de Ramona Feraru » Sâm, Dec 26 2009 1:48 pm
Oohhh... Am atatea lucruri pentru care sa fiu recunoscatoare! Sper sa imi amintesc de ele in fiecare zi... Si cu acest Jurnal, pentru care sunt Recunoscatoare, acest lucru imi va fi si mai usor.
♥ Sunt recunoscatoare pentru energia divina ce salasluieste in mine si pe care o numim VIATA.
♥ Sunt recunoscatoare pentru copilaria mea. Pentru momentele dulci, caci mi-au imbogatit inima si pentru cele grele, caci mi-au intarit sufletul.
♥ Sunt recunoscatoare caci, atunci cand ma simteam pierduta, Sufletul mi-a AMINTIT care este misiunea mea in aceasta viata. Sunt recunoscatoare caci este cea mai MINUNATA misiune pe care o poate avea cineva. Sunt recunoscatoare caci in aceasta calatorie am alaturi de mine suflete minunate, lucratori in lumina, stelute stralucitoare
va am pe VOI.
♥ Sunt recunoscatoare, caci iubesc la fel de natural precum respir.
♥ Sunt recunoscatoarea pentru dragostea pe care am primit-o si pentru cea care mi-a lipsit, caci m-a ajutat sa o apreciez cu atat mai mult.
♥ Sunt recunoscatoare pentru toate amintirile pe care le-am cules pana acum si pentru cele care inca ma asteapta, presarate pe drumul vietii.
♥ Sunt recunoscatoare pentru familia mea.
♥ Sunt recunoscatoare pentru educatia mea.
♥ Sunt recunoscatoare pentru setea de cunostinte.
♥ Sunt recunoscatoare pentru lucrurile si locurile minunate pe care le-am vazut si pentru cele care stiu ca inca le voi imbratisa cu privirea.
♥ Sunt recunoscatoarea pentru sanatatea trupului meu.
♥ Sunt recunoscatoare pentru cei care mi-au fost aproape atunci cand am avut nevoie de sustinere.
♥ Sunt recunoscatoare pentru cei care m-au ranit pentru ca m-au invatat sa iert.
♥ Sunt recunoscatoarea pentru fiecare imbratisare, sarutare si mangaiere pe care am primit-o si pe care am oferit-o.
♥ Sunt recunoscatoare pentru hainele ce ma incalzesc si hrana care imi alimenteaza corpul (si imi da placere
).
♥ Sunt recunoscatoare pentru acoperisul deasupra capului, pentru patucul cald si somnul dulce din fiecare noapte.
♥ Sunt recunoscatoare pentru caldura verii, parfumul primaverii, magia iernii si culorile toamnei. Pentru mare si cerul albastru, pentru flori si fluturi. Pentru minunatele straie ale Mamei Terra si pentru bratele sale primitoare.
♥ Sunt recunoscatoare pentru muzica, dans si culori.
♥ Sunt recunoscatoare pentru gust, miros, ras si lacrimi.
♥ Sunt recunoscatoare pentru conexiunea internet si pentru computer, caci cu ajutorul lor pot oricand, intr-o clipa, sa trag o fuga pana la prietenii mei dragi, oriunde s-ar afla.
♥ Sunt recunoscatoare pentru ca traiesc in aceste timpuri, caci, desi este o epoca dificila, este o EPOCA A TREZIRII!
♥ Sunt recunoscatoare, caci am ATAT DE MULTE LUCRURI pentru care sa fiu recunoscatoare!!!
♥ Sunt recunoscatoare pentru toate cele pe care le voi adauga la aceasta lista cu trecerea timpului.
♥ Si, in fine
Sunt recunoscatoare pentru ca SUNT EU!