UNDE NE AFLAM?!?

Realitatea în care trăim

UNDE NE AFLAM?!?

Mesajde mszavai » Mie, Feb 03 2010 5:03 am

Noua ordine mondiala"Elita" urmareste ca populatia globului sa fie redusa la 500 milioane prin intermediul EUGENIEI

Pietrele indrumatoare din Georgia care sugereaza ca populatia globului trebuie mentinuta la 500 milioane au fost vandalizate. Aceasta este inscriptia de pe aceste pietre:

1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.
3. Unite humanity with a living new language.
4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.
5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
7. Avoid petty laws and useless officials.
8. Balance personal rights with social duties.
9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.
10.Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature.


Mai multe informatii despre Pietrele indrumatoare din Georgia gasiti pe site-ul http://saccsiv.wordpress.com un site deosebit de informativ.


Lagare de concentrare FEMA pe teritoriul Statelor Unite (sunt peste 800)


http://www.youtube.com/watch?v=dx_VLaVKqZ8
http://www.youtube.com/watch?v=r-iAKvY3eKc
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Lun, Oct 11 2010 4:27 am

Proiectul Blue Beam intenţionează simularea venirii lui Iisus pentru a
manipula oamenii şi a distruge credinţa şi religiile


de Mihaela Gheorghiu
Sursa: http://www.yogaesoteric.net

„Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie că nu.
Singura întrebare este dacă el va fi creat prin cucerire sau prin consimţământ.” -
Paul Warburg - membru al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR)
declaraţie făcută în februarie 1950 în faţa Senatului american

„Suntem în zorii unei transformări globale. Nu mai avem nevoie decât de o criză majoră
adecvată şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” -
David Rockeffeler – preşedinte de onoare al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR),
preşedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg
declaraţie făcută în septembrie 1994În 1994 jurnalistul canadian Serge Monaste prezenta un amplu şi bine documentat material despre Proiectul NASA Blue Beam. Distrugerea credinţei prin false descoperiri arheologice de genul recentului “sarcofag al lui Iisus”. Organizarea unei gigantice mistificări în care se va simula prin proiecţii holografice venirea lui Iisus. Utilizarea undelor de joasă frecvenţă pentru controlul mental. Sunt doar câteva dintre planurile de instaurare a noii religii mondiale satanice cuprinse în acest proiect.

Fost ziarist la publicaţia canadiană L’Enquete şi fondatorul unei agenţii de presă independente - International Free Press Network, Serge Monaste este bine cunoscut ca autor al unor numeroase articole despre Noua Ordine Mondială. Serge Monaste a murit în condiţii suspecte. Încă din 1994 el spunea într-un interviu că a fost ameninţat în mod repetat de primul ministru canadian şi de Vatican. Sub pretextul că nu are voie să îşi educe copiii acasă, autorităţile l-au arestat şi i-au sechestrat familia. Întors acasă, Serge Monaste, care nu suferise niciodată de probleme cardiace, a avut un atac de cord în urma căruia a murit. La scurtă vreme, un alt jurnalist care îl ajuta în investigaţii a murit tot în urma unui atac de cord, la fel de suspect. În dezvăluirile sale Serge Monaste arată pe baza unor documente autentice cum pot fi provocate astfel de atacuri de cord unor persoane incomode.

Vă prezentăm în continuare extrase din prezentarea realizată de Serge Monaste în 1994 în care demască proiectul Blue Beam. Traducerea după înregistrarea audio a fost completată cu comentariile noastre privitoare la o serie de evenimente ce confirmă parcurgerea unora dintre etapele acestui proiect.

“International Free Press Network nu este un grup religios sau o organizaţie politică, ci o agenţie de presă independentă care realizează investigaţii. Suntem specializaţi în investigarea şi publicarea de rapoarte speciale şi casete audio care demască dedesubturile implementării unei Noi Ordini Mondiale. Scopul nostru este să îi ajutăm pe oameni să realizeze că venirea Noii Ordini Mondiale nu este un vis şi nici o presupunere paranoică. Este un proiect satanic în curs de desfăşurare. Care este scopul lui? Să distrugă religiile tradiţionale şi mai ales religia creştină şi să le înlocuiască cu o religie mondială unică, bazată pe cultul omului. Să abolească familia aşa cum o ştim noi astăzi şi să o înlocuiască cu indivizi (cetăţeni mondiali, oameni universali n.n.) care lucrează fiecare pentru gloria guvernului mondial unic. Să distrugă orice formă de creativitate artistică sau ştiinţifică pentru a putea implementa o singură viziune, cea a guvernului mondial. Să implementeze apartenenţa obligatorie la un stat mondial condus de o forţă militară unică, de o Justiţie mondială, de o singură lege comercială, să îi oblige pe oameni să trăiască într-o pace falsă şi să impună o nouă religie şi o nouă cultură mondială.”

“Blue Beam (raza albastră) este un proiect al NASA care presupune patru direcţii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Această religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru că fără aducerea omenirii în această sclavie spirituală dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibilă.“

False descoperiri arheologice pentru a submina credinţa

“Primul pas în acest proiect vizează discreditarea sau re-evaluarea tuturor cunoştinţelor religioase de până acum. Prin crearea unor cutremure artificiale în locaţii precise de pe planetă, în care s-a presupus mereu că se ascund secrete importante, se va urmări scoaterea la lumină a unor aşa-zise noi descoperiri arheologice prin intermediul cărora se va “dovedi” că doctrinele marilor religii sunt false.“

Ne vom opri mai mult asupra modului în care această etapă este deja pusă în aplicare, pentru că am asistat de curând la un astfel de „cutremur”... de data aceasta mediatic. În seara zilei de 26 februarie 2007 pe toate posturile TV româneşti şi internaţionale James Cameron anunţa lumii că a descoperit «sarcofagul lui Iisus» şi al familiei sale. Iniţial am crezut că este vorba despre un nou film. La urma urmei cel care ne vorbea era un regizor, un creator de ficţiuni precum Terminator, Alien sau Titanic. De data aceasta însă James Cameron vorbea cu convingere despre o mare descoperire arheologică, despre dovezi ştiinţifice, despre teste ADN şi statistici care puneau la îndoială chiar bazele religiei creştine. Arheologii găsiseră 10 cutii cu oase pe care se aflau inscripţionate nume. Pe şase dintre ele se aflau nume cheie din Noul Testament: Joshua - Iisus, Maria, Iosif, Meriem - Maria Magdalena, Matei, Iuda. Despre celelalte patru nume care nu aveau atâta semnificaţie religioasă, James Cameron nu a amintit însă nimic.

A susţinut doar că are dovada că acestea sunt oasele lui Iisus, ale mamei sale Maria, ale tatălui său Iosif, ale Mariei Magdalena (Meriem) - soţia sa conform testelor ADN realizate asupra oaselor şi fiului lor – Iuda. Testele ADN puteau într-adevăr dovedi că oasele respective aparţineau unui cuplu care avea şi un copil, însă nu dovedeau că aparţin lui Iisus. În plus numele respective erau ceva comun în Ierusalimul acelor vremuri. Erau întâlnite la fel de des cum am întâlni noi acum numele de Ion, Maria şi Gheorghe. Pentru a elimina şi acest impediment din calea mistificării sale Cameron invocă părerea unui expert în probabilităţi, Andrey Feuerverger. Acesta calculează ce şansă există ca cele şase nume găsite pe sicriele de la Ierusalim să fi făcut parte din familia lui Iisus. O falsă problemă pentru că în realitate nu are cum să existe un sicriu al lui Iisus şi chiar dacă ar exista, statistica nu este relevantă pentru a o rezolva. Răspunsul expertului contrazice teoria regizorului: statistic şansa este 1 la 600. Iar acesta, în loc să spună că în proporţie de 99% nu are cum să nu fie vorba de familia lui Iisus, spune că există totuşi o şansă!

În plus această manipulare atât de intens mediatizată este infirmată chiar de cel care a descoperit osuarele, arheologul Amos Kloner. Într-un interviu publicat în Jerusalem Post, dar nu atât de intens mediatizat el spune: „Ceea ce pretinde documentarul este un fals istoric. Nu există un mormânt al familiei lui Iisus. Nici nu se putea face un astfel de mormânt, astfel încât să cuprindă persoane care au murit în locuri diverse, la distanţe mari în timp.” Cine are interesul ca lui James Cameron să i se acorde minute în şir de emisie pe toate canalele TV din lume, prezentând de fapt o ficţiune? Cine are interesul să mediatizeze atât de intens o aşa-zisă descoperire care atacă credinţa creştină? Aceiaşi care au conceput şi proiectul Blue Beam, la a cărui punere în practică vedem că participă acum celebrul regizor.

Show-ul secolului – „Venirea lui Iisus”

Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât să fie vizibil pe întreaga planetă, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acţionează direct asupra creierului, fiecare om va vedea în această hologramă pe Mântuitorul specific religiei sale şi îl va auzi vorbindu-i în limba lui.

Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul şi al sateliţilor din jurul pământului care vor emite semnale de joasă frecvenţă (LF), foarte joasă frecvenţă (VLF) şi extrem de joasă frecvenţă (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoară pământul la o înălţime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer şi semnalele auditive vor părea că provin din adâncimile spaţiului şi îi vor face pe adepţii ardenţi ai diferitelor religii să creadă că sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia.

“Apoi proiecţiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singură imagine şi « Salvatorul » universal le va face o mare revelaţie. Le va spune că diversele scripturi sunt false şi că vechile religii sunt responsabile pentru răul de pe planetă. De aceea ele trebuie abolite pentru a lăsa locul unei noi religii care va fi condusă de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor şi auzi cu urechile lor.”

Diabolicul plan prevede ca în urma acestei apariţii să se creeze o mare dezordine socială, în care milioane de susţinători fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica împotriva altor milioane de susţinătorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai văzut până acum. Pare de domeniul fanteziei, însă mijloacele pentru a realiza aceasta deja există.

„Diverse servicii secrete arată că în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informaţii despre proprietăţile electrice, chimice şi biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzaţiilor auditive şi vizuale. Au fost stocate de asemenea şi date despre toate limbile şi dialectele vorbite în prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe înţelesul oricui. Existenţa unor astfel de computere este menţionată şi într-un articol publicat în martie 1983 în ziarul Sidney Morning Arrow.

La fel stau lucrurile şi în SUA şi Europa. Încă din anii ‘70 s-au realizat cercetări asidue privind combinarea undelor electromagnetice şi a hipnozei. În 1974 cercetătorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel încât să acţioneze direct asupra creierului sub formă de unde, fără a mai fi nevoie de receptarea şi transportarea sunetului şi fără ca persoana expusă la astfel de influenţe să aibă vreo şansă de a controla fluxul informaţional receptat.» Cei care cercetează fenomenul de channeling au observat că numărul celor care se consideră canale a crescut exponenţial de când se fac astfel de cercetări. Cei care practică aşa ceva ar trebui să îşi utilizeze simţul critic şi discernământul pentru că de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divină.”

Vorbirea artificială asigură controlul mental

„Existenţa unor astfel de tehnologii ţine de a treia direcţie de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizează comunicarea telepatică şi electromagnetică prin unde de joasă, foarte joasă şi extrem de joasă frecvenţă care îi va face pe oameni să creadă că îl aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul sateliţilor şi vor interacţiona cu gândirea naturală, făcând să apară ceea ce se numeşte „vorbire artificială”. Acest gen de tehnologie există încă din anii ‘70 şi a fost perfecţionată prin cercetări ulterioare privind relaţia dintre creierul uman şi computer.

În ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferinţa intitulată „Cercetarea avansată NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce înseamnă aceasta mai exact? Într-una din lucrările prezentate la această conferinţă erau prezentate echipamente care puteau face un orb să vadă sau un surd să audă. Echipamente care puteau calma orice durere, fără a interveni cu medicamente şi a căror utilizare ar fi permis oricărei fiinţe umane să îşi menţină şi la vârste înaintate aceleaşi funcţii de la tinereţe. Autorul lucrării în cauză trăgea un semnal de alarmă asupra pericolului ca astfel de cercetări să fie deturnate de la scopul lor iniţial şi să fie folosite împotriva oamenilor. El afirma că astfel de echipamente sunt operaţionale în cadrul CIA şi FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura şi omorî pe cei care se opun sistemului sau pentru a crea ceea ce în mod obişnuit se numeşte „candidat manciurian”.

Avem date care arată că astfel de experimente au loc şi în Marea Britanie, Australia, Franţa, Germania şi Finlanda. Agenţiile guvernamentale şi corporaţiile care lucrează mână în mână cu ele sunt gata să facă orice pentru a-şi atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. În primul rând, dacă terorizezi populaţia şi o faci să se teamă pentru siguranţa şi viaţa sa, îţi va fi mai uşor să implementezi un sistem draconic, să o supraveghezi, să o dezarmezi şi apoi să îi spui că totul este pentru protecţia ei. În al doilea rând pentru că aşa este mai uşor să promovezi un nou sistem politic şi social, în locul celui vechi care pare să nu mai funcţioneze. Evident că alternativa este pregătită de multă vreme şi se numeşte Noua Ordine Mondială. Frica a fost mereu utilizată ca un instrument cu care Elita a controlat şi a subjugat masele. Vechea zicală „Divide et impera” (Dezbină şi stăpâneşte) a fost aplicată în toate colţurile planetei pentru a avea siguranţa că oamenii sunt speriaţi, se tem pentru siguranţa lor şi îşi pierd încrederea în ceilalţi oameni. Şi aceasta este tot o formă de control mental.”

Subliniem faptul că Serge Monaste spunea toate acestea în 1994, anticipând astfel înscenarea de la 11 septembrie 2001, care a permis instaurarea unui sistem de teroare şi a unor reguli stricte de supraveghere a populaţiei sub pretextul asigurării siguranţei acesteia.

„Controlul mental de astăzi presupune mult mai mult, arată Serge Monaste în continuare. Iată ce scria în 1970 psihologul Gene V. Mc Connell într-un articol publicat în Psychology Today: „A venit ziua în care putem combina privarea senzorială cu drogurile, hipnoza şi manipularea prin recompensă-pedeapsă pentru a câştiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid şi cu destulă eficienţă un fel de spălare a creierului care duce la schimbări dramatice de comportament şi personalitate. Ar trebui să dăm o nouă formă societăţii astfel încât să fim cu toţii antrenaţi încă de la naştere să facem ceea ce societatea vrea ca noi să facem. Avem tehnologia necesară pentru a face aceasta. Nimeni nu este stăpânul propriei personalităţi. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobândeşte, deci nu are nici un motiv de a refuza să dobândească o nouă personalitate, dacă cea veche pe care o are este anti-socială”.

Dovezi ale existenţei tehnologiei pentru control mental

„Tehnologia ce urmează a fi utilizată pentru controlul minţii în Proiectul Blue Beam include un transmiţător care emite pe frecvenţa sistemului nervos uman. El a fost deja produs de firma Laurel Electro-Optical System din Pasadena, California. Laurel este unul dintre colaboratorii apropiaţi ai Aviaţiei Americane şi a lucrat mult în domeniul construirii unor arme care să implementeze mesajul direct în mintea inamicului. Aparatul utilizează radiaţii electro-magnetice şi frecvenţe extrem de joase şi a fost utilizat pentru a tortura fizic şi mental oamenii de la distanţă. Arme de acest tip au fost aplicate în anii ‘70 contra femeilor britanice care protestau împotriva prezenţei unor rachete americane în baza aeriană Greensam Common Air Base. Această armă poate induce o totală privare senzorială auditivă şi acţionează direct asupra nervilor auditivi, cu asemenea putere încât îi blochează victimei inclusiv capacitatea de a-şi auzi propriile gânduri. Exact ca în vechea zicală care spune: „e aşa mult zgomot aici că nu mă pot auzi nici pe mine gândind.”

Dovezi despre existenţa unor astfel de tehnologii există inclusiv în publicaţii ale Departamentului American al Apărării. Căpitanul Paul E. Tyler semnează o lucrare având ca titlu „The electromagnetic spectrum and low intensity conflict” (Spectrul electromagnetic şi conflictul de intensitate joasă) inclusă în colecţia „Low intensity conflict in modern technology” (Conflictul de joasă intensitate în tehnologia modernă) publicată în 1986 de Air University Press, Maxwell Air Force Base, Alabama. Aici se vorbeşte despre microunde care generează senzaţii auditive care pot fi auzite doar de individul ţintă. Tehnologia este relativ simplă şi poate fi folosită doar având la dispoziţie un banal radar de poliţie. Fascicolul de microunde generat de aparat este modelat în frecvenţe audio şi transmis direct în creier de care este receptat ca o voce, deşi nu a fost emis nici un sunet. Exact ceea ce se va petrece în proiectul Blue Beam.

În cartea sa „Corpul electric,” Robert Becker, nominalizat la premiul Nobel, descrie o serie de experimente conduse la începutul anilor ‘60 de Olenfree, în cadrul cărora s-au obţinut astfel de fenomene. Olenfree a mai descoperit şi cum poate să încetinească, să accelereze sau chiar să oprească inima unei broaşte prin sincronizarea pulsului cu frecvenţa unor microunde. De aici până la provocarea unor atacuri de cord unor fiinţe umane este doar un pas.

Tot în aceeaşi lucrare, Robert Becker menţionează cercetările dr. Joseph C. Sharp de la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed, care a realizat teste pe propria persoană. În timp ce se afla într-o cameră perfect izolată fonic (deci prin pereţii căreia nu puteau pătrunde sunete) a auzit cuvinte ce i-au fost transmise prin simpla generare a unor unde electromagnetice cu vibraţie analoagă cuvintelor receptate de el. Concluzia a fost: „un astfel de aparat poate fi în mod clar aplicat în anumite operaţiuni în care se doreşte ca ţinta să ajungă la nebunie sau să îi transmiţi instrucţiuni nedetectabile de altcineva.”

Şi James Lin explica în 1978 în cartea sa intitulată „Microwave Auditory Effect and Application” (Efectul auditiv al microundelor şi aplicarea lui) cum poate fi auzită o voce transmisă direct către creier fără a exista o vibraţie sonoră.

Pe 21 septembrie 1977 CIA a prezentat rezultatele studiilor sale în faţa subcomisiei pentru sănătate şi cercetare ştiinţifică a Senatului american. Doctorului Sidney Gottlieb care conducea programul MK Ultra la acea vreme i s-a cerut în mod explicit să discute despre cercetările CIA privind acţiunea de la distanţă asupra organismului uman prin mijloace electronice.”

Controlul total asupra planetei va fi obţinut prin teroare

„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestră în marile oraşe ale lumii. Se mizează pe faptul că ţările care deţin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apăra de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile faţă de adevăratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbră.”

Subliniem aici că tema unui atac extraterestru simultan în marile oraşe ale lumii apare aproape obsesiv în filmele de la Hollywood. În urma unui astfel de atac toate ţările mari, SUA, China, Rusia etc., colaborează între ele atacându-i pe extratereştrii cu armele de care dispun. Fără nici un rezultat. Când situaţia pare a fi disperată apare El – unicul Salvator. Vedem cum prin astfel de filme ni se oferă de fapt modele de gândire. Suntem antrenaţi să ne temem de un atac extraterestru, suntem antrenaţi să îi ripostăm în forţă şi apoi să aşteptăm apariţia unui salvator unic. Şi aceasta este tot o formă de control mental.

„Scopul este să fie anihilată orice formă de opoziţie faţă de Noua Ordine Mondială. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin reţelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice şi vor pătrunde în orice echipament care conţine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populaţiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi uşor împinşi la un val de sinucideri, violenţe şi nebunie.

Am fost întrebat de multe ori când se vor petrece toate acestea. După ce va fi creată o criză economică, care îi va forţa pe oameni să îşi cheltuiască toate rezervele de bani. Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi electronice astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui. După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore apariţia unui salvator care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul propriei libertăţi. Un principiu similar a fost aplicat în URSS pentru instalarea comunismului.”

Soluţia pentru a contracara proiectul Blue Beam

Pare un tablou sumbru şi înfricoşător. Poate că acesta este şi scopul pentru care astfel de dezvăluiri sunt lăsate să apară. Cunoscând ceea ce ni se pregăteşte putem lua însă măsurile necesare pentru a nu se ajunge acolo. Dezvoltarea discernământului, conştiinţa de sine, cultivarea rezonanţei cu aspectele benefice, divine, meditaţia, rugăciunea, practica spirituală asiduă sub ghidarea unui maestru autentic anihilează aceste influenţe malefice. Acest lucru este binecunoscut de cei care doresc să controleze întreaga planetă şi de aceea de mii de ani şcolile spirituale în care oamenii învaţă astfel de practici sunt prigonite, distruse sau deturnate. Vom încheia citând tot din prezentarea lui Serge Monaste care demonstrează că slujitorii Noii Ordini Mondiale exact aceasta ne împiedică să facem.

„În numărul din decembrie 1980 al US Army Journal, într-un un articol semnat de lt.col. John B. Alexander sub titlul „The new mental battlefield, beam me up Scotty” (Noul câmp de luptă mental, teleportează-mă, Scotty), acesta scrie: „Voi da mai multe exemple care să ilustreze progresele făcute în acest domeniu. Avem acum abilitatea de a vindeca sau de a cauza o boală de la distanţă, inducând boala sau moartea fără cauze aparente. A fost raportată şi posibilitatea de modificare telepatică a comportamentului, care include abilitatea de a induce stări hipnotice de la o distanţă de peste 1000 de km. Utilizarea hipnozei telepatice este o arie care merită a fi exploatată. Aceasta va permite ca agenţii noştri să fie implantaţi subconştient cu programul pe care trebuie să îl execute, astfel încât nu va mai fi nevoie să utilizăm telefonul. Dacă vor fi perfecţionate, aceste tehnici vor permite transferul direct al gândurilor de la o minte sau grup de minţi la o audienţă ţintă. Receptorul nu va fi conştient că i-au fost implantate gânduri, va crede că sunt gândurile lui. Este posibil să introducem gânduri artificiale într-un computer şi apoi să le transmitem prin intermediul unui satelit, astfel vom putea controla întreaga planetă. Limitele acestui sistem sunt doar cei care îşi vor pune permanent întrebări cu privire la motivaţia care stă în spatele gândurilor lor şi nu le vor da curs automat. Este evident că televiziunea, filmele, publicitatea şi diferite forme de presiune socială au grijă să elimine pe cât posibil această categorie de oameni. Informaţiile privind acest gen de tehnologii vor fi considerate ridicole tocmai pentru că ele nu se vor conforma cu viziunea asupra realităţii pe care chiar noi o inducem; doar mai există şi în zilele noastre oameni care cred că pământul este plat”.


http://www.youtube.com/watch?v=KJ8OY6LM2XU
http://www.youtube.com/watch?v=fxkngzG41ZE


ianuarie 2010 - un bucurestean a fotografiat un inger "de foc"

Imagine
Semipalatinsk, Kazahstan - 2 ingeri ridica la cer sufletul unui copil mort

Imagine

Imediat dupa ce a savarsit prima slujba de inmormantare a unui copil, preotul rus Igor Shvedov a fimat imagini stranii, cu telefonul mobil.

Potrivit Descopera.ro, in momentul in care a revazut scenele, preotul a observat ceea ce, la prima vedere, par a fi siluetele luminoase ale doua entitati necunoscute. Dupa ce a aratat filmarea si altor oameni, au aparut teoria conform careia este vorba de ingeri, care ridica la ceruri sufletul copilului decedat, al carui trup se afla inca in casa.

Totul s-a intamplat inainte de pornirea cortegiului funerar spre biserica si cimitir, in orasul Semipalatinsk, din Kazahstan. http://www.youtube.com/watch?v=l-XX0u4mnUgSursa: http://stirileprotv.ro
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Cine se ofera???

Mesajde mszavai » Joi, Dec 23 2010 1:57 am

OMUL BIONIC


Traducere videoclip:

Oamenii au o dorinta naturala de perfectiune. Cine vrea sa fie normal cand poate fi perfect? Sterge din viata ta tot ce te irita sau nu iti place. Mergi la cel mai apropiat supermarket, la farmacie, unde poti vedea toate optiunile de care dispui astazi. Te-ai saturat sa fi obosit, uituc sau abatut? Vrei sa fi mama perfecta, femeia de afaceri perfecta: intotdeauna fericita, plina de energie si tanara... noi tehnologii se afla deja pe piata si iti stau la dispozitie. Noi iti oferim implanturi si proteze care sa iti stearga sau sa iti transforme partile de corp neatragatoare si care sa iti corecteze defectele congenitale. Proteze bionice vor permite atletilor sa castige competitii. Libertate totala, libertate de miscare, libertate morfologica, libertatea alegerii! Astazi dispunem de o tehnologie ce depaseste orice limitare... nanotehnologie, biotehnologie, neurostiinta, informatica. Toate aceste stiinte curand for fuziona. Si atunci, orice imbunatatire fizica sau psihica va fi posibila. Tot ce va trebui sa faci este sa iti alegi un model si sa ne spui cum vrei sa fi... Corpuri si minti superioare, corpuri ce nu cunosc durerea, limitarea... Insa acest tip de dezvoltare despre care vorbesti a trezit unele probleme etice in trecut... Nu. Nu e asa. Ai inteles gresit. Oamenii cred ca se nasc normali, ca sunt completi. Insa noi iti putem oferi acum sa fi fericit, sanatos, frumos si vesnic tanar. Caci pentru mine, normal reprezinta o stare de perfectiune.


BIOMETRIE


Traducere videoclip:

Odată cu creşterea afluxului de călători la nivel global, devine din ce în ce mai dificilă urmărirea şi evidenţa traseelor, identităţii, scopului şi destinaţiei lor. Acest lucru a determinat o ascensiune rapidă a tehnologiilor informaţionale biometrice.

Biometria permite o mai bună protecţie a documentelor şi actelor. Dacă vă pierdeţi paşaportul, vă puteţi dovedi identitatea cu ajutorul amprentelor digitale. Biometria facilitează rapiditatea şi eficienţa călătoriilor.

Cum se poate totuşi determina diferenţa dintre un călător de încredere, un suspect terorist sau o altă persoană care atentează la ordinea publică? Care ar fi persoanele îndreptăţite să traverseze graniţele fără probleme şi care persoane ar fi pasibile de suspiciune?

Cu ajutorul sistemelor informaţionale biometrice, creşte volumul de informaţie stocată despre identităţile, mişcările şi activităţile noastre care devin astfel mai transparente guvernului şi mediului de afaceri.

Tehnologiile biometrice reprezintă un set de proceduri automatizate care au ca scop recunoaşterea şi identificarea indivizilor din cadrul unei populaţii. Amprentele digitale, scanarea irisului, identificarea facială şi vocală, toate aparţin de aceste metode biometrice.

În viitorul apropiat se vor înmulţi tehnologiile biometrice până la testarea pe bază de ADN, miros corporal sau mers, mergând până la identificarea tipologiilor de comportament suspect şi intenţii criminale.

Informaţiile referitoare la amprentele digitale, tranzacţiile electronice şi economice efectuate de un individ, a mediului său cultural de proveniență şi al aspectului fizic pot fi stocate direct pe computere centrale. Colectarea informaţiilor cu completarea pieselor lipsă câştiga controlul.

Permiteți-mi să vă împărtăşesc viziunea mea despre viitor, despre o lume „învelită” în anvelope de protecţie, adică un mediu protejat care să permită deplasarea oamenilor şi a mărfurilor cu rapiditate, eficienţă şi siguranţă, respectându-se intimitatea şi siguranţa fiecăruia.

Cei aflaţi în interiorul anvelopei de protecţie vor putea beneficia de un grad mai înalt de încredere şi confort, ceea ce le-ar permite concentrarea asupra gestionării resurselor proprii şi în beneficiul celor din afara anvelopei de protecţie, asigurându-se astfel că eventuali răufăcători nu pot pătrunde prin crăpăturile învelişului de protecţie.


Biometrie

Totalitatea metodelor prin care se face identificarea sau autentificarea unei persoane pe baza datelor biometrice: amprente digitale, voce, forma fetei, irisul ocular, retina, forma palmei s.a.

Utilizarea metodelor biometrice pentru identificarea unor persoane – de exemplu, un terorist care doreste sa se imbarce intr-un avion – nu are o eficienta foarte ridicata. Pe de o parte, bazele de date nu contin datele tuturor teroristilor, ci doar pe ale acelora despre care se stie ca desfasoara activitati de acest gen. Apoi, rata mare de alarme false face ca operatorii umani care monitorizeaza sistemele de detectie sa-si reduca vigilenta in timp din cauza obisnuirii cu alarmele. Autentificarea biometrica este mai eficienta deoarece tot ce trebuie facut este stabilirea identitatii intre persoana autentificata si informatiile dintr-o baza de date.

Sursa: http://www.siguranta.ro
Articol suplimentar: http://revistaie.ase.ro/content/17/giani.pdf


GLOBURI DIGITALE


Traducere videoclip:

Mult timp am folosit hartile pentru orientare. Aceasta harta dateaza din 1565. Ea ofera imaginea minunata a noii lumi, asa cum a fost descoperita de Cristophor Columb. Astazi lumea a devenit digitala, la fel si hartile. Folosim aparatura electronica, GPS-uri, internetul sau telefoanele mobile pentru a ne deplasa dintr-un loc intr-altul. Ca sa ne deplasam folosim internetul. Ca sa gasim un loc unde sa ne stabilim folosim tot internetul. Aparatura electronica, hartile si globurile digitale au devenit indispensabile intr-o lume incerta. Lumea se schimba din nou.

Dezastrele naturale au fost dintotdeauna unele dintre cele mai incerte fenomene din vietile noastre. In istorisirile noastre apar mereu cutremurele, tornadele si inundatiile. Inundatiile sunt o bogata resursa de a ne imagina lumea. Michelangelo a pictat tavanul Capelei Sixtine cu imagini biblice. Descrie potopul pe care Dumnezeu l-a revarsat asupra lumii ca pedeapsa pentru pacatul omenesc si slabiciuni. Astazi sunt prevazute scenarii similare. Poate povestile sunt adevarate. In previziunile mass mediei apar inundatii. Oamenii de stiinta ne spun doar ca va fi din ce in ce mai rau. Rapoartele privind schimbarea climatica prezic ca inundatiile se vor intensifica. Gheturile de la pol se vor topi. Cotele marine continua sa se ridice, iar raurile continua sa se umfle. Ploaia si furtuna se aproprie. Trebuie sa ne pregatim. Noi intocmim hartile viitoarelor indundatii. Toata lumea ar trebui s-o faca: cetatenii, corporatiile, guvernele si armatele. Toti putem intocmi harti acum. Toti putem observa si putem fi observati. Lumea a devenit vizibila. Oricine poate localiza o alta persoana. Cautam siguranta intr-o lume incerta. Intensificam controlul asupra omenirii si a mediului inconjurator. Ne consolidam casele. Avem grija de drumuri, ape si tarmuri. Ne cumparam asigurari. Nu este usor sa ne pregatim. Depindem de modelele stiintifice si de hartile electronice facute. Cum va arata lumea? Incercam sa ne pregatim; facem planuri de viitor. Putem avea incredere in modele? Incheiem acorduri si tratate internationale. Ne plasam credinta si speranta in mainile justitiei. Ne cautam siguranta. Vrem ca atat copii, cat si copiii copiilor lor sa fie in siguranta. Noi suntem lumea. Noi suntem guvernul. Noi suntem activistii. Noi suntem corporatiile. Noi suntem armata. Vrem dreptate, siguranta si protectie. Asadar, spune-mi ce au special globurile digitale? Nu seamana cu nici o harta pe care ati vazut-o. Este modelul 3D al lumii reale, bazat pe imagini reale din satelit. Procurati-va propriul glob digital. Priviti lumea in perspectiva.


Pentru mai multe informatii vizitati: http://singularityhub.com (engleza)
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Sâm, Feb 12 2011 5:33 am

AVATARUL - 'OMUL' VIITORULUI

Pe data de 27 ianuarie 2011, la emisiunea Nova Science ne-a fost prezentat Avatarul - 'omul' viitorului, dupa spusele acestora este 'omul ce traieste vesnic'! (ca in filmul Surrogates).

LifeLike - Laboratorul EVL Lab și-a propus să simuleze Geamănul tău (Malefic)

Multiplicity este filmul tău preferat? Ţi-ai dorit vreodată să fii în două locuri odată sau să creezi un geamăn malefic (pe care să-l numeşti Skippy)? Un proiect de cercetare numit LifeLike încearcă să aducă aceasta cât mai aproape de realitate.

Proiectul LifeLike este o colaborare între Laboratorul de Vizualizare Electronică (EVL) de la Universitatea din Illinois, Chicago şi Laboratorul de Sisteme Inteligente (ISL) de la Universitatea Centrală Florida ce doresc să creeze vizualizări ale oamenilor (avatari) care sunt pe cât de reale posibil. Deși rezultatele lor sunt departe de a fi replici perfecte ale unor persoane, munca lor a avansat acest domeniu şi deschide o serie întreagă de posibile aplicaţii în viitorul apropiat.

Echipa EVL condusă de Jason Leigh, profesor de cibernetică, are însărcinarea să facă corect aspectele vizuale ale avatarului. La o primă vedere, aceasta pare o sarcină destul de uşoară – oricine a jucat un joc video, care are personaje din film sau atleţi profesionişti, este obişnuit cu imaginile generate de calculator care seamănă cu oamenii reali.

Însă, conform spuselor lui Leigh, este nevoie de mai mult decât reproducere vizuală pentru a face într-adevăr un avatar să semene cu o persoană. "Realismul vizual este dificil", afirma Leigh într-un interviu recent. "Cercetările arată că peste 70% din comunicare este non-verbală", a afirmat acesta, "şi depinde de gesturi subtile, variaţii ale vocii persoanei şi alte variabile."

Pentru a înţelege aceste aspecte non-verbale corect, echipa EVL trebuie să ia măsurile tridimensionale exacte ale persoanei pe care LifeLike doreşte să o copieze, captând modul în care se mişcă faţa, precum şi alte gesturi corporale, astfel încât programul să poată replica aceste detalii subtile mai târziu.

Echipa ISL, condusă de Profesorul de Inginerie Electrică Avelino Gonzales, se concentrează pe aplicarea capacităţilor inteligenţei artificiale a avatarurilor. Aceasta include tehnologii care permit calculatoarelor să recunoască şi să înţeleagă corect limbajul natural pe măsură ce acesta este rostit, precum şi actualizarea automatizată a cunoştinţelor şi îmbunătăţirea lor, un proces care permite computerului să "înveţe" informaţiile şi datele pe care le primeşte şi să le aplice independent. Scopul final este, după cum afirmă Gonzales, ca o persoană care conversează cu un avatar să aibă acelaşi nivel de confort şi interacţiune pe care le-ar avea cu o persoană reală. Gonzales vede scopul Proiectului LifeLike ca fiind fundamental în domeniul inteligenţei artificiale.

Un interviu cu liderii proiectului LifeLike, Avelino Gonzales de la Universitatea Centrală Florida şi Jason Leigh de la Universitatea Illinois, Chicago:

"Am aplicat inteligenţa artificială în multe moduri, dar dacă într-adevăr doriţi să o implementaţi", a afirmat Gonzales într-un interviu recent, "singura cale de a o face este printr-o formă de întrupare a unui om şi aceasta este un avatar."

Echipa proiectului LifeLike a demonstrat tehnologia iarna trecută la sediul NSF în Arlington, Virginia. Echipa a adunat informaţii vizuale şi motrice ale unui membru al echipei NSF şi a dat sistemului avatar infirmaţii despre viitoarea propunere de solicitare. Alţi oameni au putut să îi vorbească avatarului, care putea să converseze cu vorbitorul şi să răspundă la solicitare. Colegii persoanei de la NSF au recunoscut imediat pe cine reprezenta avatarul şi au comentat că acesta a captat unele dintre obiceiurile persoanei.

Gonzales şi Leigh consideră că aceasta este doar o posibilă aplicaţie în acest domeniu. În viitor, cred aceştia, ar putea fi posibil ca şcolarii să interacţioneze cu avatarurile unor personalităţi istorice, sau pentru cei ce-şi caută un loc de muncă să îşi îmbunătăţească abilităţile de interviu prin exersarea cu un avatar. În timp ce tehnologia nu ar putea să ne ţină locul încă, cei doi afirmă că în viitorul apropiat mulţi dintre "oamenii" cu care vom interacţiona nu vor fi oameni reali.

Sursa: http://www.science20.com
VIATA IN... ROZ

Pe data de 16 februarie 2011, Nova Science :crazy revine cu un alt subiect de debut: memoriile pot fi sterse cu o simpla injectie!
Daca nu prea intelegeti :shrug , nici o problema! Uitati-va la filmul Code 46. Ideea este ca nu noi vom decide ce memorii ne vor fi sterse. (remarcabil!)
PINOCCHIO MODERN

Pe data de 23 februarie 2011, la Nova Science - episodul Cum functioneaza creierul (ca si cand ei nu ar stii, ca doar ei ni l-au re-creat!) s-au tratat mai multe subiecte printre care:

  cum poate fi pacalit creierul

  Trucurile iluzionistilor dovedesc ca intr-adevar creierul poate fi influentat in ceea ce 'vede'


  supercomputerul 'inventat' de IBM care depaseaste creierul uman

  La jocul 'Jeopardy' (adica 'In primejdie' - bun titlu!), la care au participat doi oameni si supercomputerul IBM, supercomputerul a iesit castigator (wow! se pare ca suntem pe cale de expirare :laugh5 ).


  control mental pe baza de magnetism

  Folosind o bagheta, ce emite un puternic camp magnetic asupra creierului, se pot controla miscarile corpului si vorbirea (versiunea moderna a lui Pinocchio; in curand vom primi si urechile de magar de la atatea organisme modificate genetic! Sa nu ziceti ca Disney nu ne-a avertizat! :laugh5 :laugh5 :laugh5 ).

  Cercetatorii explica cum aceasta bagheta poate supra/sub stimula anumite parti ale creierului, sau... le poate bloca complet! (ura!!! iata 'culmile cele mai inalte' pe care ne poarta stiinta).


Imagine

IN CONCLUZIE: Dragilor, 'jocul' se joaca acum cu cartile pe fata! E timpul sa 'rupem vraja'!

Datorita faptului ca oamenii au sacrificat in mod voit adevarul in favoarea deceptiei, in nevoia lor de a se elibera de drama, ei au ales in mod voit sa fie inselati. Aceasta alegere de a fi inselati are o foarte puternica semnificatie spirituala. Oamenii acestia nu mai sunt iubitori de adevar. Nu este suficient ca adevarul sa le fie prezentat acestor oameni. Ei l-au respins. Va trebui ca la un anumit moment dat ei sa inceapa sa il caute din nou. Acestor oameni le pot fi aduse orice dovezi care sustin adevarul, insa ei vor continua sa il respinga. Legatura lor cu demonii va trebui rupta cumva.

Aceasta legatura poate fi rupta in mai multe feluri. Scoaterea in evidenta a minciunilor este cateodata suficienta pentru a rupe vrajile demonice facute asupra populatiei. Insa este necesar ca evidentierea minciunilor sa fie urmata de adevar si iubirea de adevar. Programarea mentala de tip Monarch este doar o aplicatie sofisticata a ceea ce s-a facut asupra umanitatii la scara larga, fiind doar redusa la scara mica si aplicata unei singure persoane.

The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Mar 18 2011 4:35 am

FABRICAREA CONSIMTAMANTULUI
(carte engleza)Imagine

"Intelegand mecanismul si motivatiile constiintei de grup,
putem acum controla si militariza masele dupa bunul nostru plac
fara ca ele sa realizeze acest lucru." - Edward BernaysEdward Bernays (1891 - 1995) - celebru ocultist/ satanist/ vrajitor de magie neagra, cunoscut ca "tatal relatiilor publice" a scris cartea "Fabricarea Consimtamantului" in 1946, pe langa alte carti printre care si "Propaganda" scrisa in 1928.

Nepotul si studentul lui Sigmund Freud, acesta a combinat expertiza psihoanalitica a unchiului sau cu psihologia maselor conceptualizata de Gustave Le Bon si Wilfred Trotter.

"Cand am venit in Statele Unite, am ajuns la concluzia ca, din moment ce propaganda a putut fi folosita pentru razboi, atunci cu siguranta ar putea fi folosita si pentru pace. Cuvantul "propaganda" devenise un cuvant cu conotatii negative datorita faptului ca a fost folosit atat de mult de Nazisti si de aceea am incercat sa concep alte fraze si astfel noi am creat termenul de "relatii publice".


Cateva dintre 'inovatiile' lui Edward Bernays:

 • Declaratiile de Presa
 • Fumatul la femei in scopul obtinerii de drepturi 'egale' in societate
 • Infiintarea unei autoritati 'intermediare' - EXPERT - in scopul aprobarii unui produs
 • Propagarea fricii in scopul MONOPOLIZARII prin reducerea numarului de aprobari din partea competitorilor

"Sun Tzu, un ilustru general si strateg chinez care a trait, dupa sursele traditionale, in perioada "Primavara si Toamna" Chinei (722-481 i.H.), autorul lucrarii de strategie militara "Arta razboiului", propunea un sir de metode prin care un popor putea fi invins înainte sa se scoata sabia din teaca.


Aceste metode sunt rezumate dupa cum urmeaza:


 • Discreditati tot ceea ce merge bine in tara inamicului!
 • Implicati reprezentantii claselor conducatoare ai tarii inamice in afaceri dubioase! Distrugeti-le reputatia si, la momentul potrivit, supuneti-i dispretului propriilor concetateni!
 • Utilizati creaturile cele mai ticaloase si mai abjecte!
 • Raspanditi discordia si conflictele intre cetatenii tarilor ostile! Intaratati-i pe tineri contra batranilor!
 • Ridiculizati traditiile adversarilor! Discreditati-le luminatorii de constiinta!
 • Induceti in eroare inamicul, spre a-l conduce la temporizare!
 • Perturbati, prin orice mijloace, intendenta, aprovizionarea si functionarea armatei inamicului!
 • Slabiti vointa luptatorilor inamici prin cantece si melodii senzuale!
 • Dati inamicului fete pentru a-i lua mintile, dar si jad si matase pentru a-i zgandari ambitiile!
 • Fiti generosi in promisiuni si recompense pentru informatii!
 • Infiltrati-va peste tot spionii. Bazati-va pe tradatorii care se gasesc in randurile inamice!
 • Faceti-l pe adversar sa creada ca mai exista o posibilitate de a se salva!
 • Apoi, LOVITI!


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mar, Mar 29 2011 11:04 pm

Legea Jones ne plaseaza sub incidenta legii maritime/ a amiralitatii
prin certificatul nostru de nastere?

De ce este scris numele tau cu majusculeLegea maritima: Legea Jones (Jones Act)

Exista doua tipuri diferite de legi pe planeta. Prima este cunoscuta sub numele de LEGEA COMUNA, care este legea de teritoriu. Cealalta este amiralitatea maritima, care este, de asemenea, cunoscuta sub numele de legea apei - poate fi denumita si lege bancara.

Legea amiralitatii maritime te considera un produs al amiralitatii maritime, pentru simplul fapt ca ai fost nascut din apa mamei tale. O nava sta la mal pana cand capitanul preda un certificat de manifest autoritatilor portuare.

Motivul pentru care ti se cere sa ai un certificat de nastere este ca, in momentul nasterii tale, are loc o tranzactie financiara pentru a acoperi costurile spitalizarii. Doc(tor)ul iti semneaza certificatul de nastere pentru simplul fapt ca nava este legata de doc si deci e necesar ca un doc(tor) sa iti semneze certificatul de nastere.


Inca nu are sens, am nevoie de mai multe clarificari...

Sa reluam explicatia. Cand ai iesit din pantecul mamei tale din apa si ai coborat pe canalul de nastere ai devenit un PRODUS de amiralitate maritima. Ai inteles corect. Ai devenit un PRODUS al comertului in momentul nasterii tale. De asemenea, mama ta trebuie sa semneze certificatul tau de nastere. Daca observati pe certificatul de nastere unde a semnat mama ta, ea nu este listata ca parinte si nici nu este listata ca mama. Pe certificatul de nastere, unde apare semnatura mamei tale, ea este numita ‚informatoare’!


Sistemul Judiciar al Statelor Unite functioneaza in conformitate cu legea amiralitatii!
Pe cine sau ce a informat mama mea?


Mama ta a informat bancile ca tocmai a produs un nou PRODUS pentru a fi folosit in comert. In realitate, corpul tau fizic este detinut de Anglia, de fapt, pentru a fi mai exact, corpul tau este detinut de Coroana Britanica. Aceasta este LEGEA!

Totul se rezuma la acest fapt: ESTI UN PRODUS MARITIM AL AMIRALITATII!

CORPUL TAU ESTE DETINUT DE BANCI!

Daca va uitati la cardul de asigurare sociala, pe spatele cardului veti vedea numere scrise in rosu. Partea din fata a cardului este imprimata in albastru sau negru, dar numerele din spate sunt scrise cu ROSU.


Ce sunt aceste numere de pe spatele cardului meu de asigurare sociala?

Aceste numere care apar in rosu pe spatele cardului tau de securitate sociala reprezinta corpul tau. Iar corpul tau este cumparat si vandut pe pietele de valori. Numerele rosii de pe spatele cardului reprezinta numarul de serie al stocului tau (in engleza stock = vita sau marfa). Oamenii saraci sunt considerati stoc comun, iar cei bogati sunt cunoscuti drept stoc preferat.

La fel ca orice alt stoc, corpul tau este tranzactionat pe piete deschise, prin utilizarea certificatului tau de nastere. Daca ai avea posibilitatea sa vezi certificatul tau original de nastere, vei putea observa pe spatele certificatului marci de la banci din intreaga lume. Bancile mondiale iti tranzactioneaza corpul la fel cum fac cu orice alta marfa. Acest lucru se datoreaza faptului ca esti considerat stoc intr-un sistem bancar de amiralitate maritima in care esti folosit pentru a returna profituri bancii.


Inca nu imi vine sa cred. De ce nu s-a invatat asta la scoala?

Stiu ca suna nebuneste, dar va rog sa aveti rabdare.
Fiti constienti de realitatea inconjuratoare si nu luati lucrurile ca atare.
Doar pentru ca nu ati fost invatati la scoala, asta nu inseamna ca nu este real!

Uita-te la facturile tale, verifica permisul de conducere, cardul de asigurare sociala, facturile de utilitati si orice alt document unde apare scris numele tau.

Ce vezi?

Pe orice formular care este utilizat in scopuri comerciale NUMELE TAU este scris cu majuscule.


Observ, dar de ce este scris asa?

Ori de cate ori esti implicat in tranzactii comerciale, vei vedea intotdeauna NUMELE TAU SCRIS CU MAJUSCULE. Doar in aceasta forma este posibil ca tu sa faci tranzactii cu bancile sau cu guvernul. Ori de cate ori numele tau este scris cu o combinatie de litere mari si mici, se refera direct la tine ca persoana fizica.

Intrucat bancile si guvernul nu au control asupra oamenilor nascuti in mod natural, acestea nu vor tranzactiona cu tine ca persoana. Numai 'omul tau de paie’ fictiv este capabil sa se angajeze in comert.

Odata ce ai semnat un contract care foloseste NUMELE TAU cu majuscule, ti-ai dat consimtamantul acestei entitati artificiale. Acum puteti fi adus intr-o instanta.

Cand va aflati intr-un tribunal vi se va cere sa va prezentati in fata bancii (bench = engleza). In latina, cuvantul banca se traduce banco, sau mai simplu spus banca. Deci, un judecator sta la banca si guverneaza de pe banca. Cu alte cuvinte, judecatorul se pronunta pentru banca. Cuvintele au sens!


Ce vrei sa spui ca judecatorul se pronunta pentru banca?

Ori de cate ori un caz este audiat intr-o instanta, cineva va plati. Ai inteles corect, regina Angliei primeste o parte din energia, timpul si munca poporului american.

Statele Unite ale Americii este o corporatie!


O fiinta umana nu poate fi proprietate!

Esti proprietatea Reginei Angliei, ca parte a unei Corporatii al carei nume este STATELE UNITE. Presedintele acestei corporatii este, de asemenea, cunoscut sub numele de Presedintele Statelor Unite.

Odata ce te-ai informat, vei intelege ca un american nu poate fi fortat sa intre intr-o intreprindere comerciala britanica cunoscuta sub numele de Tribunal. Singurul motiv pentru care te prezinti in instanta este pentru ca iti dai consimtamantul de a te prezenta.


Daca primesc o citatie, trebuie sa ma adresez instantei?

Intrebarea este: Cine a primit convocarea, tu sau a primit-o 'omul tau de paie' fictiv? Uita-te la citatie si observa cum este scris numele tau. Daca este scris cu MAJUSCULE, nu se refera la tine ca persoana ci este vorba de o corporatie care apartine unor interese straine. Corporatia nu este un organism viu, nu are viata, pur si simplu nu exista si nu poti fi tras la raspundere pentru aceasta decat daca iti dai consimtamantul (in engleza corps = cadavru).

Nu exista absolut niciun motiv pentru care un american poate fi fortat sa se prezinte in fata sistemului masonic al Marii Loji britanice numit Tribunal. Americanii sunt inselati si cred ca trebuie sa mearga la Tribunal. Oamenii liberi nu trebuie sa faca nimic! Doar un sclav este obligat sa raspunda la ordinele Curtii.


De ce ar permite o persoana unui Tribunal sa i se audieze cazul in conformitate cu legea amiralitatii!

Guvernul federal care serveste in numele comertului regal are toata intentia de a-i priva pe oameni de DREPTURILE LOR NATURALE. Pur si simplu pentru a le inlocui cu privilegii acordate de stat, eliminand dreptul comun si facandu-i sa creada in entitatea artificiala cunoscuta sub numele de guvern federal.

Acest guvern federal ofera ILUZIA unor legi juste, cum ar fi amendamentul 14. De asemenea, se ocupa cu tot felul de servicii guvernamentale precum asistenta sociala, securitate sociala si alte programe sponsorizate de stat, prin care se urmareste ca omul sa devina dependent de sistem.

Exista multe astfel de iluzii prin care este subjugat poporul american, cum ar fi licente, permise si certificate. De asemenea, ii fac pe oameni sa creada in hartiile lipsite de valoare tiparite cu cerneala verde cunoscute sub numele de Bancnote ale Rezervei Federale.

Exista, de asemenea, o cacofonie a serviciilor de securitate care par mai mult decat redundante. IRS / FBI / CIA / NSA / FEMA / DHS


De ce sunt obligati americanii sa incheie contracte fara consimtamantul lor!

Exista multi americani care cred ca toate aceste entitati sunt necesare. Este ca si cum ar crede ca fara aceasta armata de servicii de securitate nu ar putea supravietui. Acest lucru ofera guvernului federal o societate care se bazeaza pe guvern pentru propria existenta, ca si cand nu ar putea trai fara el.

Datorita sistemului nostru bazat pe avocati, avem acest tip de contracte ascunse. Pana cand oamenii nu realizeaza ca s-a savarsit o sarada asupra natiunii, nu avem nicio speranta de libertate. Mai intai trebuie sa observam si apoi sa identificam acest sistem de opresiune.


Treziti-va! Fiti vigilenti! REZISTATI!

Majoritatea oamenilor nu au observat sau simtit forta guvernului nostru federal. Sunt multumiti sa se complaca in distractiile oferite prin intermediul televizoarelor si computerelor. Ei se bazeaza pe mass-media pentru a-i informa, iar aceasta este o greseala uriasa.

Sunt atatia oameni care au intrat in Tribunalul curtii regale si au iesit total bulversati, intrebandu-se ce s-a intamplat cu drepturile care credeau ca exista conform Constitutiei.

Unii oameni sunt constienti ca au renuntat la drepturile lor pentru un document guvernamental. Actele Patriot I si II au oferit o oportunitate de trezire pentru multi oameni. Sa speram ca tot mai multi oameni se vor informa, astfel incat sa putem incepe procesul de recuperare a Marii noastre Republici.Sursa: https://discover.hubpages.com

.

.
Legea amiralitatii maritime – Jordan Maxwell
Vreau sa intelegi ceva foarte clar.

Cand cineva te intreaba in tara asta: ‘Esti cetatean al Statelor Unite?’, crezi ca te intreaba: ‘Stai legal in aceasta tara?’, ‘Esti indreptatit din punct de vedere legal sa te afli aici si sa faci afaceri’? . Nu asta te intreaba. Tara se numeste America. America este numele tarii.

Dar la sfarsitul anilor 1860, un grup de oameni s-au intrunit si au incorporat o intreprindere privata. Oricine poate incorpora o firma privata, iar acest grup de oameni a facut-o. Au incorporat o firma privata si au numit-o Corporatia Statelor Unite. Conform dreptului comercial, oricine detine o corporatie stie ca aceasta trebuie sa aiba un presedinte. Asta e legea. Si trebuie sa aiba si un vicepresedinte. La fel si un secretar al trezoreriei. Conform legii comerciale. Deci corporatia trebuia sa aiba un presedinte si un vicepresedinte.

In prezent, o data pe an, cand vezi la Adunarea Uniunii ca presedintele apare si purtatorul de cuvant spune: 'Doamnelor si domnilor, Presedintele Statelor Unite", toata lumea din tara asta crede ca el este presedintele Americii. America nu are presedinte. Acesta este un termen corporativ folosit in afaceri. Corporatia Statelor Unite este privata si opereaza pe o arie de 10 mile patrate numita Districtul Columbia. Cuvantul ‘columbia’ inseamna ‘universal’. Tot asa si cuvantul catholic inseamna ‘universal’.

Cand incepi sa cauti originile corporatiei private numita Statele Unite, realizezi ca atunci cand spui ca esti cetatean al Statelor Unite, ceea ce spui din punct de vedere legal este ca esti angajat al unei corporatii straine conform legii maritime internationale. Esti angajat al unei firme private. Prin urmare, pentru faptul ca locuiesti in alt stat, cum este spre exemplu California si castigi bani aici, asta se numeste ca ai o a doua slujba. Pentru ca deja lucrezi si esti angajat al unei firme private numita Corporatia Statelor Unite.

Dar castigi bani in California. Deci esti francizat al unei corporatii straine sub lege maritima. Esti francizat. Este ca si cum ti-ai deschide un McDonalds aici. Poti deschide un McDonalds, dar nu esti tu seful McDonalds. Corporatia McDonalds este seful. Ei iti spun ce poti vinde si ce nu, sau cat va costa. Tu esti doar un francizat care opereaza sub jurisdictia lor. Deci, in consecinta, cei care ne numim cetateni ai Statelor Unite, suntem de fapt francizati ai unei corporatii straine. In fiecare an trebuie sa platesti ceea ce se numeste impozit pe franciza din California, deoarece esti francizat al unei corporatii straine sub lege internationala.

Sa iti explic ceva. Exista doar doua tipuri de legi pe pamant: dreptul civil roman si legea amiralitatii maritime. Dreptul civil roman vine de la cuvintele ‘civil’ sau ‘sevilla’ insemnand in latina oamenii lui Ilis (Dumnezeu), iar dreptul civil se refera la legea teritoriului. Dar exista o lege suprema care guverneaza intregul pamant. O lege suprema care opereaza pe pamant si care nu are nimic de-a face cu dreptul civil al fiecarei tari. Dreptul civil este diferit in fiecare tara. Poti sa faci lucruri in Africa pe care nu le poti face in Spania. Poti face lucruri aici in America, pe care nu le poti face in Franta. Pentru ca legea teritoriului e diferita in functie de cultura.

Dar cand se vorbeste despre legea amiralitatii maritime, se vorbeste de fapt despre legea apei - legea bancara. Dreptul bancar se numeste legea amiralitatii maritime. Si, in consecinta, din acest motiv Statuia Libertatii nu a putut fi amplasata pe uscat in aceasta tara. A trebuit sa fie amplasata intr-un port.

De ce? Pentru ca nu e Statuia Libertatii, ci o statuie a ‘liberarii’. Cand un marinar ajunge intr-un port el primeste drept de ‘liberare’. Amiralitatea acorda capitanului navei dreptul asupra corpului marinarului, astfel incat acesta trebuie sa ceara permisiunea sa plece. Si daca o primeste - ceea ce e putin probabil - daca ii da voie sa plece, este liberat, nu liber. Si atat timp cat te numesti cetatean al Statelor Unite, esti un angajat al unei corporatii straine, incorporate sub lege internationala maritima si in consecinta esti un francizat al unei corporatii straine. Ei te detin.

Hai sa-ti explic cum te detin ei. Cand o nava trage in port, sa spunem din Japonia si aduce masini Toyota sau televizoare in valoare de 800 de milioane de dolari, primul lucru pe care capitanul trebuie sa il faca este sa dea autoritatilor portuare un formular ce se numeste certificat de manifest. Trebuie sa le dea un certificat care sa arate cat costa fiecare masina si care sa includa toate datele tehnice: daca are patru usi sau doua, daca are aer conditionat sau nu. Fiecare masina trebuie sa aiba propriul ei certificat de manifest care sa arate exact ceea ce se aduce in tara, cat va costa bancile aceasta tranzactie, cat va trebui sa ii plateasca Japoniei pentru aceasta tranzactie si deci este o afacere care are loc pe apa.

Este amiralitate maritima, drept bancar. Si deci fiecare articol trebuie sa aiba un certificat de manifest. Nava, cand trage in port parcheaza la docuri. Si locul unde parcheaza se numeste dana.

Cand te-ai nascut, mamei tale i s-a rupt apa. Si cand i s-a rupt apa, ai aparut tu si deci esti un produs al amiralitatii maritime. Conform legii internationale esti un produs. Conform dreptului bancar international esti un produs. Pentru ca ai aparut din apa mamei tale. Prin urmare trebuie sa ai un certificat de nastere. Iar certificatul de nastere trebuie semnat de doc(tor). Ati inteles? Si astfel daca mergi la Sears si cumperi ceva voluminos ti-l vor aduce ei acasa. Si iti vor spune la ce ora iti vor livra produsul. De aceea mama ta a fost intr-o sala de nasteri (delivery room, to deliver – a livra). Ea livra un produs conform legii internationale.

Cand primesti certificatul de nastere, acesta este un certificat al amiralitatii maritime care arata ca esti o resursa umana. Si corporatia denumita Statele Unite a intrebat-o pe mama ta daca ii doneaza acest corp drept garantie pentru imprumut, deoarece fiecare certificat de nastere valoreaza - cand a inceput prima data in 1933, mi s-a spus ca la schimbul international fiecare certificat de nastere valora 630 000 de dolari. Iar astazi, certificatul tau de nastere este la bursa de valori.

Uita-te pe spatele cardului tau de securitate sociala si vei vedea cifre rosii. De fiecare data cand vei vedea numere rosii, ele reprezinta sangele tau. Il intorci pe partea cealalta si vei vedea cifre albastre. Albastru este amiralitatea maritima, albastru-marin. Prin urmare, esti un produs care a fost cumparat. Pe certificatul de nastere in dreapta jos, unde a semnat mama ta, nu scrie ‘MAMA’ sau ‘PARINTE’, ci ‘informator’. Pentru ca mama ta ii informa despre tine conform legii maritime. II spunea corporatiei: ‘Am o bucata pentru tine, sa o detii. Nu stiu daca stii asta si prin urmare iti trimit formularul acesta’. Apoi certificatul a fost trimis la Washington D.C. Au luat certificatul de nastere si ceea ce s-a intamplat, voi reveni si explica.

In 1860, atunci cand aceasta corporatie privata numita Statele Unite a fost fondata, ca orice corporatie care se dezvolta prea rapid a inceput sa isi piarda echilibrul. A inceput sa aiba foarte mult succes si au vrut sa se extinda in strainatate. Explicatia mea este foarte simplista, realitatea este mult mai complexa, dar prezint doar elementele de baza. Cand a fost fondata Corporatia Statelor Unite in anii 1860, au vrut sa se extinda si in strainatate la inceputul secolului al XX-lea. Deci au inceput sa se extinda in Europa, printr- o preluare ostila pe care au numit-o Primul Razboi Mondial.

Primul Razboi Mondial a insemnat ca o corporatie de amploare denumita Statele Unite a incercat sa preia alte mari corporatii din lume cum ar fi: Germania, Franta etc. Fiecare din aceste tari este o corporatie. Deci Statele Unite au avut succes in preluarea corporativa a Primului Razboi Mondial. Dar au pierdut atat de multi bani in proces - corporatia a cheltuit atat de multi bani pe arme, facand tancuri si gloante pentru a ucide oameni - astfel incat, desi au castigat preluarea ostila a unei corporatii straine, devenisera faliti.

Deci aveau probleme serioase pentru ca nu mai aveau bani sa hraneasca oamenii din America si preluasera si alte corporatii din Europa de care erau acum responsabili. Deci Corporatia Statelor Unite avand probleme mari, s-a dus in Europa si a cerut un imprumut bancherilor internationali. Ei au spus simplu: ‘Nu. Corporatia este falita. Ce puteti oferi ca garantie pentru imprumut?’ Iar ei au venit cu ideea ca certificatul de nastere ar valora aproximativ 630 000 de dolari. Pentru ca bancherii au intrebat: ‘Cat ar putea produce, in medie, un individ lucrand pentru corporatie din ziua cand se naste pana cand moare?’ Iar rezultatul a fost aproximat la 630 000 de dolari.

Prin urmare bancherii au facut o intelegere cu corporatia denumita Statele Unite sa-i crediteze contul din Europa cu 630 000 de dolari per certificat de nastere. De aceea, in ziua de astazi, acestei corporatii a Statelor Unite nu ii pasa cati oameni vin ilegal in tara. Nu le pasa de asta. Deschid granitele si ii lasa sa vina. De ce? Pentru ca fiecare persoana care trece granita valoreaza acum peste un million de dolari in conturile corporatiei. Si de aceea nu doresc muncitori fara doc(umente). Nu le pasa de oamenii care vin cu forme legale in tara. Ei ii vor pe cei cu doc(umente). Pentru ca pe baza acestor doc-umente poti incasa. Poti lua bani de bancile internationale.

Prin urmare, Corporatia Statelor Unite te detine.

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mar, Noi 10 2015 8:40 am

Imagine
UNDE NE AFLAM?

Ne aflam in punctul in care ni se cere, mai mult ca oricand, sa ne readucem aminte Adevarul despre Viata. Iar acesta cuprinde Simplitatea si Complexitatea Universala.

ABSOLUT TOT CE EXISTA IN ACEST UNIVERS ESTE CREATIA NOASTRA, A TUTUROR!
ABSOLUT TOT CE EXISTA IN ACEST UNIVERS SUNTEM DE FAPT NOI, IN TOATE FORMELE POSIBILE DE MANIFESTARE!


Ne aflam in punctul in care suntem fortati sa facem TACERE si sa ne reamintim ca ne dorim din tot sufletul O SCHIMBARE.

Insa in aceste vremuri lipsa de Responsabilitate nu mai este sustinuta energetic. Nu mai are fundatie. Incercam sa urmam aceleasi drumuri care ne-au tinut prizonieri pentru simplu fapt ca ne-au devenit atat de familiare, sau pentru ca in continuare refuzam sa fim responsabili? Ne cerem dreptatea in strada pentru ca suntem nemultumiti, sau pentru ca este mai simplu sa ii consideram pe altii raspunzatori pentru situatia in care ne aflam?

Ne indreptam rugile spre Dumnezeu, ingeri, arhangeli si maestri ascensionati, sau continuam sa fim in aceeasi relatie de dependenta cu fiintele care se hranesc din energia noastra, caci si noi la randul nostru ne hranim din energia lor?!
UNDE NE AFLAM?

NE AFLAM IN PUNCTUL IN CARE NI SE CERE SA NE ASUMAM RESPONSABILITATEA PENTRU PROPRIA CREATIE, LA TOATE NIVELELE EXISTENTIALE.

SI ACESTA ESTE ADEVARUL!.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Ocultism modern

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori