Informatia prezentata in mesajele channel
In comunitatea metafizica a ajuns sa se puna un pret foarte mare pe informatia primita prin channel. Motivul pentru care am tradus toate aceste mesaje a fost acela de a ne reaminti cine suntem si nicidecum de a ne preda puterea in favoarea altora!
Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, datorita distorsiunii planului in care ne aflam, nici o informatie transmisa prin channel nu reprezinta interpretarea 100% exacta a mesajului transmis. Dar si mai important este sa intelegem ca mesajele channel sunt intotdeauna aduse de la nivelul vibrational al persoanei care face channel si pot fi usor influentate de mintea si ego-ul persoanei respective, de aici si numeroasele discrepante. Prin urmare, este important sa ne folosim intotdeauna discernamantul cand ne deschidem spre astfel de informatii.
Am mai vorbit in mesajele mele si despre liderii spirituali, sau "preotii New Age" asa cum i-am numit. Integritatea joaca un rol deosebit de important in viata si munca unui Lucrator in Lumina. Exista deja numerosi asa-zisi lideri spirituali, in special cei care se sustin material de pe urma acestei munci, care s-au indepartat de scopul initial al lucrarii lor. Deja ei sunt folositi de fortele de limitare (atat negative/intunecate cat si pozitive/lumina artificiala) in scopul manipularii si programarii Lucratorilor in Lumina!