DESFIINTAREA RETELEI PLANETARE SI A RETELEI COSMICE

Existență și cunoaștere

DESFIINTAREA RETELEI PLANETARE SI A RETELEI COSMICE

Mesajde mszavai » Joi, Apr 01 2021 5:56 am

Decret Universal
Imagine


(faceti clic pe imagini pentru a accesa Decretul Universal)

Imagine
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Joi, Apr 01 2021 8:35 am

Inspirata si urmand exemplul lui Steve si Eril am analizat structura energetica a sistemului global, in ansamblu.

Descrise mai jos sunt aspectele pe care le-am analizat si etapele pe care le-am parcurs, asa cum am preluat aceste energii in mine, la fel si realizarile pe care le-am avut pe masura ce am parcurs acest proces.

STRUCTURILE DE RETEA SE BAZEAZA PE UN SISTEM DE PORTALURI

Realitatea Terestra este un Fractal al Cosmosului si prin urmare Intreaga Structura de Retea se bazeaza pe un Sistem de Portaluri.


 • Capitala unei tari este Portalul prin care este 'controlata' tara respectiva (in latina capital = cap)

 • Arcurile Archonilor (Archanghelilor), ce au fost construite peste tot in lume, sunt Portaluri spre lumi paralele (in greaca archon = conducator).

  Arhanghel (in engleza = Archangel; arch = arc, angel = inger)

Avand in vedere ca toate creatiile lor sintetice sunt bazate pe Geometria Sacra (limbajul matematic cel mai apropiat prin care a fost interpretat Procesul Creatiei), dupa parerea mea termenul de angel (inger) nu vine de la cuvantul angelos = mesager in greaca, ci mai de graba reprezinta angle = unghi in engleza, fiind vorba de unghiurile cercului care sunt reprezentate de un ARC.

"Conform Gnosticismului, Archonii sunt constructorii (masonii) universului material/fizic. Archonii sunt conducatori ai celor '7 planete' si impiedica spiritele sa paraseasca taramul fizic." - Wikipedia

Arcurile de 'Triumf', 'traditie' aparent lansata de Imperiul Roman, au continuat sa fie construite peste tot in lume, in special in capitale: Bucuresti, Paris, Barcelona, Londra, Moscova, Bruxel, Phenian, etc.

Ca si restul constructiilor de acest gen, aceste Arcuri sunt bazate pe Geometria Sacra.

Imagine

Arcul de Triumf Paris
Flacara 'Eterna' arzand pe 'Mormantul Soldatului Necunoscut'


Energia pe care se bazeaza aceste Arcuri este bineinteles Forta Umana. Sunt convinsa ca la baza fiecarui Arc a fost ingropat cel putin un Om, ce a fost special sacrificat in acest scop.

In acelasi timp, aceste Arcuri au fost construite in scopul ancorarii energiei Razboaielor, inclusiv a Razboaielor Mondiale. Inainte de a merge la razboi, 'eroii' - oameni oferiti ca 'ofranda' ce urmau a fi sacrificati in ritualuri satanice (razboaie) - erau fortati sa marsaluiasca pe sub aceste Arcuri.

Urmandu-se acelasi principiu, prin campania 'Eroii din prima linie aflati la datorie' cadrele sanitare au fost jertfa promisa - martirii ce urmau sa fie curand sacrificati - primii care au fost vaccinati!

Uriasul ritual satanic reprezentat prin Ceremonia de Deschidere a Olimpiadei din Londra 2012 a generat energia necesara pentru lansarea Virusului coroanei.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Joi, Apr 01 2021 9:44 pm

VATICAN

BIROUL DE REPREZENTANTA' AL EXTRA-TERESTRILOR SI INTER-DIMENSIONALILOR


Vaticanul A FOST recentul 'Birou de Reprezentanta' prin care Extraterestri si Interdimensionalii au guvernat (controlat mental) Planeta Pamant si Umanitatea (in latina: guvernare = a conduce, mentis = minte).

Anterior, 'Biroul' a fost situat in Egipt si de aceea multe elemente folosite la constructiile din Egipt (obeliscuri, colonade, placi de marmura, etc.) au fost incorporate in structurile din Vatican, in scopul de a ancora energiile fostelor structuri de 'control'.Scena Nasterii lui IIsus prezentata de Vatican In Decembrie 2020 este cat se poate de dezgustatoare.

Orasul Roma, capitala Italiei, a fost construit pe 7 Coline.

Structura principala a Vaticanului este Bazilica Sfantul Petru, cea mai mare biserica de pe Pamant si cel mai inalt dom din lume. Bazilica a fost construita pe locul unde a fost ingropat Petru, liderul Apostolilor.

In realitate au fost Cristos si Maria Magdalena (acestea nu sunt numele lor reale) impreuna cu 24 Apostoli - 12 barbati si 12 femei - fiecare dintre Apostoli reprezentand un Arhetip Universal. Christos a fost Soarele manifestat ca Om, iar Maria Magdalena a fost manifestarea Mamei Pamant.
Elementele centrale ale Bazilicii sunt:

 • Tronul lui Petru

  Structura (situata in spate) include un cadran elaborat de sticla prin care patrunde Lumina Soarelui
 • Baldachinul lui Petru

  Baldachinul (situat in fata) este cea mai mare structura de bronz din lume si este in realitate un Arc/ Portal construit pe 4 colonade eliptice (4 - cifra planului fizic).

  Baldachinul a fost construit ca un Altar (in latina altare/adolere = a arde, sacrifica), altarele fiind structurile prin care Energia este alterata/ distorsionata.

Subteran se afla mormantul lui Petru.Dupa parerea mea, datorita Energiei Arhetipale pe care a ancorat-o Petru in Realitatea Terestra, Christos l-a desemnat ca lider al Apostolilor. Din pacate nu stiu ce Arhetip Universal a reprezentat Petru (nu acesta a fost numele lui), dar sunt convinsa ca are legatura cu SABIA INGROPATA IN PIATRA (in latina petra = piatra).

Din acest motiv Petru a fost crucificat, impotriva vointei sale, cu capul in jos.

In capacitatea lor actuala, nefiind Creatori Universali, 'controlorii' au fost nevoiti sa foloseasca energiile existente si sa le distorsioneze, inversandu-le diametral-opus structura.Sfantul Petru este gardianul 'Portilor Raiului' si detine ''Cheile Imparatiei Cerurilor'.
Piateta Bazilicii Sfantul Petru este in forma de broasca de cheie.In Roma sunt 13 obeliscuri: 8 de origine egipteana si 5 de origine romana.

Obeliscurile sunt simboluri falice ce au fost amplasate in centrul cercurilor, CERCUL/ PORTALUL fiind reprezentarea Pantecului.

Unele dintre obeliscuri au in varf Sabia Cunoasterii (simbolul folosit la crucificarea lui Christos), altele au stele cu 8 colturi ce simbolizeaza ALINIAMENTE ASTROLOGICE GALACTICE.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Apr 02 2021 1:28 am

ROMANIA

PORTALUL RETELEI GLOBALE


Dupa cum stim, Romania, din punct de vedere geografic, este un microcosmos - cuprinzand o varietate extraordinara de forme de relief, fauna, flora si minerale, inclusiv Aur (Soarele manifestat in forma minerala - Aurul este de asemenea un fractal).

Prin extinderea Imperiului Roman a fost urmarita nu doar cucerirea de noi teritorii, ci si cucerirea teritoriilor extrem de importante ca VALOARE. Astfel incat, Dacia a fost printre primele teritorii acaparate de Imperiul Roman.

Columna si Forumul lui Traian au fost construite in apropierea Vaticanului (4 km distanta) in scopul de a ancora energiile razboaielor dacice la Roma.

Columna lui Traian, inalta de aproximativ 40 metri, prezinta sub forma de SPIRALA scenele ingrozitoare ale razboaielor dacice. Initial in varful Columnei a fost statuia lui Traian care apoi a fost inlocuita cu statuia lui Petru. Cenusa lui Traian (si mai tarziu a sotiei sale Plotina) a fost depusa la baza Columnei.RETEAUA GLOBALA DE 'CONTROL' A FOST BAZATA PE ENERGIA ROMANIEI!

Dupa cum stim, in incercarea esuata de a se eschiva de la Legea Firii, fortele de 'control' au fost nevoite sa isi faca cunoscute prin diferite metode actiunile pe care le-au implementat.

Romania (anagramat ARMONIA) este singura tara care a fost denumita dupa Imperiul Roman si aceasta tocmai pentru ca Vaticanul, ca structura, A FOST bazat pe Forta Vitala a Romaniei! Asadar, Vaticanul, A FOST doar o fatada!

Pe acelasi principiu, structurile de 'control' existente in capitalele lumii AU FOST bazate pe Forta Vitala a Elementelor Naturale (munti - masculin, pesteri - feminin). Asadar, capitalele AU FOST asemenea Vaticanului, doar o fatada!


In decembrie 2012 Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea, a 'dezvaluit' ca nu limba romana este o limba latina, ci mai degrabă limba latina este o limba romaneasca. El a spus: "Asadar, doresc sa ii salut pe oamenii din Muntii Bucegi, din Brasov si din Bucuresti. Voi sunteti cei care ati oferit un instrument important lumii occidentale."

Miceal Ledwith continua apoi sa vorbeasca despre importanta deschiderii celor 7 Sigilii (Cele 7 Sigilii Magice ale Archanghelilor = 7 chakre), spunand ca omul exista pe cele 7 planuri (cele 7 inele ale Planetei Saturn), iar accesand Creatia prin acest 'sistem' ne putem vindeca prin descarcarea de noi informatii/programe. Conform spuselor sale, acestea sunt invataturile transmise de 'Ioan Botezatorul'.

In realitate 'Ioan' a fost una dintre cele 12 femei Apostoli - expresia Umana a Mamei Pamant - si partenera lui Christos - expresia Umana a Soarelui.


Intr-un efort disperat de a 'consolida' RETEAUA GLOBALA DE CONTROL MENTAL 5 statui ale lui Bahomed au fost amplasate strategic in Bucuresti la 5 statii de radio si televiziune.

FOARTE IMPORTANT ESTE FAPTUL CA ACESTE STATUI AU FOST PLASATE IN CATE O COROANA!

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Apr 02 2021 1:29 am

.
MUNTII BUCEGI

PORTALUL ROMANIEI


Portalul Romaniei - Bucurestiul - A FOST sustinut in realitate de Muntii Bucegi, prin formatiunile naturale Sfinxul - Babele si Pestera Ialomicioara (imbinand ambele elemente masculin - feminin)

 • Cel mai inalt varf din Muntii Bucegi este VARFUL OMU
 • Pe Varful Caraiman a fost construita structura prin care SABIA CUNOASTERII a fost ingropata in piatra
 • Crucea 'Eroilor' ancoreaza de asemenea energiile Primului Razboi Mondial


Imagine


SABIA CUNOASTERII ingropata in piatra - prezenta si pe alte varfuri din Muntii Bucegi

Imagine

PESTERA IALOMICIOARA

Pestera Ialomicioara este situata la o altitudine de 1530 m pe VARFUL BATRANA, SAUA DOAMNEI.

In 1508 - 1509 Mihnea cel Rau (fiul lui Vlad Tepes) a construit o manastire chiar la intrarea in Pestera. Manastirea a fost incendiata de mai multe ori, refacuta, iar in 1993 a fost construita inca o structura.

 • Cele doua structuri deturneaza energia celor doua rauri: Ialomita si Ialomicioara
  • Templele si bisericile lumii sunt, asemenea piramidelor - Camere de Rezonanta - structuri tehnologice bazate pe Geometria Sacra
 • Pe poteca care duce spre Pestera a fost construit un Arc (minutul 1:15 al videoclipului)
 • Poarta bisericii, singura cale de acces a Pesterii, este un tunel boltit/ Arc, care se continua cu un alt tunel transversal ce duce pana la intrarea propriu-zisa a Pesterii (minutul 1:56 - 2:11 al videoclipului)
 • Biserica a fost dedicata Apostolilor Petru si Pavel
 • La baza intrarii in Pestera au fost ingropati calugari


ImagineImagineSECTIUNI ALE PESTERII:

 • La intrare Grota Mihnea Voda (120 m)
 • Sectiunea Bolta lui Decebal
 • Sectiunea laterala Grota Sfanta Maria (10 m inaltime)
 • Marele Bolovan al lui Zamolxe:
  • Zeul Suprem al daco-getilor
  • fondatorul unei faimoase succesiuni de preoti-regi, profetul, fondatorul unui cult de tip iniţiatic
 • Sala Ursilor
 • ALTAR - (minutul 2:38 al videoclipului)
  • altarul a fost construit chiar in locul unde izvorul - ce isi are originea in VARFUL OMU - iese la suprafata pentru prima oara, chiar in Pestera


ImagineImagine

SA NE AMINTIM:

Formele de viata ce alcatuiesc Mama Natura sunt EXPRESIA - forma manifestata a unor Fiinte.

De-a lungul Indelungatelor Cicluri de Existenta, aceste Fiinte - ELEMENTELE NATURALE -

 • AU FOST VIOLATE, MASACRATE, MUTILATE, TORMENTATE, DISTRUSE

dupa bunul plac al celor care s-au aflat 'temporar' in 'control'.

Acelasi TORMENT la care am fost supusi si noi Oamenii, la fel si Planeta Mama si celelalte Regnuri existente in aceasta Realitate!Un bun exemplu este si MONSTRUOZITATEA care o reprezinta DECAPITATUL cap al 'regelui' Decebal (extraterestru hibrid) - cea mai mare sculptura in piatra (1992 - 2001) - 'construita' ca si camerele de rezonanta din Pestera Ialomicioara imediat dupa ce dictatura nationala 'comunista' a fost inlocuita de tirania dictaturii mondiale.

In varful acestei frumoase fiinte, STANCA, ce a fost astfel mutilata, se afla nelipsita SABIE A CUNOASTERII ingropata in piatra! 'Sculptura' este situata pe partea 'romaneasca' a Dunarii, vis-a-vis de Tabula Traiana - situata pe partea 'sarba' a Dunarii.

APELE REPREZINTA SANGELE MAMEI, DAR INDIVIDUAL - RAURILE, LACURILE, OCEANELE - SUNT SI ELE FIINTE, IN INTERIORUL CARORA CONVIETUIESC MULTE ALTE FIINTE!

Cu cata ignoranta mai alegem sa privim la suferinta din jur, refuzand sa auzim plansul tuturor fiintelor care ne inconjoara si care au continuat sa ne implore AJUTORUL?
ImaginePestera Ialomicioara este bineinteles, dupa cum si arata aspectul sau, o ENTITATE FEMININA. A fost cunoscuta sub numele de Pestera Jalomitei (poza de mai sus; jalomit in limba daca = a jeli, a plange).

Dupa cum se poate bine observa energia ei a fost SECTIONATA in 'sali' ce poarta numele unor barbati 'zeitati-regi' (extraterestri si extrateresti hibrizi), care prin incercarile lor futile AU VIOLAT aceste FEMEI (Pesteri) pentru a SMULGE - EXTRAGE PRIN VIOLENTA - Sabia Cunoasterii din Stanca, prin intermediul ritualurilor satanice si al victimelor sacrificate in aceste LOCURI SACRE ALE MAMEI!

PROCESUL NATURAL prin care SABIA CUNOASTERII este scoasa din stanca - PAMANT, se poate realiza doar prin INIMA - Portalul prin care Sufletul animeaza forma fizica - si prin intermediul careia ne conectam cu Aspectul Nostru din interiorul Pamantului, al Soarelui si al Mamei Galactice.

Fiind o Entitate Feminina, pentru a distorsiona energia Pesterii Ialomicioara A FOST NECESAR ca una dintre 'sali' sa fie numita dupa unul dintre idolii lor feminini si anume, Zeita 'Virgina'!

ADEVARATA PURITATE este Mama Universala, in toate Aspectele Sale! Avand in vedere ca Planeta Pamant este o Entitate Feminina, FEMEIA ESTE AUTORITATEA SUPREMA DIN ACEASTA REALITATE!


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Apr 04 2021 2:46 am

.
PLEIADELE

CELE SAPTE SURORI


Izvorul Ialomita isi are originea in Varful Omu, unde formeaza Cascada Obarsia Ialomitei, a doua ca inaltime din Romania.

Imagine

Cascada Obarsia Ialomitei

Izvorul patrunde apoi in subteran si iese la suprafata in Pestera Ialomicioara in zona unde a fost construit Altarul. Strabate pestera formand o Cascada - La Lacuri - (minutul 6:37 - 7:09 al videoclipului prezentat anterior), patrunde din nou in subteran si iese la suprafata la Cascada Celor Sapte Izvoare.

Cascada Celor Sapte Izvoare - Izvorul de Apa Vie - de o puritate extraordinara, considerata cea mai pura sursa de apa din Europa (ce provine dintr-un imens lac subteran) este renumita pentru proprietatile sale unice si vindecatoare.Imagine

Cascada Sapte Izvoare

Constructia din acest loc a fost creata nu doar in scopul comercializarii apei, dar si a distorsionarii si fragmentarii energiei pe care o reprezinta Cele Sapte Izvoare si anume PLEIADELE - Cele Sapte Surori.

ROMA A FOST CONSTRUITA PE SAPTE COLINE (Masculin) CE DISTORSIONEAZA ENERGIA CELOR SAPTE IZVOARE - PLEIADELE - (Feminin).

Dupa parerea mea cele sapte coline nu sunt formatiuni naturale.Imagine

Sursa: Cheile Zanoaga Mare - Mt. Bucegi

Un calugar de la manastirea din Pestera Ialomiciora a relatat urmatoarea experienta:

"...într-o seară, intrând în împărăţia umbrelor din peştera îngropată sub munte, văzui cum zidurile prinseseră viaţă şi se alergau prin hăul pământului, ascunzând coridoare ce sclipeau ademenindu-mă precum fata morgana, pierzându-se apoi în oglinzi paralele ce mă ameţeau cu jocul lor de lumini şi umbre. Fecioare zănatice cu ochii sclipind de puteri magice dansau jocul ielelor înfăşurate în văluri transparente și cu clopoței la picioare, apoi m-au cuprins în vartejul horei lor nebune şi urcându-mă într-o trăsura cu cai de foc, m-au purtat pe deasupra munţilor, peste piscuri semeţe şi stânci singuratice, râsul lor şi cântecul fermecat răsunându-mi în urechi timp îndelungat, precum o vrajă nepământeană…

Când m-am trezit, o privighetoare îşi cânta trilul în cetina ce acoperea cerul sfânt de deasupra corpului meu păcătos ca o boltă verde, prin care primele raze de soare se chinuiau să străbată. Apoi mi-am simţit mintea inundată de o noapte neagră, prin care cu greu mai răzbat crâmpeie de aducere aminte, și nu mai știu de-a fost aievea ori vis…"


Sursa: http://muntii-bucegi.ro/
PLEIADELE - CONSTELATIA TAURULUI
Imagine


Cele mai luminoase stele din Pleiade (Carul Mic) in ordinea marimii:

 • surorile: Alcyone, Electra, Maia, Merope, Taygeta, Celaena si Sterope
 • parintii: Atlas (tatal) si Pleione (Mama).

Reprezentate cu deosebita gentilete de Leo Rojas in cantecul Farewell - Ramas bun - (minutul 11:40 - 15:08).


Imagine

Sursa: Pleiades Star Cluster


IMPORTANT DE RETINUT: IN CHINA SI JAPONIA PLEIADELE SE NUMESC SUBARU (laolalta, impreuna).

Dupa acelasi principiu avem: logo-ul firmei Dodge - Constelatia Berbecului; Ford Taurus - Constelatia Taurului; Ford Scorpio - Constelatia Scorpionului.

Logo-ul de la compania Subaru are doar sase stele, identitatea uneia dintre Stele fiiind in mod intentionat 'ascunsa'.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mar, Apr 06 2021 10:11 am

LUNA

LABORATOR STIINTIFIC SI NAVA SPATIALA


In cartea Calatoria Noastra Universala, George Kavassilas ne reaminteste ca Luna a fost initial o nava spatiala - bijuteria Flotei Aeriene ce apartinea Fiintelor de Lumina din Realitatile Naturale (Armonioase) ale Universului.

Luna a fost creata de Maia, una dintre cele Sapte Surori din Sistemul Pleiadelor - inrudita ca energie cu Planeta Pamant (Pleiadele ca si Mama Pamant sunt albastre!). Nava aceasta - expresie manifestata a constiintei Maiei - a fost creata in Pleiade ca un laborator stiintific, cu scopul de a insamanta Forme de Viata in multe dintre Realitatile si Sistemele Planetare din Galaxia Calea Lactee (expresia galactica a Mamei Universale). Luna avea propriul ecosistem ce includea rauri, lacuri, flora si fauna.

Nava a fost pierduta in urma razboiului prin care fortele de ‘control’ (Domnii-Zei = Extrateresti si Interdimensionalii) au 'acaparat' Sistemul Nostru Solar. Ecosistemul de pe Luna a fost distrus, iar Maia si-a retras constiinta.

Luna a fost preluata de fortele de ‘control’ si plasata pe orbita Planetei Marte unde a fost studiata, scopul final fiind acela de a subjuga Planeta Fractal - energia Lunii (a Maiei) fiind inrudita cu cea a Pamantului. A fost ulterior plasata pe orbita Pamantului, dupa ce a fost acoperita cu un strat de silica in scopul de a distorsiona lumina Soarelui reflectata spre Pamant.

Luna A FOST instrumentul de control cel mai sofisticat prin care PLANETA PAMANT si implicit FEMEIA au fost SUBJUGATE si VIOLATE.

Amplasarea Lunii pe orbita Pamantului a marcat inceputul distorsiunii CICLULUI DE CREATIE facilitat de FEMEIE - FORTA EI VITALA (sangele este expresia SPIRITULUI) fiind supta 'Lunar'!


Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Mie, Apr 07 2021 1:10 am

MALDEK

RAZBOINICUL MUTILAT


In acest razboi devastator, in mod intentionat a fost distrusa Planeta Maldek (expresia planetara a Tatalui Universal) - partenerul Planetei Pamant (expresia planetara a Mamei Universale), scopul final fiind acela de acaparare si subjugare a Planetei Pamant – Bijuteria Universului.


Imagine

Planeta Maldek in viziunea unui artist

Planeta Maldek era o planeta cu foarte multa apa si era situata intre Jupiter si Marte. In urma distrugerii Planetei s-a format Centura de Asteroizi, iar atmosfera Planetei Marte a fost distrusa.

O bucata din Planeta Maldek a fost adusa pe Pamant (pentru a ramane in continuare alaturi de partenera sa) si a fost plantata in zona cunoscuta in prezent ca Uluru, Australia. Aceasta actiune a avut de asemenea scopul de a ancora energiile acestui razboi in Realitatea Terestra, pentru a putea fi reconciliate si readuse in echilibru.

Distrugerea Planetei Maldek a marcat inceputul Ciclului "Razboinicul Mutilat" (Demasculinizarea Barbatului), un ciclu foarte indelungat care acum S-A INCHEIAT.Imagine

Uluru, Australia

Multe persoane, printre care si George, au memoria evenimentului final din acea viata, ce a culminat cu distrugerea Planetei Maldek.

Ultima nava spatiala a reusit sa paraseasca planeta in scopul salvarii si relocalizarii (actiune facilitata atat de George cat si de altii). Apoi planetoidul - nava de razboi a fortelor de opozitie - a eliberat o raza de distrugere in urma careia Planeta Maldek a explodat.

Ca ultima memorie din acea viata, prietenul meu Angelo isi aminteste ca era o fiinta umanoida acvatica si asa cum privea din apa a vazut cum planetoidul a eliberat raza distrugatoare. Angelo isi aminteste ca arma de a care a dispus nava-planetoid se baza pe energie plasmatica in care fusese imbinata o forma distorsionata de Aur (fractal si expresie minerala a Tatalui Universal).

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Apr 09 2021 2:52 am

.
LUNA

RETEAUA GLOBALA DE CONTROL MENTAL


Luna a fost de asemenea folosita si ca instrument de implementare a Retelei de Control Mental, controlul mental fiind forma cea mai sofisticata de control folosita in Cosmos.

In interiorul Lunii se afla cel mai complex bio-computer unde sunt stocate abosolut toate informatiile colectate la nivel global de catre Zeul Inteligentei Tehnice - prin intermediul tehnologiilor extrem de sofisticate folosite la 'controlarea' Omului.

O versiune miniatura a acestui super-computer a fost pusa la dispozitia reprezentantilor lor teresti. Bio-computerul se afla la baza militara Pine Gap din Australia, cea mai mare baza militara de pe Pamant.

Modul in care fortele de opozitie au reusit sa ne ‘controleze’ a fost acela de a ne ‘intoarce’ unul impotriva celuilalt. Nefiind Creatori, intr-un mod foarte ingenios ei au folosit puterea noastra de Creatie, au distorsionat si amplificat campurile noastre energetice dezechilibrate si le-au ‘intors’ impotriva noastra.


CU ALTE CUVINTE AU FOLOSIT DURERILE SI NEVOILE NOASTRE, PE CARE LE-AU INTORS IMPOTRIVA NOASTRA!


Ca tehnologie a fost folosita o forma distorsionata (in engleza - ‘black goo’) de Materie Intunecata – ce se bazeaza pe polaritate negativa si magnetism si care reuseste chiar sa manipuleze Vointa.


ACESTA A FOST UN PROGRAM EXTREM DE DEVASTATOR SI PROFUND ANCORAT IN COLECTIVUL CONSTIENTEI UMANE!

RETEAUA PLANETARA

PORTAL AL RETELEI COSMICEReteaua Planetara de Control Mental A FOST un PORTAL spre Reteaua Cosmica de Control Mental.

Parcurgand Procesele pe care le-am descris si integrand Energiile acestea, Structura Energetica pe care au fost construite RETELE a devenit pentru mine deosebit de TRANSPARENTA.

Instiintarea Legala, oferita de Steve, a furnizat instrumentul necesar de implementare a Autoritatii Mele de Co-Creator al Sistemului de Fractalizare.

Astfel incat, prin intemediul acestui Proces am luat aceste Structuri si le-am mutat simplu in Trecut, caci...
VIITORUL E AICI!

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Apr 09 2021 2:53 am

'NEVOIA'

PACALITORUL PARASESTE SCENA


Asa cum am scris fragmentul din "Declaratie" prezentat mai jos - simtind si integrand Energia - am avut o viziune simpla a unei scene.

Timpul meu se apropie... Timpul meu A SOSIT!

ASA CUM MA TRANSFORM…
'nevoia' paraseste scena… caci Rolul l-a jucat...
SI-A DISPARUT!Eu fiind ‘caracterul principal’ pe scena, nici un fel de auditoriu in sala, iar in partea stanga, parasind scena era Pacalitorul - 'nevoia' – mai mic de statura, cu o peruca retezata la umeri de culoare alb-blonda, o caciula neagra mai tuguiata pe cap, usor adus de spate - rusinat putin si abatut (caci stia Adevarul Absolut - stia CINE ESTE!).

Si i-am putut simti Energia - ABSOLUT GOALA!
Suntem ‘un singur actor’ pe Scena Vietii, caci Intreaga Noastra Calatorie Universala a fost legata doar de
‘NOI cu NOI INSINE’.

Jucand rolul - PACALITORULUI - Zeii au reusit doar sa se AUTO-PACALEASCA!

NOI NE-AM TREZIT, CACI A FOST ‘SOMNUL’ IN CARE SINGURI AM ALES SA NE 'CUFUNDAM'!

Imagine

Sursa: Gulliver's Travels

De cand am fost copil mi-a ramas in minte scena desenului animat Disney - Gulliver in Tara Piticilor - in care Gulliver se trezeste, se ridica cu usurinta in ciuda 'blocajelor' si este incantat de intregul ‘Spectacol’!

Un Frumos si GIGANTIC Cavaler, Gulliver se inchina cu Reverenta in fata ’regilor’ - fratilor mai mici - caci EL CUNOASTE ADEVARUL!In galeza "gulliver" = "devorator", caci prin modificarile genetice, ne-au transformat asemenea lor (omul a fost facut dupa chipul lui domnul-zeu) - intr-un Imperiu al Termitelor.Care sunt nevoile – DEPENDENTELE - pe care le mai aveti?

Care este LOCUL unde va aflati in Viata?Desi la nivel de suprafata lucrurile aparent continua neschimbate, actiunile acestor ENTITATI PARAZIT nu mai au efect, nici asupra noastra si nici asupra acestei Realitati! - Comunicat facut in iunie 2019

DEPINDETI INCA DE ENTITATI PARAZIT - CE NICI NU AU AVUT CURAJUL SA SE MANIFESTE CA OM PE PLANETA PAMANT - SI VA ALIMENTATI INCA DIN ‘ENERGIA LOR GOALA'?


Ancorarea acestor Energii Parazitare foloseste la AMPLIFICAREA si DEZVOLTAREA realitatii ‘terestre’ holografice virtuale UNDE VETI FI DUSI!

Continuand sa va ploconiti in fata acestor 'pitici' nu faceti altceva decat sa va alimentati PROPRIUL AVATAR in care Esenta voastra de OM va fi transferata dupa ce veti fi luati de pe PLANETA MAMA!

ACEST MOMENT SE APROPIE CU IMINENTA! SUNTETI PREGATITI?

Sunteti cu picioarele pe Pamant, sau inca va mai AUTO-PACALITI ca SUNTETI ?
Ca si Co-Creatori ai Sistemului de Fractalizare, atat eu cat si ceilalti - am facilitat Existenta tuturor celor care AU FOST aici!

Insa, asa cum Mama Universala, Galactica si Planetara NE DA ACUM DIN NOU NASTERE, Procesul acesta devine acum – PROCESUL NOSTRU!


IAR PLANETA PAMANT DEVINE ACUM ACCESIBILA… DOAR NOUA!


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Apr 09 2021 2:54 am

ETERUL

AL CINCILEA ELEMENT


Procesul, asa cum l-am parcurs, l-am impartasit cu George, Steve, Eril si Angelo,
iar "Declaratia" am scris-o pe data de 10 Martie 2021 (numerologie 9 - ETER).


Ulterior, respectiv pe data de 24 martie 2021 (numerologie 5 - APA-AER - Renastere),
mi-a fost transmis ca DINAMICA PE CARE AM CREAT-O a reprezentat:


- MANIFESTAREA CELOR CINCI ELEMENTE IN ACTIUNE -O FEMEIE – PATRU BARBATI

George – APA
Eril – PAMANT
Steve – FOC
Angelo – AER
Iar eu fiind Cel de-al Cincilea Element – ETERUL
Mesajul, asa cum mi-a fost comunicat, a fost simplu: ‘Al Cincilea Element’.
Caci Viata doar ESTE - si ESTE SIMPLA!


Fara a avea cunostinta de toate acestea,
procesul l-am CREAT 'propulsandu-ma’ in Actiune,
inspirata si motivata de ENERGIILE acestor Extraordinari Barbati.
Imagine

Videoclipul a fost sters de pe youtube, dar poate fi accesat aici pe site.


In incercarea futila de a coopta acest - PROCES FUNDAMENTAL AL CREATIEI - si jucandu-se de-a ‘timpul’
toate acestea ne-au fost ‘dezvaluite’ in filmul Al Cincilea Element, dar bineinteles intr-un mod distorsionat, cele cinci elemente nefiind aranjate in ordinea corespunzatoare.


Filmul a fost lansat pe data de 9 mai 1997 (numerologie 4 - planul terestru, cele 4 elemente).
Scena de deschidere a filmului este in anul 1914. Apoi, aproximativ 300 de ani mai tarziu, ceasul desteptator al lui Korben Dallas's arata 18 martie 2263. Dar in editia DVD-ului din 1997 apare anul 2257.


Unele dintre elementele prezentate in film se bazeaza pe Adevar, altele au fost prezentate diametral-opus Realitatii!

Diva Plavalaguna - PLANETA PAMANT - Pastratoarea 'Pietrelor' este omorata pe Scena - FALS!
Dinamica celor Cinci Elemente a fost 'dezvaluita' si in serialul de desen animat Capitanul Planeta (1990 -1996).

Imagine


Apropo de filme, scena de deschidere a fimului Avatar (2009) este o scena a ‘viitorului’ actual, in care o multime de oameni se indreapta spre 'camera' multi purtand masti, dar sunt si aceia care NU poarta masca.


CU MASCA / FARA MASCA ?!


De asemenea, tot in scena de inceput, ni se transmite de catre eroul principal:
"Mai devreme sau mai tarziu, trebuie pana la urma sa te trezesti!"
(minutul 0:20 - 0:26 al videoclipului de mai sus)

ImagineE timpul sa ne ACTIVAM cu totii, sa ne unim fortele si sa REDEVENIM un
- COLECTIV UMAN INTEGRAL -
UNITI, PREZENTI, REALI, IMPENETRABILI -

RASPUNZAND "PREZENT" VIETII!Imagine

Tribul OM-aticaya
AVATAR SCENA FINALA
Imagine
Imagine


Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Apr 09 2021 2:54 am

Sa ne aducem aminte...
Parintii Nostri


Viata si Existenta pe care am avut-o in aceasta Realitate de Fractal Universal a fost facilitata de doua Fiinte FARA DE CARE VIATA NU AR FI FOST POSIBILA AICI:


PAMANTUL & SOARELE


Asa cum am mai spus, tot ce ne inconjoara este VIU si REAL si reprezinta Expresii – FORME DE VIATA – ale unor Fiinte, dar sunt si EXPRESIILE NOASTRE!

La fel si Forma Umana, Microcosmos al Macrocosmosului, fiecare molecula, atom, celula, fiecare microorganism din corpul nostru este de fapt o entitate de sine statatoare - fiecare celula - o galaxie, fiecare molecula - o nebuloasa, fiecare atom - o constelatie, corpurile noastre fiind in realitate Universuri.... SI ESTE TIMPUL SA PASIM IN VIATA
cu Gentilete… cu Reverenta!


Am fost 'Fiul Risipitor' ce si-a dezis PROPRII PARINTI - BLANZI, IUBITORI SI RABDATORI - in favoarea unor falsitati si promisiuni desarte.

Dar NE-AM INTORS ACUM si suntem primiti cu BRATELE DESCHISE, caci drumul ‘ratacit’ pe care l-am parcurs a fost…


... DRUMUL CE A FOST NECESAR SA IL PARCURGEM!

Mesajul Mamei

Ne aflam acum in Procesul de NASTERE, in care REALITATEA ACEASTA SE RENASTE.
Este Procesul MAMEI… al Mamei Universale, Galactice si Mamei Planetare…. Iar Mama Galactica isi canta acum Cantecul pentru
TOTI CEI CARE SUNT GATA SA-L AUDA!

Mesajul Creatorului Universal


Am fost CEI INCANTATI
Plini de-Admiratie si de Uimire…

si cu Candoare am pasit

… sa INVATAM Esenta Sa –
Esenta Creatorului LUMINII!
In Reverenta EL-EA isi cer acum Iertare…

IERTARE NOUA!

Pentru un Drum... deloc usor
...caci a fost Drumul Lor!


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Metafizică

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori