New (C)Age - Noua cusca

Realitatea în care trăim

New (C)Age - Noua cusca

Mesajde mszavai » Joi, Feb 17 2011 10:10 am

.

Imagine
cage (in engleza) = cusca


Dupa cum bine stiti operam in cadrul unui program creat de cei care ne conduc, iar acest program opereaza pe frecventa mintii. Atata timp cat vom 'alerga' in exterior sa gasim raspunsurile, vom continua sa fim sub controlul lor, vom continua sa primim 'in transa' informatiile pe care acestia doresc sa ni le transmita si vom continua sa le veneram zeitatile! Imagine

Fie ei Adama, Arhanghelul Mihail, Ashtar, El Morya, Grupul, Heru, Kryon, Kutumi, Maitreya, Matei, Melchizedek, Metatron, Quado, Ramtha, Sananda, St. Germain, Tobias, Vywamus si orice alta entitate cu nume sofisticat, in spatele informatiei primite de la acesti 'maestri ai luminii' se afla aceeasi 'papusari' care trag 'sforile' unei umanitati prea absorbite de propria-i salvare!

Simbolistica oculta este prezenta in mesajele tuturor acestor entitati. Spre exemplu, informatiile transmise noua de 'parintele umanitatii' Adama seamana foarte mult cu obiectivele noii ordini mondiale:De vreme ce la noi durata de viaţă este foarte îndelungată şi există un potenţial pentru întemeierea unor familii numeroase, planificarea atentă pentru beneficiul tuturor devine extrem de importantă. Spre deosebire de cei de la suprafaţă, nimănui din Telos nu îi este permisă întemeierea unei familii până ce nu atinge maturitatea şi pregătirea pentru a iniţia un pas atât de important. Noi nu permitem ca nişte copii să crească alţi copii aşa cum procedaţi voi la suprafaţă.

(...) Cuplurilor angajate într-o căsnicie relaţie nu li se permite să aibă copii. Ţelul principal al acestor căsătorii nu este creşterea copiilor. Aceste mariaje durează de la câţiva ani până la câteva sute de ani sau şi mai mult. Controlul naşterilor nu reprezintă pentru noi o problemă. Naşterea unui copil este considerată ca fiind un eveniment măreţ şi foarte preţios pentru sufletul care vine şi conceperea unui copil se face doar pe bază de „invitaţie”. În societatea noastră nu există sarcini nedorite. În Telos, o femeie poate rămâne gravidă numai dacă intenţionează şi asta se întâmplă abia după pregătiri foarte minuţioase şi serioase. (wow!!!)Datorită abuzului de putere şi distorsionărilor principiilor divine de către conducătorii politici şi religioşi şi practic în toate domeniile de viaţă, care au luat o aşa mare amploare pe Pământ de timp îndelungat, mulţi dintre voi trăiesc cu o vie dorinţă de a experimenta eliberarea de control şi manipulare, de la aplicarea unui sistem ierarhic distorsionat. Marea majoritate dintre voi este complet împotriva ideii de ierarhie de orice fel, chiar şi a ierarhiei spirituale. Pentru că inimile voastre mai sunt încă îndurerate după acest îndelungat abuz acest lucru este de înţeles.

Cu toate acestea, pe tărâmurile superioare, există un sistem ierarhic şi chiar acest sistem face ca Universul şi întreaga creaţie a lui Dumnezeu să funcţioneze în ordinea divină. Negarea voastră, refuzul vostru de a admite că acea ierarhie există pe tărâmurile superioare n-o schimbă cu nimic. Doresc să vă reamintesc că pe tărâmurile superioare noi funcţionăm în cadrul unui sistem ierarhic bazat „doar pe Iubire pură” şi pentru cel mai înalt bine al tuturor; iar aceasta este absolut minunat, dragii mei.

În vremurile ce vor veni, acest sistem ierarhic va fi implementat şi pe Pământ; nu se poate altfel. (grozav!!!) Va fi de bunăvoie (cum poate fi un sistem implementat în mod condiționat 'de bunăvoie'???) şi bazat pe Iubire şi principii Divine. Cei care vor conduce, vor conduce doar datorită dreptului lor divin de a conduce. (sună familiar??) Nivelul spiritual obţinut, iubirea şi măiestria pe care le-au dobândit le vor câştiga aceste drepturi. (wow!!) Un sistem ierarhic bazat pe principii divine în nici un caz nu este desemnat să vă depriveze de puterile voastre. Dimpotrivă, serveşte la amplificarea divinităţii şi a puterilor voastre pe cele mai înalte culmi.

Vă cer să vă eliberaţi de concepţiile greşite şi temerile privind ierarhia spirituală. Noi percepem că mulţi lucrători în lumină aproape că au jurat să respingă orice fel de autoritate. În dimensiunile superioare noi toţi, inclusiv voi şi cine sunteţi voi de cealaltă parte a vălului, întreaga creaţie, de la cea mai neînsemnată insectă până la cel mai înalt nivel de conducere Dumnezeiască funcţionăm într-un sistem ierarhi. Când treceţi la nivelul vostru următor, veţi descoperi că veţi lucra şi studia în grupuri. Fiecare grup este întotdeauna susţinut de către un membru dintr-un eşalon superior de pe scara evoluţiei. Aceasta nu înseamnă că unul este superior altuia. În fond toţi sunt una şi nici unul nu este mai bun decât altul. Înseamnă doar că unul a obţinut mai curând decât voi ceea ce vă străduiţi voi să obţineţi şi că doreşte să fie mentorul vostru în atingerea ţelurilor voastre.

În acelaşi timp, pe măsură ce urmaţi cursurile şi lucraţi sub îndrumarea celor care au obţinut aceasta înaintea voastră, veţi fi de asemenea responsabili de a prelua o poziţie ierarhică, sau de a fi mentorul unui asemenea grup de suflete, care nu au obţinut încă nivelul pe care l-aţi atins voi şi cu mare bucurie şi împlinire veţi lucra alături de ei. Scara evoluţiei şi absolvirii se urcă prin „serviciul” adus vieţii. Acesta este unul dintre marile mistere al acestui măreţ lanţ al Vieţii. De aceea suntem noi atât de dornici şi bucuroşi să vă asistăm pe voi toţi.
Imagine


La fel si invataturile 'sorei/fratelui nostru' Kryon:

Dacă ar fi existat şcolari care ar fi învăţat mai greu în clasă, copiii ar fi observat situaţia imediat şi i-ar fi instruit în particular. Ceea ce voi numiţi lecţii (teme) pentru acasă, era un acord ca fiecare student să instruiască pe un altul, ca toţi să poată să ţină pasul cu clasa. Însă, singurul lucru pe care îl duceau acasă era un alt student! Cu cât mai repede învăţau, cu atât mai repede luau vacanţa! Acest lucru are sens pentru copii. Voi puteţi spune, “Ei bine, ce se întâmplă cu cei care creează necazuri? Existau astfel de situaţii în marele ţinut al Lemuriei?” Desigur. Nu judecaţi când vă voi spune cum le-au mânuit!

Aceşti copii aplicau autodisciplina lor înşişi – oh, nu prin sistemul de intimidare, pentru că nu exista în conştiinţa unui copil conceptual. Reamintiţi-vă, în acest fel de conştiinţă, privirea de ansamblu este sarcina grupului, nu puterea individuală. Copiii au mânuit situaţiile prin logică. Dacă exista vreun student de dus înapoi pe calea vacanţei lor, ei îl instruiau cât de bine puteau ei. Dacă unii nu răspundeau, sau erau dintre cei care făceau necazuri, aceştia erau îndepărtaţi. Oricine era îndepărtat de la şcoală prin consensul clasei, nu mai putea nicicând să revină în clasă. În schimb, ei trebuiau să urmeze alte clase, care nu existau în Lemuria Maior. Acest lucru, desigur, a creat o altă societate, una care era desconsiderată şi adesea ei nu trăiau mult, (grozav! ca in subliminalul film Code 46) până când câştigau dreptul de a merge la Templul Reîntineririi, care a constituit o parte importantă a sistemului de sănătate din Lemuria.

Sever, puteţi spune voi? Într-adevăr. Raportat la standardul evolutiv de azi, poate că era. Dar, acesta era modul în care au funcţionat şcolile. Societatea voastră a progresat în moduri în care ei nu au progresat, pentru că voi aţi lucrat în alte părţi pentru iluminarea voastră.


Inainte de a prelua orbeste aceste informatii transmise din 'sferele inalte' de catre 'maestri ascensionati', cati dintre noi ne-am informat cu privire la identitatea acestor 'maestri' si a activitatilor lor 'pamantene'?

Contele St. Germain (169?-1784) este un bun exemplu de ofiter din cadrul serviciului de informatii. El a fost unul dintre liderii Illuminati din perioada respectiva. Facea alchemie pentru Louis XV si magie pentru leaderul Francmason Karl - print de Hesse. Spiona pentru olandezi, francezi si cine mai stie pentru cine. Juramantul lui de credinta apartinea Religiilor Misterelor ale Illuminati.

The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave
Dupa cum se poate vedea, aceste mesaje 'canalizate' au ca scop conducerea omenirii (asemenea unui cioban care isi conduce turma) spre prapastie. Ne numesc, si pe buna dreptate, oamenii oi (sheeple).

DEPINDE DE NOI SA LE DOVEDIM CONTRARIUL!


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 335
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Feb 18 2011 4:44 am

.

Imagine


Este timpul sa ne trezim cu adevarat din transa hipnotica a mesajelor channel in care primim, fara a mai judeca, orice informatie ce ni se implanteaza in creier. Asa dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, nu am considerat niciodata channelul o metoda de incredere in comunicarea cu spiritul, tocmai pentru ca se face prin intermediul mintii, frecventa deosebit de 'bruiata'.

Tot dupa cum am mai spus, multe dintre conceptele prezentate in new age (noua religie) sunt concepte oculte (aceleasi concepte - o alta terminologie):

  purtatorii luminii - Lucifer este considerat purtatorul luminii, iar torta este simbolul lor satanic (ex: Statuia Libertatii, Columbia Pictures, Memorialul Printesei Diana.

  cei 'alesi' (cei iluminati) vor ajunge (ascensiona) in 'paradis'. Satanistii se considera cei alesi care vor ajunge sa traiasca intr-o lume in care Lucifer va fi reinstaurat

De asemenea, daca comparam sistemele de credinta din new age cu cele din religie, se poate vedea ca sunt aceleasi concepte, diferenta este doar de "titlu":

  ‣ karma - nasterea in pacat
  ‣ caderea in 'constiinta' - pacatul din Eden
  ‣ ascensiune - mantuire
  ‣ intuneric - diavol
  ‣ 3D - iadul vesnic

Atat in religie cat si in new age se considera ca traiul aici pe pamant este un test al 'divinitatii' in scopul evolutiei noastre, iar experientele nefericite prin care trecem se datoreaza faptului ca suntem 'nevrednici si plini de pacat'.

In new age se vorbeste foarte mult despre val, despre depasirea iluziei, insa toate aceste 'invataturi spirituale' propaga aceeasi stare iluzorica, de transa hipnotica - in care, indiferent ce se intampla in jurul nostru, alegem sa privim totul... "in roz".

Stam linistiti pentru ca... totul se desfasoara „conform planului”. Se va produce in sfarsit schimbarea 'mult asteptata': cei netreziti, care pana acum ne-au facut viata un „iad”, vor parasi in sfarsit planeta, insa noi... ne meritam locul aici! Am fost chinuiti destul! Suntem cei "alesi", ne-am facut treaba si vom "ascensiona" odata cu planeta! Ce importanta mai are restul... NOI suntem salvati!

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 335
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Lun, Mar 21 2011 4:41 pm

.

In cadrul unei programari, indiferent de dovezile prezentate, o persoana NU poate vedea adevarul!
Lucrul acestea este evident in cazul religiei si devine tot mai evident si in comunitatea 'spirituala'.


Datorita faptului ca oamenii au sacrificat in mod voit adevarul in favoarea deceptiei, in nevoia lor de a se elibera de drama, ei au ales in mod voit sa fie inselati. Aceasta alegere de a fi inselati are o foarte puternica semnificatie spirituala. Oamenii acestia nu mai sunt iubitori de adevar. Nu este suficient ca adevarul sa le fie prezentat acestor oameni. Ei l-au respins. Va trebui ca la un anumit moment dat ei sa inceapa sa il caute din nou. Acestor oameni le pot fi aduse orice dovezi care sustin adevarul, insa ei vor continua sa il respinga. Legatura lor cu demonii va trebui rupta cumva.

Aceasta legatura poate fi rupta in mai multe feluri. Scoaterea in evidenta a minciunilor este cateodata suficienta pentru a rupe vrajile demonice facute asupra populatiei. Insa este necesar ca evidentierea minciunilor sa fie urmata de adevar si iubirea de adevar. Programarea mentala de tip Monarch este doar o aplicatie sofisticata a ceea ce s-a facut asupra umanitatii la scara larga, fiind doar redusa la scara mica si aplicata unei singure persoane.


The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave
Imagine

"Adevarul este ca un leu, nu trebuie sa il aperi.
ELIBEREAZA-L. Se va apara singur."
- St. Augustine


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 335
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Ocultism modern

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori

cron