Corona virus prezentat in *2012* la Olimpiada din Londra

Meditaţii în grup, evenimente spirituale

Corona virus prezentat in *2012* la Olimpiada din Londra

Mesajde mszavai » Joi, Apr 30 2020 8:00 am

Odata cu acest 'virus al Coroanei' a fost declansat cel de-al Treilea Razboi Mondial impotriva omenirii.
Pregatiti-va pentru ceea ce va urma...


Videoclipul a fost scos de pe youtube, dar il puteti viziona aici:

Imagine

OLIMPIADA DIN LONDRA 2012 - CEREMONIA DE DESCHIDERE

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

NAVIGATING THE CROWN VIRUS - GEORGE KAVASSILAS

Mesajde mszavai » Mie, Iun 03 2020 10:40 pm

Pentru cei care intelegeti engleza va recomand site-ul lui George Kavassilas
OUR JOURNEY HOME

Pe 21 martie 2020 George a tinut un webinar despre Corona virus
''Navigating the Crown Virus" (Traversarea/ Navigarea Virusului Coroanei)

iar inregistrarea (8 ore = 11 parti) poate fi cumparata la pretul de 10 AUD (dolari australieni).
https://www.ourjourneyhome.earth/offers ... z/checkout


Va recomand de asemenea prezentarea din aprilie 2020
"Empire of the Ants" (Imperiul Furnicilor)

care vorbeste despre starea globala actuala, ce se intampla si la ce ne putem astepta in viitorul apropiat.

Inregistrarea (9 ore = 11 parti), poate fi cumparata de asemenea la pretul de 10 AUD.
https://www.ourjourneyhome.earth/offers ... 7/checkout

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

CORONA VIRUS E O FARSA

Mesajde mszavai » Joi, Noi 19 2020 4:27 am

Imagine

DAVID ICKE INTERVIU - CORONA VIRUS E O FARSA

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Sharry Edward interviu despre Corona virus

Mesajde mszavai » Lun, Noi 23 2020 3:18 amSharry Edward, om de stiinta si fondatorul Institutului de BioAcustica (The Institute of BioAcoustic Biology & Sound Health) s-a nascut cu capacitatea de a auzi frecventa bolii.

Pe baza cercetarii facute de Sharry Edward in legatura cu Corona virus, Jill Mattson a creat impreuna cu Sharry Edward un album de muzica ce include frecvente menite sa fortifice sistemul imunitar impotriva acestui virus.

Albumul il puteti asculta in direct pe site-urile
https://www.coronavirusdefence.org/freq ... mmune-stre
https://www.jillswingsoflight.com/frequ ... efense.php?

sau il puteti descarca urmand linkul de mai jos

ALBUM MUZICA


Cercetarea facuta de cei doi demostreaza cum diversi virusi incep sa de descompuna sub frecventa muzicii pe care au compus-o impreuna.
https://www.coronavirusdefence.org/about

In videoclipul de mai jos sunt prezentate testimoniale ale unor persoane ce au beneficiat deosebit de mult de pe urma tratamentelor de bioacustica oferite de Sharry Edwards
https://vimeo.com/126935179


Pe baza aceleasi cercetari actorul si compozitorul James Marshall a compus melodia Le Ciel pe care o puteti descarca de aici

LE CIEL
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Catherine Austin Fitts - CARANTINA LA NIVEL PLANETAR

Mesajde mszavai » Dum, Ian 17 2021 11:47 pm

.

TRANSHUMANISM
MICROCIP SUB FORMA DE NANO PARTICULE (GRAFEN), ADMINISTRAT PRIN INTERMEDIUL VACCINULUI COVID19


- prin intermediul vaccinurilor de tip Covid19 se introduce in organismul uman Reteaua SMART, connectand astfel omul direct la sistemul CLOUD.

- Grafenul va actiona ca un sistem de operare similar sistemului Windows folosit la calculatoare.
TEHNOCRATIE
RAZBOI ECONOMIC - UN NOU SISTEM FINANCIAR

- pe baza acestui microcip nanometric va fi lansat un nou sistem financiar, complet digitalizat, ce va incheia sistemului monetar actual bazat pe diverse monezi.

- noul sistem financiar va fi pe baza de credit, asemenea sistemului din China prin care se va dicta cat ne putem deplasa de acasa, unde putem lucra, unde putem calatori, etc.Imagine


Interviul a fost sters pentru a doua oara de pe youtube, dar il puteti viziona urmand linkurile de mai jos:

Site-ul lui Catherine Austin Fitts
SOLARI REPORT

Interviul poate fi vizionat si pe site-ul Lucratorul in Lumina
CARANTINA LA NIVEL PLANETAR

Transcrierea in engleza a interviului poate fi accesata aici
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


NOTICE OF LIABILITY

Mesajde mszavai » Joi, Feb 11 2021 2:19 am

In Austria, Steve Whybrow (austriac) si Eril Kaya (englez) au inmanat pe data de 23 octombrie 2020 (numerologie 10 = 1 - Nou Inceput) presedintelui austriac Alexander Van der Bellen


"Instiintare Legala privind faptul de a fi pasibil(i) de Pedeapsa"
Ca urmare, un atac 'terorist' a fost regizat pe data de 3 noiembrie, iar doua saptamani mai tarziu (interval in care Presedintele avea ocazia sa raspunda acestei Actiuni Legale) a fost anuntat in presa ca Presedintele Alexander Van der Bellen a cazut si si-a rupt soldul.

Ei discuta aceasta actiune a lor intr-un interviu cu George Kavassilas, ce poate fi vizionat pe SuperWoo Radio - postul de radio al lui George Kavassilas:


Imagine
In acest interviu cei doi explica faptul ca:

 • Sistemul de Retea implementat la nivel global este un sistem multi-dimensional bazat pe Clauza

 • Absolut orice Lege este in realitate o copie artificiala, distorsionata a LEGII FIRII (LEGEA VIETII) - ce este impregnata in mod natural in Realitatea Terestra

 • Absolut orice Lege este in realitate un Contract - sistem bazat pe Clauza - astfel incat fiecare Lege trebuie sa includa o Clauza

In cazul lui covid nu exista nici un fel de Clauza, astfel incat absolut tot ce ni s-a impus de catre Sistem in toata aceasta perioada: carantina la nivel global, masti obligatorii, etc. reprezinta un:


ACT CRIMINAL IMPOTRIVA UMANITATII


Pentru faptul ca tot ce a fost implementat in legatura cu covid nu include o Clauza, toate acestea sunt REGULAMENTE, si nu Legi! Iar cei care impun aceste reguli in mod obligatoriu devin:


DIRECT SI PERSONAL RESPONSABILI IN MOD PENAL!

Cei doi explica faptul ca Viena reprezinta un portal deosebit de important al Pamantului prin care este controlata intreaga Europa, astfel incat cine detine controlul Vienei, detine controlul asupra Europei. Este de fapt Muntele Untersberg situat in apropierea Viennei, care sustine acest Portal al Europei. Eril a auzit chemarea muntelui, cand se afla in Londra, si urmandu-si calauzirea interioara s-a dus in Austria. Ceremonii au fost sustinute la Muntele Untersberg, unde cei prezenti au auzit chemarea muntelui.

Incepand din mai 2020, Steve a organizat in orasul Lienz - Austria un festival saptamanal, FESTIVALUL LIBERTATII. Acest festival a creat un momentum energetic ce a culminat pe data de 16 ianuarie 2021 (numerologie 4 - cele 4 elemente ale Creatiei /Planul Terestru) cand peste 60.000 mii de oameni s-au adunat in Heldenplatz (Piata Eroilor) din Viena, in semn de protest. Politia a fost de partea populatiei.

Premergator acestui eveniment, in Heldenplatz au fost facute Ceremonii prin care a fost reactivat acest Portal, iar ca raspuns ENERGIA SURSEI, PRIN INTERMEDIUL MAMEI PAMANT, S-A RIDICAT! Mama Pamant a sustinut energetic acest protest. Portalul a fost preluat energetic de catre OAMENI, astfel incat, in curand, datorita energiei propagate, OAMENII vor prelua controlul in Europa. Prin intermediul acestor Ceremonii, cei doi au comunicat energetic fortelor de control ale Sistemului faptul ca, rolul pe care l-au avut acestia in procesul de Evolutie Universal s-a incheiat si ca a sosit momentul ca ei sa paraseasca acel loc.

Entitatea feminina care este orasul Viena a comunicat in direct cu cei doi si le-a dat instructiuni cum sa activeze Portalul si anume: Oamenii au intrat in Piata Eroilor printr-o poarta si de-acolo s-au adunat intr-un loc sub forma de cerc, cunoscut sub numele de Inelul Vienei (Vienna Ringstrasse) care a fost protejat direct de Mama Pamant/Sursa si impenetrabil fortelor de control ale Sistemului. Respinsi de Energia Sursei, care emana acum prin acest Portal, fortele de control parasesc acum Viena si Austria.

Cei doi explica faptul ca numai lucrand in direct si cu acordul Mamei Pamant, aceste adunari/proteste pot avea succes. Cand comunicam cu Pamantul, ca teritoriu, si ne exprimam intentia de a fi LIBERI, atunci si Pamantul isi reaminteste, se trezeste, se activeaza si lucreaza in mod direct cu Oamenii pentru a se elibera, impreuna cu acestia, de sub controlul Retelei globale de control.

Toate aceste 'edificii' ale Sistemului au fost construite in mod special chiar in aceste Portaluri ale Pamantului, in scopul de a prelua si manipula Energia Pamantului si a o transforma in Energie Intunecata, controland astfel Umanitatea la Nivel Global.


In cazul in care politia va opreste si va spune ca "Trebuie sa va puneti masca", intrebati "De ce trebuie sa imi pun masca?" Ei vor raspunde "Pentru ca aceasta este Legea". Raspundeti-le: "In primul rand aceasta nu este o Lege , ci doar un Regulament" si la randul vostru puneti-le intrebarea "Iti asumi tu reponsabilitatea pentru ce mi se va intampla mie atunci cand imi voi pune masca?" Ei vor rapunde "Nu".

In concluzie, politia nu are cum sa va forteze sa purtati masti!Steve explica faptul ca, dupa cum stim, sistemul de Retea, energetic vorbind, este bazat pe o structura de piramida, iar cei care au creat si controleaza aceasta structura, refuza sa preia Responsabilitatea pentru propriile actiuni si pentru realitatea pe care o creaza.

In incercarea de a se eschiva de la Legea Firii, Reponsabilitatea este astfel pasata de la 'superiori', cei de deasupra, la 'inferiori' cei aflati mai jos in sistemul de piramida: de la nivel extraterestru, la nivelul de mai jos - nivelul international, apoi la cel national, la politicieni, care paseaza la randul lor Reponsabilitatea la politie, iar politia trebuie sa amendeze populatia pentru ca sistemul acesta sa devina un circuit inchis.

Steve explica faptul ca acest sistem de piramida este un circuit electric pe care Mafia care a creat si care controleaza acest sistem urmareste sa il inchida (circuit electric inchis), pasand astfel Responsabilitatea Umanitatii, ca aceasta sa isi asume Responsabiltiatea pentru propriul Genocid.

Mafia nu are nici cea mai mica idee despre sistemul bazat pe magnetism, prin care piramida este intoarsa cu varful in jos (sistemul de piramida fiind astfel re-echilibrat), la fundatie aflandu-se O SINGURA UNITATE, si anume SUVERANITATEA.

Steve i-a pus intrebarea presedintelui: "De cate persoane este nevoie ca actiunea penala sa fie escalata la nivel politic?" (Responsabilitatea sa fie reatribuita celor care sunt direct responsabili de aceste Crime).

Raspunsul este:

CA ACTIUNEA PENALA SA FIE ESCALATA LA NIVEL POLITIC ESTE NECESARA DOAR O SINGURA PERSOANA!Eril explica ca, atat Pamantul cat si Umanitatea urmeaza sa isi primeasca COROANA, odata cu transformarea acestei Realitati, ca Sistem de Fractal Universal.

Fortele de opozitie au folosit aceasta energie, au distorsionat-o si au lansat acest 'virus al coroanei' in incercarea disperata de a bloca acest proces.
Ca urmare a actiunilor facute, atat pe plan fizic cat si pe plan energetic, cei doi sunt convinsi ca intregul Sistem de Control va colapsa la nivel energetic pana in martie 2021.


Ei au explicat ca hipnoza la nivel global - virusul coroanei - a fost lansata pe data de 14 martie 2020, cu o saptamana inainte de Echinoctiul de Primavara care, in Ritmul Natural al Firii marcheaza inceputul unui Nou An. Aceasta hipnoza urma sa fie prelungita energetic pana la Echinoctiul de Primavara din 2021 pentru a putea subjuga energia anului 2021 si continuand in 2022.

Actiunile facute au demontat energetic aceasta structura si vom asista in curand la colapsarea intregului Sistem de Retea globala.


Steven Whybrow website http://www.gnosisunity.info/
Facebook https://www.facebook.com/groups/370292397418784/
Bitchute https://www.bitchute.com
youtube https://www.youtube.com
One Great Work Network

DONATII http://www.gnosisunity.info/donation-spenden/
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Steve si Eril interviu cu Jason Liosatos - 16 Feb 2021

Mesajde mszavai » Sâm, Feb 13 2021 10:08 am

Imagine


Cateva aspecte deosebit de importante prezentate de Steve si Eril in acest interviu:

 • CLAUZA este mecanismul de auto-corectare al sistemului
 • Prin lansarea 'virusului coroanei' fortele de 'control' au incercat sa initieze Umanitatea in Distorsiune (Intuneric)
 • Festivalul Libertatii organizat saptamanal de Steve in orasul Lienz a avut peste 40 evenimente
 • In ianuarie cei doi au organizat marsuri in Viena la care au participat peste 100.000 oameni

Desi la ultimul mars din ianuarie politia a avut si caini, aceste miscari au fost pasnice pentru ca Steve si Eril si-au asumat deplina responsabilitate pentru aceste evenimente.

Acesta este samanismul modern, asa dupa cum descopera ei, pe masura ce acest proces in care sunt direct implicati continua sa se manifeste.
 • Prin intermediul Mitocondriei suntem conectati in mod natural cu Planeta Mama
ADN-ul este un implant energetic masculin sintetic prin care fortele de 'control' au manipulat genetic Corpul Uman

 • UMANITATEA este cea care va decide directia pe care o va urma - in functie de cat de repede reusim, fiecare dintre noi, sa 'ucidem' propriile noastre PERSONALITATI FALSE create de-a lungul a decenii de programare si conditionare sociala
 • Pentru a se renaste, Realitatea trebuie sa treaca printr-un proces de 'moarte'
 • Este esential ca fiecare dintre noi sa aducem piesa noastra de puzzle, caci daca nu o vom aduce va lipsi din puzzle-ul integral al Umanitatii


Viata iti ofera cele mai minunate daruri sub forma celor mai ingrozitoare cosmaruri - David Icke
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

DECLARATIE DE SUVERANITATE

Mesajde mszavai » Lun, Mar 08 2021 12:20 am

Pentru ca Romania este pusa iar in prizonierat si vi se cere sa prezentati 'declaratii' scrise...

Intelegand dinamica energetica explicata anterior, aceste declaratii reprezinta semnarea contractului ca ACCEPTATI tirania la care sunteti supusi si ca VA ASUMATI RASPUNDEREA PENTRU TOT CE VI SE INTAMPLA.

Urmand exemplul lui Eril. daca sunteti opriti, declarati urmatoarele (puteti avea si in scris daca considerati necesar):

SUNT UN OM LIBER NASCUT PE PLANETA PAMANT SI APARTIN PAMANTULUI!

NU AVEM NEVOIE DE NICI UN FEL DE DREPTURI, PENTRU CA NE-AM NASCUT LIBERI - simplu!


Aspectul Fundamental pe care se bazeaza Creatia este RESPONSABILITATEA, astfel incat inainte de a pleca de acasa invocati Legea Vietii si faceti urmatoarea declaratie Universului:

SUNT UN CO-CREATOR UNIVERSAL SI IMI ASUM INTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU PROPRIA-MI EXISTENTA, PENTRU UMANITATE, PENTRU PLANETA MAMA SI PENTRU TOT CE SE INTAMPLA AICI PE PAMANT!

SUNT PAVAZA SI PROTECTORUL MAMEI PAMANT!


Daca mergeti la protest, spuneti urmatoarele:

CA SI CO-CREATOR UNIVERSAL, IMI EXPRIM INTENTIA CA ACEASTA ACTIUNE SA FIE PASNICA SI IMI ASUM INTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU ACEASTA ACTIUNE!

Facand acest lucru, primiti protectie deplina si sunteti sustinuti de intreaga Creatie Universala, iar ENERGIA care vi-o insusiti in acest mod poate fi folosita pentru a crea Realitatea Noua la care am visat cu totii de atata timp.

In acelasi timp, pentru faptul ca 'tiranii' refuza sa isi asume RESPONSABILITATEA, actiunile acestora nu au fundatie energetica - sunt 'goale' si intreg sistemul de 'control' va auto-colapsa asemenea unui castel de nisip!


Eril si Steve spun ca ei sunt amendati continuu de politie, iar ei raspund: Multumesc, le vom folosi ca hartie igienica.

A plati aceste amenzi inseamna a deveni un complice CRIMINAL in aceste actiuni CRIMINALE ale 'Mafiei' Globale!

Dupa parerea mea, nici nu ar trebui sa acceptati sa vi se inmaneze aceste amenzi, pentru ca astfel deveniti 'complice'. Politia nu are cum sa va inmaneze fortat amenzile!

31 ianuarie 2021

peste 100.000 demonstranti in Viena


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Varianta mea de INSTIINTARE OFICIALA

Mesajde mszavai » Joi, Mar 11 2021 3:32 am

Imagine

(faceti click pe imagine pentru a accesa Declaratia)

LA NIVEL ENERGETIC ENERGIA ROMANIEI A FOST RESTAURATA, LA FEL SI ENERGIA INTREGII PLANETE.
FORTELOR DE 'CONTROL' LI S-A INTERZIS ACCESAREA SI MANIPULAREA CICLURILOR SOLARE, INCEPAND CU CICLUL IMEDIAT URMATOR CARE INCEPE PE 20 MARTIE 2021.

ASTEL INCAT, ATAT ROMANIA CAT SI INTREAGA UMANITATE SI REALITATE SUNT LIBERE SA ISI CREEZE NOUL DRUM!

DECLARATIA PE CARE SE BAZEAZA ACESTE AFIRMATII, ESTE DECLARATIA SI ANGAJAMENTUL MEU SI ESTE CEEA CE AM POSTAT IN ENGLEZA MAI SUS.

VERSIUNEA IN ROMANA ESTE POSTATA PE PRIMA PAGINA A SITEULUI.

ENERGIA ESTE OGLINDITA IN SCENA EU NU SUNT BARBAT DIN STAPANUL INELELOR


VA INVIT SA PARTICIPATI ALATURI DE MINE LA DANSUL DE CELEBRARE PE CARE L-AM ORGANIZAT (saptamanal):

Detaliile le puteti accesa aici: DANSUL UNIVERSAL AL UMANITATII

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Apr 04 2021 3:09 am

.

Desfiintarea Retelei Planetare si a Retelei Cosmice

(faceti click pentru a citi mesajul)
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 553
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Acţiuni de grup

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron