Transformarea Realitatii

Curaj, Inspirație, Entuziasm

Transformarea Realitatii

Mesajde mszavai » Mie, Iun 25 2008 11:39 pmImagine

Este foarte important de stiut ca fiecare dintre noi este responsabil pentru PROPRIA-I REALITATE si nu pentru realitatea celorlalti. Fiecare dintre noi avem lectii pe care ni le-am propus sa le invatam in aceasta viata si am creat situatii corespunzatoare care sa ne ajute la invatarea lor. Indiferent cat de mult doriti sa ii ajutati pe cei dragi, retineti ca NUMAI EI SINGURI, pot invata aceste lectii si NUMAI EI SINGURI isi pot schimba realitatea. Cand o persoana ajunge sa va 'secatuiasca' energia, inseamna ca sunteti prea implicati in energia acelei persoane!

Experientele neplacute sau 'negative' pe care le traiti nu reprezinta neaparat karma, ci ele sunt experiente prin care aveti ocazia de a vindeca ce e nevoie de vindecat si de a elibera ce e nevoie de eliberat, in scopul de a invata si evolua. In fiecare experienta de viata se afla ascuns un DAR. Pentru a invata lectia este necesar sa descoperiti darul, sa il primiti si dupa aceea puteti elibera lectia.

Prin Legea Universala orice lectie invatata NU SE VA MAI REPETA, caci NU MAI E NEVOIE sa se repete!

Asadar, dragii mei, daca doriti sa transformati Realitatea, intoarceti-va atentia spre interior, in loc sa vi-o indreptati spre exterior. Lucrati continuu cu voi insiva! Resursele de care dispunem sunt nelimitate! Drama, starea de victima, de neputinta, sau de vinovatie sunt energii pe care e timpul sa le eliberam. Preluati controlul asupra REALITATII VOASTRE, imbratisati Energiile Transformatoare cu care este scaldata Planeta si astfel va veti regasi drumul inapoi spre SUFLET!


Viata iti ofera cele mai minunate daruri sub forma celor mai ingrozitoare cosmaruri - David Icke


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 327
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mie, Iun 25 2008 11:46 pm

.

Imagine


Ego-ul uman este PERSONALITATEA NOASTRA si parte integranta din noi. Nu este o parte de care trebuie sa ne 'debarasam', ci este o parte ce are nevoie sa fie transformata si REINTEGRATA.

Pe masura ce redevenim FIINTA DE SINE STATATOARE CARE SUNTEM CU ADEVARAT, TRAIND IN ARMONIE SI IN SINERGIE CU VIATA, personalitatea noastra (ego-ul) va deveni din ce in ce mai echilibrata si armonioasa.

Si nu uitati:
SUNTETI ABSOLUT PERFECTI, ASA CUM SUNTETI - IN ORICE MOMENT!


Nu sunt perfect, dar SUNT PERFECT asa cum sunt. - George Kavassilas


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 327
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Curajul de a fi OM

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

cron