Mesajele subliminale

Adevăruri aduse la Lumină

Mesaje subliminale

Mesajde mszavai » Dum, Ian 10 2010 8:56 am

Imagine

De-a lungul timpului toate guvernele, organizaţiile, marile companii au încercat să îndoctrineze cât mai multă lume pentru a-şi atinge scopurile malefice, pentru a atrage atenţia.

Acum la mare modă este Programarea Neuro Linvistică, manipularea în masă, limitarea accesului la informaţiile reale (ştiri de umplutură) şi încă de acum cateva decenii – mesajele subliminale, ascunse în reclame, filme, muzica. Se cunosc numeroşi artişti care au folosit mesaje subliminale negative pentru influenţarea publicului: de la Beatles la Led Zeppelin (Stairway to heaven), Queen până la Panic at the Disco şi muuulţi alţii.

Să nu uităm de unele desene animate, chiar apreciate, de genul celor Disney până la Pokemon, anime-uri şi cele teribil de violente cu roboţi şi monştri în rolurile principale. Dacă primele desene animate erau în general cu final fericit, acum „la modă” sunt cele în care înving forţele răului. Toate acestea promovează rebeliunea, chiar satanismul, apărând simboluri oculte, ale societăţilor secrete (de exemplu cele masonice).

Un exemplu mai la îndemână: Pokemon

Moto: „Să-i prindem pe toţi”. E evident, nu-i aşa? Psihicul copiilor este extrem de uşor de influenţat.

Pokemonii au puteri supranaturale, ei evoluează, se pot dezvolta sub alte forme. Să-l luăm drept exemplu pe Kadabra. Mai întâi numele său provine de la celebra formulă magică sau incantaţie „abracadabra”. În cărţile de joc făcute după numele desenului, acesta apare făcând salutul cu mâna stângă, specific sectelor satanice, având şi o stea în frunte, iar pe abdomen apare SSS, ca 3 fulgere, ducându-mă cu gândul la formatia de rock Kiss.

Un alt personaj este Stari, o stea, o pentagramă, simbolul franc masonilor si simbolul lui Baphomet.

Pikachu, mascota serialului are şi el coada în formă de fulger.

Ash Ketchum, eroul are pe şapca pe care o poarta un simbol asemănător cu cel al conturului unei piramide, iar globul în care îşi ţine pokemonii seamănă cu un ochi.

Misty, personajul feminin face mereu salutul cu 3 degete cu un simbolism negativ.

Şi celelalte personaje, majoritatea prezintă semne ciudate, au probleme de temperament, fiind egoiste, rebele, chiar malefice.

În desenul animat apar 151 de pokemoni. Cu puţină matematică aflăm mai mult: 151 este al 36-lea număr prim (fiind de asemenea masonic). 36 e considerat valoarea secretă a lui 666 deoarece suma numerelor de la 1 la 36 este 666. Interesant, nu-i aşa?

Fapt ce demonstrează existenţa mesajelor demoniace în acest desen animat:

În 16 decembrie 1997 în Japonia, în primele 30 de minute ce au urmat finalului desenului 618 copii au ajuns la spital având simptome care sugerau crize de epilepsie. Experţii cu fost de acord cu faptul că aceste crize au putut fi cauzate de unele scene în care apăreau lumini puternice

A fost găsit şi un al 25-lea cadru, imagine. Aceasta este o metodă subliminală de control mintal, aplicată în unele filme care afectează negativ subconştientul, copii devenind ca nişte „zombi”. Psihologii vorbesc de un genocid intelectual.

Unele ţări au interzis această emisiune, printre care şi Japonia, Rusia, Arabia Saudită, Qatar. În 8 aprilie 2001 Şeicul Ahmed al-Haddad, membrul instanţei religioase al Emiratelor Arabe Unite a publicat un decret de condamnare pentru Pokemon, demonstrând că jocul susţine teoria evoluţiei, darwinist-sionistă care se află în dezacord cu adevărurile universale şi cu islamul.

Ei bine, cu siguranţă avea dreptate. Din cauza acestor tipuri de emisiuni copiii cresc, considerând normale societăţile secrete, violenţa de orice fel, negând existenţa Divinului sau, mai rău, încercând să stopeze evolutia spirituală a celor din jur, conducând chiar persecuţii.

Partea cea mai rea a mesajelor subliminale negative este că oamenii, în general nu ştiu cum să îşi dea seama de adevăratele intenţii ale societăţii în care trăim. Etichetările nu ajută la nimic.

În epoca în care trăim nimic nu este ceea ce pare.


Sursa: http://comuniune.blogspot.com/


Fara cuvinte...

Imagine
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Ian 10 2010 9:06 am

Dezvăluri cutremurătoare despre interesele criminale şi tehnicile de programare mentală
din spatele companiei şi producţiilor Disney


Moto: „Dacă lumea ar putea privi cu adevărat şi ar putea vedea ce este în spatele imaginii lui Walt Disney l-ar distruge, l-ar bate şi l-ar târî pe străzi. Asta ar face lumea dacă ar cunoaşte scopul principal al lui Disney.” – declaraţie a unui maestru mason „iluminat”

Regatul magic al lui Walt Disney, celebrul producător de desene animate, a devenit o instituţie americană care influenţează oamenii din întreaga lume şi îşi pune amprenta asupra vieţilor lor, din leagăn până în mormânt. Dincolo de grandoarea aparentă a lui Disney şi a creaţiilor sale se ascund cele mai groteşti aspecte de ocultism negru pe care le-a văzut lumea până acum.

Cine a fost cu adevărat Walt Disney?

Admirat pe întreg globul, ipostaziat de biografia sa oficială într-un om de o moralitate ireproşabilă, „născut pentru a face lumea să viseze”, Walt Diseny este inventatorul şi cel mai mare producător de desene animate, creatorul Imperiului Disney, care a revoluţionat cea de-a şaptea artă şi industria turismului. Redutabil om de afaceri, „magnatul divertismentului”, a făcut din compania sa un gigant mondial, iar din numele Disney marca de elită a industriei divertismentului şi cea mai respectată marcă din SUA (conform unui sondaj de opinie recent). În 43 de ani de carieră, a produs peste 600 de filme şi desene animate. A primit 950 de premii şi titluri onorifice şi este deţinătorul a 26 de premii Oscar.

Câţi cunosc oare şi faptul că Walt Disney era francmason în Ordinul DeMolay, iar semnătura sa conţinea ocultată cifra 666? Că a lucrat mulţi ani ca agent FBI sub acoperire? Sau că a fost acuzat că ar fi pedofil?Vă prezentăm mai pe larg câteva date din bibliografia sa oficială. Walter Elias Disney (5 decembrie 1901 – 15 decembrie 1966) a fost regizor, producător, animator, scenarist şi antreprenor american. Cofondator (alături de fratele său, Roy O. Disney) al studioului Walt Disney Productions, Walt a devenit unul din cei mai cunoscuţi producători de film din lume. Compania sa, cunoscută acum sub numele de Disney sau The Walt Disney Company, are venituri anuale de peste 30 de miliarde de dolari şi este cotată ca fiind a 48-a companie în topul celor mai mari 500 de companii din lume. Disney deţine la ora actuală cinci studiouri cinematografice, nouă canale de televiziune, inclusiv ABC, 21 posturi de radio, şapte cotidiene, câteva edituri, zeci de hoteluri, câteva aeroporturi şi un lanţ de parcuri de distracţii gigant. Este una din cele mai mari companii de producţie de la Hollywood. Disney a achiziţionat şi studiourile Pixar, astfel luând naştere cel mai mare studio de animaţie din lume, Disney/Pixar.

Disney şi echipa sa au creat filme celebre precum: „Albă ca Zăpada”, „Cartea Junglei”, „Pisicile aristocrate”, „Frumoasa şi bestia”, „Pinochio”, „Fantasia”, „Dumbo”, „Bambi”, „Alice în Ţara Minunilor”, „Peter Pan”, „Cenuşăreasa”, „Doamna şi vagabondul”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „101 dalmaţieni”, „Regele leu," „Mary Poppins”, „Insula comorii”, „20.000 de leghe sub mări” etc, şi unele din cele mai cunoscute personaje: Mickey Mouse, Pluto, Goofy, Donald, Tom şi Jerry, Tweety etc. Producţii recente de succes ale studiourilor Disney sunt: „Toy Story”, „Compania monştrilor”, „În căutarea lui Nemo”, „Incredibilii”, „Bolt” şi „WALL-E”.

Haideţi să vedem mai de aproape cine a fost cu adevărat Walt Disney. Christopher Finch scrie în cartea sa „Art of Walt Disney: From Mickey Mouse to the Magic Kingdoms” – „Arta lui Walt Disney: de la Mikey Mouse la Regatul Magic”: „prin definiţie, figurile publice sunt cunoscute tuturor; totuşi chiar şi după discuţiile cu unii dintre cei mai apropiaţi asociaţi ai lui Disney este imposibil să sărim peste concluzia că de fapt nimeni nu l-a cunoscut cu adevărat. Mereu au existat aspecte ale personalităţii sale, care rămâneau ascunse.” Mulţi dintre cei care l-au cunoscut îndeaproape s-au plâns că acesta era „arogant şi refractar“. Finch nu este singurul autor care a vrut să îi avertizeze pe cititori că imaginea oficială a lui Disney este falsă. De asemenea şi Leonard Mosley, unul dintre biografii lui Walt Disney scria în „Disney’s World” – „Lumea lui Disney”: „Împărtăşesc şi eu admiraţia generală faţă de un om ale cărui creaţii cinematografice au fost mereu atât de inspirate şi spirituale, dar diferenţa dintre mine şi cei care îl idolatrizează, negăsindu-i nicio greşeală, este că eu îmi doresc să cunosc faptele, oricât de fantastice ar părea la prima vedere, deoarece ştiu că foarte mult din adevăratul Walt Disney a fost ascuns, în mod intenţionat. Caracterul acestui om avea mari lipsuri.”

Ce se ascunde în spatele imaginilor perfecte

Cum a reuşit Walt Disney să-şi construiască imaginea de om cu o moralitate ireproşabilă? În timp ce Hollywood-ul era frământat de scandaluri, în compania fondată de Walt Disney erau aplicate standarde stricte. În anii ’30, Disney avea un cod al uniformei, care le cerea bărbaţilor să poarte cravată, iar femeilor fuste de culoare închisă. Dacă vreun bărbat se uita provocator la o femeie la studiourile Walt Disney, risca să fie dat afară imediat. În anii ’50, dacă vreun angajat era auzit spunând nu contează ce fel de înjurătură era concediat instantaneu, indiferent cine era. Disney nu le permitea angajaţilor săi de sex masculin să aibă păr pe faţă, deşi el însuşi purta mustaţă. Nu era admis să existe alcool în cadrul studiourilor, deşi el însuşi consuma o cantitate foarte mare în biroul său. La început, Walt nu le permitea artiştilor săi să deseneze personaje nud. Aceste reguli stricte nu izvorau dintr-o adevărată convingere morală, ci din necesitatea de a se asigura că reputaţia Disney rămâne nepătată.

Astfel de reguli morale stricte sunt paravanul pentru a ascunde multe, de la un puternic sentiment de vinovăţie, până la ritualuri satanice. De exemplu, Hitler se spăla obsesiv pe mâini de mai multe ori pe zi. Şi despre Disney se povesteşte că se spăla pe mâini de mai multe ori pe oră, în fiecare oră. Walt Disney făcea eforturi mari pentru a menţine o imagine nealterată asupra afacerii sale. De exemplu, el a scris o reclamaţie foarte vehementă atunci când un personaj din desenele sale animate a apărut într-o reclamă la bere. La fel ca şi în cazul lui Billy Graham (cel mai renumit predicator baptist american din prima perioadă a secolului XX, mason de gradul 33), „iluminaţii” şi-au oferit toată susţinerea pentru promovarea lui Walt Disney.

Walt Disney era mason de grad 32. La casa sa de vacanţă din Palm Springs obişnuia să joace golf împreună cu Ed Sullivan şi Bob Hope, ambii masoni de grad înalt. Dacă Disney era atât de nepătat şi bine intenţionat, cum de avea astfel de prieteni apropiaţi?

Alt prieten apropiat al său era Ronald Reagan. Ambii erau masoni de grad înalt şi proveneau din medii socialiste, ambii erau informatori FBI şi ambii erau implicaţi în abuzuri făcute asupra „sclavilor” controlaţi mental. Walt a susţinut mereu, plin de generozitate, campaniile politice ale lui Reagan, iar acesta din urmă i-a oferit favoruri politice lui Disney, în calitatea pe care o avea de guvernator al Californiei. Ronald Reagan şi prezentatorul TV, „iluminatul” Art Linkletter, l-au susţinut foarte mult în public pe Disney. Printre ocultiştii faimoşi care au susţinut industria Disney pe parcursul timpului se numără: Bob Hope, Sammy Davis Junior, Frank Sinatra şi familia Clinton. Uriaşul parc de distracţii construit de Disney, Disneyland, a fost vizitat de-a lungul timpului de toţi preşedinţii americani, de la Dwight D. Eisenhower la George Bush Jr., împăratul Akihito al Japoniei, toţi regii „iluminaţi” ai Danemarcei şi ai Belgiei, cel de-al treilea preşedinte al Egiptului – Anwar El Sadat, Robert Kennedy, fostul dictator al Indoneziei – Suharto, şahul Iranului – Mohamed Reza Pahlavi.

Disney a primit de la începutul carierei sale premii de recunoaştere de la multe organizaţii promotoare ale Noii Ordini Mondiale, cum ar fi loja masonică B’nai B’rith, de la care a primit titlul de „Omul anului”; Camera de Comerţ i-a dăruit în anul 1936 premiul anual „Tânăr remarcabil”; instituţiile Yale şi Harvard i-au dat medalii de onoare. „Cei care se ocupau de imaginea lui Disney exercitau o presiune imensă asupra oricui insinua măcar că Walt Disney nu ar fi arhetipul perfecţiunii binevoitoare şi al moralităţii ideale,” declară Leonard Mosley în cartea sa „Disney’s World”.

„În spatele faţadei plăcute a lui Disney se găsesc producţii de filme hard porno, snuff (filme care presupun filmarea unei crime), prostituţie, controlul minţii precum şi atragerea mai multor generaţii de oameni către practicile de vrăjitorie”, susţine Fritz Springmeier în cartea „Deeper Insights into the Illuminati Formula”. În America, nimeni nu a mai vândut ocultismul negru şi vrăjitoria aşa cum au făcut-o fraţii Disney. Film după film, acestea au fost aduse în atenţia publicului sub masca aşa-zisei distracţii. De exemplu, „Întoarcerea de pe muntele vrăjitoarelor” a fost una dintre cele mai mari promovări făcute vreodată vrăjitoriei.

Vincent Price a fost unul dintre principalii ocultişti care a introdus în lume multă oroare ocultă prin cărţile şi scenariile pe care le-a scris. A lucrat câteva proiecte pentru Disney şi a fost vocea lui Ratigan din „Marele şoricel detectiv”.

În ce priveşte filmele pentru adulţi, la un moment dat Disney a rămas dator sindicatelor. Pentru a putea plăti datoria, a început în secret să producă o cantitate mare de filme porno. Fritz Springmeier afirmă că directorul Joe Roth al studiourilor Walt Disney se ocupa de asemenea cu conducerea studiourilor Touchstone, Miramax, Hollywood, „care sunt toate create pentru a ascunde producţia de filme pentru adulţi aparţinând lui Disney”.

Walt Disney şi guvernul SUA

Înaintea celui de-al doilea război mondial, FBI şi CIA l-au recrutat pe Walt Disney ca informator. Documentele obţinute recent din arhivele FBI arată clar că Walt Disney a fost agent informator plătit al FBI-ului. Aceleaşi documente secrete dezvăluie faptul că Walt Disney a fost mai târziu promovat într-o funcţie importantă şi alţii îi raportau lui. Şi scriitorul Marc Eliot susţine că, în 1940, şeful FBI din acea vreme, John Edgar Hoover, i-a propus lui Walt Disney să devină informator al serviciilor americane de informaţii interne al SUA. Eliot povesteşte că Disney era un conservator notoriu şi avea slăbiciune pentru tot ceea ce era american. Cu toate acestea, despre Disney se vehiculau şi anumite zvonuri cum că acesta era informator dublu, servindu-i şi pe sovietici.

Walt nu a avut nicio remuşcare să participe la „vânătoarea de vrăjitoare” declanşată în vremea aceea în citadela filmului împotriva acelora care simpatizau cu comunismul. Aceasta a pus pe jar Comisia pentru Activităţi Antiamericane a Congresului, printr-o interminabilă perindare de martori „prietenoşi” care şi-au denunţat prietenii, acuzându-i de comunism şi antiamericanism şi ruinându-le cariera.

Colaborarea cu FBI i-a servit lui Disney pentru a-şi controla personalul de desenatori cu înclinaţie spre grevă, nemulţumiţi de locul de muncă şi având tendinţa de a se înscrie în sindicat pentru a protesta faţă de salariile mizere oferite de patron. Unul dintre desenatori, care s-a confruntat cu represalii pentru că a participat la o grevă în 1941, a mărturisit că „Disney a refuzat să recunoască talentul desenatorilor săi care au lucrat ore în şir în laboratoarele sale la preţuri scăzute şi care au rămas nişte iluştri anonimi.”

În 1993, atunci când a apărut ştirea că Disney a lucrat ca agent secret pentru FBI, fostul şef al CIA, William Hedcock Webster, a contribuit alături de familia lui Disney la acoperirea acestui scandal. Webster a apărut la TV şi a spus că Walt nu a avut niciodată legătură cu FBI-ul. Unul dintre multele cazuri scandaloase în care era implicat Walt era acela al unei fetiţe de şase ani, Rose Marie Riddle, care fusese abuzată sexual şi dispăruse în 1961. Conform documentelor din arhivele FBI, agentul FBI W. G. Simon fusese cel care se întâlnise cu Walt pentru a discuta despre acest caz. Acelaşi Simon este una dintre persoanele care au declarat mincinos pentru public cum că Disney nu ar fi fost niciodată agent FBI. Ne întrebăm de ce este atât de important pentru FBI şi CIA să ascundă faptul că Walt Disney a fost agent FBI?

Un alt fapt divers interesant este că de-a lungul timpului Disney a folosit în mod repetat metode nu tocmai cinstite, dar sigure, de a obţine proprietăţi în teren. Acesta se înţelegea cu oficialii guvernamentali şi bancherii locali pentru ca familia sa, directorii Disney şi acţionarii Disney împreună cu familiile lor să reuşească să cumpere proprietăţile dorite pe care, după o anumită perioadă de timp, aceştia le vărsau în contul corporaţiei. Un exemplu ar fi Parcul de Istorie Americană din Virginia, din care Disney deţine 1800 de acri (peste 7284,42 hectare).

Mesaje subliminale sexuale în producţiile Disney

Pare greu de crezut că desenele animate cu care cresc copiii noştri abundă de mesaje sexuale subliminale? Vă oferim câteva astfel de exemple, pentru a vă convinge singuri. Internetul abundă de analize detaliate ale unor filme de desene animate produse de Disney, care ascund astfel de mesaje subliminale.

În „Mica Sirenă”, unul dintre turnurile castelului (a treia coloană de la dreapta la stânga) prezintă un organ sexual masculin în erecţie.Chiar şi preotul care oficiază o nuntă în desenul animat intră la un moment dat în erecţie.
În spatele cuvintelor cântecului din Mica Sirenă „Kiss the girl…” se află un grup Jamaican care pronunţă cuvinte africane pentru a blestema fiecare persoană care priveşte.

În filmul Alladin, dacă rulaţi încet filmul el spune foarte repede ca să nu se înţeleagă „good teenagers, take off your clothes” – „dragi adolescenţi dezbrăcaţi-vă”.Un alt desen animat faimos este “Pocahontas”. Faţă de povestea originală, Disney „a uitat” să precizeze că personajul principal se converteşte la creştinism.

Filmul animat „Lion King”– „Regele leu” conţine de foarte multe ori mesajul subliminal cu cuvântul „sex” şi „lie” (lie înseamnă a minţi). Dacă priviţi filmul Regele Leu cu încetinitorul, în multe imagini apare cuvântul sex. Una dintre cele mai evidente este în momentul când leul loveşte cu labele în pământ: În mijlocul particulelor de praf care se ridică, pe mijlocul ecranului, se formează cuvântul „sex”.Mesaje subliminale cu cuvântul „sex” pot fi găsite şi în „Frumoasa şi bestia”."Gargoyles" este un serial de televiziune de desene animate, care este pură demonologie. Ideea principală a serialului este aceea că o rasă de demoni protejează New York City. Unul dintre personaje se numeşte Demona.

În interviul doctorului James Dobson, din cadrul emisiunii TV „Focalizare asupra familiei”, apare Mickey Mouse prezentând ultima producţie a lui Disney: cartea de benzi desenate „Crescând Homosexual”. În prezentarea cărţii „Crescând Homosexual”, purtătorul de cuvânt al Disney îi invită pe toţi adolescenţii de sex masculin să exploreze „frumoasa lume a homosexualităţii”.

În ziua de azi, Disney promovează întâlnirile anuale „Gay and Lesbian Day at Walt Disney World.” Disney a permis organizatorilor homosexuali să îi portretizeze pe Mickey Mouse şi Donald Duck ca iubiţi homosexuali, iar pe Minnie Mouse şi Daisy Duck ca lesbiene. Disney a extins serviciile de sănătate de care beneficiază angajaţii homosexuali ai companiei care „trăiesc” împreună. Această politică nu se aplică însă şi cuplurilor heterosexuale. Preşedintele Disney, Michael Eisner a declarat că circa 40% din cei 63.000 de angajaţi ai companiei sunt homosexuali. Michael Eisner, care deţine 60% din acţiunile Disney, şi-a părăsit soţia şi s-a căsătorit cu un bărbat homosexual la Disneyworld, în Orlando, Florida.

Filmele Disney şi parcurile de distracţii Disney – mari amăgiri ale „iluminaţilor”

Prietenul lui Walt Disney, masonul H. G. Wells afirmă în cartea sa „A Modern Utopia” – „Utopia modernă” că vor fi multe „show-uri şi distracţii” pentru oameni în Noua Ordine Mondială. Iată ce se scria despre Disney în „Anuarul Supravieţuirii Viitorului” din 1993, publicat de Societatea „Viitorului Lumii”: “Controlul asupra industriei de entertainment şi accesul neîngrădit la aceasta duce foarte uşor la manipularea populaţiei. America postmodernistă este un mare «circ» de distracţii şi de reclame, fiecare dintre ele cerşind cel puţin un moment din atenţia oamenilor. Lumea comerţului este hrana noastră, iar limbajul entertainment-ului este modalitatea obişnuită a discursurilor publice. Walt Disney World se întinde pe o distanţă de peste 11.000 de km pătraţi în mlaştina şi pădurile din centrul Floridei. Este cel mai important centru de distracţii din lume, fiind vizitat de peste 30 milioane de persoane anual. Putem vedea clar conceptul de «Ţara lui Oz» sau utopia ca afacere profitabilă.”

Disneyland şi Disneyworld sunt faimoase în lumea întreagă, ele fiind o adevărată „mândrie” a Americii. Primul parc de distracţii Disney, din seria care avea să revoluţioneze domeniul turismului, a fost înfiinţat în 1955, în California. Iată ce declara Disney atunci presei: „Disneyland reprezintă idealurile, visurile, eforturile care au stat la baza construirii Americii, dar asta nu înseamnă că nu poate fi şi un simbol universal.”

În cartea lor, „Deeper Insights into the Illuminati Formula”, Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler afirmă: „Se ştie, de asemenea, că Disneyland şi Disneyworld sunt centre deosebit de importante unde «iluminaţii» creează sclavi controlaţi mental. Disneyland este un loc unde se desfăşoară numeroase ritualuri satanice şi activităţi pornografice. În topul marilor amăgiri ale «iluminaţilor», filmele Disney şi parcurile de distracţii Disney ocupă primele locuri. Aveau nevoie de un loc unde să vină oameni de pe tot globul pământesc, fără a se naşte niciun fel de suspiciuni; acest loc se dorea a fi acoperirea perfectă pentru multe din activităţile lor criminale.”

Tuneluri subterane în Disneyland

Imagine

Un subiect de conversaţie al personalului din studiourile Disney era comportamentul ciudat al lui Walt. Acesta nu era de găsit până după-amiaza târziu, când ieşea din labirintul de tuneluri subterane, ce erau amplasate sub clădirile studiourilor. Explicaţia pe care el o dădea întotdeauna era aceea că discuta în fiecare zi, timp îndelungat, cu inginerii de la întreţinere.

Potrivit surselor din cadrul CIA, venite de la cei care se opun Noii Ordinii Mondiale, CIA a angajat în 1977 muncitori pentru a construi tuneluri subterane sub Disneyworld. Aceşti muncitori au fost condiţionaţi să ţină secretul şi nu au primit decât informaţii minime cu privire la motivul pentru care CIA se implică în construirea unui parc de distracţii. Sub Lacul Holden a fost construit un mare centru de programare mentală. Acesta se află la numai câţiva kilometri distanţă de Disneyworld. Deşi au fost luate măsuri foarte riguroase pentru a-l ascunde, în decursul timpului au fost intentate numeroase procese (federale şi statale) de către victimele care doreau să dezvăluie existenţa acestor tuneluri şi a centrului de programare. Din această cauză, până la urmă, tunelurile împreună cu centrul de programare mentală au fost închise, iar publicului i-au fost prezentate două tuneluri „noi”, unul pentru control tehnic şi celălalt pentru actori.

Parcurile Disney au angajat armate de spioni îmbrăcaţi ca şi turiştii, pentru a-şi spiona angajaţii. Mulţi angajaţi au vrut să facă publice măsurile de securitate mult prea exagerate, dar Disney a reuşit întotdeauna să oprească orice publicitate negativă.

O excepţie ar fi articolele publicate în numărul din 4 noiembrie ’96 în Registrul Nappa Valley sub titlul „Plângeri făcute împotriva Disneyland denunţă măsurile de securitate abuzive care domnesc în Regatul Magic”. Profesorul de drept din cadrul UCLA, David Sklansky, a spus cu privire la regulile Disney: „Una dintre problemele majore pe care le avem este că nu ştim ce fac ei cu adevărat – dacă se opresc vreodată din supravegherea şi interogarea personalului. Conducerea bineînţeles că nu se supune aceloraşi norme de control.”

Întregul sistem mondial s-a unit pentru a sprijini imaginea şi publicitatea lui Disney, cea dorită de francmasoni. Atunci când ceva ce toată lumea consideră a fi perfect legal si moral nu este atacat de sistemul mondial, aceasta ar trebui să îi facă pe oameni să îşi pună întrebări. Învăţământul la domiciliu şi alte activităţi cu scop benefic pentru copii au fost într-un mod malefic atacate şi ridiculizate de mass-media. De ce Disney a rămas totuşi neatins? Programul social America’s Most Wanted are un număr mare de documente despre copiii care au fost răpiţi în timp ce vizitau Parcurile de Distracţii Disney.

Programe de control mental

În 1955, Walt Disney a creat emisiunea Clubul Mickey Mouse, ce putea fi urmărită cinci zile pe săptămână, de obicei la ora la care copiii se întorceau de la şcoală. În această emisiune, 24 de copii îl însoţeau pe Mickey Mouse dansând, cântând şi jucându-se. Clubul lui Mickey Mouse adora acele pălăriuţe cu urechi de şoarece. Începând din anii ’50, aproape toţi copii care urmăreau emisiunea îşi doreau propriile lor „Urechi de şoarece” şi îşi doreau să devină un „Mouseketeer” adică un „muşchetar şoarece”.

Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler susţin în lucrarea lor „Deeper Insights into the Illuminati Formula” că, de fapt, Clubul Mickey Mouse este, pe lângă o emisiune la televizor, un program în care se aplică tehnici de control mental asupra copiilor.

Imagine Imagine

„Printre celebrităţile care au fost programate mental în cadrul acestor grupuri de «mousketeers» se numără: Britney Spears, Lindsay Lohan, Justin Timberlake, Christina Aguilera. Aceştia, deşi prezentaţi de către mass-media drept staruri şi luaţi drept modele de comportament de către tineri, nu sunt decât nişte biete fiinţe umane care au devenit marionete fără voia lor şi care suferă cumplit căci nu au absolut deloc o viaţă a lor sau posibilitatea de a alege ce e bun sau rău. Un exemplu în această privinţă îl constituie încercarea lui Britney Spears de acum câţiva ani de a se revolta împotriva acestui control abuziv. Se spune că pe la 30 de ani, aceste victime pot avea tentative de a scăpa de sub programul impus până atunci. Toate ziarele de pe mapamond au prezentat ştirea cum că Britney «a luat-o razna», s-a tuns cheală în timp ce striga că vrea ca nimeni să nu o mai atingă. Apoi ea a fost internată într-o clinică de dezintoxicare, unde şi-a scris pe frunte numărul 666, afirmând că este Antichristul spunând că nu mai vrea să nască monştri. La acea dată, ea avea deja doi copii, iar aceştia intraseră în acelaşi program de control mental ca şi ea.

De îndată ce înţelegem modul de programare mentală, este suficient să ne uităm, de exemplu, la producţia TV «Aventuri în Ţara Minunilor», care este transmisă în fiecare dimineaţă, pentru a ne putea convinge de acţiunea criminală de «mind-control» a lui Disney. În doar câteva minute, într-o dimineaţă, am putut vedea un iepure alb «creând o lume în capul tău» cu un inel – citatul este exact cum era în show! – am privit-o pe Alice trecând prin oglinzi (simbolismul oglinzii este des folosit în tehnicile de mind-control), l-am privit pe Iepurele Alb (care nu este altcineva decât programatorul) citind dintr-o carte unei fetiţe, iar apoi am ascultat mesajul emisiunii: «Iepurele Alb este singura ta şansă!».

Multiplele alter-ego-uri ale sclavilor «iluminaţi», care sunt menite pentru spionaj, şantaj, seducţie, asasinare, sunt programate să trăiască într-o lume de fantezie, de miraj. Ei niciodată nu au priză pe realitatea înconjurătoare. O mare parte din acest tip de programare mentală se realizează la Disneyland,” susţine Fritz Springmeier.

Brice Taylor, una dintre victimele controlate mental, supravieţuitoare a programului MKULTRA, care a avut norocul să îşi recapete amintirile datorită unui accident de maşină şi a multor ani de şedinţe de psihoterapie povesteşte în cartea sa, „Thanks For the Memories” – „Mulţumesc pentru amintiri”, cum de multe ori a fost dusă la Disneyland. Tot ea afirmă că programatorii ei erau Bob Hope şi Henry Kissinger şi că pe parcursul a zeci de ani ea a fost folosită drept sclavă sexuală prezidenţială şi „computer personal”. Bob Hope împreună cu alţi masoni importanţi au participat la „Marea deschidere a Lumii Disney”, pe 29 octombrie 1971.

Warren Beatty a jucat împreună cu Madonna în filmul „Dick Tracy”, produs de studiourile Disney. Filmul Dick Tracy foloseşte culoarea într-un anumit mod specific tehnicilor de programare mentală prin culori. Anumiţi sclavi mentali complet „programaţi” au anumite programe, setate după acest film, pentru a găsi şi elimina ţinte (adică oameni). Sora lui Beatty este faimoasa Shirley MacLaine, care a fost folosită de către CIA drept sclav sexual. Numele său adoptiv MacLaine, presupus a fi numele de fată al mamei ei, nu este altceva decât un semn al oraşului McLain, acolo unde agenţii CIA au programat-o. Este o cunoştinţă apropiată a satanistului Stephen Nance.

Shirley Temple Black (Shirley „Templul Negru”) este faimoasa fetiţă care a jucat în producţiile cinematografice Disney. Ea a făcut parte din comitetul de directori al corporaţiei Disney între anii 1974-1975. Filmele ei au fost printre primele folosite ca tehnici de programare, la începutul anilor ‘40 şi ‘50. S-a căsătorit cu un personaj ce făcea parte din elita din San Francisco, pe nume Charles A. Black. Shirley a reprezentat SUA la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite din 1969 şi a fost decorată cu Crucea de Malta. Shirley a arătat semne că ar putea fi unul dintre copiii „iluminaţi” controlaţi mental, care sunt „protejaţi şi susţinuţi” de elita mondială.

Interesul lui Walt Disney pentru copii nu era atât de altruist pe cât părea la prima vedere. Walt i-a instruit pe copii să îl numească „Unchiul Walt”. Cei care cunosc metodele de control a minţii ştiu că programatorii sunt numiţi în mod obişnuit cu apelativul „Unchiul” de către victimele lor.

În cartea sa „Hollywood Babylon 2”, Kenneth Anger, „naşul” cinematografiei experimentale de la Hollywod, scriitor şi magician negru, susţine că Disney era pedofil: „Angajaţii au spus că şeful lor, Walt Disney, se pare că s-a îndrăgostit de băiat. Această afirmaţie este totuşi demnă de luat în seamă…”. Faimosul actor copil Bobby Driscoll, care are propria sa „stea a faimei” pe celebrul bulevard din Hollywood este copilul de care era atras Walt. Acesta era un băieţel foarte talentat, frumuşel şi inteligent, care a jucat în cel puţin două filme faimoase a lui Disney „Cântecul Sudului” şi „Insula Comorilor”. De asemenea, vocea lui Bobby fusese folosită pentru Peter Pan, care era un alter-ego al său (tehnicile de mind-control sunt bazate pe fragmentarea personalităţii victimei). Oare Disney l-a ajutat sau a abuzat de acest copil? Dacă într-adevăr Disney era atât de „curat” şi atmosfera de la studiouri atât de minunată şi inocentă, iar acest mic actor avea toate şansele să reuşească în viaţă cu mult succes, de ce Bobby a devenit dependent de metamfetamină la numai 17 ani şi a murit apoi câţiva ani mai târziu? De ce talentul său recunoscut de toată lumea şi cariera sa începută de mic nu l-au condus la ceva pozitiv, la o viaţă plină de realizări şi împliniri?

Compania a avut în mod repetat probleme cu autorităţile, deoarece a angajat mai mulţi indivizi, cunoscând faptul că aceştia fuseseră condamnaţi pentru pedofilie. Numeroase cazuri de angajaţi ai parcurilor tematice Disney au fost subiectul unor arestări, chiar repetate, al căror motiv au fost atacurile de natură sexuală si pornografia infantilă. Chiar şi unul din vicepreşedinţii companiei, Patrick Naughton, a fost arestat în anul1999 de către FBI pentru tentativa de corupere a unei fetiţe de 13 ani. Toate aceste cazuri au fost bine ,,îngropate” de către reţeaua de ştiri ABC News, companie TV deţinută de Disney.

Disney este unul dintre principalii responsabili de pervertirea Americii

Fritz Springmeier este unul dintre cei mai bine informaţi oameni la ora actuală cu privire la liniile genealogice ale „iluminaţilor” şi tehnicile pe care „iluminaţii” le folosesc pentru a crea sclavi controlaţi mental. El a scris cărţi pe acest subiect, împreună cu fostul programator iluminat Cisco Wheeler, ce conţin detalii foarte riguroase şi sunt foarte exacte. El a ţinut o conferinţă despre „iluminaţi” în anul 1998 la Granada Forum, care a fost considerată cea mai bună şi exactă prezentare pe această temă.

Iată concluzia sa zguduitoare cu privire la Disney: „După îndelungi cercetări pe care le-am desfăşurat, nu mai există acum niciun dubiu pentru mine că Disney (atât personalitatea care a fost, împreună cu filmele şi parcurile de distracţii) a contribuit foarte mult la prăbuşirea Americii, dincolo de faţada bogat ornamentată şi colorată pe care o avea şi o are chiar şi în prezent. După ce am început să primesc rapoarte de la victimele asupra cărora «iluminaţii» şi-au aplicat tehnicile de control mental, cu privire la faptul că Walt Disney ar fi avut un rol important în programarea lor, am fost deschis către aceste relatări, dar în acelaşi timp mi-am propus să găsesc dovezi tangibile. Din punctul meu de vedere, Disney este unul dintre principalii responsabili de pervertirea Americii. Această expunere asupra lui Disney este fără îndoială una dintre cele mai obiective care au fost făcute până acum. Sunt sătul să aud cum îl prezintă creştinii din America pe Disney, ca fiind un model de sfinţenie. Deşi creştinii ar fi trebuit să îşi dea seama de adevăr, totuşi ei au fost înşelaţi de imensa mascaradă a lui Disney. Şi le servesc aproape zilnic copiilor lor o porţie considerabilă de ocultism şi vrăjitorie, deoarece au fost programaţi mental să îl considere pe Disney drept unul dintre cele mai bune produse ale Americii, drept împlinirea visului american. Mulţi dintre cei care au dorit să facă publice faptele lui Disney au fost opriţi înainte să poată publica vreo carte. Aceştia au trebuit să se confrunte cu serioase atacuri personale şi au trebuit să facă faţă şi să lupte împotriva campaniilor publice plătite de Disney. Puterea pe care o deţine Disney, mai bine spus puterea celor care se află în spatele acestei industrii Disney, i-a speriat pe majoritatea celor care au vrut să facă dezvăluiri. Dar este necesar să vorbească cineva şi pentru victimele acestor maşinaţii oculte.”


de Eva Teodorescu
Sursa: http://www.yogaesoteric.net

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Jim Carrey - filme Illuminati

Mesajde mszavai » Joi, Ian 14 2010 9:42 pm

In The Mask si Batman Forever Jim Carrey joaca rolul jokerului (cel care pacaleste), clownul (ex: mascota McDonald's). Posterele filmelor lui vorbesc de la sine...


Imagine
Imagine
Iata ce am gasit pe internet cu privire la mesajele subliminale din Horton Hears a Who (2008) in care Jim Carrey este vocea lui Horton:


Imagine Imagine


  - Locuitorii comunitatii Who (who=cine) locuiesc pe un fir de praf (planeta pamant). Primarul acestei comunitati vorbeste cu Horton ("dumnezeu" din cer) care il avertizeaza ca firul de praf nu se afla in siguranta.
  - Nimeni nu da atentie spuselor primarului care incearca sa ii previna pe toti de pericol. El spune ca schimbarile de vreme care au loc sunt precursoare sfarsitului lumii.
  - El declara implementarea Legii Martiale si spune ca toti cei care vor sa traiasca sa mearga in bunkerele din interior.
  - Un vultur pe nume Vlad fura firul de praf si cauzeaza prima catastrofa (trecerea planetei X)
  - Toti locuitorii comunitatii (eroul este chiar fiul primarului, un tanar nefericit si neinteles) se aduna si formeaza un wormhole (teorie ipotetica ce face referinta la o scurtatura in spatiu si timp), spargand barierele universului lor. Sunt auziti de Horton, salvati si trimisi intr-o noua lume.
Judecati si voi...
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

ochiul - simbolul "Illuminati"lor

Mesajde mszavai » Vin, Ian 15 2010 12:32 am

Imagine

Imagine
ImagineImagine


Illuminati venereaza soarele si au ca scop folosirea energiei soarelui in scopul reinvierii "regelui" lor.
In cele doua postere capul "regelui" se afla deasupra soarelui.
Pe posterul din dreapta scrie The King Has Returned (Regele s-a intors).Imagine
Imagine
Imagine Imagine


In posterul din dreapta observati privirea copiilor, deasupra mesajul transmis este "Uniti-va",
iar in spatele grupului de copii... uitati-va cu atentie si veti descoperi cine e...
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Sâm, Ian 23 2010 6:34 am

.

"Artisti" (cu personalitati multiple, disociate) promovati de 'sistem'

PABLO PICASSO


Imagine
Imagine

SALVADOR DALI

Imagine
Imagine


Comparati aceste 'opere' de arta cu operele Akianei.


Imagine


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Basme oculte folosite la programarea mentala

Mesajde mszavai » Joi, Feb 04 2010 8:04 pm

“Vrăjitorul din Oz” basm plin de semnificaţii oculte ascunse

Cu povestea sa memorabilă şi personajele sale pline de culoare, “Vrăjitorul din Oz” a devenit un basm de referinţă al literaturii americane. Deşi au trecut mai mult de 100 de ani de la lansarea acestei cărţi, copiii din întreaga lume sunt încă fascinaţi de minunata lume a lui Oz. Foarte puţini însă ştiu faptul că, sub masca unei poveşti simple, se ascund simboluri ezoterice foarte profunde, inspirate din teozofie.

Deşi “Vrăjitorul din Oz” este perceput a fi un basm inocent pentru copii, totuşi personajelor şi simbolurilor din această povestire li se poate oferi o a doua interpretare, care variază foarte mult în funcţie de percepţia cititorului. Multe analize care au apărut de-a lungul anilor descriu această povestire ca un “manifest ateist”, în timp ce altele o văd ca fiind o promovare a populismului. Pentru a înţelege adevărul, trebuie să vedem mai întâi care erau crezurile autorului acestui basm.

Teozofia, la baza acestui basm

Frank Baum, autorul “Vrăjitorului din Oz” era membru al Societăţii Teozofice, o organizaţie bazată pe cercetarea ocultă şi pe studiul comparativ al religiilor. Baum avea o înţelegere profundă a teozofiei, şi, conştient sau nu, a creat în “Vrăjitorul din Oz” o alegorie care se baza pe învăţăturile teozofice.

Societatea Teozofică este o organizaţie ocultă, care se bazează în cea mai mare parte pe învăţăturile lui Helena P. Blavatsky, ce căuta o rădăcină comună a tuturor religiilor, cu scopul de a forma o doctrină universală. Astfel, ea declara la lansarea cărţii “Doctrina secretă”: “Învăţăturile conţinute în această carte, chiar dacă sunt fragmentare şi incomplete, nu aparţin nici hinduismului, nici zoroastrismului, nici religiei egiptene, nici budismului, islamismului, iudaismului sau creştinismului. Doctrina secretă este esenţa tuturor acestor religii”.

Cele trei obiective declarate ale teozofiei sunt:

1) să formeze nucleul unei frăţii universale a umanităţii, fără deosebire de rasă, naţiune, sex, castă sau culoarea pielii.
2) să încurajeze studiul comparativ al religiei, filozofiei şi ştiinţei.
3) să investigheze legile neexplicate ale naturii şi puterile latente din interiorul oamenilor.

La baza învăţăturii teozofice se află acelaşi principiu găsit şi alte şcoli oculte: credinţa prezenţei unei scântei divine în fiecare om, care, dacă este “cultivată şi antrenată” poate duce la iluminarea spirituală şi la o stare de “dumnezeire virtuală”. Un alt principiu important găsit în teozofie este reîncarnarea, care presupune faptul că sufletul uman, ca şi alte lucruri din Univers, trece prin şapte stadii de dezvoltare. Scopul sublim al teozofiei este întoarcerea la statutul de divinitate din care provenim. Se poate observa că aceste principii (cu câteva variaţii) pot fi găsite şi-n alte şcoli de ocultism, ca rozicrucianism sau francmasonerie.

Autorul “Vrăjitorului din Oz” era membru al Societăţii Teozofice

Înainte de a scrie “Vrăjitorul din Oz”, Baum a avut mai multe slujbe, una din ele fiind aceea de editor al lui “Aberdeen Saturday Pioneer”. În 1890, Baum a scris o serie de articole, prin care îi conducea pe cititorii săi în teozofie, inclusiv în viziunile sale asupra lui Buddha, Mohamed, Confucius şi Cristos. În acel moment, el nu era membru al Societăţii Teozofice, dar arăta o înţelegere profundă a filozofiei sale. Iată, de exemplu, un fragment dintr-un articol de al său:

În jurul numeroaselor secte pe care le găsim astăzi în America, şi care se abzează pe ocultism, teozofia se remarcă prin inteligenţă. Ea nu este o religie; adepţii săi sunt doar simpli “căutători ai adevărului”. Teozofiştii sunt, de fapt dezamăgiţi de lume; ei îşi caută originile printre oamenii înţelepţi ai Indiei, fiind numeroşi nu doar în Orientul Mijlociu, ci şi în ţări ca Anglia, Franţa, Germania şi Rusia. Ei acceptă existenţa lui Dumnezeu, care este Natura.

Într-un alt articol, acelaşi Baum discută despre folosirea simbolismului şi ocultismului în literatură:

“Există o tendinţă puternică a scriitorilor moderni înspre introducerea unui misticism sau ocultism în scrierile lor. (…) În momentul în care avem din ce în ce mai multe cunoştinţe, dorinţa noastră de cunoaştere creşte, şi suntem mai puţin satisfăcuţi pentru a rămâne în ignoranţă (…) Apetitul generaţiei noastre pentru ocultism cere să fie satisfăcut, căci oamenii vor avea gânduri din ce în ce mai nobile şi mai puternice”.

La 4 septembrie 1892 (la 2 ani după publicarea “Vrăjitorului din Oz”), Frank Baum şi soţia sa, Maug Gage, au devenit membri ai Societăţii Teozofice din Chicago.

În ceea ce priveşte sursa de inspiraţie care a avut-o atunci când a scris “Vrăjitorul din Oz”, Baum a declarat: “A fost inspiraţie pură. Mi-a venit din nimic. Uneori, cred că Marele Autor mi-a trimis un mesaj, şi El m-a folosit ca instrument al Său. Eu s-a întâmplat să fiu acest mijlocitor, şi cred că cheia magică mi-a fost dată pentru a deschide uşile înţelegerii, bucuriei, păcii şi fericirii”.

Povestea “Vrăjitorului din Oz”

Dacă n-aţi citit niciodată această povestire pentru copii, sau nu v-aţi uitat niciodată la filmul ecranizat după acest basm, iată în continuare un scurt rezumat al său. Dorothy Gale este o fetiţă de 12 ani care trăieşte într-o fermă din Kansas alături de mătuşa sa, Em şi unchiul ei, Harry, dar visează să stea într-un loc mai bun, “undeva sub curcubeu”. Într-o zi, Dorothy, în timp ce se afla în casă, este luată prin surprindere de către o tornadă, care o poartă, alături de căţeluşul ei, Toto până în îndepărtatul tărâm de basm Oz. Odată ajunsă pe acel tărâm, Dorothy face cunoştinţă cu oamenii din ţinuturile tărâmului Oz, unde îi întâlneşte pe Sperie–Ciori (omul făcut din paie care îşi dorea să aibă şi el puţină minte), pe Leul cel Laş (care dorea să devină şi el un leu curajos) şi pe Omul Tinichea (a cărei dorinţă era ca la el în piept să bată o inimă la fel ca la toţi oamenii normali).

Când Dorothy află de marele vrăjitor din Oz care se afla în Oraşul Smaragdelor, atunci ea se hotărăşte că trebuie să-l caute şi să ajungă la el pentru a-l ruga să o ajute să se întoarcă acasă, la ferma sa din Kansas. Atunci când cei trei prieteni pe care Dorothy i-a întâlnit pe tărâmul Oz au auzit de puterile pe care le are acest vrăjitor, s-au gândit că îi poate ajuta şi pe ei în prin îndeplinirea dorinţelor pe care ei le aveau.

Călătoria în care ei au pornit, şi anume aceea de a-l găsi pe vrăjitorul din Oz, se dovedeşte a nu fi una foarte uşoară, dar datorită puterilor pe care le aveau fiecare, împreună încearcă să scape de pericolele pe care le întâlnesc în calea lor. După un drum lung şi extenuant, ei ajung la Marele Vrăjitor din Oz, dar acesta nu e de acord să-i ajute pe cei patru atât de uşor, spunându-le că pentru a le îndeplini dorinţele trebuie să treacă prin câteva încercări. Astfel, ei ajung să o omoare pe Vrăjitoarea cea Rea din Apus, descoperă povestea Maimuţelor Înaripate, şi, după toate aceste încercări, se întorc în oraşul Smaragdelor, unde descoperă că vrăjitorul din Oz este de fapt un şarlatan din Omaha.

Semnificaţia ocultă din “Vrăjitorul din Oz”

Întreaga poveste “Vrăjitorul din Oz” este una alegorică, ce priveşte calea sufletului către iluminare - “calea pietruită cu cărămizi galbene.” Această cale se aseamănă mult cu “drumul de aur” din buddhism (buddhismul constituind o importantă parte din învăţăturile teozofice). Ferma din Kansas în care locuieşte Dorothy simbolizează lumea materială, planul fizic din care fiecare dintre noi îşi începe călătoria spirituală. Dorothy simte nevoia unui loc minunat, “undeva sub curcubeu”, adică un tărâm eteric.

Tornada care o ridică pe Dorothy şi o duce către tărâmul Oz reprezintă ciclurile de karmă, ciclul erorilor şi a lecţiilor învăţate. De asemenea, reprezintă credinţa teozofică în reîncarnare, ciclul naşterilor şi morţilor, până când sufletul devine divin. Interesant e faptul că “drumul pietruit cu cărămizi galbene” semănă cu o spirală; în ocultism, spirala semnifică însăşi evoluţia, ascensiunea sufletului din materie către lumea spirituală.

Înainte de a-şi începe călătoria, Dorothy poartă nişte “pantofi argintii”, care aduce aminte de “cordonul de argint” al şcolilor de ocultism. În teozofie, corpul fizic este legat de corpul astral prin cordonul de argint, ce simbolizează legătura dintre materie şi spirit. Acest cordon de argint este amintit şi de Biblie, în Ecclesiast (12: 6-7):
  6. Mai înainte ca să se rupă funia de argint şi să se spargă vasul de aur şi să se strice ulciorul la izvor şi să se sfărâme roata fântânii,
  7. Şi ca pulberea să se întoarcă în pământ cum a fost, iar sufletul să se întoarcă la Dumnezeu, Care l-a dat”.
În timpul călătoriei sale, Dorothy îi întâlneşte pe Sperie–Ciori, pe Omul Tinichea şi pe Leul cel Laş, care se află în căutarea unei minţi, unei inimi şi, respectiv, a unui curaj. Aceste personaje ciudate întruchipează calităţile necesare celor iniţiaţi în desăvârşirea iluminării. Probabil că Baum a fost inspirat de cuvintele lui Madame Blavatsky: “Nu există pericol pe care un curaj să nu-l poată cuceri; nu există nicio încercare pe care o inimă neprihănită să n-o poată trece şi nu există şi nu există nicio dificultate pe care vreo minte puternică să n-o poată depăşi”. De fapt, multe societăţi oculte, contrar dogmelor unor mari religii ale lumii, au susţinut că oamenii trebuie să se bazeze pe ei înşişi în a obţine iluminarea (pe mintea, inima şi pe curajul lor), niciun ajutor divin nefiind necesar.

Interesantă este semnificaţia câinelui lui Dorothy, Toto. Acesta reprezintă intuiţia, vocea interioară, partea instinctuală şi animalică din noi. Toto nu se înşeală niciodată; de exemplu, atunci când el latră la Sperie-Ciori, Dorothy îl apostrofează: “Nu fi prostuţ, Toto. Sperietorile nu vorbesc”. Dar sperietorile vorbesc în tărâmul lui Oz.

Ce semnifică vrăjitorul?

După ce trec mai multe obstacole, cei patru ajung în oraşul Smaragdelor, acolo unde îl vor întâlni pe vrăjitor. Acesta pare să fie crud, grosolan şi neînţelept. De fapt, vrăjitorul îl simbolizează pe Dumnezeul Vechiului Testament, pe Yahwe, “personajul” opresiv folosit de religii ca iudaismul şi creştinismul, pentru a ţine masele în “întunecimea spirituală”. Mai târziu, aflăm de fapt că vrăjitorul era doar un şarlatan, care dorea să fie venerat constant de către oameni.

Falsul vrăjitor o invită pe Dorothy sa meargă cu balonul său pentru a se întoarce la ferma din Kansas. Totuşi, ea până la urmă ascultă de Toto (îşi urmează intuiţia) şi coboară din balon (acest lucru simbolizează promisiunile goale ale religiilor). Acest lucru o conduce către ultima sa revelaţie, şi cu ajutorul Bunei Vrăjitoare din Nord (ghidul său divin), Dorothy înţelege că tot ceea ce-şi dorea se afla în spatele fermei sale din Kansas. Aspectul acesta simbolizează faptul că “scânteia divină”, tot ce caută un om în evoluţia sa spirituală, se află ascuns în el însuşi.

Legătura dintre filmul “Vrăjitorul din Oz” (1939), proiectul MK Ultra şi controlul minţii

Basmul lui Baum a fost adaptat în filmul omonim din anul 1939, film regizat de Victor Fleming. Se pare că acest film a fost folosit de către serviciile secrete din SUA, cu scopul de a oferi o bază tematică pentru programul de control al minţii.

Procesul de control al minţii este realizat de către CIA prin intermediul aşa-zisului “proiect Monarch”. În cadrul proiectului Monarch, subiectul este expus unei traume atât de violente, încât mintea sa creează o separare. Mintea sa devine divizată, şi astfel apare o nouă personalitate, modelată de către manipulatori. Atunci când o persoană suferă o traumă indusă de un electroşoc, va simţi o stare de “minte uşoară”, de parcă ar zbura asemenea unui fluture. Există, de asemenea, o reprezentare simbolică privind metamorfoza acestei frumoase insecte: dintr-o omidă, ea se transformă în cocon (ce reprezintă inactivitatea), şi apoi în fluture (noua creaţie), ce se va întoarce la punctul său de origine. Asemenea model migrator face ca fluturele să fie o specie unică. Trebuie să reţinem de aici faptul că fluturele reprezintă simbolul controlului minţii. În timpul “reeducării” lor, subiecţilor li se sugerează că au de-a face cu numeroase simboluri, ca arbori, pânze de păianjen, măşti, labirinturi, fluturi etc.

Iată câteva exemple privind folosirea filmului “Vrăjitorul din Oz” pentru controlul minţii umane:
  Relaţia apropiată dintre Dorothy şi câinele său simbolizează o conexiune foarte subtilă cu folosirea animalelor de către cultele satanice. Unui copil folosit într-un experiment Monarch i se va permite să se lege sentimental de un câine, pentru ca ulterior să fie ucis, pentru a-l traumatiza pe copil.

  “Sclavii” din proiectul Monarch sunt învăţaţi să urmeze “drumul pietruit cu cărămizi galbene”, indiferente câte lucruri înfricoşătoare se află pe această cale.

  Curcubeul cu şapte culori are o semnificaţie ocultă, putând fi folosit în dispozitive de hipnoză.

  Atunci când Dorothy a adormit într-un lan de maci, acest lucru poate semnifica faptul că se folosesc droguri pentru a manipula victimele supuse procesului de control al minţii.

Sursa: http://www.lovendal.net
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

androidul - omul 'viitorului'

Mesajde mszavai » Joi, Oct 28 2010 4:56 am

Iata omul viitorului - ANDROIDUL (ca si telefonul mobil, nu?) - asa cum ne sugereaza nu foarte subtil 'starurile' noastre:

Imagine

Imagine

Imagine
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Joi, Dec 23 2010 4:29 am

THE INCREDIBLES - mesaje subliminale

ochiul lui Horus (simbolul "Illuminati"lor)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine


torta - simbolul lui Lucifer

Imagine


simboluri falice

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine


copilul se transforma in sfafie si apoi in diavol

Imagine

Imagine


metode de supraveghere ce se doresc a fi implementate: scanerea palmei, scanarea retinei

Imagine

Imagine


"sub-minatorul"
Ma aflu intotdeauna sub voi si nimeni nu se afla sub mine, prin urmare decretez razboi pacii si fericirii!

Imagine

Imagine

Imagine

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Ian 02 2011 5:06 am

.

Accelerarea pubertatii in scopul stoparii dezvoltarii creierului

Creierul uman isi inceteaza dezvoltarea odata cu atingerea pubertatii, de aceea este accelerata pubertatea prin: alimentatie (carne ce provine de la animale tratate cu hormoni, soia - produce mari perturbari hormonale), medicamente pe baza de hormoni, plastice, etc.

Iata si mesajele, deloc subliminale!


Invatati copiii despre masturbare de la 5 ani

Organizatia economica, sociala si culturala a Natiunilor Unite (UNESCO) recomanda educarea sexuala a copiilor, incepand cu varsta de cinci ani, inclusiv in ceea ce priveste informarea despre masturbare si despre violenta intre sexe.

Raportul de 98 de pagini elaborat de forul international pe aceasta tema in luna iunie a acestui an sustine un plan universal pentru a le oferi copiilor cu varste intre 5 si 18 ani "o abordare informata asupra activitatii sexuale si a relatiilor". De asemenea, raportul considera educatia cu privire la virusul HIV esentiala pentru "toti tinerii".

Desi Natiunile Unite insista pe ideea ca aceasta programa a fost adaptata la cerintele varstei, membrii societatii civile din intreaga lume au inceput deja sa critice acest demers. Acestia motiveaza prin faptul ca micutii ar fi expusi prea devreme la informatii despre acest subiect dar si ca in aceste lectii exista termeni pe care ei nici macar nu au cum sa-i inteleaga.

"La acea varsta copiii ar trebui sa invete despre cum se numesc anumite parti ale corpului lor si, cu siguranta, nu despre masturbare", a declarat, indignata, Michelle Turner, presedintele organizatiei "Cetateni pentru o Programa Responsabila".

Raportul UNESCO, numit "Recomandari Internationale pentru Educatia Sexuala", separa copiii in patru grupe de varsta: de la 5 la 8 ani, de la 9 la 12 ani, de la 12 la 15 ani si de la 15 la 18 ani.

Conform acestui material, copiii aflati in prima grupa de varsta, intre 5 si 8 ani, vor afla ca "atingerea si frecarea organelor genitale se numeste masturbare" dar si ca atunci "cand iti atingi partile intime, poti simti placere". La varsta de 9 ani, elevii vor invata despre "efectele pozitive si negative ale afrodisiacelor" in timp ce la 12 ani vor afla motivele pentru care se face un avort. In ultima grupa de varsta, la 15 ani, copiii vor fi deja sfatuiti sa promoveze dreptul si accesibilitatea la avorturile legale.

"Sunt curioasa cum vor reusi sa explice unui copil de cinci ani notiuni despre rolul sexelor, stereotipuri in ceea ce priveste rolul sexelor si violenta bazata pe diferentele de sex", a declarat dr. Jennifer Hartstein, o psihiatra specializata in domeniul pediatric, din New York.

UNESCO nu se lasa insa impresionata de opozitia sau neincrederea specialistilor: "Intr-o lume afectata de HIV si SIDA, este un imperativ sa oferim copiilor si tinerilor cunostintele, aptitudinile si valorile necesare pentru intelegerea si luarea unor decizii corecte".


Sursa: http://www.bzi.ro


Un orgasm pe zi tine doctorul departe

Elevii din Marea Britanie sunt indemnati sa aiba un orgasm pe zi

de Victor Cozmei HotNews.ro


In Sheffield, Marea Britanie, NHS (Serviciul National de Sanatate) a inceput impartirea unor pliante prin scoli in care le vorbeste elevilor despre "dreptul" la o viata sexuala placuta si despre cum actul sexual regulat ar putea preveni aparitia unor boli cardiovasculare, informeaza The Telegraph. Pliantele recomanda elevilor sa faca sex sau sa se masturbeze de doua ori pe saptamana si are tiparit sloganul: "Un orgasm pe zi tine doctorul departe".

Mai mult, copiii sunt indemnati sa consume zilnic fructe si legume, sa faca sport cel putin 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.

Autorii pliantului spun ca de prea mult timp expertii s-au concentrat asupra sexului protejat si a relatiilor, ignorand motivele principale pentru care majoritatea persoanelor fac sex.

Steve Slack, directorul centrului HIV si Sanatate Sexuala din cadrul NHS, unul dintre autorii pliantului spune ca initiativa lor ar putea incuraja multi tineri sa amane momentul in care isi pierd virginitatea, astfel incat atunci cand o vor face sa fie siguri ca experienta va fi una placuta.

Slack mai precizeaza ca, daca tinerii din ziua de azi sunt suficient informati despre sex si sunt capabili sa ia singuri decizii in cadrul relatiei cu persoana iubita, atunci au tot dreptul la o viata sexuala placuta intocmai unui adult.


Sursa: http://www.hotnews.ro
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Lun, Feb 14 2022 8:50 am

.

CAPITANUL PLANETA

(1990 - 1996)
Slogan de deschidere:


"Lumea noastra este in primejdie. Gaia, spiritul Pamantului, nu mai poate suporta distrugerea teribila ce are loc pe planeta noastra. Ea trimite cinci inele magice la cinci tineri deosebiti:

 • Kwame din Africa ce are puterea PAMANTULUI
 • Wheeler din Nord America (New York) ce are puterea FOCULUI
 • Linka din Uniunea Sovietica ce are puterea VANTULUI
 • Gi din Asia ce are puterea APEI
 • Ma-Ti din America de Sud (Brazilia) ce are puterea INIMII

Cand cele cinci puteri sunt combinate, acestea invoca cel mai grozav campion al Pamantului, Capitanul Planeta.
Puterea iti apartine!"Imagine


Capitanul Planeta este imbracat in culorile albastru - rosu asemenea Omului Paianjen,
cu par verde si embleme galbene

PAMANT (Feminin) - Kwame (baiat)

FOC (Masculin) - Wheeler (baiat)

AER (Masculin) - Linka (fata)

APA (Feminin) - Gi (fata)

ETHER - Ma-Ti (baiat)

Africa, America de Nord, Europa, Asia, America de Sud - Australia lipseste...

'Elementele' sunt separate: ETER - PAMANT - AER (Echilibru) si APA - FOC (Polaritate extrema)Imagine

Cele 4 ElementeImagine

Columba = UniversalImagine

Ordine haotica a Elementelor: FOC, AER, APA, ETER, PAMANTUL in mijlocImagine

Ordine haotica a Elementelor: APA, PAMANT, AER, ETER, FOCImagine

OMUL este STEAUA CU CINCI COLTURIImagine

albastru (APA) - rosu (FOC) - galben (AER)

Culorile steagului romanesc
ROMANIA = ARMONIA

CELE CINCI ELEMENTE PRIMORDIALE ALE VIETII

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 326
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Dezvăluiri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron