Ramtha in Romania

Realitatea în care trăim

Ramtha in Romania

Mesajde Haris » Mar, Mar 25 2008 4:55 pm

In cursul lunii aprilie, intre zilele de 17-20 va avea loc pentru prima data in Romania un curs de incepatori al Scolii de Iluminare a lui Ramtha. Una din cartile publicate este "Cartea alba" precum si flimul "What the Bleep do we know" creat de studentii acestei scoli. Este singurul maestru care a reusit sa-mi schimbe perceptia asupra a ceea ce se intampla cu noi. Mi-am dorit tare mult sa pot sa o intalnesc si uite ca totul pare sa se intample numai sa avem rabdare.
Avatar utilizator
Haris
 
Mesaje: 3
Membru din: Mar, Dec 19 2006 2:19 am

Mesajde Fluturel » Lun, Apr 14 2008 10:11 am

Poate cineva sa sublinieze in linii mari ce (ne) invata Ramtha? Ce o sa fie la cursul din Romania?
Avatar utilizator
Fluturel
 
Mesaje: 2
Membru din: Lun, Iun 19 2006 4:10 pm

Mesajde goiaexp44 » Lun, Apr 14 2008 3:55 pm

Fluturel,

Învăţăturile lui Ramtha sunt un sistem metafizic de gândire unic. Ramtha numeşte sufletul: "Cartea Vieţii". Sufletul este cel care înregistrează toate experienţele şi înţelepciunea câştigate în involuţie şi evoluţie. Călătoria înapoi la Dumnezeu şi Void, este numită evolutie.

Ramtha spune că încarnarea sufletelor pe acest plan - material - are scopul de a face necunoscutul cunoscut, şi de aceea trăim un lanţ de vieţi prin care trebuie să experimentăm tot ce se poate trăi şi să acumulăm toată înţelepciunea, ca apoi să ne putem întoarce "acasă".

Ramtha rezumează înţelegerea sa, subliniind importanţa redefinirii conceptului de "sine". El conchide că iluminarea "este gloria cunoaşterii a cine şi CE eşti".

Haris stie probabil mai multe despre ce se va intampla in Romania!? :colors5

:hello3
goiaexp44
 
Mesaje: 11
Membru din: Vin, Mar 23 2007 4:31 am

Mesajde DARA » Lun, Apr 14 2008 8:23 pm

Dragi Ingeri, subscriu la ceea ce a scris Elena, referitor la Ramtha. Am citit Cartea Alba a lui Ramtha, am vazut si filmul de care spune Haris si intr-adevar sunt deosebite, ca deschidere spirituala. In plus, pot sa mai adaug ca am fost in 16 ianuarie anul acesta, la Expovest la noi in Timisoara, unde a avut loc o prezentare a acestui curs si unde intrarea a fost libera, iar organizarea impecabila (casti pentru traducere din engleza-romana si invers, proiectii, materiale didactice, pliante cu mape si pixuri cadou si foarte mult bun simt).

Am ramas placut surprinsa, dar mi-a trecut repede cand am aflat costul cursului. Nu doar eu, evident. Ne intrebam daca organizatorii stiu ca sunt intr-o tara in care predomina "patura" saraca material. In plus, avand in vedere ca se organizeaza doar in Bucuresti, costurile sunt imense. Probabil ca vor fi cursanti destui, intru-cat acest curs se bazeaza pe educarea mintii. Eu doresc sa mai pun mentalul in relaxare si sa pun mai mult accent pe puterea iubirii din inima. Cursul acesta este bun pentru cei ce vor sa devina agenti CIA, FBI, pentru politistii de peste tot, etc, pentru ca se axeaza pe puterea mintii.

Apoi, poate eu sunt mai de "moda veche", dar in ultima vreme se face atata reclama la astfel de cursuri pe teme spirituale (inclusiv aici pe site-ul lui Monika) incat s-a ajuns asa... la un fel de "Piata Luminii"! Ma intreb totusi: Cei care vindeca oameni, care traduc din alte limbi materiale ezoterice, pentru a ne regasi adevaratul maestru care sta in interiorul nostru si asteapta, de ce nu nu cer nimic in schimb, nici macar un simplu multumesc?

Monika si colegii mei isi neglijeaza familiile, isi "pierd" noptile, uita de ei pentru noi... fara a cere nimic. Apoi cei ce si-au dedicat viata pana la sacrificiu, cum au fost si Paritele Galeriu, Doamna Desanca, Arsenie Boca si cati si mai cati. Ce cereau Dansii, in afara de iubire pentru Christos si semeni? Oare de ce noi, romanii, suntem asa de "lipiciosi", la tot ce vine din afara si uitam de Noi, cei adevarati? In fine... m-am ambalat si eu... imi cer scuze daca am jignit pe cineva!

Cu iubire!
:curcubeu: DARA.
Avatar utilizator
DARA
 
Mesaje: 56
Membru din: Lun, Noi 06 2006 8:47 pm

Mesajde Haris » Joi, Apr 17 2008 6:38 am

In cursul de 4 zile vom invata cum se deplaseaza constiinta in creier ca sa creeze spirit, cum produce creierul holograme, care prin actiune in campul cuantic pot fi observate intr-o realitate palpabila, cum influenteaza gandurile si diferitele atitudini ADN-ul. Oricum e o experienta unica sa am ocazia sa intalnesc pe cineva care a trecut prin sirul incarnarilor, Ramtha, si care va vorbi prin J Z Knight.
Avatar utilizator
Haris
 
Mesaje: 3
Membru din: Mar, Dec 19 2006 2:19 am

Mesajde DARA » Joi, Apr 17 2008 9:45 am

Ma bucur pentru tine, draga Haris, daca asa ai hotarat ca aceasta este calea ta! Totusi sa nu uiti ca si tu ai multe reancarnari si singurul maestru care te poate ajuta este propria ta divinitate, cel ce esti tu dincolo de acest trup. Cautand in stanga si dreapta, nu faci decat sa te negi si sa-ti predai puterile altora. Te rog sa ma scuzi daca te-am tulburat, dar iti spun toate astea din propria-mi experienta. Am facut tot ce s-a putut face prin diferite cursuri (si crede-ma... am facut multe :wink ), dar nu mi-au umplut vidul niciunul, decat atunci cand am constientizat ca oricat de multe cursuri as face, daca nu ma ocup zilnic de mine, este pierdere de bani si timp.

Eu iti doresc succes si sa te regasesti cat mai repede pe Tine!

Cu iubire! :soare:
DARA.
Avatar utilizator
DARA
 
Mesaje: 56
Membru din: Lun, Noi 06 2006 8:47 pm

Mesajde Luci » Joi, Apr 17 2008 1:46 pm

Fratilor,

Sa nu uitam sa folosim Discernamantul de cel mai inalt grad si parerea mea ca ceea ce-a spus Dara asa ESTE.

Iubire si Lumina!
Lucia :love36
Luci
 
Mesaje: 6
Membru din: Mar, Sep 12 2006 2:28 pm

Mesajde mszavai » Joi, Apr 17 2008 7:24 pm

Haris scrie:Oricum e o experienta unica sa am ocazia sa intalnesc pe cineva care a trecut prin sirul incarnarilor, Ramtha, si care va vorbi prin J Z Knight.

Haris, deci sa inteleg ca sirul incarnarilor lui Ramtha este mai important ca sirul incarnarilor tale? :think hmm... Si de ce trebuie sa facem channel alte entitati? De ce nu facem channel propriul SUFLET?
Cei de aici, din America, au inceput sa isi desfasoare activitatea in strainatate pentru ca aici nu prea au 'priza'. laugh19
Am vazut ca JZ Knight cea care face channel pe Ramtha este de aici, din statul Washington unde locuiesc eu, habar nu am avut. Este prima oara ca aud de ea.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Joi, Apr 17 2008 11:24 pm

Doina Consuela scrie:
Subscriu din toata inima la cele spuse de Dara, Luci si Monika. Degeaba cautam afara, daca nu suntem stapani pe ce avem in noi. Increderea ca "si tu poti face asemeni mie, si mai mult de atat" {Isus cu aprox.} este tot ce avem nevoie. Modalitatea ne va fi revelata de Sinele nostru in functie de cautari si de contractul nostru la nivel de suflet. Pe de alta parte fiecare are calea lui si este bine sa o respectam cu dragoste si intelegere.

Cu iubire infinita pentru toti Lucratorii in Lumina. :love36

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Sâm, Ian 29 2011 6:18 am

ADEVARUL DESPRE RAMTHA!
Cei care cunosc simbologia satanista isi pot da seama imediat ca site-ul lui JZ Knight, cea care il face channel pe Ramtha, este o simpla fatada in spatele carora se ascund illuminati/reptilienii/satanistii.


Cine este Ramtha?
Conform informatiei de pe site, Ramtha este un stravechi luptator, cuceritor (atentie!) si maestru ascensionat ce a trait acum 35.000 ani in Lemuria (este singura viata mentionata, nu se spune nimic despre un 'sir de incarnari'), care atunci cand s-a decis sa paraseasca aceasta viata a ascensionat in fata a doua milioane de oameni, nu inainte de a le promite ca se va intoarce (suna familiar?). Ramtha este un Zeu Nemuritor responsabil pentru colapsarea campului quantic si modelarea timpului si spatiului (wow! – deja a inceput i sa se contureze coada).

Ramtha is an ancient warrior, conqueror, and ascended Master who lived 35,000 years ago. Remnants of his life and teachings exist in various archaeological artifacts from India and Egypt, as well as ancient Hindu literature. He explains that in his one lifetime he addressed the questions about human existence and the meaning of life, and that through his own observation, reflection, and contemplation he became enlightened and discovered the way to transcend the constraints of time, space, and the limitations of the physical body. He realized a way in which to take his body with him to a level of mind in which his true essence as consciousness and energy could remain fully conscious, be completely free and unlimited to experience any and all aspects of creation, and continue to make known the unknown. He refers to this process as his ascension. When he decided to finally leave this world he ascended in front of his people, which numbered two million, after teaching them what he had learned for 120 days, promising them he would return. Ramtha, in presenting his knowledge as the fruit of his own personal experience, makes the point that he himself is the embodiment of the teachings, the living representation and manifestation of his thought. Thus he says that he is an immortal God, consciousness and energy, and that he lived once as a human being 35,000 years ago in the long-gone continent of Lemuria. The fact that he is no longer limited by his physical body allows him to interact with the physical world in other forms. He often refers to himself as being the wind pushing the clouds, for example, or as being the morning, or a stranger, or a beggar on the street observing civilizations come and go, or as anything that consciousness would dare to imagine. He chose this time to return because the human race is ready to understand what he discovered about our true identity as the Observer, responsible for collapsing the quantum field and molding time and space.„Zilele incornoratului... Acum"


(fragment)

Ramtha: Eu sunt entitatea care a aparut channelului meu (JZ Knight) in 1977, un pas indraznet al lucrarii noastre de a aduce acest eveniment extraordinar, aceasta invatatura, acelor oameni care nu o cunosc.

(inteligibil)…
JZK relatand dialogul dintre ea si Ramtha:
JZK: „Poftim? Dar de ce nu faci tu singur toate astea?”
Ramtha: „As putea si o voi face, imi trebuie doar o fatada. (rasete)
JZK: „De ce?”
Ramtha: „Pentru ca eu sunt barbat, iubito. Am fost si sunt barbat, sunt mare, ies usor in evidenta, sunt diferit.”


Simbologie oculta

• Numele folosite:

Ramtha – School of Enlightenment (Ramtha – Scoala Iluminarii) – reptilienii se considera cei alesi, cei iluminati.
JZ Knight (evident un pseudonim! knight = cavaler) - simbolistica oculta• Logo - Ochiul lui Horus in piramida (simbolul Illuminati-lor)

Imagine• Ramtha „cucerind” tarile lumii

Imagine• Limbaj incoerent, ambiguu, dar plin de ocult
Comunicarea cu Maestrul Invatator – o initiere satanica

Maestrul invator apare in viata unui student atunci cand studentul este gata sa invete, cand studentul vrea sa invete. Maestrul invatator este aici ca tu sa descoperi daca vrei sa inveti :? (rasete). Caci, conform unui concept foarte gresit inteles legat de relatia maestru-student, poti sta la picioarele mestrului, ca student, si invata. Si stai si inveti, si stai si inveti (rasete), dar speri ca dupa aceea maestrul invatator sa faca ceva pentru tine. Vrei sa il rogi ceva. Vrei ca maestrul sa te vindece, vrei ca maestrul sa te restaureze, vrei ca maestrul sa te faca fericit, vrei ca maestrul sa te faca grozav. Insa ce s-a intamplat cu invatarea? Caci ti-ai propus sa inveti. Care este avantajul de a avea un maestru invatator daca tu nu stii sa aplici invataturile?

Caci, asa cum v-am spus, puteti citi toate cartile din stravechea Alexandrie, puteti citi toate cartile Zeilor (plural reprezentand reptilienii), ale Zeilor, caci trebuie sa fie importante, la fel de importante ca si emailurile de la voi, daca tot veni vorba de Zei (raset gros satanic din partea lui JZK). Puteti citi toate acestea, puteti fi siguri ca invataturile Nibrului, Egiptului Antic, Sumerului au ceva special. Insa ce veti face cand veti descoperi acel lucru special? Puteti citi toate aceste invataturi si veti deveni foarte priceputi la a cita, priceputi din punct de vedere istoric :?, insa tot trebuie sa il rugati pe maestrul invatator sa va vindece, sa va ajute; dar cel mai mare ajutor se realizeaza atunci cand invataturile sunt transferate prin initiere, iar initierea are rolul numai de a experimenta un aspect al invataturii :?.

(…) Marea Initiere… ah… vreti sa aveti o Mare Initiere. Ati avut-o toata saptamana! (rasete) Initierea inseamna de fapt initiatul :?, o actiune a unui initiat, un initiat trecand print-o ceremonie sau o disciplina cu scopul de a experimenta ceea ce a fost invatat - invataturi care exista doar in minte, dar nu au devenit inca o realitate - deoarece calea prin care se pot manifesta este inca necunoscuta.

Poti spune cat doresti ca te simti extraordinar, da, poti spune ca esti bogat si ca iti vei atrage avutia, insa aceasta nu se va manifesta pentru ca tu nu ai cunostinta initierii ce deschide usa, o deschide larg, pentru ca experienta sa poata deveni o realitate. Fara cunoastere si initiere, cartile pe care le citesti despre gandirea pozitiva arata doar ca esti pesimist, pentru ca accepti faptul ca traiesti in lipsuri, iar daca tu nu stii sa deschizi usa in creierul tau - un loc fizic, neurologic, nu mitologic :? - acel vis, acele cuvinte nu se vor materializa.

Pentru ca initierea sa devina o realitate trebuie deschisa usa, iar acesta se deschide numai atunci cand ciocanim cu ritmul adevarului :?. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca poti citi toate cartile, te poti duce la toate inoxentus :?, poti mirosi aerul statut din camera faraonului :? :? :? (rasete) si s-ar putea sa te imbolnavesti (rasete). Moarte celor care intra! (grozav!) (rasete). Asta nu te va face iluminat, nu te va face istet, nu te va vindeca, nu te va intineri, nu iti va impiedica moartea, nu va face nimic, pentru ca tu nu intelegi ce s-a intamplat de fapt! Initierea nu reprezinta doar simple cuvinte. Eu iti spun „asa si asa”… iar tu spui: „am inteles”. Nu, nu intelegi! Intelegerea provine doar din latura cealalta a experientei :?. (…) [hr}


Mai multe informatii despre JZK

David McCarthy, un rezident din Yelm ce o numeste pe Knight un 'pradator spiritual', sustine ca a fost victima amenintarilor si a controlului mental in timp ce a fost student la aceasta scoala din 1989 pana in 1996.
"La un moment dat alergam speriat ca voi fi mancat de oameni soparla", zice el.
El spune ca la inceputul anilor '90 a fost prostit de invataturile acestei scoli in a crede ca Iisus se va intoarce pe pamant intr-o nava, acompaniat de un grup de reptilieni.
Despre "oamenii reptila" se spune ca se hranesc cu acei oameni care nu se afla sub protectia lui Ramtha, spune el.
"Multi oameni neaga aceste evenimente," spune McCarhty, specificand ca invataturile cele mai ezoterice transmise de Ramtha erau dezvaluite doar unui cerc restrans de initiati.
"Ei spun ca acestea sunt invataturi sacre pe care, tu (cel din exterior), nu le-ai putea intelege."


Sursa: http://www.rickross.com/reference/ramtha/ramtha26.html


Ramtha „cucerind” sufletele
sau mai bine spus... adulmecandu-si prada!


The dethronement of God, replaced by the egoic self as the sole Divine authority of the Universe is unfortunately found in countless New Age testimonies. One guru in particular who is fond of such sentiments is the spirit-channeler, JZ Knight, otherwise known as Ramtha, who appeared in the documentary What the Bleep Do We Know!?, produced by students of Ramtha’s School of Enlightenment.

First of all, a distinction must be made between two practices, that of contacting beings of a Divine order through initiatic practices, and that of surrendering oneself to an unknown entity through channeling, allowing it to temporarily gain access to one’s mind and body, as if pulling the strings on a puppet. It is very common for low-level entities to impersonate a high-level being, often giving the impression of being an angel, an alien, an ascended master, or any other form that appears to be a wise and caring being to the unsuspecting channeler. To make matters worse, spirit channeling exposes one’s innermost fears and desires to any would-be psychic predator, which makes manipulation all the more easier, as the channeler finds comfort in the vague platitudes that these entities instruct, while simultaneously accepting their corrupted teachings blindly and subsequently preaching these to other misguided souls.

In the case of JZ Knight, however, there is no doubt that she is nothing but a fraud, using the premise of spirit channeling to gain public attention and procure tens of thousands of followers and millions of dollars. She claims that the channeled entity called Ramtha was a Lemurian warrior who later reached enlightenment and returned to Earth by means of JZ Knight’s body to teach ancient wisdom to the masses.


Sursa: http://mindunclouded.blogspot.comIn concluzie, daca inca nu v-ati convins cine este Ramtha, nici o problema: el va asteapta oricand la... OSPAT!

Imagine

Imagine
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Feb 13 2011 9:37 am

rosu, alb si negru - simbologie


Iata ce se spune pe site-ul satanist http://www.666blacksun.com despre simbologia culorilor rosu, alb si negru.

"Folosirea culorilor rosu, alb si negru isi are radacinile nu in Egiptul Antic, ci in Orientul Indepartat. Egiptul era cunoscut ca "Pamantul Negru si Rosu" si era centrul Alchemiei. Alchemia este transformarea sufletului uman in divinitate. Prin aceasta transformare ne completam lucrarea neterminata a creatorului nostru satana. Culorile rosu, alb si negru corespund celor 3 nadi principale ale sufletului uman. Ida este neagra, Pingala e rosie si Sushumna este alba.Nadi sunt canalele prin care circula energiile corpului subtil. Mai multe informatii gasiti aici (engleza).Imagine

Santa = Satan
Tematica de la Grammy Awards 2011, 'spectacol' ce a avut loc chiar de sarbatoarea oculta a Sf. Valentin, a fost rosu, alb si negru.

Imagine

Imagine

Grammy Awards 2011Imagine

Imagine

Rihanna - Russian Roulette
Asa este, adevarul e neplacut! Insa fie ca il acceptam, fie ca nu, TOT ADEVAR RAMANE!
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Înspăimântător şi adevărat.

Mesajde Iuliana Alba » Joi, Feb 17 2011 12:41 am

Văzând filmuleţele pe care le-aţi postat, m-am îngrozit. Prin gesticulaţie si jocul de scenă al J Z Knight este foarte evident, este vizibil totul. Este un demon care se linge pe buze de poftă în faţa prăzii. Este cumplit că oamenii nu pot vedea. Mai întâi hipnotizează, crează deschidere sufletească, facând audienţa să râdă, şi le soarbe efectiv sufletul. Dacă suntem foarte atenţi la ce simţim, uitându-ne la filmuleţ, veţi simţi o strângere în dreptul inimii. Mărturisesc că nici nu m-am putut uita decât la unul dintre filmuleţe pentru că atacul este masiv chiar şi printr-un film. Nici nu vreau să-mi imaginez ce se întâmpla in sală, participanţii fiind expusi timp îndelungat acestui atac. Mulţumim d-nei Szavai pentru această postare, care ar putea deschide ochii multora dintre noi.

Iuliana Alba
Avatar utilizator
Iuliana Alba
 
Mesaje: 4
Membru din: Mie, Feb 16 2011 10:40 pm

Mesajde mszavai » Joi, Feb 17 2011 11:54 am

Draga Iuliana,

Asa dupa cum spuneam intr-un mesaj, extraterestrii conduc umanitatea prin intermediul hibrizilor lor de pe pamant (simple marionete).

Ei reusesc sa conduca umanitatea prin intermediul sclavilor programati mentali. Unii dintre sclavi sunt creati genetic, special pentru a servi un anumit scop. In cazul acestora, tortura extrema (ce va duce implicit la compartimentarea personalitatii, creand multiple personalitati) va incepe chiar din uter, prin torturarea viitoarei mame. Alti sclavi provin din milioanele de copii rapiti. Programatorii acestor sclavi sunt si ei, la randul lor, sclavi programati mental. Un 'sistem' al unui sclav programat mental poate include sute de mii de personalitati, fiecare personalitate avand de indeplinit un anumit scop. Prin ritualuri satanice, fiecareia dintre aceste personalitati fragmentate ii sunt atasate legiuni (sute de mii) de demoni.

Pentru mai multe informatii va recomand cartea scrisa de doi fosti sclavi programati, Cisco Wheeler si Fritz Springmeier, care au reusit sa se deprogrameze - The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave (engleza).

In cazul lui JZK, aceasta femeie este doar un simplu sclav cu multiple personalitati care nici nu realizeaza ce face!


Te imbratisez cu mult drag,
monika :heart25
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 489
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Ocultism modern

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron