Exemple de Creatii

Cum ne aducem contribuţia lucrând în Pasiune

Mesajde mszavai » Mar, Oct 20 2009 5:05 am

Imagine

MULTUMESC, UNIVERS, PENTRU CA:

♥ Totul in jurul meu reprezinta o manifestare a Abundentei Divine si Armoniei Perfecte si se dezvaluie conform unui Grandios Plan Divin.

♥ Eu si toti membrii familiei mele minunate suntem sanatosi sufleteste si trupeste, la fel si toti prietenii nostri si familiile lor.

♥ Minunatii nostri copii sunt extraordinari, norocosi, intelepti si LUMINATI si isi conduc existenta in armonie cu CEEA CE SUNT! Ei devin oameni de isprava in viata, cu mare putere financiara, plini de succes si binecuvantati! Ei traiesc in Abundenta Divina.

♥ Eu si bunul meu partener de viata suntem atat de fericiti impreuna, ne completam unul pe altul atat de bine, suntem jumatatea perfecta! Parteneri ideali!

♥ Viata noastra, in toate aspectele, reprezinta o manifestare a Abundentei Divine: suntem perfect sanatosi sufleteste si trupeste, suntem foarte bogati si avem atatia bani in contul nostru bancar incat putem sa ne implinim cu usurinta toate dorintele. Avem o casa splendida, cu o curte mare si frumoasa, pe care o iubim. Casa se afla in locul cel mai potrivit mie si familiei mele si este un adevarat templu al Pacii si Armoniei interioare.

♥ Am o masina performanta si sigura, un Golden Retriver dragalas, GOLDI si o pisicuta Whiskas iubicioasa, SASHA; si ei sunt sanatosi si fericiti si fac parte din minunata mea familie.

♥ Eu si partenerul meu suntem foarte bogati si ii sustinem pe toti cei care ne cer sprijinul. Eu fac cadouri si daruiesc tot ce imi place tuturor celor pe care ii iubesc. Copiilor le daruiesc doua apartamente noi de lux cu trei camere, impreuna cu doua masini noi sigure si performante.


♥ EU SI TOTI CEI DRAGI SUFLETULUI MEU TRAIM CU ADEVARAT UN MIRACOL: O VIATA IN ABUNDENTA DIVINA, IMPACATA, MINUNATA, STRALUCITOARE, ARMONIOASA, PLINA DE IUBIRE NECONDITIONATA, PACE, LINISTE SI LUMINA DIVINA!!!! SI ASA ESTE!!! CA ASA VREAU EU!!!!
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 516
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Partenerul Ideal

Mesajde mszavai » Mie, Oct 21 2009 5:39 am

Imagine

MULTUMESC, UNIVERS, PENTRU CA:

♥ Partenerul meu reprezinta cea mai inaltatoare manifestare a Divinitatii in forma masculina. El e jumatatea mea perfecta, prietenul meu cel mai bun, Partenerul Ideal!

♥ E de o varsta cu mine, inalt si foarte prezentabil, cu o fizionomie fina si usor delicata. Are ochi luminosi si par lungut, usor grizonat. Poarta intotdeauna pe buze un zambet larg si deschis si ii priveste adanc in ochi pe cei cu care vorbeste. Ca si mine ii place sa se imbrace cu haine confortabile, este pedant, ordonat si curat.

Imagine

♥ E tandru, iubitor si protector. Ma iubeste foarte mult, imi iubeste deopotriva trupul, mintea si spiritul. Impreuna redescoprim sarutul iubirii si pasiunii, iar cand facem dragoste trupurile si sufletele noastre se contopesc intr-un act plin de erotism, pasiune, tandrete si iubire la cel mai profund nivel.

♥ Este calm si rabdator, in special fata de mine. Este generos si sufletist si ii place sa daruiasca neconditionat.

♥ Este un om deosebit, cult, cu o vorbire elevata si bune maniere. Are curaj interior si charisma. E luminat si intelept si invatam foarte multe unul de la celalalt. Avem interese si idealuri comune. Impreuna ne uitam la filme si ne plimbam, iar plimbarea noastra favorita e pe tarmul marii, caci noi iubim marea. Ne pasioneaza spiritualitatea si acordam foarte mult timp acestui aspect al vietii si familiei noastre.

♥ E foarte harnic si priceput la diverse proiecte de imbunatatire a casei. E foarte saritor si ma ajuta intotdeauna, menajandu-ma si ocrotindu-ma. E un bun bucatar si ii place mult sa faca cumparaturi pentru a ma surprinde cu un nou meniu.

♥ Ii plac foarte mult copiii si animalele, se poarta frumos si il trateaza pe copilul meu ca pe propriul lui copil.

♥ Are simt artistic, dar si un dezvoltat simt practic in afaceri si modalitati de a crea abundenta financiara pentru familia noastra. Impreuna construim afaceri pline de succes si cream o avutie dincolo de cele mai inalte asteptari ale noastre.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 516
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Oct 23 2009 5:12 am

MULTUMESC, UNIVERS, PENTRU CA:

Imagine

♥ Totul se desfasoara conform unui Grandios Plan Divin. Sunt recunoscatoare si sarbatoresc fiecare Zi.

♥ Pana la data de ..... avem in contul nostru .... € care ne aduc multa fericire, libertate si flexibilitate si cu care putem sa ne implinim cele mai inaltatoare vise.

♥ In familia mea minunata ne intelegem extraordinar de bine cu totii, suntem foarte fericiti, multumiti, impliniti sufleteste si perfect sanatosi.

♥ Eu arat foarte bine, sunt foarte frumoasa, am .... kg. Copilul meu este perfect sanatos si frumos si se dezvolta minunat.

♥ Suntem foarte bogati, absolut tot ceea ce avem si ceea ce am realizat ne apartine. Avem o masina ..... care ne ofera siguranta mie si familiei mele. Avem o casa foarte frumoasa si eleganta cu o gradina mare situata in ...... Impreuna cu familia mea draga vizitam scumpa Romanie, dar facem calatorii si in strainatate, vizitam ......

♥ Imi infiintez o firma prospera cu un profit lunar de ..... € si care imi umple sufletul de bucurie. Ma simt implinita si lucrez cu bucurie si pasiune impreuna cu sotul si sora mea, care sunt fericiti si impliniti ca lucreaza la firma mea. Zilnic imi vin idei minunate si revolutionare care imi aduc foarte multi bani.

♥ Avem prieteni inalti spirituali, buni si de nadejde pe care ii iubim si care la randul lor ne iubesc si ne apreciaza pentru tot ceea ce suntem. Eu si toti cei dragi mie sunt fericiti.

♥ Eu si intreaga mea familie evoluam spiritual in fiecare zi, bucurandu-ne cu profunda recunostinta de prezenta lui Dumnezeu in viata noastra.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 516
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Oct 23 2009 11:01 am

Imagine

Inspira Iubire - expira RecunostintaMULTUMESC, UNIVERS, PENTRU CA:

♥ FIECARE ZI A VIEŢII MELE ESTE SPLENDIDĂ!

♥ FIECARE SUNET PE CARE ÎL AUD ESTE ÎN ARMONIE CU FIINŢA MEA! MĂ DESCHID SĂ AUD CU TOATĂ FIINŢA MEA CĂCI EU IUBESC SĂ AUD!

♥ MĂ IUBESC ŞI MĂ RESPECT PE MINE ÎNSUMI ŞI MĂ PUN ÎNTOTDEAUNA PE PRIMUL LOC!

♥ MĂ IUBESC AŞA CUM SUNT, CĂCI SUNT O EXPRESIE A CREAŢIEI ÎN FORMĂ UMANĂ!

♥ SUNT UN OM EXTRAORDINAR ŞI MERIT TOT CE E MAI BUN ÎN LUME!

♥ SUNT PEDANT, ÎMI IUBESC ŞI ÎMI RESPECT CORPUL ŞI LUCREZ ÎN ARMONIE CU EL!

♥ SUNT APRECIAT PENTRU TOATE CALITĂŢILE MELE ŞI PENTRU TOT CEEA CE FAC!

♥ SUNT ÎNCONJURAT DE IUBIRE, RESPECT ŞI ADMIRAŢIE!

♥ IMPUN RESPECT PRIN COMPORTAMENTUL ŞI ATITUDINEA MEA!
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 516
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Oct 23 2009 11:17 am

MULTUMESC, UNIVERS, PENTRU CA:

♥ SUNT DEOSEBIT DE RECUNOSCĂTOARE PENTRU TOT CEEA CE FAC TOŢI DIN JURUL MEU ŞI ÎI RĂSPLĂTESC PRIN FAPTELE MELE.

Imagine

♥ SUNT CALMĂ, RĂBDĂTOARE, ÎNŢELEGĂTOARE, IUBITOARE ŞI PLINĂ DE COMPASIUNE, ÎN SPECIAL FAŢĂ DE IUBITUL INIMII MELE.

♥ ÎL IUBESC ŞI ÎL PREŢUIESC NESPUS DE MULT PE IUBITUL MEU ŞI ZI DE ZI ACEST LUCRU SE OGLINDEŞTE ÎN COMPORTAMENTUL ŞI ATITUDINEA MEA.

♥ CU FIECARE ZI RELAŢIA NOASTRĂ PLUTEŞTE PE ARIPI DE VIS, DINCOLO DE VĂZUT, PĂTRUNZÂND ÎN OCEANUL GRANDIOS AL INFINITULUI.

Imagine

♥ Eu trăiesc şi mă bucur din plin de Viaţă! Am o relaţie minunată cu bărbatul viselor mele, un suflet minunat care mă iubeşte aşa cum mă iubesc eu pe mine însumi şi cu care mă înţeleg perfect! Idealurile şi visele noastre sunt în rezonanţă. Împreună simţim cum prindem viaţă clipă de clipă. Plutesc în mireasma dulce şi ameţitoare a iubirii şi inima mea radiază de fericire. Fiecare moment petrecut cu el este o Desfătare, fiecare moment petrecut cu el este Pasiune, fiecare moment petrecut cu el este Binecuvântare! Împreună sorbim din Potirul Nesfârşit al Vieţii... Viaţa e un miracol, iar noi îl descoperim împreună, clipă de clipă!


♥ Eu am o familie fericită şi unită! Alături de partenerul meu ideal, jumătatea mea perfectă, duc o viaţă ABSOLUT MAGICĂ! SPECTACULOASĂ! MAGNIFICĂ! Avem aceleaşi idealuri, aceleaşi viziuni şi aceleaşi credinţe. Fiecare dintre noi este oglinda perfectă a celuilalt. Ne iubim nespus şi ne considerăm binecuvântaţi să avem în viaţa noastră pe minunaţii noştri copii (precizaţi numărul copiilor). Întreaga mea familie trăieşte în Abundenţă Divină şi Inima familiei mele bate la unison cu Inima întregii Creaţii! Sunt recunoscătoare că exist şi mă manifest pe acest Pământ. Sunt Creator Universal şi simt asta în fiecare clipă a existenţei mele. Mă iubesc!
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 516
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Oct 25 2009 10:06 pm

MULTUMESC, UNIVERS, PENTRU CA:

♥ Partenerul meu este perfectiunea intruchipata a Creatorului in forma masculina.

♥ Este inalt, cu o structura atletica, are ochii mari si stralucitori, parul putin grizonat ceea ce ii accentueaza masculinitatea, cu o fizionomie placuta si un zambet minunat ce raspandeste in jurul lui o energie placuta de liniste si pace.

♥ Este un barbat tandru, afectuos si un partener magnific. Este foarte atent cu mine si ma iubeste cu aceeasi pasiune si daruire cu care il iubesc si eu.

♥ Ma admira si ma rasfata, prioritatea lui fiind aceea de a ma face fericita pentru tot restul vietii mele. El stie ca sufletul unei femei trebuie protejat si inconjurat cu dragoste - pentru a se putea deschide in toata splendoarea, asemenea unei flori ce-si raspandandeste parfumul - si pentru asta eu ii daruiesc Tot ce se afla in inima mea.

♥ Ma surprinde mereu cu diferite daruri si gesturi de afectiune care imi umplu inima de bucurie. Ii place sa gateasca pentru mine, surprinzandu-ma cu diverse delicatese. Isi face timp si ma ajuta la treburile gospodaresti si la cumparaturi. Imi este mereu alaturi si ma pot baza pe el intotdeauna.

♥ Impreuna ducem o viata de vis. Avem aceleasi gusturi si pasiuni, amandoi fiind captivati de dorinta de a acumula cat mai multe cunostinte. Petrecem foarte mult timp discutand, facand schimb de idei si bucurandu-ne de toate minunile oferite de Univers! Relatia noastra se bazeaza pe incredere si respect, ne completam reciproc si impreuna formam cuplul perfect.

♥ Se imbraca intotdeauna elegant, este un gentleman desavarsit. Este un suflet altruist, foarte inteligent si cultivat si este extrem de priceput si de organizat in munca lui, fiind un adevarat maestru al abundentei. Are o gandire si o atitudine pozitiva, atragand intotdeauna afaceri profitabile si fiind un veritabil magnet pentru bani.

♥ In casa nostra este mereu o atmosfera destinsa, plina de armonie. Ii plac foarte mult copii, avand un talent innascut de a creea relatii armonioase cu ei. Este vesel si glumet si intotdeauna inventeaza jocuri interesante. Il iubeste foarte mult pe copilul meu si il considera propriul sau copil, impreuna avand o relatie plina de armonie si intelegandu-se perfect. Suntem o familie fericita si impreuna experimentam Abundenta in toate formele ei!
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 516
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Noi 27 2009 2:07 am

.

Imagine


MULTUMESC, UNIVERS, PENTRU CA:

EU, CEA NOUA:
  ♥ Sunt cu adevarat o fiinta extraordinara!
  ♥ Sunt o persoana minunata, vesela si plina de viata!
  ♥ Sunt plina de iubire, de pasiune si forta!
  ♥ Sunt mereu in forma si plina de energie!
  ♥ Ma iubesc si ma respect, iar asta ma face sa fiu in pace cu mine si cu ceilalti.
  ♥ Mintea si corpul meu sunt complet sanatoase si in armonie.
  ♥ Sunt frumoasa si radioasa.
  ♥ Am pace sufleteasca.
  ♥ Ma simt implinita si fericita pentru ca mi-am creat exact viata pe care mi-o doresc.
  ♥ Ma simt impacata cu mine insami si intotdeauna fac ceea ce ma face fericita.
  ♥ Am o sanatoasa auto-stima si incredere in propria-mi persoana.
  ♥ Am succes in tot ceea ce intreprind.
  ♥ Frumusetea si pasiunea transpar in tot ceea ce fac.
  ♥ Stiu cine sunt, ma iubesc si ma respect si asta ma face sa ma simt impacata cu mine insami si cu cei din jur.
  ♥ Am reusit sa ma iert pe mine insumi si sa-i iert pe toti cei cu care am avut relatii in trecut.
  ♥ Creez lucruri ce ofera ceva pretios atat celorlalti cat si mie.
ESTE DE AJUNS SA IMI DORESC CEVA CU ADEVARAT, CACI TOATE VISELE MELE DEVIN REALITATE!!!NOUA MEA VIATA:
  ♥ Traiesc intr-un oras mare si frumos, plin de viata si de oportunitati.
  ♥ Am o casa minunata si primitoare, la malul marii.
  ♥ Banii vin la mine usor si constant.
  ♥ Contul meu din banca este mereu abundent, iar resursele mele financiare sunt mai mult decat suficiente pentru a cumpara tot ce imi doresc si a darui celor nevoiasi.
  ♥ Am un servici foarte bun, la care ma duc cu placere, unde sunt respectata si apreciata; unde lucrez usor si cu eficienta si care imi permite sa acord atentie si dansului si momentelor de relax.
  ♥ Am o masina ce imi place si care imi da libertate de miscare. Imi face placere sa conduc chiar si in trafic.
  ♥ Imi petrec serile in mod placut si vesel, in compania prietenilor mei.
  ♥ Dansez in mod incantator si cu pasiune in fiecare zi si am mult succes in acest domeniu.
  ♥ Vocea mea este din nou puternica si frumoasa si cant frumos si cu pasiune.
  ♥ Particip la numeroase evenimente de dans interesante si distractive in cadrul carora ma simt excelent si fac cunostinta cu oameni noi.


RELATII:
  ♥ Sunt intotdeauna iubita, respectata si apreciata.
  ♥ Am deplina incredere in oameni si increderea pe care o acord celor din jur imi este recompensata de fiecare data.
  ♥ Oamenii ma respecta si ma apreciaza pentru ceea ce sunt. Atrag si intretin foarte usor relatii sociale, prietenii in mediul pasionatilor de salsa si nu numai.
  ♥ Am prieteni dragi aproape. Oamenii se aproprie de mine cu usurinta si cladesc foarte usor relatii de prietenie solide. Prietenii ma cauta, imi doresc prezenta aproape si in viata lor.
  ♥ Reusesc sa ajut oameni in fiecare zi, daruindu-le si lor din imensa iubire si pace ce o port in suflet.
  ♥ Parintii mei sunt mandri de mine.
  ♥ Parintii, fratele meu, cumnata mea si nepotul meu sunt sanatosi si traiesc in deplina armonie.


PARTENERUL MEU SI FAMILIA MEA:
   Partenerul meu de viata este exact asa cum l-am visat:
   • Arata bine, este stilat si ingrijit
   • Este sensibil, dragastos si altruist
   • Este decis, puternic, harnic si intreprinzator
   • Este comunicativ si atent la nevoile mele
   • Ma iubeste enorm
   • Ma intelege, ma respecta, ma adora si ma face fericita
   • Il iubesc si il respect foarte mult
   • Avem o totala armonie sexuala
   • Este sincer si fidel
   • Este un foarte bun dansator
   • Stie sa ma faca sa rad chiar si in momentele dificile
  ♥ Familia noastra este armonioasa si fericita.
  ♥ Ne iubim foarte mult si suntem uniti in orice situatie.
  ♥ Avem o fetita minunata! Sanatoasa, frumoasa, desteapta si ascultatoare.
  ♥ Si la 80 de ani eu si sotul meu ne iubim la fel ca in prima zi si stim inca sa ne aratam unul altuia acest lucru.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 516
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Forţa Creatoare a OMULUI

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori