Puterea orgonului

Cum ne putem vindeca singuri

Puterea orgonului

Mesajde mszavai » Mar, Dec 07 2021 9:08 am

În vremurile acestea deosebit de transformatoare când întregul Univers se restructurează, ni se cere mai mult ca oricând să ne reinventăm, căci acesta este TIMPUL NOSTRU! E TIMPUL RENAȘTERII!

În armonie cu tot ceea ce reprezintă această TRANSFORMARE, am creat spațiul acesta din dorința de a oferi o platformă de reconectare iubitorilor de Ezotericfest.

Imagine

Mesajul de mai jos este din partea Lenuței Onofraș, prietena mea dragă și membru activ a tot ceea ce a reprezentat și reprezintă site-ul Lucrătorul în Lumină. Pe Lenuța o cunoașteți aici pe forum ca DARA și tot ea este cea care a compus cu deosebită măiestrie textele felicitărilor electronice.

Datorită lucrării transformatoare pe care eu personal am făcut-o în special în ultimul an și a tiparelor energetice uriașe pe care le-am deconstruit, forțele de ‘opoziție’ au încercat cu disperare să-mi ‘stingă’ Lumina.

Lenuța a fost cea care, prin intervenția ei, m-a ajutat să depășesc răscrucea de drumuri la care m-am aflat în iunie 2021.

Imagine

Totdeauna prezentă și cu inima veșnic deschisă, plină de dăruire, prețuire și cu deosebită compasiune față de semeni, Lenuța radiază asemenea unui Soare, încălzind sufletele tuturor celor care își găsesc drumul spre ea.

Vă invit pe toți cei care ați fost atinși de frumusețea Sufletului ei, prin impresionantele sale creații de aici de pe site, să o cunoașteți personal și să vă bucurați de darurile pe care le va revărsa către voi, din preaplinul Inimii sale...

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 320
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde DARA » Mar, Dec 07 2021 9:40 am

.

Imagine
Ezotericfest - reconectare


Dragi prieteni și iubitori ai acestui site,

Prin bunăvoința gazdei acestuia, iubita noastră Monika, sperăm să ținem „flacăra aprinsă“ a Ezotericfestului, pe secțiunea energiei orgonice.

Au trecut doi ani de când nu ne-am mai regăsit la conferințe și la standul în care prezentam dispozitivele noastre orgonice de diferite feluri la fel și multe altele, și din păcate nu știm cât de curând ne vom putea reîntâlni fizic la Ezotericfest.

Am avut o bucurie nespusă când în urma cu câteva luni am primit telefoane de la persoane ce veneau frecvent la noi la standul „Puterea Orgonului“ și care ne cereau cu disperare o adresă, o locație, în care pot veni să vorbim, sau să își aleagă orgonite. Sigur că prietenii vechi știau unde ne pot găsi, dar pentru cei mai noi, care nu cunosc bine nici orașul, este mai greu. Apoi, una este să îți comanzi on-line un dispozitiv orgonic și alta este să îți alegi fizic, să îl ții în mâini, să-i simți vibrația, etc.


Imagine

Pentru cei care vă doriți un astfel de „prieten”, sunteți invitați să accesați următoarele noastre adrese:

http://putereaorgonului.blogspot.com/
https://www.facebook.com/FacCeMiPlace
https://www.facebook.com/groups/putereaorgonului
merkaba_w@yahoo.com

Telefon: 0751.911.613 sau 0728.678.853


Vă mulțumesc tuturor și mai ales Monikăi și vă îmbrățișez cu drag, cu speranța că ne vom revedea și în fizic cât mai curând!


.
Avatar utilizator
DARA
 
Mesaje: 33
Membru din: Lun, Noi 06 2006 8:47 pm


Înapoi la Vindecare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron