Jurnalul Recunostintei!

Cum ne aducem contribuţia lucrând în Pasiune

Jurnalul Recunostintei!

Mesajde mszavai » Joi, Dec 17 2009 1:07 pm

Imagine
Iubiti Copii ai Luminii Eterne,

Haideti sa cream impreuna Noul Pamant fiind RECUNOSCATORI! Credeti ca vom putea face asta? Credeti ca vom putea fi recunoscatori <in fiecare zi> pentru Abundenta care ne inconjoara? Pentru miracolele mari si mici din viata noastra? Pentru simpla noastra existenta? Credeti ca vom putea...?

Va invit sa scrieti in acest Jurnal al Recunostintei si impreuna sa cream Lumea de Vis!!!

mszavai
Site Admin

Mesajde mszavai » Joi, Dec 17 2009 1:19 pm

„O zi bună”
cu călugărul David Steindl-Rast

Crezi că asta e doar o altă zi din viaţa ta?

Nu este o altă zi. Este ZIUA care îţi este dată astăzi. Îşi este dăruită ţie. Este un dar. Este singurul dar pe care îl ai chiar acum şi singurul răspuns adecvat este recunoştinţa. Chiar dacă nu faci nimic altceva decât să cultivi acel răspuns, prin marele dar pe care îl reprezintă această zi unică. Dacă înveţi să răspunzi ca şi cum ar fi prima zi a vieţii tale şi ultima zi a vieţii tale, atunci vei fi petrecut această zi foarte bine.

Începe prin a deschide ochii şi a fi surprins că ai ochi pe care îi poţi deschide. Acea paletă minunată de culori care ne este oferită necontenit pentru simpla încântare. Priveşte cerul! Atât de rar privim cerul , atât de rar observăm cât de diferit este, clipă de clipă, cu norii care vin şi trec. Ne gândim doar la vreme şi chiar şi în legătură cu vremea, nu ne gândim la multele nuanţe legate de ea. Ne gândim doar la vreme bună, la vreme rea. Ziua de azi, chiar acum, are o vreme unică, o vreme care, probabil, nu se va repeta nicicând în exact aceeaşi formă. Modul de formare a norilor pe cer nu va mai fi niciodată acelaşi cum este chiar acum. Deschide ochii! Priveşte norii!

Priveşte feţele oamenilor pe care îi întâlneşti. Fiecare are o incredibilă poveste în spatele acelei feţe. O poveste pe care nu ai putea-o niciodată înţelege pe de-a-ntregul. Nu doar propria lor poveste, ci şi povestea strămoşilor lor. Toate merg atât de mult înapoi în timp. Şi în acest moment prezent, în această zi, toţi oamenii pe care îi întâlneşti, toate acele vieţi ale multor generaţii şi din atâtea locuri de pe Pământ curg laolată şi se întâlnesc cu tine aici, ca o apă dătătoare de viaţă, dacă doar îţi deschizi inima şi bei.

Deschide-ţi inima către incredibilul dar pe care ni-l face civilizaţia. Apeşi un întrerupător şi ai lumină electrică. Răsuceşti un robinet şi ai apă caldă şi apă rece şi apă potabilă, un dar pe care milioane şi milioane de oameni din lume nu-l vor trăi niciodată.

Acestea sunt doar câteva dintr-un număr enorm de daruri în faţa cărora îţi poţi deschide inima. Îţi doresc să îţi deschizi inima în faţa tuturor acestor binecuvîntări şi lasă-le să se reverse prin tine, astfel ca fiecare persoană pe care o vei întâlni astăzi să fie binecuvântată de tine: de ochii tăi, de zâmbetul tău, de atingerea, de simpla ta prezenţă.

Lasă Recunoştinţa să debordeze şi binecuvântează totul din preajma ta. Şi astfel, va fi cu adevărat o zi bună.

Deci... sa incepem!

"Astazi sunt recunoscator/recunoscatoare pentru..."
mszavai
Site Admin

Mesajde simona13 » Joi, Dec 17 2009 1:47 pm

Imagine

Astazi sunt recunoscatoare pentru iarna minunata care se dezvaluie afara, pentru oamenii minunati pe care ii intalnesc zi de zi si pentru ca totul in viata mea este exact asa cum trebuie sa fie, chiar daca nu inteleg sau nu accept acest lucru pe moment si cu toate acestea, totul e minunat. Multumesc.

simona13

Mesajde Oana » Joi, Dec 17 2009 3:37 pm

Imagine

Astazi sunt recunoscatoare pentru mai multe lucruri pe care cu bucurie vi le impartasesc:
    - pentru ziua de azi, o noua zi din viata mea
    - pentru somnul odihnitor de azi noapte
    - pentru cafeaua aromata de la prietena mea draga
    - pentru increderea pe care mi-a acordat-o prietena mea, deschizandu-si sufletul
    - pentru telefonul pe care l-am primit de la tata
    - pentru faptul ca am devenit prietena cu ex-soacra mea, si incep sa o iubesc mult
    - pentru fericirea fiicei mele
    - pentru somnul pisicilor pe canapea, care creaza o stare de pace in sufragerie
    - pentru sanatatea mea si a celor pe care ii iubesc
    - pentru iubirea sotului meu
    - pentru banii pe care i-am cerut universului si i-am primit
    - pentru tortul si lumanarica muzicala pe care le-am gasit pentru ziua cumnatului meu
    - pentru toate cele care se vor mai intampla pana la sfarsitul zilei

Pupici multi si multa iubire :love36
Oana
Oana

Mesajde Luci » Joi, Dec 17 2009 4:25 pm

Multumesc pentru ca sunt prezenta Aici-si-Acum, pe aceasta frumoasa planeta Pamant, aceasta Floare de Lotus vie, acest nepretuit Smarald al tuturor vazutelor si nevazutelor. Multumesc pentru Echilibru si pentru ca ma aflu sub Gratie, nu sub Lege.

Cu multumire, recunostinta si apreciere tuturor. :love

Cu drag, Lucia
Luci

Mesajde nicoletatom » Vin, Dec 18 2009 1:04 pm

Imagine

Inspira Iubire - expira RECUNOSTINTA

Multmesc pentru simpla mea existenta, simpla, foarte simpla, atat de simpla, pe cat de simpla pe atat de consistenta si de ce nu, MAGNIFICA!

Multumesc ca prin simpla mea existenta am dat viata, pentru acest minunat PAMANT, si nu numai, a trei inalte FIINTE DE LUMINA si multumesc simplei mele existente ca sunt o aleasa... adica.... cred... simt ca mai soseste inca UNA!!!!!! Sper... ca tot pe mine ma va alege si ii multumesc!!! Eu sunt aici si acum si o astept cu drag si dor.

Multumesc azi, aici si acum pentru tot ceea ce sunt, alaturi de tot si toate si multumesc pentru miracolele toate, mari si mici din fiece zi, din fiece clipa.

Multumesc, tie, celui care citesti pentru ca citesti si mai multumesc, tie, ingerasul meu cu chip de om, da, da, tie Monika, ITI MULTUMESC, BUNA MEA!
nicoletatom

Mesajde Ramona Feraru » Sâm, Dec 26 2009 1:48 pm

Imagine

Oohhh... Am atatea lucruri pentru care sa fiu recunoscatoare! Sper sa imi amintesc de ele in fiecare zi... Si cu acest Jurnal, pentru care sunt Recunoscatoare, acest lucru imi va fi si mai usor. :yahoo

♥ Sunt recunoscatoare pentru energia divina ce salasluieste in mine si pe care o numim VIATA.

♥ Sunt recunoscatoare pentru copilaria mea. Pentru momentele dulci, caci mi-au imbogatit inima si pentru cele grele, caci mi-au intarit sufletul.

♥ Sunt recunoscatoare caci, atunci cand ma simteam pierduta, Sufletul mi-a AMINTIT care este misiunea mea in aceasta viata. Sunt recunoscatoare caci este cea mai MINUNATA misiune pe care o poate avea cineva. Sunt recunoscatoare caci in aceasta “calatorie” am alaturi de mine suflete minunate, lucratori in lumina, stelute stralucitoare… va am pe VOI.

♥ Sunt recunoscatoare, caci iubesc la fel de natural precum respir.

♥ Sunt recunoscatoarea pentru dragostea pe care am primit-o si pentru cea care mi-a lipsit, caci m-a ajutat sa o apreciez cu atat mai mult.

♥ Sunt recunoscatoare pentru toate amintirile pe care le-am cules pana acum si pentru cele care inca ma asteapta, presarate pe drumul vietii.

♥ Sunt recunoscatoare pentru familia mea.

♥ Sunt recunoscatoare pentru educatia mea.

♥ Sunt recunoscatoare pentru setea de cunostinte.

♥ Sunt recunoscatoare pentru lucrurile si locurile minunate pe care le-am vazut si pentru cele care stiu ca inca le voi imbratisa cu privirea.

♥ Sunt recunoscatoarea pentru sanatatea trupului meu.

♥ Sunt recunoscatoare pentru cei care mi-au fost aproape atunci cand am avut nevoie de sustinere.

♥ Sunt recunoscatoare pentru cei care m-au ranit pentru ca m-au invatat sa iert.

♥ Sunt recunoscatoarea pentru fiecare imbratisare, sarutare si mangaiere pe care am primit-o si pe care am oferit-o.

♥ Sunt recunoscatoare pentru hainele ce ma incalzesc si hrana care imi alimenteaza corpul (si imi da placere :wink ).

♥ Sunt recunoscatoare pentru acoperisul deasupra capului, pentru patucul cald si somnul dulce din fiecare noapte.

♥ Sunt recunoscatoare pentru caldura verii, parfumul primaverii, magia iernii si culorile toamnei. Pentru mare si cerul albastru, pentru flori si fluturi. Pentru minunatele straie ale Mamei Terra si pentru bratele sale primitoare.

♥ Sunt recunoscatoare pentru muzica, dans si culori.

♥ Sunt recunoscatoare pentru gust, miros, ras si lacrimi.

♥ Sunt recunoscatoare pentru conexiunea internet si pentru computer, caci cu ajutorul lor pot oricand, intr-o clipa, sa “trag o fuga” pana la prietenii mei dragi, oriunde s-ar afla.

♥ Sunt recunoscatoare pentru ca traiesc in aceste timpuri, caci, desi este o epoca dificila, este o EPOCA A TREZIRII!

♥ Sunt recunoscatoare, caci am ATAT DE MULTE LUCRURI pentru care sa fiu recunoscatoare!!!

♥ Sunt recunoscatoare pentru toate cele pe care le voi adauga la aceasta lista cu trecerea timpului.

♥ Si, in fine… Sunt recunoscatoare pentru ca SUNT EU!
Ramona Feraru

Mesajde spirit_of_nature » Joi, Sep 16 2010 7:21 pm

Sunt recunoscatoare pentru ca v-am gasit si pentru ca m-ati primit printre voi! :curcubeu:

Cu toata dragostea,
Flori :soare:
spirit_of_nature

Mesajde Oriana » Mie, Iul 13 2011 11:11 pm

SUNT RECUNOSCATOARE pentru:

- ca pot scrie acest mesaj;
    - existenta unor oameni care gandesc numai de bine pentru tot ce exista in Univers;
    - ca am reusit sa ajung alaturi de dumneavoastra cei de aici si nu numai;
    - toti cei mai apropiati sau mai departati si cu care am reusit sa ma intersectez in aceasta viata si de la care am reusit sa invat lectii, indiferent de felul acestora;
    - pentru apa, "paine si sare" si toate celelalte minunate daruri care exista din abundenta;
    - linistea sufletului meu si bucuria existentei;
    - clipa de acum care este unica;
    - cat de multe sunt si le unesc prin MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!
Oriana

Mesajde mszavai » Lun, Ian 25 2016 10:25 pm

.

Imagine

Sunt recunoscatoare pentru ca am atins acest moment de final
al Calatoriei noastre Universale!
mszavai
Site Admin

Înapoi la Forţa Creatoare a OMULUI