În armonie cu tot ceea ce reprezintă această TRANSFORMARE, am creat spațiul acesta din dorința de a oferi o platformă de reconectare iubitorilor de Ezotericfest.

Mesajul de mai jos este din partea Lenuței Onofraș, prietena mea dragă și membru activ a tot ceea ce a reprezentat și reprezintă site-ul Lucrătorul în Lumină. Pe Lenuța o cunoașteți aici pe forum ca DARA și tot ea este cea care a compus cu deosebită măiestrie textele felicitărilor electronice.
Datorită lucrării transformatoare pe care eu personal am făcut-o în special în ultimul an și a tiparelor energetice uriașe pe care le-am deconstruit, forțele de ‘opoziție’ au încercat cu disperare să-mi ‘stingă’ Lumina.
Lenuța a fost cea care, prin intervenția ei, m-a ajutat să depășesc răscrucea de drumuri la care m-am aflat în iunie 2021.

Totdeauna prezentă și cu inima veșnic deschisă, plină de dăruire, prețuire și cu deosebită compasiune față de semeni, Lenuța radiază asemenea unui Soare, încălzind sufletele tuturor celor care își găsesc drumul spre ea.
Vă invit pe toți cei care ați fost atinși de frumusețea Sufletului ei, prin impresionantele sale creații de aici de pe site, să o cunoașteți personal și să vă bucurați de darurile pe care le va revărsa către voi, din preaplinul Inimii sale...