Fenomene bizare

Adevăruri aduse la Lumină

Fenomene bizare

Mesajde mszavai » Vin, Apr 10 2009 6:24 pm

Holograme

Imagine

SpaniaImagine

Caraiman
.

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 317
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mie, Oct 28 2009 12:30 am

Sunete misterioase, semnalate în tot mai multe locuri din lume

Sunete ciudate, care ar putea fi emise de forme de viaţă extraterestre sau de OZN-uri, sunt semnalate în tot mai multe locuri din lume, de la Bucureşti şi până în Colorado, relatează miercuri site-ul televiziunii americane truTV, specializată pe informaţii din domeniul paranormalului.

De la Bucureşti, România, şi până la Arvada, Colorado, aceste zgomote pulsatorii au fost auzite şi înregistrate şi chiar postate pe YouTube, scrie Agerpres. Una dintre cele mai populare înregistrări este cea realizată la Conklin, provincia Alberta, Canada, unde tăietorii de lemne apar uitându-se spre cer, în timp ce se aude un fel de geamăt metalic. Alte înregistrări cu sunete similare au fost realizate în Manitoba, Canada şi Kota Samarahan, Malayezia.

Mai mulţi comentatori de pe YouTube atribuie sunetele HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), program de cercetare asupra frecvenţelor aurorale active desfăşurat pe teritoriul Americii, lângă localitatea Gakona, Alaska. Prin acest program este cercetată ionosfera, pentru a fi stabilit comportamentul ozonului, azotului şi ionilor acestora la bombardamentele radiaţiilor solare şi cosmice, dar şi la emisia de radiaţii de înaltă frecvenţă (ELF) de pe Pamant.Sursa: http://www.capital.ro

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 317
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Dezvăluiri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron