Romania - inima oculta a Terrei

Discuții pe teme de metafizică

Romania - inima oculta a Terrei

Mesajde DARA » Mar, Iul 29 2008 9:17 am

Imagine

Imaginea hartii si explicatiile referitoare la ea, sunt preluate din cartea „ROMANIA INIMA OCULTA A TERREI”, scrisa din iubire pentru semeni, de Marele Spirit Gicu Dan, ajutat fiind de minunata prietena Floare Bandariu.


Cu privire la harta, Gicu Dan ne explica:

„Prezenta hartă evidenţiază în mod simbolic existenţa celor 24 de Piramide Energetice Primordiale, construite de Fii Luminii - Echipa Cristică (Shaumbra) în spaţiul Românesc, în perioada cînd erau (eram) extratereştrii.

Amplasarea sub această formă de publicare a celor 24 de Piramide de Lumină a fost condiţionată de factori ce ţin de conjunctura desecretizării treptate, cît şi din alte raţiuni de ordin ocult.

Aşadar, această pozitionare nu redă cu fidelitate zona reală a amplasării fiecărei Piramide Energetice în spaţiul Românesc, dar totuşi această modalitate de prezentare face din harta precedentă cea mai puternică Iantră de nuanţă ezoterică, deoarece, pe un spaţiu foarte mic, este colectată şi conectată (îngemănată) întreaga Energie Informaţionalizată a celor 24 de Piramide.

Toate cele 24 Piramide Energetice depozitează în structura lor suprasensibilă foarte, foarte multă cunoaştere extraterestră, care de fapt ne aparţine, pentru că noi Shaumbra am pus-o aici în eternitatea trecută, pentru zilele primelor zori postapocaliptici, ale noului Soare şi ale Noului Pămînt.

Această Iantră poate suferi modificări de prezentare de către cei care au o viziune mai profundă decît mine, dar pînă atunci, este mai mult decît necesar ca ea să fie considerată ca fiind POZA PRINCIPALĂ DE FAMILIE A SHAUMBREI din spaţiul ROMÂNESC ; şi aceasta hartă-iantră este Comoara Comorilor - ce nu trebuie să lipsească din nici-o casă sau loc de muncă."
Avatar utilizator
DARA
 
Mesaje: 56
Membru din: Lun, Noi 06 2006 8:47 pm

Înapoi la Metafizică

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron