George Kavassilas - Calatoria Noastra Acasa

Existență și cunoaștere

George Kavassilas - Calatoria Noastra Acasa

Mesajde mszavai » Vin, Dec 09 2011 1:45 am

.

Sa fim pregatiti pentru un eveniment major de control mental!George Kavassilas ne atentioneaza sa fim pregatiti pentru un major eveniment de control mental.

Diferitele rase extratereste ce au mentinut sub 'control' Umanitatea vor face tot ce le va sta in putinta pentru a distrage populatia de la Marea Tranzitie ce are loc in prezent si de a-i duce mai departe pe cei 'alesi' in lumile mult-promise de 'lumina si iubire', in care totul e 'frumos' si... 'ne iubim'.

Posibile scenarii:

    - o asa-zisa 'invazie' planetara de ET 'pozitivi' care vor veni sa ne 'salveze' de ET 'negativi'

    - proiectul Blue Beam - cei 'alesi' vor fi 'ridicati la cer'

    - doua 'luni' pe cer - aparitia pe cer a unei nave spatiale venita din Orion - Planeta X/ Nibiru - care va inlocui actuala nava spatiala - Luna

Călătoria Noastră Acasă şi Marea Decepţie

Partea 1 Partea 2

Textul in engleza al acestei prezentari poate fi descarcat de aici.Prezentarea a fost tradusa integral (cele 3 parti) in limba franceza
Romania - inima oculta a Terrei
Romania - inima oculta a Terrei


Imagine
Imaginea hartii si explicatiile referitoare la ea, sunt preluate din cartea ROMANIA INIMA OCULTA A TERREI, scrisa din iubire pentru semeni, de Marele Spirit Gicu Dan, ajutat fiind de minunata prietena Floare Bandariu.


Cu privire la harta, Gicu Dan ne explica:

Prezenta hartă evidenţiază în mod simbolic existenţa celor 24 de Piramide Energetice Primordiale, construite de Fii Luminii - Echipa Cristică (Shaumbra) în spaţiul Românesc, în perioada cînd erau (eram) extratereştrii.

Amplasarea sub această formă de publicare a celor 24 de Piramide de Lumină a fost condiţionată de factori ce ţin de conjunctura desecretizării treptate, cît şi din alte raţiuni de ordin ocult.

Aşadar, această pozitionare nu redă cu fidelitate zona reală a amplasării fiecărei Piramide Energetice în spaţiul Românesc, dar totuşi această modalitate de prezentare face din harta precedentă cea mai puternică Iantră de nuanţă ezoterică, deoarece, pe un spaţiu foarte mic, este colectată şi conectată (îngemănată) întreaga Energie Informaţionalizată a celor 24 de Piramide.

Toate cele 24 Piramide Energetice depozitează în structura lor suprasensibilă foarte, foarte multă cunoaştere extraterestră, care de fapt ne aparţine, pentru că noi Shaumbra am pus-o aici în eternitatea trecută, pentru zilele primelor zori postapocaliptici, ale noului Soare şi ale Noului Pămînt.

Această Iantră poate suferi modificări de prezentare de către cei care au o viziune mai profundă decît mine, dar pînă atunci, este mai mult decît necesar ca ea să fie considerată ca fiind POZA PRINCIPALĂ DE FAMILIE A SHAUMBREI din spaţiul ROMÂNESC ; şi aceasta hartă-iantră este Comoara Comorilor - ce nu trebuie să lipsească din nici-o casă sau loc de muncă.


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Sep 16 2012 11:56 pm

.

Calatoria Noastra Universala - de George Kavassilas

Pentru toti cei care, la fel ca si mine, il indragiti pe George Kavassilas, va recomand noua sa carte Our Universal Journey (Calatoria Noastra Acasa).

Cartea este bineinteles in engleza. Se poate descarca in format electronic, sau poate fi cumparata de aici.

Pentru toti cei care nu vor avea acces la aceste informatii, iata un succint rezumat al subiectelor dezbatute de George in cartea sa (pentru mai multe detalii va recomand prezentarea Calatoria Noastra Acasa si Marea Deceptie):

In 2003, George a fost vizitat de familia sa galactica si dus pe o nava mare situata in apropiere de Sirius. Corpul sau fizic a fost sustinut in viata prin campul unificat de constiinta al familiei sale (fara nici un fel de tehnologie), astfel incat intreaga esenta a lui George a putut parasi corpul si experimenta toate dimensiunile acestui univers si dincolo de acesta, reamintindu-si astel cine suntem, de unde venim si spre ce ne indreptam.

Ne aflam aici cu totii pentru a experimenta Lumina. Este Esenta acestui Creator/Univers si reprezinta polaritatea (dualitatea, frecventa, vibratia, energia, cuvantul, Logos) in perfect echilibru.


Imagine


Fiecare dintre noi existam dincolo de acest Univers, in Omnivers, si avem propria noastra Esenta si propriul nostru Sistem Creational. Invatam reciproc despre Esenta Unica a fiecaruia dintre noi, experimentand in mod direct Sistemele nostre Creationale.

In interviurile si prezentarile sale, George vorbeste despre programele de control si manipulare ale omenirii, cele mai sofisticate fiind cele de natura spirituala, culminand cu miscarea New Age.

In cartea sa, George adreseaza foarte multe dintre conceptele New Age si le dezvaluie adevarata natura.


Intregul

Asemeni Universului acesta a carui Esenta Unica este Lumina si care are potential infinit, la fel si Esenta noastra Unica, a fiecaruia dintre noi, este Infinita. Aceasta inseamna ca am existat si vom exista intotdeauna si nimeni nu ne-a dat nastere!

Pentru a experimenta Lumina, a fost necesar din partea Creatorului acestui Univers sa plaseze o parte din Esenta Sa in noi - Samanta Christica - de aici conceptul de 'nastere' sau 'copii' ai lui 'Dumnezeu'.

Conceptul de 'Intreg' reprezinta ceva finit; este deci opus infinitatii si are ca scop conducerea omenirii spre o constiinta de grup, constiinta lui Sananda/ Jehova/ Saturn. Este fiinta care s-a auto-intitulat "Dumnezeu" - creatorul a absolut tot ce exista si este fiinta catre care OMUL continua sa isi indrepte rugile zi de zi.


Intunericul

Intunericul este simplu doar cealalta 'jumatate' a Luminii (Esenta acestui Univers). New Age prezinta intunericul ca fiind iluzoric, cu toate acestea insa, ni se spune ca este un virus ce a infectat Creatia si trebuie exterminat!

Lumina este prezentata ca fiind singura adevarata si reala, subconstientul omenirii fiind astfel pregatit pentru 'maestri ascensionati, 'ingerii' si 'familia galactica de Lumina' care vin sa ne salveze de la propria pierzanie!


Decaderea umana

Pentru a incheia Calatoria Noastra Universala pe care am inceput-o cu eoni in urma, Calea Lactee, Sistemul nostru Solar si Planeta Pamant au fost create ca fractale ale intregului Univers. Deasemenea, Fiinta Umana - cea mai sofisticata forma biologica de manifestare - a fost creata ca un fractal al Universului, de aici puterea Omului (a spiritului intrupat in forma Umana) care este egala cu puterea Creatorului acestui Univers. Fiecare celula, molecula si atom, fiecare microorganism din corpul nostru este de fapt o entitate de sine statatoare, reprezentant al unui 'coltisor' din acest vast univers - fiecare celula este o galaxie, fiecare molecula este o nebuloasa, fiecare atom este o constelatie - corpurile noastre fiind in realitate Universuri.

Un exemplu de fractal este samanta. Samanta reprezinta forma 'concentrata' a unei plante, sau a unui copac.

Imagine


Omul este singura fiinta capabila sa acceseze toate cele 12 dimensiuni ale Universului, de aici interesul deosebit al 'fratilor nostri de lumina' care se hranesc cu energia manifesta de oameni.

Prin intermediul sofisticatelor programe spirituale, ni se spune ca Fiinta Umana este 'plina de pacat', ca suntem cele mai decazute fiinte si ca trebuie sa fim salvati de la propria auto-distrugere.

In realitate, NOI, spiritele manifestate in forma Umana, suntem cele mai stravechi din Univers, suntem deschizatorii de drumuri si suntem priviti cu deosebita reverenta in intrega Creatie! Suntem reprezentantii a multor rase si civilizatii si, fiind un fractal universal, toate realizarile noastre de aici le vom duce inapoi cu noi la familiile noastre de Lumina de unde venim. Noi suntem primii care vom incheia Calatoria Universala si vom deveni Creatori ai Luminii, asemeni Creatorului acestui Univers.

Vestea cea buna este ca, dat fiind faptul ca existam in Timpul Universal Circular si nu in timp liniar, DEJA AM INCHEIAT-O!


Activarea ADN-ului

Fiind un fractal al Universului, a fost necesar ca Planeta Pamant sa se manifeste in toate cele 12 dimensiuni, incepandu-se astfel cu dimensiunea a 12-a si ajungandu-se pana in densitatile fizice 1 - 4.

Pe masura ce planeta a coborat in dimensiunile mai dense, a fost necesar ca intreaga noastra Esenta sa fie comprimata, experienta fiind cunoscuta in Univers sub numele de procesul comprimarii. Pe parcursul acestui proces, ne-am comprimat in mod voit cele 12 niveluri de ADN in 11, 10, 9 etc... ajungandu-se astfel pana la cele 2 niveluri de ADN actuale.

Stiind foarte bine cine suntem, de ce ne aflam aici si ce incercam sa realizam, Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn) impreuna cu ceilalti Zei Creatori care s-au declarat 'deasupra' Creatorului Universal, au creat propriul lor Sistem Creational in cadrul dimensiunilor fizice 1 - 4, dupa modelul Universal alcatuit din 12 dimensiuni.


Imagine


Intrucat toti acesti Zei Creatori s-au departat foarte mult de Esenta Universala, toate creatiile lor sunt bazate pe lumina artificiala, ce copiaza structura energetica a Adevaratei Lumini. Toti cei care acceseaza acest Sistem de lumina artificiala traiesc experienta dimensiunilor 'superioare' si a starii de 'iluminare'.

In cadrul Sistemului sau Creational, Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn) a creat 12 niveluri artificiale de ADN conectate la inelele lui Saturn. 'Reactivarea ADN-ului' implica conectarea la aceste realitati artificiale.


Imagine

Mai mult decat atat, ADN-ul este 'virusul sintetic' ce a fost introdus de catre Dumnezeu (Sananda/Jehova/Saturn) in corpul uman prin modificari genetice ce au avut loc in ultimii aproximativ 300 000 ani. ADN-ul reprezinta masculinul in forma sa distorsionata si este 'valul' care nu ne permite sa ne reconectam cu Esenta Noastra Adevarata. George spune ca Mitocondria este de natura feminina, este legatura noastra intrinseca cu Mama Pamant si este materialul nostru genetic originar.


Ascensiunea

Prin intermediul invataturilor New Age ni se transmite ca suntem fiinte decazute ce salasluiesc in dimensiunile 'joase' si pentru a ne rascumpara 'pacatele' e necesar sa 'ascensionam' in dimensiunea a 5-a.

In realitate, noi existam in TOATE dimensiunile acestui Univers!

Incheierea Calatoriei Noastre Universale presupune NU reintoarcerea noastra in dimensiunea a cincea 5-a, unde existam deja, ci nasterea noastra ca si Creatori Universali, nastere ca se va realiza aici pe Pamant, Planeta Pamant fiind manifestarea Femininului Universal si Mama noastra!

George spune ca in dimensiunea a 5-a nu exista razboaie, boli (si implicit vindecatori) si nu exista nici un fel de tehnologie, pentru ca in dimensiunea a 5-a totul este in perfect echilibru. Dezechilibrul se poate experimenta doar in dimensiunile fizice 1 - 4 (Cosmos).Chakre/ glanda pineala/ kundalini

Dupa spusele lui George, PROGRAMUL CEL MAI SOFISTICAT DE CONTROL, MANIPULARE SI FRAGMENTARE al Omenirii este sistemul artificial de chakre, cu energia kundalini si glanda pineala (in realitate toate acestea fiind tehnologii atlanteene).

Sistemul de chakre a fost creat de Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn), cele 7 chakre conectand Fiinta Umana la cele 7 inele saturniene.

Glanda pineala este un implant biologic, rezultat al manipularilor genetice facute asupra Fiintei Umane de catre Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn) si Zeii Creationali.

Prin activarea energiei kundalini se atinge starea de 'iluminare' din realitatile de lumina artificiale ale lui Dumnezeu (Sananda/ Jehova/ Saturn).


DE CE, LUMINA?

Conflictele, polaritatea si fragmentarea sunt caracteristice numai dimensiunilor fizice 1- 4. In dimensiunea a 5-a totul este in armonie, suntem cu totii o Minunata Familie si impreuna ne cream experientele pe care alegem sa le avem in dimensiunile fizice si rolurile pe care le vom juca fiecare dintre noi. Incheierea Calatoriei Noastre Universale presupune experimentarea tuturor posibilitatilor oferite de acest Univers, insemnand ca toti cei care incheiem acest Ciclu Universal am fost si cei mai tirani si nelegiuiti si cei mai benevolenti si iubitori si absolut tot restul!

Lumina, dupa spusele lui George, este o Esenta atat de unica in Omnivers pentru ca se exprima prin polaritate. Experienta polaritatii si fragmentarii ofera unui spirit profunda Reverenta fata de starea Santificata/Unificata si acesta este motivul pentru care foarte multi am fost atrasi de Esenta acestui Univers.

Se poate spune deci, ca prin experimentarea polaritatii si fragmentarii invatam sa fim Recunoscatori, de aceea RECUNOSTINTA ESTE ENERGIA CHEIE DE MANIFESTARE a acestui Univers!

George spune ca folosind energia Recunostintei in mod constient, apreciind tot ceea ce ne ofera viata, multumind absolut fiecarei Fiinte cu care interactionam, dezactivam energia karmica care face ca lectiile sa se repete in vietile noastre, pana cand DARUL experientei respective este primit.


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Metafizică

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori