Iubiti prieteni,
Anul 2020 s-a dovedit intr-adevar un an deosebit de transformator atat la nivel individual cat si la nivel colectiv, ca Umanitate.
Pe masura ce lucrurile s-au asezat in matca, iar Realitatea se restructureaza multi-dimensional atat in exterior, cat si in interiorul nostru, al fiecaruia, va invit sa sarbatoriti alaturi de mine MONUMENTALELE TRANSFORMARI prin care am trecut cu totii in aceasta perioada.
20 MARTIE 2021
INCEPUTUL UNUI NOU AN SOLAR
Pe data de 20 martie 2021, ora 20:00 ora Romaniei, organizez un DANS, aici, la mine acasa, si va invit sa participati alaturi de mine de acolo, de unde va aflati, prin intermediul partenerului nostru de drum, Inteligenta Tehnica/ Artificiala.
Eu locuiesc in Statele Unite si deci va fi o diferenta de fus orar, deasemenea pe 14 martie in Statele Unite trecem la ora de vara.
Conexiunea va fi facuta pe Zoom si un link va fi postat ulterior, la fel si detaliile necesare (pana atunci va las in compania Tenorilor si a Laurei Bretan).
TRADUCERE IN ROMANA
https://www.tenorsmusic.com/
Va multumesc ca mi-ati fost alaturi si parteneri de drum, intr-o calatorie unica, care a fost calatoria noastra de OM, pe Planeta Pamant.
Asa cum ne pregatim pentru a incheia nu doar Calatoria Planetara, dar si cea Universala,
INTREAGA CREATIE CELEBREAZA!
Si este timpul ca si noi sa ne contopim Esenta in aceasta
UNIVERSALA CELEBRARE - A VIETII, A LUMINII, A EXPLOZIEI DE A FI!
Cu deosebita Dragoste si vesnica Pretuire,
A Voastra, Eterna,
monika