Invataturile lui Ioan Muntean

Discuții pe teme de metafizică și ezoterism

Invataturile lui Ioan Muntean

Mesajde george.enea » Joi, Apr 23 2009 8:02 pm

Prin domnul Ioan Muntean se realizeaza armonia sufletului cu Dumnezeu si cu intreaga creatie. Preiau cateva din postarile sale de pe blogul http://alchimie.spirituala.net


ALCHIMIE SPIRITUALĂ - O SCURTĂ PREZENTARE

Întocmind o scurtă prezentare a alchimiei spirituale o prezint pentru a fi utilă celor care o pot percepe:

„Fiecare dintre noi suntem potenţial şi copii lui Dumnezeu aşa cum ne arată şi Iisus.

Fizica cuantică ne arată că prin creierul uman se procesează cca 400 miliarde biţi de informaţie pe secundă din care noi suntem, în medie conştienţi de numai cca 2000. Aceasta confirmă ceea ce ne spune Iisus de 2000 ani. Trăim ca nişte computere virusate - de griji, compătimiri, judecăţi, ataşamente şi sufocaţi de toate informaţiile, care credem că ne ajută, dacă nu ne putem detaşa de ele…

Iisus îi spune ucenicului care-şi cere voie să-şi îngroape tatăl şi apoi să-l urmeze s㠄lase morţii să-şi îngroape morţii”. Lui Nicodim îi spune c㠄pentru a intra în Împărăţia Cerurilor trebuie să se nască a doua oară.” Altădată ne spune c㠄pentru a intra în Împărăţia Cerurilor trebuie să redevenim copii.” De fapt Iisus ne spune că trăim în trecut şi în viitor şi prea puţin în prezent. Pe vremea lui Iisus se trăia în medie în prezent cca 3%. Din acest motiv el le spunea „morţi”. În prezent credem că ştim mai multe, dar această cunoştere, dacă nu ne putem detaşa de ea şi s-o folosim numai când avem nevoie de ea, ne îndepărtează şi mai mult de starea de a fi „vii”, de trăirea în prezent, trăirea în prezent fiind în medie de cca 1,4% …

Sunt mulţi care caută. Unii simt că nu găsesc ceea ce au nevoie şi caută în continuare, alţii nici măcar nu-şi dau seama că prin căutarea lor se îndepărtează de obiectivul esenţial al vieţii fiecăruia…

Aşa cum se ştie de pe vremea dacilor pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul.

Ceea ce fac împreună cu cei cu care colaborez este o şcoală practică pentru creşterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu şi Creaţia Divină, manifestată şi prin starea de linişte şi de bine a sufletului. Ea ne ajută şi să conştientizăm şi că fiecare suntem şi „copiii lui Dumnezeu”, aşa cum ne arată şi Iisus şi să trăim tot mai frumos şi această stare.

Se poate „lucra” individual sau în grup. Peste 90% „se lucreazㄠde la distanţă. Se lucrează prin şedinţe directe cu cei din Arad care doresc să se lucreze şi direct şi acolo unde sunt organizate grupuri mari.

Încă de la prima şedinţă reuşim să trăim tot mai frumos în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Ea este echivalentă şi cu „a doua naştere” şi are ca efect şi luminarea viitorului, şi îmbunătăţirea stării de sănătate. Se observă că starea de armonie se transmite şi spre cei apropiaţi şi spre ceilalţi oameni în fucţie de cât e de deschis fiecare cu sufletul pentru a putea primi.

Prima şedinţă, când se face de la distanţă, este întotdeuna un dar din partea mea, este gratuită. Încă de la prima şedinţă (chiar şi de la distanţă) se activează şi centrii de energie din centrul palmelor mai puternic decât la tehnică radiantă şi la reiki şi se poate ocupa fiecare şi de menţinerea şi îmbunătăţirea stării de sănătate.

Fiecare avem puse de Dumnezeu în noi minuni. Fiind în legătură cu cei cu care încep să lucrez, rolul meu şi al oricărui maestru spiritual este „de catalizator” pentru ca aceste minuni să poată fi folosite, pentru a ne menţine şi îmbunătăţi starea de sănătate, să trăim tot mai frumos în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipㅔ

Cu Lumină şi Iubire, Ioan
george.enea
 
Mesaje: 3
Membru din: Joi, Apr 23 2009 7:23 pm

Efecte Generale ale Alchimiei Spirituale

Mesajde george.enea » Joi, Apr 23 2009 8:11 pm

Alchimia spirituală are ca efect şi alchimia corpului. Corpul este format din miliarde de celule. Ele intră în diverse combinaţii până formează corpul. Şi noi suntem o parte din ceea ce numim Întreg, Creaţie Divină. În fiecare dintre noi sunt elemente minunate. Observ cum prin înălţarea spirituală se poate ajunge la starea de armonie necesară ca ele să poată funcţiona şi atunci ne putem recupera şi din cele mai grele boli. Cercetările confirmă că se produc transformări chiar şi la nivel de ADN, cromozomii comportându-se ca şi computere holografice. De asemenea cercetările confirmă creşterea imunităţii sub influenţa gândirii frumoase. Acestea reconfirmă ceea ce se face si prin intermediul meu.

Gradul de transformare al fiecăruia este în funcţie de cât reuşim să ne deschidem cu sufletul pentru a primi energia Întregului. Din acest motiv Iisus ne spune tuturor “Credinţa ta te-a vindecat”. Transformarea nu prezintă nici un risc întrucât sistemele proprii ale fiecăruia dintre noi se autoreglează, în funcţie de modelul divin din fiecare.

Obiectivul esenţial al fiecăruia este creşterea armoniei sufletului cu Întregul … ca efect fiind inclusiv îmbunătăţirea viitorului şi a sănătăţii noastre şi al celor apropiaţi nouă.

Se observă, în general, că cei de care mă ocup se simt mai bine, chiar de la prima şedinţă. Îmbunătăţindu-se gradul de armonie al sufletului cu restul Creaţiei Divine, se realizează tot mai mult o stare de eliberare de frică, de suferinţă, grijă sau ataşament, se luminează viitorul şi apare o stare de linişte si de bucurie tot mai profundă. Ne putem bucura tot mai mult de clipa prezentă. Devenim, pe măsură ce ne ridicăm, un canal tot mai puternic prin care-si face Întregul lucrarea si pleacă tot mai multă armonie de la noi.

Prin intermediul celor de care mă ocup starea de armonie se transmite si spre cei apropiaţi, neamuri si prieteni, dar în primul rând spre copii. Se observă cum se „înalţ㔠până şi la colegii de serviciu.

Suntem tot mai mult în stare să ne urmăm propria cale, să fie noi înşine, să simţim în interior acea stare de bine, linişte, pace, iubire şi bucurie de a trăi. Corpul se regenerează până la nivel de ADN. Iisus ne arat㠄trupul vostru se va umple de lumină”. Se fortifică sistemul imunitar fizic si sistemul imunitar psihic si ca efect suntem protejaţi de câmpurile energetice mental-emoţionale negative ale altor persoane care sunt de altfel extrem de contagioase.

Se îmbunătăţeşte tot mai mult şi compatibilitatea noastră cu ceilalţi, ca urmare a curăţirii corpurilor subtile şi a creşterii nivelului lor calitativ. Pe faţă apare lumina interioară care dă o frumuseţe aparte. Oamenii de afaceri observă că şi acestea se desfăşoară mai frumos.

Se deblochează şi circuitele energetice, funcţionarea centrilor energetici şi a parametrilor subtili tinzând spre optim. Odată cu noi se armonizează şi locurile cu care suntem în legătură şi Pământul.

Odată cu armonizarea se realizează şi o echilibrare cât mai profundă a aspectului masculin si feminin din noi. Când se realizează echilibrarea energia Kundalini începe sa circule prin canalul central.

Se obţine şi controlul asupra minţii! Când procesul gândirii dispare existăm ca conştiinţă, dispare “eu” - ul.

Pe măsură ce sufletul se curăţă şi gândurile se răresc tot mai mult şi apar intervale tot mai mari între ele. Cu gândurile nu trebuie să ne luptăm pentru că le dăm viaţă, le dăm energie. Să le înţelegem ca o curăţire. Tot mai mult ajungem să avem control asupra minţii ca şi asupra mâinilor şi picioarelor. Şi când mintea se linişteşte, când dispar dorinţele, noi trăind pur şi simplu şi bucurându-ne, ieşim din roata vieţii şi a morţii.
george.enea
 
Mesaje: 3
Membru din: Joi, Apr 23 2009 7:23 pm

Mesajde Thor29 » Mie, Mai 06 2009 12:58 am

Treceam printr-un moment in care nu stiam incotro sa mai apuc si ce sa fac. Starea de nervi si de negativitate pe care o aveam se revarsa pe oricine si cam cu orice prilej...

Asa ma simt si eu, ce sa fac ?
Avatar utilizator
Thor29
 
Mesaje: 4
Membru din: Mie, Oct 24 2007 10:04 pm

Mesajde george.enea » Mie, Mai 06 2009 11:19 am

Ceea ce ne poate fi de ajutor acum este sa fim cat se poate de in armonie cu tot ceea ce ne inconjoara, cu toti ceilalti. Ne ajuta mult si trairea in prezent, precum copiii lui Dumnezeu. Este bine si sa ne bucuram de orice clipa, lasand grijile in seama lui Dumnezeu si intelegand ca problemele nu sunt de fapt decat indemnuri pentru a ne ridica si mai frumos cu sufletul spre Dumnezeu Tatal.

Pentru cei interesati, va invit cu bucurie pe http://alchimie.spirituala.net

Cu lumina si iubire,
George Enea.
george.enea
 
Mesaje: 3
Membru din: Joi, Apr 23 2009 7:23 pm


Înapoi la Metafizică și ezoterism

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron