a iniţia un pas atât de important. Noi nu permitem ca nişte copii să crească alţi copii aşa cum procedaţi voi la suprafaţă.

(...) Cuplurilor angajate într-o căsnicie relaţie nu li se permite să aibă copii. Ţelul principal al acestor căsătorii nu este creşterea copiilor. Aceste mariaje durează de la câţiva ani până la câteva sute de ani sau şi mai mult. Controlul naşterilor nu reprezintă pentru noi o problemă. Naşterea unui copil este considerată ca fiind un eveniment măreţ şi foarte preţios pentru sufletul care vine şi conceperea unui copil se face doar pe bază de „invitaţie”. În societatea noastră nu există sarcini nedorite. În Telos, o femeie poate rămâne gravidă numai dacă intenţionează şi asta se întâmplă abia după pregătiri foarte minuţioase şi serioase. (wow!!!)Datorită abuzului de putere şi distorsionărilor principiilor divine de către conducătorii politici şi religioşi şi practic în toate domeniile de viaţă, care au luat o aşa mare amploare pe Pământ de timp îndelungat, mulţi dintre voi trăiesc cu o vie dorinţă de a experimenta eliberarea de control şi manipulare, de la aplicarea unui sistem ierarhic distorsionat. Marea majoritate dintre voi este complet împotriva ideii de ierarhie de orice fel, chiar şi a ierarhiei spirituale. Pentru că inimile voastre mai sunt încă îndurerate după acest îndelungat abuz acest lucru este de înţeles.

Cu toate acestea, pe tărâmurile superioare, există un sistem ierarhic şi chiar acest sistem face ca Universul şi întreaga creaţie a lui Dumnezeu să funcţioneze în ordinea divină. Negarea voastră, refuzul vostru de a admite că acea ierarhie există pe tărâmurile superioare n-o schimbă cu nimic. Doresc să vă reamintesc că pe tărâmurile superioare noi funcţionăm în cadrul unui sistem ierarhic bazat „doar pe Iubire pură” şi pentru cel mai înalt bine al tuturor; iar aceasta este absolut minunat, dragii mei.

În vremurile ce vor veni, acest sistem ierarhic va fi implementat şi pe Pământ; nu se poate altfel. (grozav!!!) Va fi de bunăvoie (cum poate fi un sistem implementat în mod condiționat 'de bunăvoie'???) şi bazat pe Iubire şi principii Divine. Cei care vor conduce, vor conduce doar datorită dreptului lor divin de a conduce. (sună familiar??) Nivelul spiritual obţinut, iubirea şi măiestria pe care le-au dobândit le vor câştiga aceste drepturi. (wow!!) Un sistem ierarhic bazat pe principii divine în nici un caz nu este desemnat să vă depriveze de puterile voastre. Dimpotrivă, serveşte la amplificarea divinităţii şi a puterilor voastre pe cele mai înalte culmi.

Vă cer să vă eliberaţi de concepţiile greşite şi temerile privind ierarhia spirituală. Noi percepem că mulţi lucrători în lumină aproape că au jurat să respingă orice fel de autoritate. În dimensiunile superioare noi toţi, inclusiv voi şi cine sunteţi voi de cealaltă parte a vălului, întreaga creaţie, de la cea mai neînsemnată insectă până la cel mai înalt nivel de conducere Dumnezeiască funcţionăm într-un sistem ierarhi. Când treceţi la nivelul vostru următor, veţi descoperi că veţi lucra şi studia în grupuri. Fiecare grup este întotdeauna susţinut de către un membru dintr-un eşalon superior de pe scara evoluţiei. Aceasta nu înseamnă că unul este superior altuia. În fond toţi sunt una şi nici unul nu este mai bun decât altul. Înseamnă doar că unul a obţinut mai curând decât voi ceea ce vă străduiţi voi să obţineţi şi că doreşte să fie mentorul vostru în atingerea ţelurilor voastre.

În acelaşi timp, pe măsură ce urmaţi cursurile şi lucraţi sub îndrumarea celor care au obţinut aceasta înaintea voastră, veţi fi de asemenea responsabili de a prelua o poziţie ierarhică, sau de a fi mentorul unui asemenea grup de suflete, care nu au obţinut încă nivelul pe care l-aţi atins voi şi cu mare bucurie şi împlinire veţi lucra alături de ei. Scara evoluţiei şi absolvirii se urcă prin „serviciul” adus vieţii. Acesta este unul dintre marile mistere al acestui măreţ lanţ al Vieţii. De aceea suntem noi atât de dornici şi bucuroşi să vă asistăm pe voi toţi.La fel si invataturile 'sorei/fratelui nostru' Kryon:

Dacă ar fi existat şcolari care ar fi învăţat mai greu în clasă, copiii ar fi observat situaţia imediat şi i-ar fi instruit în particular. Ceea ce voi numiţi lecţii (teme) pentru acasă, era un acord ca fiecare student să instruiască pe un altul, ca toţi să poată să ţină pasul cu clasa. Însă, singurul lucru pe care îl duceau acasă era un alt student! Cu cât mai repede învăţau, cu atât mai repede luau vacanţa! Acest lucru are sens pentru copii. Voi puteţi spune, “Ei bine, ce se întâmplă cu cei care creează necazuri? Existau astfel de situaţii în marele ţinut al Lemuriei?” Desigur. Nu judecaţi când vă voi spune cum le-au mânuit!

Aceşti copii aplicau autodisciplina lor înşişi – oh, nu prin sistemul de intimidare, pentru că nu exista în conştiinţa unui copil conceptual. Reamintiţi-vă, în acest fel de conştiinţă, privirea de ansamblu este sarcina grupului, nu puterea individuală. Copiii au mânuit situaţiile prin logică. Dacă exista vreun student de dus înapoi pe calea vacanţei lor, ei îl instruiau cât de bine puteau ei. Dacă unii nu răspundeau, sau erau dintre cei care făceau necazuri, aceştia erau îndepărtaţi. Oricine era îndepărtat de la şcoală prin consensul clasei, nu mai putea nicicând să revină în clasă. În schimb, ei trebuiau să urmeze alte clase, care nu existau în Lemuria Maior. Acest lucru, desigur, a creat o altă societate, una care era desconsiderată şi adesea ei nu trăiau mult, (grozav! ca in subliminalul film Code 46) până când câştigau dreptul de a merge la Templul Reîntineririi, care a constituit o parte importantă a sistemului de sănătate din Lemuria.

Sever, puteţi spune voi? Într-adevăr. Raportat la standardul evolutiv de azi, poate că era. Dar, acesta era modul în care au funcţionat şcolile. Societatea voastră a progresat în moduri în care ei nu au progresat, pentru că voi aţi lucrat în alte părţi pentru iluminarea voastră.

Inainte de a prelua orbeste aceste informatii transmise din 'sferele inalte' de catre 'maestri ascensionati', cati dintre noi ne-am informat cu privire la identitatea acestor 'maestri' si a activitatilor lor 'pamantene'?

Contele St. Germain (169?-1784) este un bun exemplu de ofiter din cadrul serviciului de informatii. El a fost unul dintre liderii Illuminati din perioada respectiva. Facea alchemie pentru Louis XV si magie pentru leaderul Francmason Karl - print de Hesse. Spiona pentru olandezi, francezi si cine mai stie pentru cine. Juramantul lui de credinta apartinea Religiilor Misterelor ale Illuminati.

The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled SlaveDupa cum se poate vedea, aceste mesaje 'canalizate' au ca scop conducerea omenirii (asemenea unui cioban care isi conduce turma) spre prapastie. Ne numesc, si pe buna dreptate, oamenii oi (sheeple).

DEPINDE DE NOI SA LE DOVEDIM CONTRARIUL!


Iuliana, iti multumesc :flowers pentru frumoasele gandurile transmise, iti voi scrie privat.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

New Age

Mesajde Iuliana Alba » Joi, Feb 17 2011 5:40 pm

Mă copleşeşte bucuria şi entuziasmul. Nici nu am putut spera că voi găsi undeva atâta claritate despre imensa lucrare de control mental care a primit denumirea generică New Age, şi care era menită să-i facă să se rătăcească pe toţi cei care se trezeau şi aveau căutări spirituale (din păcate lucrarea le-a reuşit... dar nu chiar pe deplin). Întru totul de acord cu ceea ce aţi scris (îmi vine să sar în sus de bucurie).

În urmă cu puţin timp am scris un articol prin care am încercat să deschid ochii românilor asupra acestui subiect. Am scris acest articol cu un ton puţin mai idealist, pentru că mi-am seama că adevărul despre acest subiect va fi dureros şi dificil de primit. Articolul a fost scris înainte de a găsi forumul dvs, dar nu a fost publicat şi vi-l trimit aşa cum a fost el scris la acel moment
.

Înainte de toate trebuie să ne amintim cine suntem şi de ce am venit pe Pământ în acest timp deosebit.
În energia foarte întunecată care a fost pe Pământ, am uitat cu desăvârşire cine suntem şi care este rostul nostru aici, am uitat de Planul Divin pe care ni l-am asumat înainte de întrupare, care prevedea că la un moment dat ne vom trezi, ne vom dezidentifica de identitatea temporară pe care lumea ne-a dat-o, şi ne vom aminti...

Acum este acel moment. Acesta este momentul trezirii. Momentul trebuia să fie mai de mult, dar somnul a fost prea adânc, iar din păcate mulţi au ales să se întoarcă pe partea cealaltă şi să continue să doarmă. Mulţi dintre cei care ar fi trebuit să-i trezească pe ceilalţi s-au rătăcit în alte preocupări şi şi-au uitat misiunea.

Este adevărat că cei care vor să-şi păstreze puterea pe care o au de milenii asupra umanităţii au făcut tot ce le-a stat în putinţă să împiedice trezirea şi să prelungească somnul cât mai mult..., dar, după cum spunea cineva, noi unde suntem?

Ne-am lăsat prinşi de tot felul de înșelăciuni, ne-am lăsat drogaţi emoţional ca să nu mai suferim (căci existenţa în lumea aceasta plină de întuneric este o suferinţă pe care în mod surd fiinţa noastră a simţit-o în permanenţă) şi neputând suporta suferinţa am ales să adormim la loc.

Este timpul să ne trezim căci este ceasul cel de pe urmă! Am fost trimişi aici în slujba umanităţii pentru a ajuta la trezire, deci trebuie să ne trezim noi mai întâi. Umanitatea trebuie ajutată acum, si astfel cine se recunoaşte pe sine ca fiind trimis cu această misiune este foarte important să se alăture mişcării de trezire a tuturor celor care vor putea şi vor vrea să se trezească. Am fost separaţi de prea mult timp, iar singuri nu am putut şi nici nu am putea reuşi, căci am fost trimişi ÎMPREUNĂ şi nu oricum, ci într-o ierarhie, în care fiecare are rostul şi menirea sa bine definită, aşa cum este şi în lumile celeste.

Unii dintre noi nu au adormit, ci şi-au dedicat întreaga viaţă pregătirii pentru misiunea cu care au fost trimişi de Dumnezeu pe Pământ, marea majoritate, însă, care au adormit din nou cred că ei sunt bine, şi că fac ceea ce trebuie.
Cel care a adormit uită că a adormit, aşa că trebuie să ne scuturăm, sau, şi mai mult, să avem smerenia de a accepta să fim scuturaţi. Nu suntem nişte fiinţe plăpânde care nu pot accepta adevărul, chiar dacă ne doare: am adormit din nou şi am mai fost şi hipnotizaţi de cei malefici şi manipulaţi să credem nişte minciuni bine ticluite pe care le-au ambalat frumos şi strălucitor sub denumirea New Age.

Mişcarea New Age,care a potopit Pământul, ne-a învăţat să trimitem lumină, ne-a spus că noi suntem “creatori”, că suntem “maeştri”, că suntem atât de puternici să ne creăm realitatea şi lumea pe care o dorim, iar în acest timp, fiinţele întunecate întrupate pe Pământ ne furau lumea de sub picioare şi în timp ce noi le trimeteam acestor fiinţe întunecate lumină şi iubire. Ne-am lăsat îmbătaţi cu iluzii, lăsându-ne adunaţi la cursuri felurite venite din America, pentru care plăteam sute de euro sau dolari, in cadrul cărora eram hipnotizaţi de-a dreptul şi eram reduşi la stadiul de fiinţe decerebrate, capabile doar de emoţii. Iar emoţiile nu sunt sentimente.

Iubirea, care este un sentiment, a fost redusă şi pervertită la stadiul de emoţie, transformată cu totul într-un drog cu care ne-a fost adormită vigilenţa, discernământul, spiritul.

Mişcarea New Age ne-a spus că nu există de fapt întuneric, că nu există diavol, că nu este vorba, deci de o luptă între întuneric şi Lumină, etc., dar fiinţele întunecate se luptă din toate puterile cu orice fiinţă care are măcar un strop de Lumină în ea, iar noi nu ne dăm seama. Înţelepţii ne-au atenţionat că cea mai mare victorie a întunericului este să ne facă să credem că nu există. Iată ce a spus părintele Arsenie Boca.

Este timpul să ne dezmeticim, şi ca prim pas, să aruncăm învăţăturile New Age pe care mulţi dintre noi le-am crezut. Ştiu că atunci când îţi dai seama că ai fost înşelat tocmai din cauza bunei credinţe, şi că cel care a fost înşelat a fost sufletul, care este partea cea mai suavă şi mai delicată a fiinţei noastre, atunci te cuprinde mânia. Şi îţi dai seama ce plan diabolic poate fi acela care înșeală sufletul omului, şi cum sunt cei care l-au gândit şi pus în aplicare.

Neştiinţa, naivitatea, slăbiciunea au fost întotdeauna puncte nevralgice ale omului. Dar au mai fost şi altele cum ar fi trufia de a ni se spune că suntem maeştrii, dorinţa de înavuţire a celor care au făcut tot felul de cursuri şi au acumulat o mulţime de diplome, crezând minciuna potrivit căreia devii o autoritate după doar câteva zile, după ce urmezi un curs pentru care ai plătit bani mulţi, etc. A fost de asemenea goana după puteri paranormale, goană pe care au exploatat-o cu abilitate cei ce promiteau luna de pe cer, dar care nu ofereau in realitate nimic, a fost dorinţa disperată după vindecări facile şi dorinţa de a deveni peste noapte vindecător, fără să se înțeleagă că pentru a obţine ceva, orice, este nevoie uneori de o strădanie de-o viaţă şi chiar de mai multe vieţi pentru a face un salt evolutiv. Nimic nu se oferă celui care vrea să primească totul de-a gata, sau într-un mod facil, şi chiar dacă i se dă, nu are înţelepciunea necesară pentru a putea păstra sau folosi darul pe care l-a primit.

Acestea sunt doar unele dintre cauzele pentru care ne aflăm aici, ca indivizi, ca neam şi ca umanitate. Cred că abia acum ne dăm seama cât de multe avem de fapt de învăţat, şi cât de mult ne-a lipsit smerenia, bunul simţ şi cat de mult avem nevoie de adevărata îndrumare. Adevărata îndrumare nu ne va spune că suntem mai mult decât suntem, nu ne va măguli orgoliul, poate că nu ne va menaja sensibilităţile, dar ne va spune Adevărul. Adevărul despre noi, despre lume, despre viaţă, despre societatea în care trăim, despre Dumnezeu, despre bine şi rău, despre răul din noi, şi mai ales cum să muncim din greu să dăm afară din noi şi din lumea in care trăim, răul care ne stăpâneşte.

Cu toată dragostea, din toată inima,
Iuliana Alba

Şi eu cred că încă mai putem face ceva, acum este timpul, umanitatea pare să se trezească.

Cu drag
Iuliana Alba
Avatar utilizator
Iuliana Alba
 
Mesaje: 4
Membru din: Mie, Feb 16 2011 10:40 pm

Mesajde mszavai » Vin, Feb 18 2011 4:44 am

.
Imagine


Draga Iuliana, trebuie sa marturisesc ca bucuria si entuziasmul sunt reciproce! :yahoo

Am fost pana acum obisnuita cu atitudinea cititorilor de a intoarce spatele, deranjati de directia pe care a urmat-o acest site.

Multe dintre adevarurile prezentate de mine (si nu numai) aici pe forum, sunt ceea ce eu numesc 'adevaruri incomode'. Stim de ele, dar am prefera sa nu ni se reaminteasca. Este mai bine daca intoarcem capul in directia cealalta, pentru ca noua ni s-a spus deja ca suntem 'cei alesi'.

Spre exemplu, este greu de acceptat ca intunericul este simplu doar cealalta polaritate a luminii, este parte din noi si nu ceva iluzoric ce pluteste in eter. De-asemenea este greu de acceptat ca niste 'entitati de lumina' (ale caror nume le-am auzit pentru prima oara!!! dar pe care le iubim asa de mult...) ne-ar vrea raul. Asa ceva nu se poate, pentru ca noi credem... 'in lumina'!

Este timpul sa ne trezim cu adevarat din transa hipnotica a mesajelor channel in care primim, fara a mai judeca, orice informatie ce ni se implanteaza in creier. Asa dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, nu am considerat niciodata channelul o metoda de incredere in comunicarea cu spiritul, tocmai pentru ca se face prin intermediul mintii, frecventa deosebit de 'bruiata'.

Tot dupa cum am mai spus, multe dintre conceptele prezentate in New Age (noua religie) sunt concepte oculte (aceleasi concepte - o alta terminologie):

    - purtatorii luminii - Lucifer este considerat purtatorul luminii, iar torta este simbolul lor satanic (ex: Statuia Libertatii, Columbia Pictures, Memorialul Printesei Diana.

    - cei 'alesi' (cei iluminati) vor ajunge (ascensiona) in 'paradis'. Satanistii/ reptilienii se considera cei alesi care vor ajunge sa traiasca intr-o lume in care Lucifer va fi reinstaurat
Iata ce ne transmitea Matei in mesajul lui din 6 noiembrie 2010 (am primit acest mesaj in email):


Dezvaluirea unei nave spatiale pe cerul de deasupra New York-ului, cu cateva saptamani in urma reprezinta numai unul dintre numeroasele evenimente similare care au avut loc in diferite zone si in diverse momente, pretutindeni in lume. Desi nava mama sau o mare flota de nave ar fi putut sa apara in cadrul unui eveniment recent la Washington, DC. acest lucru nu ar fi fost prudent. In loc sa fie dovada ca alte civilizatii va sunt aproape pentru a va ajuta, asemenea desfasurare ar fi fost in folosul intunecatilor, ale caror emisiuni sau filme au indoctrinat publicul sa reactioneze cu frica la orice prezenta extraterestra. Cu toate ca un numar din ce in ce mai mare de oameni crede in existenta unor fiinte inteligente „in spatiu”, destul de putini stiu ca numai fiintele evoluate din punct de vedere spiritual pot fi aproape, deoarece intensitatea Luminii nu permite sub nicio forma apropierea de partea voastra de galaxie, a oricarui tip de civilizatie inclinata spre intuneric.

Oricum, frecventa aparitiilor va continua sa creasca – si la fel numarul locurilor in care acest lucru se intampla – pana cand familia noastra universala va fi recunoscuta oficial.Minunat! Deci, asa cum am mai spus intr-un mesaj de-al meu, sa ne asteptam la o regizata 'invazie extraterestra'.


Semnificatia eliberarii minerilor din Chile se extinde dincolo de curajul, rezistenta, perseverenta si cooperarea care au dat nastere unui puternic capital emotional, investit de intreaga lume pe intreaga durata a asteptarii de dinaintea finalului fericit si al exploziei de bucurie ce i-a urmat. Ridicand stacheta omenirii pe Pamant, din atatea puncte de vedere, aceasta operatiune de salvare a aratat, intr-un mod coplesitor, efectele vibratiilor superioare la care Pamantul a ajuns pe calea inaltarii sale. Eforturile colective si reactiile emotionale – incepand cu momentul prabusirii minei si pana cand ultimul om salvat a ajuns la suprafata – nu ar fi putut sa se intample cu cativa ani in urma, inainte ca energiile feminine sau ale zeitei sa fi inceput sa vina pe planeta, pentru a echilibra energiile masculine care au dominat, timp de atata vreme, viata pe planeta voastra.Wow!!! Toate aceste cuvinte pompoase la adresa unui regizat ritual satanic desfasurat in jurul cifrei 33. Multumim, Matei, :bowdown ne-am mai luminat putin! :?


Sa va mai dam un exemplu clar de dualitate: problema controversata a incalzirii globale. Cei care cred ca este un fenomen natural, citeaza epocile glaciale ale Pamantului, ca dovada a faptului ca omenirea nu are nimic de-a face cu temperaturile record din aceste zile, cu topirea ghetarilor si cu gravele anomalii climaterice. Ei cred ca nu este nevoie sa se schimbe tehnolgiile de fabricatie, sau sa se treaca la surse alternative de energie, deoarece acestea sunt prea costisitoare. Apoi sunt cei care cred ca stiinta dovedeste ca schimbarile climaterice sunt rezultatul actiunii omului. Ei indica poluarea industriala si folosirea bio-combustibililor ca fiind cauza si sustin ca, daca nu se va lua nicio masura pentru a pune capat acestor practici, se va ajunge la distrugerea completa a mediului inconjurator. Intrucat cele doua tabere sunt la cutite, nu se face niciun efort major pentru schimbarea modului de desfasurare a activitatii curente.Draga Matei, in primul rand sa stii ca termenul de 'incalzire globala' nu mai este de actualitate, statisticile dovedesc o racire a climei, astfel incat termenul a fost actualizat. Se spune acum 'schimbare climatica'. Deasemenea, doresc sa te informez ca tocmai cei care au tinut sa ne atraga atentia asupra acestor 'schimbari climatice' (sunt sigura ca ii cunosti bine!) sunt chiar cei care au poluat si devastat planeta si continua sa o faca si in prezent! Intelegem ca pentru tine inca mai e o problema 'de dualitate', insa noi preferam sa vedem dincolo de ea!

Si inca ceva. Multumim pentru interventiile tale 'bine intentionate', dar... NE DESCURCAM SI SINGURI!P.S. Iuliana draga :floare , as vrea sa te rog pe tine si pe toti cei care urmaresc acest site, sa imi spuneti pe nume, caci, la fel ca voi, sunt... un simplu om.


Cu multa dragoste,
monika :love20
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde Iuliana Alba » Vin, Feb 18 2011 5:06 pm

Draga Monika si dragi prieteni,

Problema acuta care se pune si care s-a pus intotdeauna a fost: care este posibilitatea de a aduce adevarul fiintelor care se afla sub stapanirea intunericului (raului intrupat si destrupat, caci despre asta este vorba).

Trebuie sa-ti spun ca una dintre manevrele raului este sa prezinte adevarul despre el si despre ei (Illuminati, reptilieni, demoni, diavoli) intr-un mod socant, agresiv si plin de cruzime, ca sa se asigure ca acest adevar va fi respins (ceea ce se si intampla).

Fiintele obisnuite intrupate pe Pamant (oamenii) nu pot (si nici nu este rostul lor) sa faca fata singuri, sa suporte (cel putin nu brusc si dintr-o data) confruntarea cu raul, cu atat mai mult cu cat existenta lui se manifesta pe mai multe nivele, incepand cu planul fizic in sus.

Raul a lucrat coordonat din planul astral si in planul fizic, atat asupra fiecarui om in parte, cat asupra grupurilor, popoarelor, regiunilor culturale. Impotriva fiecaruia s-a lucrat cu mijloace specifice, potrivite fiecarui grup, popor, cultura etc. S-a asigurat ca portile tuturor si fiecaruia sa fie inchise catre adevar, toate caile de a ajunge la ei sa fie compromise prin programari anterioare.

Iti spun aceste lucruri din propria mea experienta si din pregatirea mea personala pentru misiunea mea.

Adevarul trebuie adus cu blandete si treptat, astfel incat sa nu se activeze blocajele de respingere pe care raul le-a creat in fiecare om. Oamenii trebuiesc ajutati sa primeasca adevarul, facandu-i in acelasi timp sa se simta in siguranta, caci este acolo cineva pentru ei, care ii intelege, ii sprijina, ii primeste, care a trecut prin rau si nu se mai teme de el. Exista mecanisme de respingere create si programate de rau la nivel mental, la nivel sufletesc, la nivel de sensibilitate, la nivelul fricii de supravietuire, practic la nivelul fiecarui centru minte al omului.

Raul lucreaza coordonat din mai multe dimensiuni.

Si Ierarhia Divina lucreaza coordonat din mai multe dimensiuni, inclusiv in planul fizic, fireste, prin fiinte intrupate. Catastrofal este ca multe dintre fiintele intrupate cu misiune s-au ratacit, au fost prinse de rau, si sunt folosite de rau acum. De aceea ne aflam in situatia in care ne aflam. Abandonul lor ne afecteaza pe toti, si intregul Plan Divin in cadrul caruia am venit la intrupare pe Pamant.

De aceea problema care se pune este: cum sa se procedeze practic pentru a aduce adevarul, pentru a-i scoate de sub stapanirea intunericului pe toti oamenii care pot fi salvati. Raul s-a asigurat ca ei insisi se vor impotrivi. Speranta umanitatii sta in unitatea celor care nu au abandonat, nu s-au vandut, care s-au trezit din tot felul de inselaciuni in care au fost prinsi.

Noi trebuie sa ne adunam laolalta sa asternem calea sau caile potrivite pentru cat mai multi, deoarece pentru fiecare in parte este o cala care ar putea marge mai bine pentru a putea sa iasa din intuneric. Noi impreuna, coordonat trebuie sa cream acele cai. Ierarhia Divina a lucrat intotdeauna prin cei intrupati. Noi cream posibilitatile pentru ca Lumina din sferele Divine sa se poata materializa in acest plan in realitati concrete. Cu fapta, nu doar cu gandul.

Aceaste este misiunea noastra.

Din toata inima, cu toata daruirea
Iuliana Alba


P.S. Sper ca mesajele mele nu sunt prea lungi pentru a fi citite.
Avatar utilizator
Iuliana Alba
 
Mesaje: 4
Membru din: Mie, Feb 16 2011 10:40 pm

Mesajde mszavai » Lun, Feb 21 2011 8:22 am

.

Imagine


Asa dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, cand intelegem Principiile Vietii si Existentei si faptul ca energia care suntem comunica cu energia celorlalti, vom putea intelege ca daca dorim intr-adevar sa schimbam lumea, trebuie sa ne schimbam pe noi insine! Atentia trebuie sa ne fie indreptata intotdeauna asupra noastra si nu asupra celor din jur.

Si, paradoxal, in acelasi timp sa ne amintim ca fiecare este pe drumul lui si fiecare este exact acolo unde trebuie sa fie (altfel nu ar fi acolo, simplu!).De asemenea 'controlul', 'ierarhiile divine' sunt concepte si structuri ce apartin realitatilor sintetice (distorsionate).

Structurile sintetice - copii ale Proceselor Naturale ale Firii, sunt bazate integral pe Geometria Sacra - limbajul quantificat al numerelor si forma cea mai apropiata (dar nu exacta!) prin care matematica interpreteaza Procesul de Manifestare al Creatiei.

VIATA exista dincolo de Geometria Sacra si a existat cu mult inainte ca aceste 'limbaje de interpretare' sa fie create.

Iar OMUL este FRACTAL UNIVERSAL - fiinta si forma de manifestarea cea mai complexa din Univers.


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Lun, Mar 21 2011 4:41 pm

.

Iata ce spun co-autorii Cisco Wheeler si Fritz Springmeier in cartea
The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled SlaveDatorita faptului ca oamenii au sacrificat in mod voit adevarul in favoarea deceptiei, in nevoia lor de a se elibera de drama, ei au ales in mod voit sa fie inselati. Aceasta alegere de a fi inselati are o foarte puternica semnificatie spirituala. Oamenii acestia nu mai sunt iubitori de adevar. Nu este suficient ca adevarul sa le fie prezentat acestor oameni. Ei l-au respins. Va trebui ca la un anumit moment dat ei sa inceapa sa il caute din nou. Acestor oameni le pot fi aduse orice dovezi care sustin adevarul, insa ei vor continua sa il respinga. Legatura lor cu demonii va trebui rupta cumva.

Aceasta legatura poate fi rupta in mai multe feluri. Scoaterea in evidenta a minciunilor este cateodata suficienta pentru a rupe vrajile demonice facute asupra populatiei. Insa este necesar ca evidentierea minciunilor sa fie urmata de adevar si iubirea de adevar. Programarea mentala de tip Monarch este doar o aplicatie sofisticata a ceea ce s-a facut asupra umanitatii la scara larga, fiind doar redusa la scara mica si aplicata unei singure persoane.Imagine

"Adevarul este ca un leu, nu trebuie sa il aperi.
ELIBEREAZA-L. Se va apara singur."
- St. Augustine


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Ocultism modern

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron