de mszavai » Joi, Aug 19 2021 9:47 am
.Interviu de Stew PetersSuntem bucuroși să vă prezentăm în premieră știri din Canada pe care ziarele cotidiene nu le dezbat, mass-media nu va prezenta așa ceva. Acești propagandiști vor ascunde toate acestea, deoarece astfel de acțiuni încurajează luptătorii pentru libertate, patrioții care vor să rezolve această problemă și să se ridice împotriva acestui sistem tiranic, exagerat, cu reguli care te obligă să îți pui botniță cu o cârpă ineficientă, să te distanțezi social de familia ta, să încetezi a-ți mai îmbrățișa bunicii și a-i vizita, forțsărând copiii să poarte mască la școală 10 ore pe zi, iar purtatul măștii să fie obligatoriu chiar și atunci când faci sport. Este ridicol.
Transmitem știri din Alberta. Purtarea obligatorie a măștilor se apropie de sfârșit. Copiii nu vor purta măști când se vor întoarce la școală, carantina se va încheia, depistarea contactelor, testarea pentru simptome ușoare, s-a terminat cu toate astea. Covid va fi recunoscută ca o răceală ușoară și va fi tratată ca atare. Libertatea a câștigat în Alberta, dovedind că lupta împotriva sistemului funcționează.
Ni se alătură acum Patrick King, tată devotat a doi copii și un Canadian mândru.
Stew:
─ Ai fost amendat cu 1200 de dolari pentru încălcarea Actului de Sănătate Publică covid 19, acela de a fi într-un grup mai mare de 10 persoane, iar acest lucru presupun că ți-a aprins focul interior. Ai făcut parte din mișcările de rezistență care au avut loc și ca urmare noi putem sărbători astăzi. Spune-ne cum a fost.
Patrick:
─ Da, cu siguranță. Mulțumesc pentru invitaţie, Stew. Pe data de 5 decembrie 2020 am organizat un protest. Alberta este cunoscută drept singura provincie din Canada care a avut proteste, pe cea mai îndelungată perioadă, împotriva acestor reguli guvernamentale care afectează inclusiv industrialismul. Am început acum 4 ani - sunt muncitor petrolier de 17 ani și am o specializare în Sănătate și Securitate la Locul de Muncă și Mediul Înconjurător. Când au început să atace industria petrolieră, am devenit un militant. Deci, în ceea ce privește industria petrolieră, am protestat pe străzi împotriva guvernului de mai mult de 3 ani și jumătate. În ziua de 5 decembrie 2020 sărbătoream a 200-a săptămână de când participam sâmbăta dimineața la proteste.
La vremea respectivă, regulile covid fuseseră deja implementate și durau de ceva timp. Eu am fost amendat pentru că sunt un militant activ, știu asta, este menționat acest lucru și în stenogramele de la tribunal. Deci am primit o amendă de 1200 dolari, așa că am așteptat data procesului. Pe data de 4 mai 2021 a fost programat procesul, iar când m-am prezentat la tribunal am cerut anumite informații pentru a-mi crea o apărare plauzibilă.
Materialul pe care l-am cerut a fost izolarea virusului SARS-CoV-2. Am cerut să fie prezentat în formă izolată și nu stabilit într-un laborator sau printr-un test PCR. Știm că testele PCR sunt rulate peste normal. Nu suntem niște oameni proști. Știm, căutăm, cercetăm.
Deci prin faptul că am cerut asta, într-un fel, am fost exclus din tribunal. Următoarea înfățișare la tribunal fusese programată pe data de 18 mai 2021. Astfel încât, după ce am cerut aceste dovezi, mi s-a spus că, neavând avocat, judecătoarea trebuia să pledeze pentru mine și să mă îndrume în direcția potrivită. Prin urmare, judecătoarea mi-a permis să o citez pe Deena Hinshaw, care este Director Medical în Provincia Alberta. Apărarea mea se baza pe faptul că ceream dovada că virusul SARS-CoV-2 a fost izolat și astfel, pe baza acelor dovezi științifice Deena Hinshaw a emis Actul de Sănătate Publică.
Stew:
─ Pe scurt, aceasta înseamnă: Dovedește-mi că pandemia există, dovedește-mi că vom muri cu toții, dovedește-mi că situația a scăpat de sub control și că oamenii mor din cauza asta.
Patrick:
─ Absolut! Și dacă mi-ar fi prezentat dovada pe care am cerut-o, aș fi spus că au dreptate și că o să port mască. La vreo 3 zile după ce am citat-o pe Deena Hinshaw la tribunal, un polițist a venit la mine acasă. Mi-a cerut să-i spun adresa unde locuiesc. L-am întrebat: "Vrei să spui adresa la care te afli tu acum?". Ca răspuns polițistul m-a întrebat care e adresa mea de email. Și am spus: "Te referi la adresa de email pe care am folosit-o în corespondența cu voi și pe care o aveți la dosar?". Atunci m-a întrebat care este numărul meu de telefon. Eu i-am răspuns: "Vrei să spui numărul de telefon la care mă sunați voi tot timpul?". Nemaiavând ce să spună, polițistul se uită prostit la mine și zice că a venit ca să îmi transmită că speța mea la tribunal a fost anulată. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla așa ceva, nu e posibil ca speța să-mi fie anulată, la care polițistul a rânjit.
Am sunat la tribunal, am reprogramat-o și ca urmare a acestei acțiuni la scurt timp am fost informat că fusesem citat de avocații Deenei Hinshaw. Înștiințarea legală mi-a fost înmânată la ora 23:53 într-o duminică dimineața (am dovada cu ora la care mi-au fost înmânate aceste acte), iar în mai puțin de 24 de ore trebuia să fiu în spatele ușilor închise cu judecătorii și cu avocații Deenei Hinshaw. Mi s-a părut ciudat. Aceasta se numește încălcare procedurală. Nu poți trimite unei persoane citație să se prezinte la tribunal în mai puțin de 24 de ore. Știam că se pune la cale ceva murdar.
După ce am primit citația, am mers la tribunal, am denunțat încălcarea procedurală, iar judecătoarea a confirmat că într-adevăr așa este, e încălcare procedurală. Și am spus: "Bine, deci rămâne să amânăm pentru data de miercuri, 24 iulie 2021." Însă judecătoarea a răspuns că nu poate fi amânat pe miercuri. I-am spus din nou judecătoarei că este vorba de încălcare procedurală și atunci au luat cuvântul avocații Deenei Hinshaw și au spus că eu cer dovezi pe care ei nu le pot furniza.
Stew, ți-am trimis o captură de ecran a actului oficial care arată că Directorul Medical nu poate furniza dovezi concrete domnului King pentru apărarea sa. Iar eu am spus: "Aceasta înseamnă că tot ce am cerut la prima întrevedere și anume izolarea 100% a virusului SARS-CoV-2 ─ aceasta fiind dovada științifică necesară pe care se bazează aceste reguli de sănătate publică ─ nu poate fi furnizată." Iar avocații au răspuns: "Nu." Ca să accentuez am repetat: "Doamna judecător, cer să se consemneze că Directorul Medical de Sănătate Publică din Alberta nu dispune de dovada pe care am cerut-o." Judecătoarea a răspuns: "Da, domnule King, asta au spus avocații".
Am pierdut citația cu Deena Hinshaw, dar este ok. Căci aceasta este o încălcare procedurală. Sistemul de judecată m-a înșelat îndreptându-mă într-o direcție greșită, ceea ce înseamnă o încălcare a drepturilor mele ca cetățean Canadian. Am avut o întrevedere pe 24 iulie 2021 și nu mi-a venit să cred că în sala de judecată se aflau procurori generali din Ottawa. De data aceasta, pe actele legale nu mai apărea Deena Hinshaw vs Patrick King, ci apărea Maiestatea Sa Regina vs Patrick King. Deci acum, acuzatorul meu era regina, dar regina nu era prezentă la proces. Ei își dădeau seama că ceea ce am făcut eu este fenomenal. Nu le venea să creadă. Și acum îmi amintesc ce priviri aveau... Am repetat: "Directorul Medical de Sănătate Publică din Alberta, Deena Hinshaw și guvernul Provinciei Alberta nu au dovada concretă pe care am cerut-o și anume virusul izolat de SARS-CoV-2". Iar când judecătoarea a confirmat, cei doi ─ stenografiatorul și funcționarul ─ au rămas cu gura căscată și le-a picat fața.
Stew:
─ Da, probabil se uitau la judecătoare și se întrebau dacă trebuie să stenografieze așa ceva. Chiar se vrea asta la dosar?! Este ceva uimitor și este atât de simplu când te gândești. Patrick, ai arătat întregii lumi ceea ce trebuie să facă pentru a se elibera.
Patrick:
─ Categoric.
Stew:
─ Problema este că trebuie să luptăm în continuare pentru că avem o justiție compromisă și coruptă. Este nevoie să te prezinți în fața unui judecător care trebuie să fie imparțial… Continuă, te rog, îmi cer scuze că te-am întrerupt...
Patrick:
─ În discursul de încheiere i-am spus judecătoarei: "Vă mulțumesc". Mi-am îndreptat privirea către procurorii coroanei și am spus: "Vă mulțumesc". Și către procurorii generali din Ottawa care au decis să vină în sala de judecată pentru o amendă de 1200 de dolari. "Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru că m-ați învățat tot ceea ce am nevoie să știu: să fiu cel mai înfocat și activ susținător pentru toată populația de pe teritoriul Canadei, ca să nu mai vorbim de America de Nord și întreaga lume. Pentru că acum știm exact ceea ce ați făcut. Avem dovada." Și știi ceva? În această după-amiază voi obține copiile transcrierilor. Aș fi vrut să le am în dimineața asta, înainte să mă suni. Atunci am fi putut să le arătăm, dar poate vom face un interviu ulterior după ce le voi avea.
Stew:
─ Da.
Patrick:
─ Dar în transcrieri apare, și știu că le țâțâie fundul, deci când am spus că voi învăța pe toată lumea ce trebuie să facă… pentru că acum sunt acuzat de contestare jurisdicțională, căci judecătoarea mi-a indicat să o citez pe Deena Hinshaw. Însă judecătoarea nu mi-a indicat demersul potrivit să fac acest lucru. Așa că m-am folosit de ofițerul judiciar pentru a semna citația. Însă citația trebuia semnată de judecător și nu de ofițerul judiciar. Deci am fost acuzat de contestare jurisdicțională, dar prin aceasta mi-au fost încălcate drepturile.
Deci acum urmează un proces, nu pot divulga prea multe, dar ceea ce pot să fac este, cu aceste transcrieri de la proces… pentru că în timpul procesului a fost menționat Procesul Rooke vs Alberta, în care sunt citate toate persoanele amendate ca urmare a încălcării acestor reguli covid. Se așteaptă soluționarea a mii și mii de amenzi și citații. Ceea ce am făcut noi, este că am trasat fundația de bază pentru spețele celorlalte persoane amendate. Deci speța fiecăruia va urma cursul pe care l-am stabilit și ceea ce trebuie să faceți și să facă fiecare este să conteste actul de sănătate națională din provinciile și statele voastre și de oriunde vă aflați. Contestați aceste Acte de Sănătate și, în acest fel, judecătorul nu are recurs, trebuie să citeze oficialii guvernamentali responsabili. Și astfel îi vom chema pe toți cei responsabili la bară.
Stew:
─ Vreau să mă asigur că toata lumea înțelege magnitudinea acestei situaţii. Nu este vorba despre o amendă de 1200 de dolari, nici despre o mie de astfel de amenzi, ci despre încheierea covid. Serios. Povestea e moartă. Virusul nu a fost izolat, nu există, nu i se poate demonstra existența, prin urmare nu pot fi forțat să fac ceva în numele a ceva inexistent: fără vaccin, fără vaccin, fără vaccin, pentru că oricum se știe că nu este un ‘vaccin’! Fără măști, fără distanțare socială, fără limitarea numărului de persoane participante la adunări, copiii se pot întoarce la scoală, ne putem îmbrățișa, afacerile mici se pot redeschide, toate aceste lucruri. Acestea sunt ramificațiile și magnitudinea acțiunii tale.
Patrick:
─ Este deosebit de încurajator să știm că am reușit și toate acestea au fost înregistrate la dosar, pentru că ceea ce mi-au răspuns ulterior este că știința nu contează. Actul de Sănătate Publică din Alberta începe astfel: "Subsemnata, Deena Hinshaw, formulez acest Act de Sănătate Publică în condițiile pandemiei de covid 19." Asta înseamnă că trebuia să aibă dovezi științifice ca să emită acel Act de Sănătate Publică pentru pandemia de covid 19. Deci a greșit făcând acest lucru, iar la tribunal a declarat că nu are dovezi concrete. Și când le-am spus asta, au zis că știința nu contează. Am spus: "Nu e adevărat, știința trebuie să conteze. Nu este vorba despre opinia dvs. publică, nu este vorba de preferințele dvs. personale, nu mă interesează cine trage sforile sau cine vă spune ce anume trebuie să faceți"… când ea a declarat în acel formular: "Eu, subsemnata, Deena Hinshaw"… totul a fost special regizat, pentru ca atunci când povestea asta va cădea, ea va fi cea care va fi găsită responsabilă. De aceea totul a fost aranjat în felul acesta, pentru că ei au știut de la bun început că virusul nu a fost izolat.
Ei știu foarte bine ceea ce fac, ei știu că totul este o înscenare regizată. Totul se reduce la această organizație mondială care vrea să se asigure că deține controlul asupra tuturor de pe glob. Încearcă să ne aducă țara la faliment sub pretextul unei false pandemii și toată lumea îi urmează ca oile în turmă. Implicațiile și repercusiunile acestei situații sunt absolut devastatoare. Lumea pe care o știți acum, nu va mai exista. Și asta încearcă ei să facă acum. Noi încercăm să oprim acest lucru cu prezentări și bibliografie profesionistă. Eu sunt doar un om obișnuit, dar știu suficient și mai știu că sigur ceva nu e în regulă. Unde se ajunge dacă stăm cu mâinile în sân și nu facem nimic?
Stew:
─ Și în special că ești tatăl a 2 copii. Ar fi ca și cum ți-ai conduce nepăsător copii în fața trenului.
Patrick:
─ Mai e ceva. Fiul meu cel mare care are 17 ani și-a făcut vaccinul, ambele doze. Am fost distrus. Am încercat să mă opun și i-am spus să aștepte până după proces. Dacă fiul meu pățește ceva din cauza asta, nu mă veți mai vedea la tribunal. O să fiu în stradă cu alți părinți și vom crea un cutremur. Pentru că ei sunt pe cale să ne ia familiile, deja ne-au luat mijloacele de trai, drepturile, încearcă să cenzureze orice spunem.
Crede-mă, Stew, în momentul de față sunt unul dintre cei mai cenzurați, dacă nu, cel mai cenzurat Canadian. Nu-mi pot accesa contul de Facebook, nici măcar google nu pot folosi. Nu mi se dă posibilitatea să transmit informațiile mele mai departe la oameni. Mă blochează în orice mod posibil. Iar când încep să facă asta înseamnă că i-ai demascat și că faci ceea ce trebuie. Fiul meu s-a vaccinat căci a avut posibilitatea să meargă la Tokyo, la facultatea de Inginerie Aerospațială. Este un copil deștept și am înțeles de ce și-a făcut vaccinul. Dar mai sunt milioane de copii și milioane de adulți în aceeași situație, care și-au făcut vaccinul, crezând ca au nevoie de acesta ca să călătorească. Absolut fals.
Și tot ceea ce încearcă să introducă, spre exemplu în Australia poliția atacă oamenii pe stradă băgându-le ace în braț. Unități militare se deplasează în localități. Recomand tuturor să urmărească ce se întâmplă, pentru că asta se va întâmpla în fiecare țară. Din nefericire suntem puțin în urmă, dar totuși suntem pe direcția bună. Știu că ceea ce facem este pe cale să răbufnească. Acum, în Alberta se spune că măștile nu mai sunt obligatorii, retractează tot ceea ce au spus, copiii merg la scoală fără măști, etc. Au bătut în retragere. Noi obținem astfel de rezultate, iar apoi ei vor face să pară că a fost ideea lor.
Stew:
─ Trebuie să ne oprim aici, urmează o pauză. Patrick, este absolut incredibil ceea ce ai realizat. Însă, atunci când vei primi documentele pe care vrei să le difuzezi… știi, noi nu suntem mass-media, dar audiența noastră este mai mare decât a lor, iar ei urăsc acest lucru. Micul show al lui Stew Peters pe care mass-media îl urăște este pe locul 3 în America. Vom posta acele documente pe StewPeters.tv
Aici in America, am primit nenumărate emailuri de la oameni care spun că sunt constrânși la serviciu să facă vaccinul, sunt amenințați că vor fi concediați. Dar trebuie să înțelegeți că acest lucru nu este legal.
În atenția persoanelor responsabile:
Solicit toate documentele oficiale care descriu izolarea virusului COVID-19, cunoscut și sub numele de SARS-Cov-2, la ființele umane, direct dintr-un eșantion prelevat de la un pacient defunct, unde eșantionul pacientului nu a fost inițial combinat cu nicio altă sursă de material genetic.
Notă: Cuvântul „a izola” se referă la: un lucru care este separat de toate celelalte materiale care îl înconjoară.
Nu solicit documente oficiale în care cuvântul „izolare” a virusului SARS-CoV-2 se referă la:
- cultivarea a ceva sau
- efectuarea unui test de amplificare (PCR) sau
- secvențierea a ceva
Pentru a clarifica, solicit prin dezvăluire toate documentele oficiale aflate în posesia dvs. sau în posesia Ministerului Sănătății din Alberta care arată izolarea virusului SARS-CoV-2 la ființele umane, deoarece aceste documente oficiale ar fi fost parte integrantă în elaborarea statutelor folosite la întocmirea „Actului de Sănătate Publică” aici, in Alberta.TRANSCRIERI PROCES
Legea Jones ne plaseaza sub incidenta legii maritime/ a amiralitatii prin certificatul nostru de nastere?
De ce este scris numele tau cu majuscule?.