MULTUMESC, UNIVERS, PENTRU CA:
♥ Totul in jurul meu reprezinta o manifestare a Abundentei Divine si Armoniei Perfecte si se dezvaluie conform unui Grandios Plan Divin.
♥ Eu si toti membrii familiei mele minunate suntem sanatosi sufleteste si trupeste, la fel si toti prietenii nostri si familiile lor.
♥ Minunatii nostri copii sunt extraordinari, norocosi, intelepti si LUMINATI si isi conduc existenta in armonie cu CEEA CE SUNT! Ei devin oameni de isprava in viata, cu mare putere financiara, plini de succes si binecuvantati! Ei traiesc in Abundenta Divina.
♥ Eu si bunul meu partener de viata suntem atat de fericiti impreuna, ne completam unul pe altul atat de bine, suntem jumatatea perfecta! Parteneri ideali!
♥ Viata noastra, in toate aspectele, reprezinta o manifestare a Abundentei Divine: suntem perfect sanatosi sufleteste si trupeste, suntem foarte bogati si avem atatia bani in contul nostru bancar incat putem sa ne implinim cu usurinta toate dorintele. Avem o casa splendida, cu o curte mare si frumoasa, pe care o iubim. Casa se afla in locul cel mai potrivit mie si familiei mele si este un adevarat templu al Pacii si Armoniei interioare.
♥ Am o masina performanta si sigura, un Golden Retriver dragalas, GOLDI si o pisicuta Whiskas iubicioasa, SASHA; si ei sunt sanatosi si fericiti si fac parte din minunata mea familie.
♥ Eu si partenerul meu suntem foarte bogati si ii sustinem pe toti cei care ne cer sprijinul. Eu fac cadouri si daruiesc tot ce imi place tuturor celor pe care ii iubesc. Copiilor le daruiesc doua apartamente noi de lux cu trei camere, impreuna cu doua masini noi sigure si performante.
♥ EU SI TOTI CEI DRAGI SUFLETULUI MEU TRAIM CU ADEVARAT UN MIRACOL: O VIATA IN ABUNDENTA DIVINA, IMPACATA, MINUNATA, STRALUCITOARE, ARMONIOASA, PLINA DE IUBIRE NECONDITIONATA, PACE, LINISTE SI LUMINA DIVINA!!!! SI ASA ESTE!!! CA ASA VREAU EU!!!!