Revendicarea Suveranitatii

Realitatea în care trăim

Revendicarea Suveranitatii

Mesajde mszavai » Mie, Feb 17 2016 6:51 am

.

ImagineIn fiecare relatie pe care o avem, atingem un moment cand simtim in profunzimea fiintei noastre finalitatea si stim ca momentul despartirii este aproape. Este o energie atat de palpabila incat avem senzatia ca o putem chiar atinge. Energia SCHIMBARII, energia pe care o simtim, este momentul cand stam suspendati intre lumi, intre vechi si nou, intre cunoscut si necunoscut, intre cel ce am fost si cel care vom fi.

Este momentul in care ne putem simti Existenta viitoare, iar privind in urma putem vedea cum capetele liniaritatii - pe care ne-am desfasurat un anumit timp Existenta - se impreuneaza, Cercul (Ciclul) fiind astfel incheiat.

Iar in punctul acesta in care ne aflam acum, Ciclul falsitatii se incheie. 'Legea falsului' care pana acum ne-a dictat vietile, ne-a tormentat si ne-a injosit, ne-a strivit sub un calcai de nisip, este dezvaluita in adevarata sa esenta: NEADEVAR!ImagineIar tie, celui care continui sa crezi ca esti - dar refuzi sa fi, iti returnez acum toata ura, invidia, gelozia, parsivitatea, egocentrismul, perversitatea, lacomia si duplicitatea si iti reamintesc: SUNT ALE TALE! Si tu singur va trebui, atunci cand va sosi momentul tau, sa le aduci 'cap la cap' si, ca si mine, sa inchei Cercul!


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 338
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Înapoi la Ocultism modern

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori