Impresionanta lucrare a lui David Icke

Existență și cunoaștere

Impresionanta lucrare a lui David Icke

Mesajde mszavai » Lun, Aug 02 2010 9:13 amExtras din interviu:

[...]Sunt atatia oameni care se considera spirituali si pe care sistemul acesta ii ‘canta’ ca pe o vioara. In anii ’60 auzeai: “Lumina si Iubire...”. Bine, Lumina si Iubire, si? Sistemul de control se intensifica... din ce in ce mai mult control. “Lumina si Iubire...” Bine, dar care este raspunsul la ceea ce se intampla? “Si mai multa Lumina si Iubire...”. Si tot asa...

Insa pentru mine, in primul rand, constiinta in stadiul ei cel mai inalt si echilibrat nu cunoaste frica, dar nici nu accepta orice rahaturi si nici nu fuge din fata responsabilitatii de a actiona intr-un anumit sens atunci cand ne confruntam cu o situatie pe care dorim sa o schimbam.

Insa observ in lumea asa zis spirituala atatea exemple in care ceea ce numim spiritualitate este doar o scuza de a fugi de situatiile cu care trebuie sa ne confruntam. “Ohhh… doar Iubire si Lumina si totul va fi bine.” De fapt, NU VA FI! Ce trebuie noi sa facem este sa privim aceste situatii in fata si sa facem ceea ce este necesar pentru a schimba ce nu ne place, nu sa fugim, caci la acest lucru se face mult referinta in New Age.

In cadrul New Age aud oameni spunand ca trebuie sa depasim frica, iar mai apoi, aceiasi oameni zic ca ceea ce spune Icke infricoseaza lumea si el ar trebui sa inceteze sa mai spuna astfel de lucruri. Ei bine, credeam ca ai depasit frica. Despre ce vorbesti? Fie ai depasit frica si poti privi in fata aceasta situatie si ceea ce se intampla si hai sa gasim o solutie, fie nu ai depasit frica, caz in care fugi in timp ce pretinzi ca tu de fapt ai depasit frica.

[...]Cand vorbesc despre New Age ma refer la toata aceasta arie in care totul este Iubire si Lumina si nu poti spune nimic 'negativ' si de ce-ai face-o, pentru ca este rau pentru energie. Imi place cand ei zic ca nu trebuie sa spui nimic 'negativ'. Ei bine, ceva 'negativ' este ceva subiectiv, nu-i asa? Daca ma uit peste umarul tau si vad ca se apropie o tornada, este 'negativ' ca eu sa spun: “Hei, in spatele tau se apropie o tornada.” Care va fi reactia ta? “Ahhhhhh!!!!!” Dar ti-am oferit putere asupra acestei situatii. Tornada se apropie, nu a ajuns inca aici. Ai timp sa actionezi. Este mult mai grav sa nu spun nimic, iar atunci cand soseste te ia in plin si te trezesti pe sus. “Ei bine, nu am perturbat energia provocandu-ti frica.”

[...]Toate acestea sunt legate de atitudinea “Nu vreau sa ma confrunt cu situatia reala, asa cum este”, iar daca aceasta este atitudinea noastra, atunci situatia nu se va schimba niciodata, din contra, influenta acesteia asupra vietilor noastre va deveni si mai puternica.


SIONISMUL ROTSCHILD


Prezentari si interviuri cu subtitrare in limba romanaDavid Icke - Dincolo de Hotar (12 parti)
In interviu cu Project Camelot (13 parti)


Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 335
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Lun, Iun 21 2021 11:50 pm

.Raul Tehnologiei 5 G

Asta va fi realizat pana in 2030


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 335
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Metafizică

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori

cron