UNDE NE AFLAM?!?

Realitatea în care trăim

Mesajde mszavai » Mar, Noi 10 2015 8:40 am

Imagine
Mama Galactică

UNDE NE AFLAM?

Ne aflam in punctul in care ni se cere, mai mult ca oricand, sa ne readucem aminte Adevarul despre Viata. Iar acesta cuprinde Simplitatea si Complexitatea Universala.

ABSOLUT TOT CE EXISTA IN ACEST UNIVERS ESTE CREATIA NOASTRA, A TUTUROR!
ABSOLUT TOT CE EXISTA IN ACEST UNIVERS SUNTEM DE FAPT NOI, IN TOATE FORMELE POSIBILE DE MANIFESTARE!


Ne aflam in punctul in care suntem fortati sa facem TACERE si sa ne reamintim ca ne dorim din tot sufletul O SCHIMBARE.

Insa in aceste vremuri lipsa de Responsabilitate nu mai este sustinuta energetic. Nu mai are fundatie. Incercam sa urmam aceleasi drumuri care ne-au tinut prizonieri pentru simplu fapt ca ne-au devenit atat de familiare, sau pentru ca in continuare refuzam sa fim responsabili? Ne cerem dreptatea in strada pentru ca suntem nemultumiti, sau pentru ca este mai simplu sa ii consideram pe altii raspunzatori pentru situatia in care ne aflam?

Ne indreptam rugile spre Dumnezeu, ingeri, arhangeli si maestri ascensionati, sau continuam sa fim in aceeasi relatie de dependenta cu fiintele care se hranesc din energia noastra, caci si noi la randul nostru ne hranim din energia lor?!
UNDE NE AFLAM?

NE AFLAM IN PUNCTUL IN CARE NI SE CERE SA NE ASUMAM RESPONSABILITATEA PENTRU PROPRIA CREATIE, LA TOATE NIVELELE EXISTENTIALE.

SI ACESTA ESTE ADEVARUL!.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 463
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Joi, Aug 26 2021 9:39 pm

Legea Jones ne plaseaza sub incidenta legii maritime/ a amiralitatii
prin certificatul nostru de nastere?

De ce este scris numele tau cu majusculeLegea maritima: Legea Jones (Jones Act)

Exista doua tipuri diferite de legi pe planeta. Prima este cunoscuta sub numele de LEGEA COMUNA, care este legea de teritoriu. Cealalta este amiralitatea maritima, care este, de asemenea, cunoscuta sub numele de legea apei - poate fi denumita si lege bancara.

Legea amiralitatii maritime te considera un produs al amiralitatii maritime, pentru simplul fapt ca ai fost nascut din apa mamei tale. O nava sta la mal pana cand capitanul preda un certificat de manifest autoritatilor portuare.

Motivul pentru care ti se cere sa ai un certificat de nastere este ca, in momentul nasterii tale, are loc o tranzactie financiara pentru a acoperi costurile spitalizarii. Doc(tor)ul iti semneaza certificatul de nastere pentru simplul fapt ca nava este legata de doc si deci e necesar ca un doc(tor) sa iti semneze certificatul de nastere.


Inca nu are sens, am nevoie de mai multe clarificari...

Sa reluam explicatia. Cand ai iesit din pantecul mamei tale din apa si ai coborat pe canalul de nastere ai devenit un PRODUS de amiralitate maritima. Ai inteles corect. Ai devenit un PRODUS al comertului in momentul nasterii tale. De asemenea, mama ta trebuie sa semneze certificatul tau de nastere. Daca observati pe certificatul de nastere unde a semnat mama ta, ea nu este listata ca parinte si nici nu este listata ca mama. Pe certificatul de nastere, unde apare semnatura mamei tale, ea este numita ‚informatoare’!


Sistemul Judiciar al Statelor Unite functioneaza in conformitate cu legea amiralitatii!
Pe cine sau ce a informat mama mea?


Mama ta a informat bancile ca tocmai a produs un nou PRODUS pentru a fi folosit in comert. In realitate, corpul tau fizic este detinut de Anglia, de fapt, pentru a fi mai exact, corpul tau este detinut de Coroana Britanica. Aceasta este LEGEA!

Totul se rezuma la acest fapt: ESTI UN PRODUS MARITIM AL AMIRALITATII!

CORPUL TAU ESTE DETINUT DE BANCI!

Daca va uitati la cardul de asigurare sociala, pe spatele cardului veti vedea numere scrise in rosu. Partea din fata a cardului este imprimata in albastru sau negru, dar numerele din spate sunt scrise cu ROSU.


Ce sunt aceste numere de pe spatele cardului meu de asigurare sociala?

Aceste numere care apar in rosu pe spatele cardului tau de securitate sociala reprezinta corpul tau. Iar corpul tau este cumparat si vandut pe pietele de valori. Numerele rosii de pe spatele cardului reprezinta numarul de serie al stocului tau (in engleza stock = vita sau marfa). Oamenii saraci sunt considerati stoc comun, iar cei bogati sunt cunoscuti drept stoc preferat.

La fel ca orice alt stoc, corpul tau este tranzactionat pe piete deschise, prin utilizarea certificatului tau de nastere. Daca ai avea posibilitatea sa vezi certificatul tau original de nastere, vei putea observa pe spatele certificatului marci de la banci din intreaga lume. Bancile mondiale iti tranzactioneaza corpul la fel cum fac cu orice alta marfa. Acest lucru se datoreaza faptului ca esti considerat stoc intr-un sistem bancar de amiralitate maritima in care esti folosit pentru a returna profituri bancii.


Inca nu imi vine sa cred. De ce nu s-a invatat asta la scoala?

Stiu ca suna nebuneste, dar va rog sa aveti rabdare.
Fiti constienti de realitatea inconjuratoare si nu luati lucrurile ca atare.
Doar pentru ca nu ati fost invatati la scoala, asta nu inseamna ca nu este real!

Uita-te la facturile tale, verifica permisul de conducere, cardul de asigurare sociala, facturile de utilitati si orice alt document unde apare scris numele tau.

Ce vezi?

Pe orice formular care este utilizat in scopuri comerciale NUMELE TAU este scris cu majuscule.


Observ, dar de ce este scris asa?

Ori de cate ori esti implicat in tranzactii comerciale, vei vedea intotdeauna NUMELE TAU SCRIS CU MAJUSCULE. Doar in aceasta forma este posibil ca tu sa faci tranzactii cu bancile sau cu guvernul. Ori de cate ori numele tau este scris cu o combinatie de litere mari si mici, se refera direct la tine ca persoana fizica.

Intrucat bancile si guvernul nu au control asupra oamenilor nascuti in mod natural, acestea nu vor tranzactiona cu tine ca persoana. Numai 'omul tau de paie’ fictiv este capabil sa se angajeze in comert.

Odata ce ai semnat un contract care foloseste NUMELE TAU cu majuscule, ti-ai dat consimtamantul acestei entitati artificiale. Acum puteti fi adus intr-o instanta.

Cand va aflati intr-un tribunal vi se va cere sa va prezentati in fata bancii (bench = engleza). In latina, cuvantul banca se traduce banco, sau mai simplu spus banca. Deci, un judecator sta la banca si guverneaza de pe banca. Cu alte cuvinte, judecatorul se pronunta pentru banca. Cuvintele au sens!


Ce vrei sa spui ca judecatorul se pronunta pentru banca?

Ori de cate ori un caz este audiat intr-o instanta, cineva va plati. Ai inteles corect, regina Angliei primeste o parte din energia, timpul si munca poporului american.

Statele Unite ale Americii este o corporatie!


O fiinta umana nu poate fi proprietate!

Esti proprietatea Reginei Angliei, ca parte a unei Corporatii al carei nume este STATELE UNITE. Presedintele acestei corporatii este, de asemenea, cunoscut sub numele de Presedintele Statelor Unite.

Odata ce te-ai informat, vei intelege ca un american nu poate fi fortat sa intre intr-o intreprindere comerciala britanica cunoscuta sub numele de Tribunal. Singurul motiv pentru care te prezinti in instanta este pentru ca iti dai consimtamantul de a te prezenta.


Daca primesc o citatie, trebuie sa ma adresez instantei?

Intrebarea este: Cine a primit convocarea, tu sau a primit-o 'omul tau de paie' fictiv? Uita-te la citatie si observa cum este scris numele tau. Daca este scris cu MAJUSCULE, nu se refera la tine ca persoana ci este vorba de o corporatie care apartine unor interese straine. Corporatia nu este un organism viu, nu are viata, pur si simplu nu exista si nu poti fi tras la raspundere pentru aceasta decat daca iti dai consimtamantul (in engleza corps = cadavru).

Nu exista absolut niciun motiv pentru care un american poate fi fortat sa se prezinte in fata sistemului masonic al Marii Loji britanice numit Tribunal. Americanii sunt inselati si cred ca trebuie sa mearga la Tribunal. Oamenii liberi nu trebuie sa faca nimic! Doar un sclav este obligat sa raspunda la ordinele Curtii.


De ce ar permite o persoana unui Tribunal sa i se audieze cazul in conformitate cu legea amiralitatii!

Guvernul federal care serveste in numele comertului regal are toata intentia de a-i priva pe oameni de DREPTURILE LOR NATURALE. Pur si simplu pentru a le inlocui cu privilegii acordate de stat, eliminand dreptul comun si facandu-i sa creada in entitatea artificiala cunoscuta sub numele de guvern federal.

Acest guvern federal ofera ILUZIA unor legi juste, cum ar fi amendamentul 14. De asemenea, se ocupa cu tot felul de servicii guvernamentale precum asistenta sociala, securitate sociala si alte programe sponsorizate de stat, prin care se urmareste ca omul sa devina dependent de sistem.

Exista multe astfel de iluzii prin care este subjugat poporul american, cum ar fi licente, permise si certificate. De asemenea, ii fac pe oameni sa creada in hartiile lipsite de valoare tiparite cu cerneala verde cunoscute sub numele de Bancnote ale Rezervei Federale.

Exista, de asemenea, o cacofonie a serviciilor de securitate care par mai mult decat redundante. IRS / FBI / CIA / NSA / FEMA / DHS


De ce sunt obligati americanii sa incheie contracte fara consimtamantul lor!

Exista multi americani care cred ca toate aceste entitati sunt necesare. Este ca si cum ar crede ca fara aceasta armata de servicii de securitate nu ar putea supravietui. Acest lucru ofera guvernului federal o societate care se bazeaza pe guvern pentru propria existenta, ca si cand nu ar putea trai fara el.

Datorita sistemului nostru bazat pe avocati, avem acest tip de contracte ascunse. Pana cand oamenii nu realizeaza ca s-a savarsit o sarada asupra natiunii, nu avem nicio speranta de libertate. Mai intai trebuie sa observam si apoi sa identificam acest sistem de opresiune.


Treziti-va! Fiti vigilenti! REZISTATI!

Majoritatea oamenilor nu au observat sau simtit forta guvernului nostru federal. Sunt multumiti sa se complaca in distractiile oferite prin intermediul televizoarelor si computerelor. Ei se bazeaza pe mass-media pentru a-i informa, iar aceasta este o greseala uriasa.

Sunt atatia oameni care au intrat in Tribunalul curtii regale si au iesit total bulversati, intrebandu-se ce s-a intamplat cu drepturile care credeau ca exista conform Constitutiei.

Unii oameni sunt constienti ca au renuntat la drepturile lor pentru un document guvernamental. Actele Patriot I si II au oferit o oportunitate de trezire pentru multi oameni. Sa speram ca tot mai multi oameni se vor informa, astfel incat sa putem incepe procesul de recuperare a Marii noastre Republici.Sursa: https://discover.hubpages.com

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 463
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Sep 05 2021 10:12 pm

.
Legea amiralitatii maritime – Jordan Maxwell
Vreau sa intelegi ceva foarte clar.

Cand cineva te intreaba in tara asta: ‘Esti cetatean al Statelor Unite?’, crezi ca te intreaba: ‘Stai legal in aceasta tara?’, ‘Esti indreptatit din punct de vedere legal sa te afli aici si sa faci afaceri’? . Nu asta te intreaba. Tara se numeste America. America este numele tarii.

Dar la sfarsitul anilor 1860, un grup de oameni s-au intrunit si au incorporat o intreprindere privata. Oricine poate incorpora o firma privata, iar acest grup de oameni a facut-o. Au incorporat o firma privata si au numit-o Corporatia Statelor Unite. Conform dreptului comercial, oricine detine o corporatie stie ca aceasta trebuie sa aiba un presedinte. Asta e legea. Si trebuie sa aiba si un vicepresedinte. La fel si un secretar al trezoreriei. Conform legii comerciale. Deci corporatia trebuia sa aiba un presedinte si un vicepresedinte.

In prezent, o data pe an, cand vezi la Adunarea Uniunii ca presedintele apare si purtatorul de cuvant spune: 'Doamnelor si domnilor, Presedintele Statelor Unite", toata lumea din tara asta crede ca el este presedintele Americii. America nu are presedinte. Acesta este un termen corporativ folosit in afaceri. Corporatia Statelor Unite este privata si opereaza pe o arie de 10 mile patrate numita Districtul Columbia. Cuvantul ‘columbia’ inseamna ‘universal’. Tot asa si cuvantul catholic inseamna ‘universal’.

Cand incepi sa cauti originile corporatiei private numita Statele Unite, realizezi ca atunci cand spui ca esti cetatean al Statelor Unite, ceea ce spui din punct de vedere legal este ca esti angajat al unei corporatii straine conform legii maritime internationale. Esti angajat al unei firme private. Prin urmare, pentru faptul ca locuiesti in alt stat, cum este spre exemplu California si castigi bani aici, asta se numeste ca ai o a doua slujba. Pentru ca deja lucrezi si esti angajat al unei firme private numita Corporatia Statelor Unite.

Dar castigi bani in California. Deci esti francizat al unei corporatii straine sub lege maritima. Esti francizat. Este ca si cum ti-ai deschide un McDonalds aici. Poti deschide un McDonalds, dar nu esti tu seful McDonalds. Corporatia McDonalds este seful. Ei iti spun ce poti vinde si ce nu, sau cat va costa. Tu esti doar un francizat care opereaza sub jurisdictia lor. Deci, in consecinta, cei care ne numim cetateni ai Statelor Unite, suntem de fapt francizati ai unei corporatii straine. In fiecare an trebuie sa platesti ceea ce se numeste impozit pe franciza din California, deoarece esti francizat al unei corporatii straine sub lege internationala.

Sa iti explic ceva. Exista doar doua tipuri de legi pe pamant: dreptul civil roman si legea amiralitatii maritime. Dreptul civil roman vine de la cuvintele ‘civil’ sau ‘sevilla’ insemnand in latina oamenii lui Ilis (Dumnezeu), iar dreptul civil se refera la legea teritoriului. Dar exista o lege suprema care guverneaza intregul pamant. O lege suprema care opereaza pe pamant si care nu are nimic de-a face cu dreptul civil al fiecarei tari. Dreptul civil este diferit in fiecare tara. Poti sa faci lucruri in Africa pe care nu le poti face in Spania. Poti face lucruri aici in America, pe care nu le poti face in Franta. Pentru ca legea teritoriului e diferita in functie de cultura.

Dar cand se vorbeste despre legea amiralitatii maritime, se vorbeste de fapt despre legea apei - legea bancara. Dreptul bancar se numeste legea amiralitatii maritime. Si, in consecinta, din acest motiv Statuia Libertatii nu a putut fi amplasata pe uscat in aceasta tara. A trebuit sa fie amplasata intr-un port.

De ce? Pentru ca nu e Statuia Libertatii, ci o statuie a ‘liberarii’. Cand un marinar ajunge intr-un port el primeste drept de ‘liberare’. Amiralitatea acorda capitanului navei dreptul asupra corpului marinarului, astfel incat acesta trebuie sa ceara permisiunea sa plece. Si daca o primeste - ceea ce e putin probabil - daca ii da voie sa plece, este liberat, nu liber. Si atat timp cat te numesti cetatean al Statelor Unite, esti un angajat al unei corporatii straine, incorporate sub lege internationala maritima si in consecinta esti un francizat al unei corporatii straine. Ei te detin.

Hai sa-ti explic cum te detin ei. Cand o nava trage in port, sa spunem din Japonia si aduce masini Toyota sau televizoare in valoare de 800 de milioane de dolari, primul lucru pe care capitanul trebuie sa il faca este sa dea autoritatilor portuare un formular ce se numeste certificat de manifest. Trebuie sa le dea un certificat care sa arate cat costa fiecare masina si care sa includa toate datele tehnice: daca are patru usi sau doua, daca are aer conditionat sau nu. Fiecare masina trebuie sa aiba propriul ei certificat de manifest care sa arate exact ceea ce se aduce in tara, cat va costa bancile aceasta tranzactie, cat va trebui sa ii plateasca Japoniei pentru aceasta tranzactie si deci este o afacere care are loc pe apa.

Este amiralitate maritima, drept bancar. Si deci fiecare articol trebuie sa aiba un certificat de manifest. Nava, cand trage in port parcheaza la docuri. Si locul unde parcheaza se numeste dana.

Cand te-ai nascut, mamei tale i s-a rupt apa. Si cand i s-a rupt apa, ai aparut tu si deci esti un produs al amiralitatii maritime. Conform legii internationale esti un produs. Conform dreptului bancar international esti un produs. Pentru ca ai aparut din apa mamei tale. Prin urmare trebuie sa ai un certificat de nastere. Iar certificatul de nastere trebuie semnat de doc(tor). Ati inteles? Si astfel daca mergi la Sears si cumperi ceva voluminos ti-l vor aduce ei acasa. Si iti vor spune la ce ora iti vor livra produsul. De aceea mama ta a fost intr-o sala de nasteri (delivery room, to deliver – a livra). Ea livra un produs conform legii internationale.

Cand primesti certificatul de nastere, acesta este un certificat al amiralitatii maritime care arata ca esti o resursa umana. Si corporatia denumita Statele Unite a intrebat-o pe mama ta daca ii doneaza acest corp drept garantie pentru imprumut, deoarece fiecare certificat de nastere valoreaza - cand a inceput prima data in 1933, mi s-a spus ca la schimbul international fiecare certificat de nastere valora 630 000 de dolari. Iar astazi, certificatul tau de nastere este la bursa de valori.

Uita-te pe spatele cardului tau de securitate sociala si vei vedea cifre rosii. De fiecare data cand vei vedea numere rosii, ele reprezinta sangele tau. Il intorci pe partea cealalta si vei vedea cifre albastre. Albastru este amiralitatea maritima, albastru-marin. Prin urmare, esti un produs care a fost cumparat. Pe certificatul de nastere in dreapta jos, unde a semnat mama ta, nu scrie ‘MAMA’ sau ‘PARINTE’, ci ‘informator’. Pentru ca mama ta ii informa despre tine conform legii maritime. II spunea corporatiei: ‘Am o bucata pentru tine, sa o detii. Nu stiu daca stii asta si prin urmare iti trimit formularul acesta’. Apoi certificatul a fost trimis la Washington D.C. Au luat certificatul de nastere si ceea ce s-a intamplat, voi reveni si explica.

In 1860, atunci cand aceasta corporatie privata numita Statele Unite a fost fondata, ca orice corporatie care se dezvolta prea rapid a inceput sa isi piarda echilibrul. A inceput sa aiba foarte mult succes si au vrut sa se extinda in strainatate. Explicatia mea este foarte simplista, realitatea este mult mai complexa, dar prezint doar elementele de baza. Cand a fost fondata Corporatia Statelor Unite in anii 1860, au vrut sa se extinda si in strainatate la inceputul secolului al XX-lea. Deci au inceput sa se extinda in Europa, printr- o preluare ostila pe care au numit-o Primul Razboi Mondial.

Primul Razboi Mondial a insemnat ca o corporatie de amploare denumita Statele Unite a incercat sa preia alte mari corporatii din lume cum ar fi: Germania, Franta etc. Fiecare din aceste tari este o corporatie. Deci Statele Unite au avut succes in preluarea corporativa a Primului Razboi Mondial. Dar au pierdut atat de multi bani in proces - corporatia a cheltuit atat de multi bani pe arme, facand tancuri si gloante pentru a ucide oameni - astfel incat, desi au castigat preluarea ostila a unei corporatii straine, devenisera faliti.

Deci aveau probleme serioase pentru ca nu mai aveau bani sa hraneasca oamenii din America si preluasera si alte corporatii din Europa de care erau acum responsabili. Deci Corporatia Statelor Unite avand probleme mari, s-a dus in Europa si a cerut un imprumut bancherilor internationali. Ei au spus simplu: ‘Nu. Corporatia este falita. Ce puteti oferi ca garantie pentru imprumut?’ Iar ei au venit cu ideea ca certificatul de nastere ar valora aproximativ 630 000 de dolari. Pentru ca bancherii au intrebat: ‘Cat ar putea produce, in medie, un individ lucrand pentru corporatie din ziua cand se naste pana cand moare?’ Iar rezultatul a fost aproximat la 630 000 de dolari.

Prin urmare bancherii au facut o intelegere cu corporatia denumita Statele Unite sa-i crediteze contul din Europa cu 630 000 de dolari per certificat de nastere. De aceea, in ziua de astazi, acestei corporatii a Statelor Unite nu ii pasa cati oameni vin ilegal in tara. Nu le pasa de asta. Deschid granitele si ii lasa sa vina. De ce? Pentru ca fiecare persoana care trece granita valoreaza acum peste un million de dolari in conturile corporatiei. Si de aceea nu doresc muncitori fara doc(umente). Nu le pasa de oamenii care vin cu forme legale in tara. Ei ii vor pe cei cu doc(umente). Pentru ca pe baza acestor doc-umente poti incasa. Poti lua bani de bancile internationale.

Prin urmare, Corporatia Statelor Unite te detine.

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 463
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Anterior

Înapoi la Ocultism modern

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron