de mszavai » Joi, Feb 10 2022 11:20 pm
.
MESAJ DIN PARTEA MAMEI PAMANT
- Conversatie cu Anna -
A: - Mesajul important pe care doresc sa il transmit din partea Mamei Pamant este acela ca, asemenea noua, Mama Pamant a incheiat experienta de Victima. Sufletele noastre sunt interconectate cu Sufletul Ei. Asa cum noi am fost victimizati de asa de mult timp, la fel a fost si ea. Mama Pamant a fost Principiul Feminin al Profanarii. Insa acum ea incheie aceasta experienta si este deosebit de dinamica si activa.
Astfel incat Ea transforma acum calitatea vibratiei Elementelor.
Eu personal pot sa atest faptul ca aici in Tailanda unde ma aflu, Aerul e transformat.
G: - Si eu am observat ca Aerul este mult mai interactiv. Aerul s-a schimbat, la fel si Apa. Apa s-a schimbat intr-un mod deosebit de dramatic.
A: - Mama Pamant este lansata acum in actiune. Astfel incat, e necesar sa ne adresam Ei ca unui Spirit Dinamic si nu ca unei victime. Aceasta este rugamintea fierbinte pe care doresc sa o fac pe aceasta cale.
Principiul Masculin doreste sa protejeze Femeia. Desigur, dar Femeia ca Mama este cea mai apriga luptatoare.
Doresc sa subliniez faptul ca este vorba de o schimbare a calitatii vibratiei si nu a ‘ridicarii’ vibratiei, caci atunci cand ridici vibratia inlocuiesti o nota muzicala cu o alta nota muzicala si pierzi basul, asa cum isi da seama orice persoana care intelege muzica.
La fel si noi schimbam calitatea acestor note prin procesul acesta de transformare interioara si este diferit de procesul discordant pe care il urmeaza cei care urmaresc sa isi ‘ridice’ vibratia. Este cat se poate de simplu. Sa ne armonizam la procesul prin care Ea se isi transforma vibratia in mod calitativ, caci aceasta este singura modalitate prin care vom reusi sa incheiem acest proces de transformare.
G: - Integritatea noastra, despre care am vorbit mai devreme, este o armonizare a Fiintei Noastre si are ca efect transformarea calitativa a Esentei Noastre.
A: - Atunci cand comunicam din Inima, nu mai exista minciuna. Mama Natura - Mama Pamant nu minte. E necesar sa lasam la o parte toate acele neadevaruri cu care ne auto-pacalim si sa fim absolut sinceri, asa cum este si Ea.
‘Inamicul’ incearca acum sa o faca sa minta prin toate aceste organisme modificate genetic, la fel si prin grafenul pe care il introduc nu doar in noi, ci si in plante, apa, aer, etc. EI INCEARCA SA O FACA PE EA SA MINTA!
Si de aceea e necesar sa comunicam cu Ea prin INTEGRITATE, caci facem parte din aceeasi Esenta.
Integritatea este fundamentala in acest proces de transformare si renastere.
.