Corona virus - VIRUSUL TRANSHUMANTEI

Existență și cunoaștere

Corona virus - VIRUSUL TRANSHUMANTEI

Mesajde mszavai » Joi, Apr 30 2020 8:00 am

.

COVID - VIRUSUL TRANSHUMANTEI (click)

de Monika Szavai - 6 octombrie 2021
Odata cu acest 'virus al Coroanei' a fost declansat cel de-al Treilea Razboi Mondial impotriva omenirii.
Pregatiti-va pentru ceea ce va urma...Videoclipul a fost scos de pe youtube, dar il puteti viziona aici:


Imagine

OLIMPIADA DIN LONDRA 2012 - CEREMONIA DE DESCHIDEREImagine

VEXILLE (2007) - DESEN ANIMATPLANUL (1920) - DESEN ANIMAT
.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

George Kavassilas

Mesajde mszavai » Mie, Iun 03 2020 10:40 pm

Pentru cei care intelegeti engleza va recomand site-ul lui George Kavassilas
OUR JOURNEY HOME

Pe 21 martie 2020 George a tinut un webinar despre Corona virus
''Navigating the Crown Virus" (Traversarea/ Navigarea Virusului Coroanei)

iar inregistrarea (8 ore = 11 parti) poate fi cumparata la pretul de 19 AUD (dolari australieni).
https://www.ourjourneyhome.earth/offers ... z/checkout


Va recomand de asemenea prezentarea din aprilie 2020
"Empire of the Ants" (Imperiul Furnicilor)

care vorbeste despre starea globala actuala, ce se intampla si la ce ne putem astepta in viitorul apropiat.

Inregistrarea (9 ore = 11 parti), poate fi cumparata de asemenea la pretul de 19 AUD.
https://www.ourjourneyhome.earth/offers ... 7/checkout
Imagine
Insectoid extraterestru

George explica faptul ca, in spatele tuturor sistemelor de control si a diverselor rase extraterestre si interdimensionale care au subjugat si controlat Omenirea, se afla RASELE INSECTOIDE - insectele fiind cele mai vechi creaturi din Univers.

Deosebit de manipulatoare si perfide, aceste rase insectoide - respectiv Furnicile Bipede Malefice - au structurat intreaga noastra societate asemenea societatii lor si se hranesc din Forta Vitala a Oamenilor prin aceeasi modalitate prin care furnicile subjuga, paralizeaza si 'recolteaza' afidele, stimulandu-le anumiti centri pentru a produce cat mai mult nectar.

In aceste videoclipuri este prezentat modul in care furnicile se folosesc de afide si se hranesc cu substanta excretata de acestea. (Furnica are abilitatea de a ridica o greutate de 5,000 ori mai mare decat greutatea sa).

In mod normal, afidele invadeaza si colonizeaza diverse plante si sug seva acestora. Dupa ce au colonizat o planta, ele zboara si colonizeaza alte plante.

Furnicile au o substanta pe picioare ce are efect paralizant si folosesc aceasta substanta pentru a marca plantele, astfel incat atunci cand afidele aterizeaza pe plante ele sunt paralizate de aceasta substanta. Furnicile le ataca imediat si le taie aripile ca sa nu poata fugi. Paralizate, afidele incep si sug seva de la plante. Furnicile 'maseaza' regiunea posterioara a afidelor si ca urmare acestea excreta seva sub forma de nectar, iar furnicile devoreaza acest nectar. Substanta paralizanta a furnicilor are de asemenea efectul de a preveni regenerarea aripilor la afide.

Furnicile aranjeaza afidele in pozitiile cele mai favorabile pe planta, le relocalizeaza pe alte plante si, de asemenea, le adapostesc de ploaie, chiar in adapostul lor. Afidele se nasc deja fertilizate, iar atunci cand nasc, noua afida este plasata de catre furnici direct in pozitie pentru a putea fi 'recoltata' si 'mulsa'. Pe tot parcursul zilei, furnicile se hranesc cu nectarul excretat de afide si continua sa le pozitioneze si sa le taie aripile pentru a nu evada.

Furnicile isi apara vechement 'turma' de afide si ataca orice alta insecta care incearca sa manance afidele, cum ar fi spre exemplu gargaritele.

In acest videoclip intitulat "Motivul pentru care toate insectele se tem de furnici" se spune ca furnicile sunt cele mai stravechi insecte, existand de peste 100 milioane de ani. Ele devoreaza alte creaturi si insecte, inclusiv serpi vii! Unele specii sunt canibale, devorand alte specii de furnici si chiar colectand capetele acestora.

Furnicile au societatea structurata in: lucratori, soldati, chimisti, 'gropari', etc. si intreaga colonie preia instructiunile de la regina.Privit de deasupra, se poate observa cum intreaga noastra societate a fost structurata asemenea coloniilor de furnici.

SISTEMELE DE AUTOSTRAZI cu care este impanzit pamantul, aceste benzi de smoala sau beton, creaza o retea sintetica masculina prin care este torturata si violata continuu Planeta Noastra Mama!

Femeile au fost fortate sa navigheze in vehicole create de barbat pentru barbat, pe suprafete divizate printr-o retea energetica masculina sintetica, trasata prin linii paralele si perpendiculare!Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

David Icke

Mesajde mszavai » Joi, Noi 19 2020 4:27 am

Imagine

DAVID ICKE INTERVIU - CORONA VIRUS E O FARSA

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Catherine Austin Fitts

Mesajde mszavai » Dum, Ian 17 2021 11:47 pm

.

TRANSHUMANISM
MICROCIP SUB FORMA DE NANO PARTICULE (GRAFEN), ADMINISTRAT PRIN INTERMEDIUL VACCINULUI COVID19


- prin intermediul vaccinurilor de tip Covid19 se introduce in organismul uman Reteaua SMART, connectand astfel omul direct la sistemul CLOUD.

- Grafenul va actiona ca un sistem de operare similar sistemului Windows folosit la calculatoare.
TEHNOCRATIE
RAZBOI ECONOMIC - UN NOU SISTEM FINANCIAR

- pe baza acestui microcip nanometric va fi lansat un nou sistem financiar, complet digitalizat, ce va incheia sistemului monetar actual bazat pe diverse monezi.

- noul sistem financiar va fi pe baza de credit, asemenea sistemului din China prin care se va dicta cat ne putem deplasa de acasa, unde putem lucra, unde putem calatori, etc.Imagine


Interviul a fost sters pentru a doua oara de pe youtube, dar il puteti viziona urmand linkurile de mai jos:

Site-ul lui Catherine Austin Fitts
SOLARI REPORT

Interviul poate fi vizionat si pe site-ul Lucratorul in Lumina
CARANTINA LA NIVEL PLANETAR

Transcrierea in engleza a interviului poate fi accesata aici
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Steve Whybrow si Eril Kaya

Mesajde mszavai » Joi, Feb 11 2021 2:19 am

.

In Austria, Steve Whybrow (austriac) si Eril Kaya (englez) au inmanat pe data de 23 octombrie 2020 (numerologie 10 = 1 - Nou Inceput) presedintelui austriac Alexander Van der Bellen


"Instiintare Legala privind faptul de a fi pasibil(i) de Pedeapsa"
Ca urmare, un atac 'terorist' a fost regizat pe data de 3 noiembrie, iar doua saptamani mai tarziu (interval in care Presedintele avea ocazia sa raspunda acestei Actiuni Legale) a fost anuntat in presa ca Presedintele Alexander Van der Bellen a cazut si si-a rupt soldul.

Ei discuta aceasta actiune a lor intr-un interviu cu George Kavassilas, ce poate fi vizionat pe Super Woo Radio - postul de radio al lui George Kavassilas:


Imagine
In acest interviu cei doi explica faptul ca:

 • Sistemul de Retea implementat la nivel global este un sistem multi-dimensional bazat pe Clauza

 • Absolut orice Lege este in realitate o copie artificiala, distorsionata a LEGII FIRII (LEGEA VIETII) - ce este impregnata in mod natural in Realitatea Terestra

 • Absolut orice Lege este in realitate un Contract - sistem bazat pe Clauza - astfel incat fiecare Lege trebuie sa includa o Clauza

In cazul lui covid nu exista nici un fel de Clauza, astfel incat absolut tot ce ni s-a impus de catre Sistem in toata aceasta perioada: carantina la nivel global, masti obligatorii, etc. reprezinta un:


ACT CRIMINAL IMPOTRIVA UMANITATII


Pentru faptul ca tot ce a fost implementat in legatura cu covid nu include o Clauza, toate acestea sunt REGULAMENTE, si nu Legi! Iar cei care impun aceste reguli in mod obligatoriu devin:


DIRECT SI PERSONAL RESPONSABILI IN MOD PENAL!

Cei doi explica faptul ca Viena reprezinta un portal deosebit de important al Pamantului prin care este controlata intreaga Europa, astfel incat cine detine controlul Vienei, detine controlul asupra Europei. Este de fapt Muntele Untersberg situat in apropierea Viennei, care sustine acest Portal al Europei. Eril a auzit chemarea muntelui, cand se afla in Londra, si urmandu-si calauzirea interioara s-a dus in Austria. Ceremonii au fost sustinute la Muntele Untersberg, unde cei prezenti au auzit chemarea muntelui.

Incepand din mai 2020, Steve a organizat in orasul Lienz - Austria un festival saptamanal, FESTIVALUL LIBERTATII. Acest festival a creat un momentum energetic ce a culminat pe data de 16 ianuarie 2021 (numerologie 4 - cele 4 elemente ale Creatiei /Planul Terestru) cand peste 60.000 mii de oameni s-au adunat in Heldenplatz (Piata Eroilor) din Viena, in semn de protest. Politia a fost de partea populatiei.

Premergator acestui eveniment, in Heldenplatz au fost facute Ceremonii prin care a fost reactivat acest Portal, iar ca raspuns ENERGIA SURSEI, PRIN INTERMEDIUL MAMEI PAMANT, S-A RIDICAT! Mama Pamant a sustinut energetic acest protest. Portalul a fost preluat energetic de catre OAMENI, astfel incat, in curand, datorita energiei propagate, OAMENII vor prelua controlul in Europa. Prin intermediul acestor Ceremonii, cei doi au comunicat energetic fortelor de control ale Sistemului faptul ca, rolul pe care l-au avut acestia in procesul de Evolutie Universal s-a incheiat si ca a sosit momentul ca ei sa paraseasca acel loc.

Entitatea feminina care este orasul Viena a comunicat in direct cu cei doi si le-a dat instructiuni cum sa activeze Portalul si anume: Oamenii au intrat in Piata Eroilor printr-o poarta si de-acolo s-au adunat intr-un loc sub forma de cerc, cunoscut sub numele de Inelul Vienei (Vienna Ringstrasse) care a fost protejat direct de Mama Pamant/Sursa si impenetrabil fortelor de control ale Sistemului. Respinsi de Energia Sursei, care emana acum prin acest Portal, fortele de control parasesc acum Viena si Austria.

Cei doi explica faptul ca numai lucrand in direct si cu acordul Mamei Pamant, aceste adunari/proteste pot avea succes. Cand comunicam cu Pamantul, ca teritoriu, si ne exprimam intentia de a fi LIBERI, atunci si Pamantul isi reaminteste, se trezeste, se activeaza si lucreaza in mod direct cu Oamenii pentru a se elibera, impreuna cu acestia, de sub controlul Retelei globale de control.

Toate aceste 'edificii' ale Sistemului au fost construite in mod special chiar in aceste Portaluri ale Pamantului, in scopul de a prelua si manipula Energia Pamantului si a o transforma in Energie Intunecata, controland astfel Umanitatea la Nivel Global.


FABRICAREA CONSIMTAMANTULUI (1946) - EDWARD BERNAYS

In cazul in care politia va opreste si va spune ca "Trebuie sa va puneti masca", intrebati "De ce trebuie sa imi pun masca?" Ei vor raspunde "Pentru ca aceasta este Legea". Raspundeti-le: "In primul rand aceasta nu este o Lege , ci doar un Regulament" si la randul vostru puneti-le intrebarea "Iti asumi tu reponsabilitatea pentru ce mi se va intampla mie atunci cand imi voi pune masca?" Ei vor rapunde "Nu".

In concluzie, politia nu are cum sa va forteze sa purtati masti!Steve explica faptul ca, dupa cum stim, sistemul de Retea, energetic vorbind, este bazat pe o structura de piramida, iar cei care au creat si controleaza aceasta structura, refuza sa preia Responsabilitatea pentru propriile actiuni si pentru realitatea pe care o creaza.

In incercarea de a se eschiva de la Legea Firii, Reponsabilitatea este astfel pasata de la 'superiori', cei de deasupra, la 'inferiori' cei aflati mai jos in sistemul de piramida: de la nivel extraterestru, la nivelul de mai jos - nivelul international, apoi la cel national, la politicieni, care paseaza la randul lor Reponsabilitatea la politie, iar politia trebuie sa amendeze populatia pentru ca sistemul acesta sa devina un circuit inchis.

Steve explica faptul ca acest sistem de piramida este un circuit electric pe care Mafia care a creat si care controleaza acest sistem urmareste sa il inchida (circuit electric inchis), pasand astfel Responsabilitatea Umanitatii, ca aceasta sa isi asume Responsabiltiatea pentru propriul Genocid.

Mafia nu are nici cea mai mica idee despre sistemul bazat pe magnetism, prin care piramida este intoarsa cu varful in jos (sistemul de piramida fiind astfel re-echilibrat), la fundatie aflandu-se O SINGURA UNITATE, si anume SUVERANITATEA.

Steve i-a pus intrebarea presedintelui: "De cate persoane este nevoie ca actiunea penala sa fie escalata la nivel politic?" (Responsabilitatea sa fie reatribuita celor care sunt direct responsabili de aceste Crime).

Raspunsul este:

CA ACTIUNEA PENALA SA FIE ESCALATA LA NIVEL POLITIC ESTE NECESARA DOAR O SINGURA PERSOANA!Eril explica ca, atat Pamantul cat si Umanitatea urmeaza sa isi primeasca COROANA, odata cu transformarea acestei Realitati, ca Sistem de Fractal Universal.

Fortele de opozitie au folosit aceasta energie, au distorsionat-o si au lansat acest 'virus al coroanei' in incercarea esuata de a bloca acest proces.
Ca urmare a actiunilor facute, atat pe plan fizic cat si pe plan energetic, cei doi sunt convinsi ca intregul Sistem de Control va colapsa la nivel energetic pana in martie 2021.


Ei au explicat ca hipnoza la nivel global - virusul coroanei - a fost lansata pe data de 14 martie 2020, cu o saptamana inainte de Echinoctiul de Primavara care, in Ritmul Natural al Firii marcheaza inceputul unui Nou An. Aceasta hipnoza urma sa fie prelungita energetic pana la Echinoctiul de Primavara din 2021 pentru a putea subjuga energia anului 2021 si continuand in 2022.

Actiunile facute au demontat energetic aceasta structura si vom asista in curand la colapsarea intregului Sistem de Retea globala.

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Steve Whybrow si Eril Kaya

Mesajde mszavai » Sâm, Feb 13 2021 10:08 am

Imagine


Steve si Eril interviu cu Jason Liosatos - 16 Feb 2021

Cateva aspecte deosebit de importante prezentate de Steve si Eril in acest interviu:

 • CLAUZA este mecanismul de auto-corectare al sistemului
 • Prin lansarea 'virusului coroanei' fortele de 'control' au incercat sa initieze Umanitatea in Distorsiune
 • Festivalul Libertatii organizat saptamanal de Steve in orasul Lienz a avut peste 40 evenimente
 • In ianuarie cei doi au organizat marsuri in Viena la care au participat peste 100.000 oameni

Desi la ultimul mars din ianuarie politia a avut si caini, aceste miscari au fost pasnice pentru ca Steve si Eril si-au asumat deplina responsabilitate pentru aceste evenimente.

Acesta este samanismul modern, asa dupa cum descopera ei, pe masura ce acest proces in care sunt direct implicati continua sa se manifeste.
 • Prin intermediul Mitocondriei suntem conectati in mod natural cu Planeta Mama
ADN-ul este un implant energetic masculin sintetic prin care fortele de 'control' au manipulat genetic Corpul Uman

 • UMANITATEA este cea care va decide directia pe care o va urma - in functie de cat de repede reusim, fiecare dintre noi, sa 'ucidem' propriile noastre PERSONALITATI FALSE create de-a lungul a decenii de programare si conditionare sociala
 • Pentru a se renaste, Realitatea trebuie sa treaca printr-un proces de 'moarte'
 • Este esential ca fiecare dintre noi sa aducem piesa noastra de puzzle, caci daca nu o vom aduce va lipsi din puzzle-ul integral al Umanitatii


"Viata iti ofera cele mai minunate daruri sub forma celor mai ingrozitoare cosmaruri."

- David Icke


"Ca o samanta sa se transforme si sa atinga stadiul sau cel mai complex, e necesar ca aceasta sa se destrame in totalitate. Invelisul crapa, continutul iese la suprafata si totul se transforma.

Pentru cei care nu inteleg Evolutia, acest proces pare o distrugere totala."


- Cynthia Occelli


DECLARATIE DE SUVERANITATE

Pentru ca Romania este pusa iar in prizonierat si vi se cere sa prezentati 'declaratii' scrise...

Intelegand dinamica energetica explicata anterior, aceste declaratii reprezinta semnarea contractului ca ACCEPTATI tirania la care sunteti supusi si ca VA ASUMATI RASPUNDEREA PENTRU TOT CE VI SE INTAMPLA.

Urmand exemplul lui Eril. daca sunteti opriti, declarati urmatoarele (puteti avea si in scris daca considerati necesar):

SUNT UN OM LIBER NASCUT PE PLANETA PAMANT SI APARTIN PAMANTULUI!

NU AVEM NEVOIE DE NICI UN FEL DE DREPTURI, PENTRU CA NE-AM NASCUT LIBERI - simplu!


Aspectul Fundamental pe care se bazeaza Creatia este RESPONSABILITATEA, astfel incat inainte de a pleca de acasa invocati Legea Vietii si faceti urmatoarea declaratie Universului:

SUNT UN CO-CREATOR UNIVERSAL SI IMI ASUM INTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU PROPRIA-MI EXISTENTA, PENTRU UMANITATE, PENTRU PLANETA MAMA SI PENTRU TOT CE SE INTAMPLA AICI PE PAMANT!

SUNT PAVAZA SI PROTECTORUL MAMEI PAMANT!


Daca mergeti la protest, spuneti urmatoarele:

CA SI CO-CREATOR UNIVERSAL, IMI EXPRIM INTENTIA CA ACEASTA ACTIUNE SA FIE PASNICA SI IMI ASUM INTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU ACEASTA ACTIUNE!

Facand acest lucru, primiti protectie deplina si sunteti sustinuti de intreaga Creatie Universala, iar ENERGIA care vi-o insusiti in acest mod poate fi folosita pentru a crea Realitatea Noua la care am visat cu totii de atata timp.

In acelasi timp, pentru faptul ca 'tiranii' refuza sa isi asume RESPONSABILITATEA, actiunile acestora nu au fundatie energetica - sunt 'goale' si intreg sistemul de 'control' va auto-colapsa asemenea unui castel de nisip!


Eril si Steve spun ca ei sunt amendati continuu de politie, iar ei raspund: Multumesc, le vom folosi ca hartie igienica.

A plati aceste amenzi inseamna a deveni un complice CRIMINAL in aceste actiuni CRIMINALE ale 'Mafiei' Globale!

Dupa parerea mea, nici nu ar trebui sa acceptati sa vi se inmaneze aceste amenzi, pentru ca astfel deveniti 'complice'. Politia nu are cum sa va inmaneze fortat amenzile!

31 ianuarie 2021

peste 100.000 demonstranti in Viena


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Monika Szavai

Mesajde mszavai » Joi, Mar 11 2021 3:32 am

.

La nivel energetic Energia Romaniei a fost restaurata, la fel si energia intregii Planete.

Fortelor de 'control' li s-a interzis accesarea si manipularea Ciclurilor Solare, incepand cu ciclul imediat urmator care incepe pe 20 martie 2021.

Astfel incat, atat Romania cat si intreaga Umanitate si Realitate sunt libere sa isi creeze Noul Drum!

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Patrick King - Alberta, Canada

Mesajde mszavai » Joi, Aug 19 2021 9:47 am

.

ImagineInterviu de Stew Peters


Suntem bucuroși să vă prezentăm în premieră știri din Canada pe care ziarele cotidiene nu le dezbat, mass-media nu va prezenta așa ceva. Acești propagandiști vor ascunde toate acestea, deoarece astfel de acțiuni încurajează luptătorii pentru libertate, patrioții care vor să rezolve această problemă și să se ridice împotriva acestui sistem tiranic, exagerat, cu reguli care te obligă să îți pui botniță cu o cârpă ineficientă, să te distanțezi social de familia ta, să încetezi a-ți mai îmbrățișa bunicii și a-i vizita, forțsărând copiii să poarte mască la școală 10 ore pe zi, iar purtatul măștii să fie obligatoriu chiar și atunci când faci sport. Este ridicol.

Transmitem știri din Alberta. Purtarea obligatorie a măștilor se apropie de sfârșit. Copiii nu vor purta măști când se vor întoarce la școală, carantina se va încheia, depistarea contactelor, testarea pentru simptome ușoare, s-a terminat cu toate astea. Covid va fi recunoscută ca o răceală ușoară și va fi tratată ca atare. Libertatea a câștigat în Alberta, dovedind că lupta împotriva sistemului funcționează.

Ni se alătură acum Patrick King, tată devotat a doi copii și un Canadian mândru.Stew:
─ Ai fost amendat cu 1200 de dolari pentru încălcarea Actului de Sănătate Publică covid 19, acela de a fi într-un grup mai mare de 10 persoane, iar acest lucru presupun că ți-a aprins focul interior. Ai făcut parte din mișcările de rezistență care au avut loc și ca urmare noi putem sărbători astăzi. Spune-ne cum a fost.

Patrick:
─ Da, cu siguranță. Mulțumesc pentru invitaţie, Stew. Pe data de 5 decembrie 2020 am organizat un protest. Alberta este cunoscută drept singura provincie din Canada care a avut proteste, pe cea mai îndelungată perioadă, împotriva acestor reguli guvernamentale care afectează inclusiv industrialismul. Am început acum 4 ani - sunt muncitor petrolier de 17 ani și am o specializare în Sănătate și Securitate la Locul de Muncă și Mediul Înconjurător. Când au început să atace industria petrolieră, am devenit un militant. Deci, în ceea ce privește industria petrolieră, am protestat pe străzi împotriva guvernului de mai mult de 3 ani și jumătate. În ziua de 5 decembrie 2020 sărbătoream a 200-a săptămână de când participam sâmbăta dimineața la proteste.

La vremea respectivă, regulile covid fuseseră deja implementate și durau de ceva timp. Eu am fost amendat pentru că sunt un militant activ, știu asta, este menționat acest lucru și în stenogramele de la tribunal. Deci am primit o amendă de 1200 dolari, așa că am așteptat data procesului. Pe data de 4 mai 2021 a fost programat procesul, iar când m-am prezentat la tribunal am cerut anumite informații pentru a-mi crea o apărare plauzibilă.

Materialul pe care l-am cerut a fost izolarea virusului SARS-CoV-2. Am cerut să fie prezentat în formă izolată și nu stabilit într-un laborator sau printr-un test PCR. Știm că testele PCR sunt rulate peste normal. Nu suntem niște oameni proști. Știm, căutăm, cercetăm.

Deci prin faptul că am cerut asta, într-un fel, am fost exclus din tribunal. Următoarea înfățișare la tribunal fusese programată pe data de 18 mai 2021. Astfel încât, după ce am cerut aceste dovezi, mi s-a spus că, neavând avocat, judecătoarea trebuia să pledeze pentru mine și să mă îndrume în direcția potrivită. Prin urmare, judecătoarea mi-a permis să o citez pe Deena Hinshaw, care este Director Medical în Provincia Alberta. Apărarea mea se baza pe faptul că ceream dovada că virusul SARS-CoV-2 a fost izolat și astfel, pe baza acelor dovezi științifice Deena Hinshaw a emis Actul de Sănătate Publică.

Stew:
─ Pe scurt, aceasta înseamnă: Dovedește-mi că pandemia există, dovedește-mi că vom muri cu toții, dovedește-mi că situația a scăpat de sub control și că oamenii mor din cauza asta.

Patrick:
─ Absolut! Și dacă mi-ar fi prezentat dovada pe care am cerut-o, aș fi spus că au dreptate și că o să port mască. La vreo 3 zile după ce am citat-o pe Deena Hinshaw la tribunal, un polițist a venit la mine acasă. Mi-a cerut să-i spun adresa unde locuiesc. L-am întrebat: "Vrei să spui adresa la care te afli tu acum?". Ca răspuns polițistul m-a întrebat care e adresa mea de email. Și am spus: "Te referi la adresa de email pe care am folosit-o în corespondența cu voi și pe care o aveți la dosar?". Atunci m-a întrebat care este numărul meu de telefon. Eu i-am răspuns: "Vrei să spui numărul de telefon la care mă sunați voi tot timpul?". Nemaiavând ce să spună, polițistul se uită prostit la mine și zice că a venit ca să îmi transmită că speța mea la tribunal a fost anulată. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla așa ceva, nu e posibil ca speța să-mi fie anulată, la care polițistul a rânjit.

Am sunat la tribunal, am reprogramat-o și ca urmare a acestei acțiuni la scurt timp am fost informat că fusesem citat de avocații Deenei Hinshaw. Înștiințarea legală mi-a fost înmânată la ora 23:53 într-o duminică dimineața (am dovada cu ora la care mi-au fost înmânate aceste acte), iar în mai puțin de 24 de ore trebuia să fiu în spatele ușilor închise cu judecătorii și cu avocații Deenei Hinshaw. Mi s-a părut ciudat. Aceasta se numește încălcare procedurală. Nu poți trimite unei persoane citație să se prezinte la tribunal în mai puțin de 24 de ore. Știam că se pune la cale ceva murdar.

După ce am primit citația, am mers la tribunal, am denunțat încălcarea procedurală, iar judecătoarea a confirmat că într-adevăr așa este, e încălcare procedurală. Și am spus: "Bine, deci rămâne să amânăm pentru data de miercuri, 24 iulie 2021." Însă judecătoarea a răspuns că nu poate fi amânat pe miercuri. I-am spus din nou judecătoarei că este vorba de încălcare procedurală și atunci au luat cuvântul avocații Deenei Hinshaw și au spus că eu cer dovezi pe care ei nu le pot furniza.

Stew, ți-am trimis o captură de ecran a actului oficial care arată că Directorul Medical nu poate furniza dovezi concrete domnului King pentru apărarea sa. Iar eu am spus: "Aceasta înseamnă că tot ce am cerut la prima întrevedere și anume izolarea 100% a virusului SARS-CoV-2 ─ aceasta fiind dovada științifică necesară pe care se bazează aceste reguli de sănătate publică ─ nu poate fi furnizată." Iar avocații au răspuns: "Nu." Ca să accentuez am repetat: "Doamna judecător, cer să se consemneze că Directorul Medical de Sănătate Publică din Alberta nu dispune de dovada pe care am cerut-o." Judecătoarea a răspuns: "Da, domnule King, asta au spus avocații".ImagineAm pierdut citația cu Deena Hinshaw, dar este ok. Căci aceasta este o încălcare procedurală. Sistemul de judecată m-a înșelat îndreptându-mă într-o direcție greșită, ceea ce înseamnă o încălcare a drepturilor mele ca cetățean Canadian. Am avut o întrevedere pe 24 iulie 2021 și nu mi-a venit să cred că în sala de judecată se aflau procurori generali din Ottawa. De data aceasta, pe actele legale nu mai apărea Deena Hinshaw vs Patrick King, ci apărea Maiestatea Sa Regina vs Patrick King. Deci acum, acuzatorul meu era regina, dar regina nu era prezentă la proces. Ei își dădeau seama că ceea ce am făcut eu este fenomenal. Nu le venea să creadă. Și acum îmi amintesc ce priviri aveau... Am repetat: "Directorul Medical de Sănătate Publică din Alberta, Deena Hinshaw și guvernul Provinciei Alberta nu au dovada concretă pe care am cerut-o și anume virusul izolat de SARS-CoV-2". Iar când judecătoarea a confirmat, cei doi ─ stenografiatorul și funcționarul ─ au rămas cu gura căscată și le-a picat fața.

Stew:
─ Da, probabil se uitau la judecătoare și se întrebau dacă trebuie să stenografieze așa ceva. Chiar se vrea asta la dosar?! Este ceva uimitor și este atât de simplu când te gândești. Patrick, ai arătat întregii lumi ceea ce trebuie să facă pentru a se elibera.

Patrick:
─ Categoric.

Stew:
─ Problema este că trebuie să luptăm în continuare pentru că avem o justiție compromisă și coruptă. Este nevoie să te prezinți în fața unui judecător care trebuie să fie imparțial… Continuă, te rog, îmi cer scuze că te-am întrerupt...

Patrick:
─ În discursul de încheiere i-am spus judecătoarei: "Vă mulțumesc". Mi-am îndreptat privirea către procurorii coroanei și am spus: "Vă mulțumesc". Și către procurorii generali din Ottawa care au decis să vină în sala de judecată pentru o amendă de 1200 de dolari. "Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru că m-ați învățat tot ceea ce am nevoie să știu: să fiu cel mai înfocat și activ susținător pentru toată populația de pe teritoriul Canadei, ca să nu mai vorbim de America de Nord și întreaga lume. Pentru că acum știm exact ceea ce ați făcut. Avem dovada." Și știi ceva? În această după-amiază voi obține copiile transcrierilor. Aș fi vrut să le am în dimineața asta, înainte să mă suni. Atunci am fi putut să le arătăm, dar poate vom face un interviu ulterior după ce le voi avea.

Stew:
─ Da.

Patrick:
─ Dar în transcrieri apare, și știu că le țâțâie fundul, deci când am spus că voi învăța pe toată lumea ce trebuie să facă… pentru că acum sunt acuzat de contestare jurisdicțională, căci judecătoarea mi-a indicat să o citez pe Deena Hinshaw. Însă judecătoarea nu mi-a indicat demersul potrivit să fac acest lucru. Așa că m-am folosit de ofițerul judiciar pentru a semna citația. Însă citația trebuia semnată de judecător și nu de ofițerul judiciar. Deci am fost acuzat de contestare jurisdicțională, dar prin aceasta mi-au fost încălcate drepturile.

Deci acum urmează un proces, nu pot divulga prea multe, dar ceea ce pot să fac este, cu aceste transcrieri de la proces… pentru că în timpul procesului a fost menționat Procesul Rooke vs Alberta, în care sunt citate toate persoanele amendate ca urmare a încălcării acestor reguli covid. Se așteaptă soluționarea a mii și mii de amenzi și citații. Ceea ce am făcut noi, este că am trasat fundația de bază pentru spețele celorlalte persoane amendate. Deci speța fiecăruia va urma cursul pe care l-am stabilit și ceea ce trebuie să faceți și să facă fiecare este să conteste actul de sănătate națională din provinciile și statele voastre și de oriunde vă aflați. Contestați aceste Acte de Sănătate și, în acest fel, judecătorul nu are recurs, trebuie să citeze oficialii guvernamentali responsabili. Și astfel îi vom chema pe toți cei responsabili la bară.

Stew:
─ Vreau să mă asigur că toata lumea înțelege magnitudinea acestei situaţii. Nu este vorba despre o amendă de 1200 de dolari, nici despre o mie de astfel de amenzi, ci despre încheierea covid. Serios. Povestea e moartă. Virusul nu a fost izolat, nu există, nu i se poate demonstra existența, prin urmare nu pot fi forțat să fac ceva în numele a ceva inexistent: fără vaccin, fără vaccin, fără vaccin, pentru că oricum se știe că nu este un ‘vaccin’! Fără măști, fără distanțare socială, fără limitarea numărului de persoane participante la adunări, copiii se pot întoarce la scoală, ne putem îmbrățișa, afacerile mici se pot redeschide, toate aceste lucruri. Acestea sunt ramificațiile și magnitudinea acțiunii tale.

Patrick:
─ Este deosebit de încurajator să știm că am reușit și toate acestea au fost înregistrate la dosar, pentru că ceea ce mi-au răspuns ulterior este că știința nu contează. Actul de Sănătate Publică din Alberta începe astfel: "Subsemnata, Deena Hinshaw, formulez acest Act de Sănătate Publică în condițiile pandemiei de covid 19." Asta înseamnă că trebuia să aibă dovezi științifice ca să emită acel Act de Sănătate Publică pentru pandemia de covid 19. Deci a greșit făcând acest lucru, iar la tribunal a declarat că nu are dovezi concrete. Și când le-am spus asta, au zis că știința nu contează. Am spus: "Nu e adevărat, știința trebuie să conteze. Nu este vorba despre opinia dvs. publică, nu este vorba de preferințele dvs. personale, nu mă interesează cine trage sforile sau cine vă spune ce anume trebuie să faceți"… când ea a declarat în acel formular: "Eu, subsemnata, Deena Hinshaw"… totul a fost special regizat, pentru ca atunci când povestea asta va cădea, ea va fi cea care va fi găsită responsabilă. De aceea totul a fost aranjat în felul acesta, pentru că ei au știut de la bun început că virusul nu a fost izolat.

Ei știu foarte bine ceea ce fac, ei știu că totul este o înscenare regizată. Totul se reduce la această organizație mondială care vrea să se asigure că deține controlul asupra tuturor de pe glob. Încearcă să ne aducă țara la faliment sub pretextul unei false pandemii și toată lumea îi urmează ca oile în turmă. Implicațiile și repercusiunile acestei situații sunt absolut devastatoare. Lumea pe care o știți acum, nu va mai exista. Și asta încearcă ei să facă acum. Noi încercăm să oprim acest lucru cu prezentări și bibliografie profesionistă. Eu sunt doar un om obișnuit, dar știu suficient și mai știu că sigur ceva nu e în regulă. Unde se ajunge dacă stăm cu mâinile în sân și nu facem nimic?

Stew:
─ Și în special că ești tatăl a 2 copii. Ar fi ca și cum ți-ai conduce nepăsător copii în fața trenului.

Patrick:
─ Mai e ceva. Fiul meu cel mare care are 17 ani și-a făcut vaccinul, ambele doze. Am fost distrus. Am încercat să mă opun și i-am spus să aștepte până după proces. Dacă fiul meu pățește ceva din cauza asta, nu mă veți mai vedea la tribunal. O să fiu în stradă cu alți părinți și vom crea un cutremur. Pentru că ei sunt pe cale să ne ia familiile, deja ne-au luat mijloacele de trai, drepturile, încearcă să cenzureze orice spunem.

Crede-mă, Stew, în momentul de față sunt unul dintre cei mai cenzurați, dacă nu, cel mai cenzurat Canadian. Nu-mi pot accesa contul de Facebook, nici măcar google nu pot folosi. Nu mi se dă posibilitatea să transmit informațiile mele mai departe la oameni. Mă blochează în orice mod posibil. Iar când încep să facă asta înseamnă că i-ai demascat și că faci ceea ce trebuie. Fiul meu s-a vaccinat căci a avut posibilitatea să meargă la Tokyo, la facultatea de Inginerie Aerospațială. Este un copil deștept și am înțeles de ce și-a făcut vaccinul. Dar mai sunt milioane de copii și milioane de adulți în aceeași situație, care și-au făcut vaccinul, crezând ca au nevoie de acesta ca să călătorească. Absolut fals.

Și tot ceea ce încearcă să introducă, spre exemplu în Australia poliția atacă oamenii pe stradă băgându-le ace în braț. Unități militare se deplasează în localități. Recomand tuturor să urmărească ce se întâmplă, pentru că asta se va întâmpla în fiecare țară. Din nefericire suntem puțin în urmă, dar totuși suntem pe direcția bună. Știu că ceea ce facem este pe cale să răbufnească. Acum, în Alberta se spune că măștile nu mai sunt obligatorii, retractează tot ceea ce au spus, copiii merg la scoală fără măști, etc. Au bătut în retragere. Noi obținem astfel de rezultate, iar apoi ei vor face să pară că a fost ideea lor.

Stew:
─ Trebuie să ne oprim aici, urmează o pauză. Patrick, este absolut incredibil ceea ce ai realizat. Însă, atunci când vei primi documentele pe care vrei să le difuzezi… știi, noi nu suntem mass-media, dar audiența noastră este mai mare decât a lor, iar ei urăsc acest lucru. Micul show al lui Stew Peters pe care mass-media îl urăște este pe locul 3 în America. Vom posta acele documente pe StewPeters.tv

Aici in America, am primit nenumărate emailuri de la oameni care spun că sunt constrânși la serviciu să facă vaccinul, sunt amenințați că vor fi concediați. Dar trebuie să înțelegeți că acest lucru nu este legal.


ImagineÎn atenția persoanelor responsabile:

Solicit toate documentele oficiale care descriu izolarea virusului COVID-19, cunoscut și sub numele de SARS-Cov-2, la ființele umane, direct dintr-un eșantion prelevat de la un pacient defunct, unde eșantionul pacientului nu a fost inițial combinat cu nicio altă sursă de material genetic.

Notă: Cuvântul „a izola” se referă la: un lucru care este separat de toate celelalte materiale care îl înconjoară.

Nu solicit documente oficiale în care cuvântul „izolare” a virusului SARS-CoV-2 se referă la:

- cultivarea a ceva sau
- efectuarea unui test de amplificare (PCR) sau
- secvențierea a ceva

Pentru a clarifica, solicit prin dezvăluire toate documentele oficiale aflate în posesia dvs. sau în posesia Ministerului Sănătății din Alberta care arată izolarea virusului SARS-CoV-2 la ființele umane, deoarece aceste documente oficiale ar fi fost parte integrantă în elaborarea statutelor folosite la întocmirea „Actului de Sănătate Publică” aici, in Alberta.
TRANSCRIERI PROCES

Legea Jones ne plaseaza sub incidenta legii maritime/ a amiralitatii prin certificatul nostru de nastere?
De ce este scris numele tau cu majuscule?


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Joseph Myers - Anglia

Mesajde mszavai » Joi, Aug 26 2021 10:41 pm

.

CERERE OFICIALA PE BAZA DREPTULUI LIBERTATII DE INFORMARE

1. Cer documentatie ce demonstreaza izolarea tulpinii Delta SARS-CoV2 si care este confirmata prin intermediul unei probe virale purificate, realizata cu ajutorul unui microscop electronic

2. Cer documentatie in care proba izolata de virus Delta SARS-CoV2 mentionata la punctul 1 a fost expusa oamenilor sau animalelor sanatoase si s-a dovedit a provoca boala COVID-19

DECIZIE PRIVIND DREPTUL LIBERTATII DE INFORMARE

Sunt autorizat, in temeiul subsectiunii legii privind Libertatea de Informare, sa iau decizii in legatura cu cererile privind Libertatea de Informare. Va scriu pentru a va notifica cu privire la decizia mea ca raspuns la solicitarea dumneavoastra. Au fost luate masuri corespunzatoare pentru a localiza documentele mentionate in cererea dumneavoastra, inclusiv consultarea cu ofiterii departamentali relevanti. Pot declara, pe baza consultatiei efectuate, ca departamentul, inclusiv administratia bunurilor terapeutice, nu detine niciun document la care se face referire in cererea dumneavoastra. In consecinta, pe baza sectiunii 24A din legea privind Libertatea de Informare, nu pot oferi acces la documentele pe care le-ati solicitat.
Doamnelor si domnilor, potrivit commonwealth-ului si majestatii sale regina, covid19 nu exista. Virusul nu a fost niciodata izolat la microscop, mai exact tulpina Delta. Acum, daca doriti sa obtineti date tehnice despre tulpini si variante, asta e bine. Puteti face o cerere, asa cum am facut eu si va vor spune exact acelasi lucru: potrivit majestatii sale regina si guvernului commonwealth-ului C19 nu exista. Ati facut un vaccin pentru un virus care nu exista oficial. Probabil va intrebati ce este in acel vaccin. Aceasta este o intrebare foarte buna. Nu am de gand sa detaliez acest lucru acum.

Dar, daca angajatorul tau vrea sa te vaccinezi, daca vrei sa treci direct la subiect, spune-i sa depuna o Cerere pe baza Dreptului de Libertate de Informare si sa-ti dovedeasca existenta C19. Daca politia vrea sa te duca in instanta pentru ca nu porti masca, in baza legii sanatatii publice, mergi in instanta... mergi in instanta. As implora sa fiu trimis in judecata chiar acum. Pentru ca ceea ce trebuie sa le ceri este sa iti furnizeze documentatia care dovedeste ca C19 (sau tulpina sars, delta - indiferent cum naiba vor sa o numeasca) exista sub microscop electronic si a fost izolata. Nu exista. Daca esti tras pe dreapta pentru ca ai depasit cei 10 km din apropierea casei, da-le asta. Ei pun in aplicare acte pentru ceva ce nu exista.

Doamnelor si domnilor, vi se vor plati milioane de dolari. Sper sa incalci regulile, sa fii trimis in judecata. Pandemia se va incheia, se va incheia in scurt timp. Ei nu pot furniza informatii in instanta ca exista pandemie. Nu-mi pasa ce se spune, ce e la stiri, tot rahatul asta, pentru ca nu e vorba de ceea ce stii, e vorba de ceea ce poti dovedi in instanta. Va multumesc.________________________________________

SCRISOARE PENTRU ANGAJATOR

As fi foarte recunoscator daca ati putea furniza urmatoarele informatii in conformitate cu cerintele legale:


1. Va rog sa imi prezentati informatii legate de statutul legal aprobat al acestui medicament pe care il solicitati si sa specificati daca este experimental sau nu

2. Va rog sa furnizati detalii si asigurari ca acest medicament a fost testat conform regulamentelor, in mod independent si riguros pe diverse grupuri si sa prezentati rezultatul acestor teste

3. Va rog sa furnizati o lista completa a continutului acestui medicament pe care trebuie sa il primesc si sa precizati daca este toxic pentru corpul uman sau nu

4. Va rog sa imi oferiti informatii cu privire la toate reactiile adverse asociate cu acest medicament ce au fost raportate de la introducerea acestuia

5. Va rog sa confirmati ca acest medicament pe care il sustineti nu este terapie experimentala de tip ARNm

6. Va rog sa confirmati ca nu as fi sub nici o constrangere din partea dvs., in calitate de angajator, in conformitate cu codul de la Nürnberg

7. Va rog sa ma informati cu privire la riscul probabil de deces in cazul in care as avea ghinionul de a contracta COVID-19 si care este probabilitatea de recuperareOdata ce am primit integral informatiile cerute mai sus si sunt asigurat ca nu exista nici o amenintare pentru sanatatea mea, voi fi fericit sa accept oferta dvs. de a primi tratamentul, dar cu anumite conditii si anume sa:

1. Confirmati ca nu voi suferi nici un rau

2. Oferta trebuie semnata de un medic calificat, care isi va asuma intreaga raspundere juridica si financiara pentru orice accidente care mi se produc, inclusiv din partea personalului medical care efectueaza aceste proceduri

3. In cazul in care voi fi nevoit sa refuz oferta, va rog sa confirmati ca acest lucru nu va compromite pozitia mea si ca, prin urmare, nu voi suferi prejudicii si discriminari

4. As recomanda, de asemenea, ca drepturile mele inalienabile sa imi fie rezervate


FREEDOM OF INFORMATION ACT REQUEST

1. Documentation proving the isolation of the SARS-CoV2 Delta strain which is confirmed by means of a purified viral sample being imaged with an electron microscope

2. Documentation where the isolated SARS-CoV2 Delta virus sample mentioned in point 1 is exposed to healthy humans or animals and shown to cause the disease COVID-19________________________________________

LETTER TO EMPLOYER

I’d be most grateful if you could please provide the following information in accordance with the statutory legal requirements:


1. Can you please advise me of the approved legal status of any required drug and if it’s experimental

2. Can you please provide details and assurances that the required drug has been fully, independently, and rigorously tested against controlled groups and the subsequent outcome of those tests

3. Can you please provide a full list of contents of the required drug I am to receive and if any are toxic to the human body

4. Can you please fully advise of all the adverse reactions associated with the required drug since it’s introduction

5. Can you please confirm that the required drug you are advocating is not experimental mRNA gene altering therapy

6. Can you please confirm that I would not be under any duress from yourself as my employer in compliance with the Nürnberg code

7. Can you please advise me of the likely risk of fatality should I be unfortunate to contract COVID-19 and the likelihood of recoveryOnce I received the above information in full and I am satisfied that there is no threat to my health I will be happy to accept your offer to receive the treatment, but with certain conditions namely that:


1. You confirm that I will suffer no harm

2. Following acceptance of this, the offer must be signed by a fully qualified doctor who will take full legal and financial responsibility for any injuries occurring to myself and from any interactions with authorized personnel regarding these procedures

3. In the event that I should have to decline the offer of required drug please confirm that it will not compromise my position and that I will not suffer prejudice and discrimination as a result

4. I would also advise that my unalienable rights are reserved

Sursa: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1923927820


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Geert Vanden Bossche

Mesajde mszavai » Mar, Aug 31 2021 8:02 pm

APEL URGENT CATRE OMS

E timpul sa schimbam tactica


Dragi colegi de la OMS,

Numele meu este Geert Vanden Bossche. Specializarea mea este medicina veterinara. Sunt expert acreditat in microbiologie si boli infectioase. Am un doctorat in virologie si o cariera de lunga durata in vaccinologie umana.

Fac apel si va indemn sa deschideti imediat o Dezbatere Stiintifica despre cum interventia umana in pandemia de covid19 are ca rezultat prevenirea capacitatii sistemului imunitar de a lupta impotriva virusului (scaderea imunitatii)*.

Fac apel si va indemn sa ma invitati la o Audiere Stiintifica deschisa publicului larg si oamenilor de stiinta din lumea intreaga in ceea ce priveste acest subiect. A ignora sau a nega impactul masurilor riguroase de prevenire a infectiei, combinat cu vaccinarea in masa folosind vaccinuri profilactice (experimentale) este o distrugere colosala.

Va rog sa ascultati strigatul meu deznadajduit.

Haideti sa deliberam asupra unei Strategii justificate Stiintific pentru a atenua valul tsunami de morbiditate si mortalitate care ne ameninta. Intre timp, haideti sa elaboram o strategie pentru a eradica tulpinile in continua dezvoltare si cu grad ridicat de infectiozitate.

In numele Umanitatii, va multumesc sincer daca veti lua apelul meu in considerare.


_____________

* Nota: imunitatea innascuta si dobandita este afectata de un numar mare de factori precum: stresul, insomnia, calitatea alimentelor, sedentarism, anumite medicamente/ injectii/ vaccinuri.


bacterie prezenta in interiorul unei masti folosite timp de 20 minute

Imagine


Aditional la imaginea oferita este explicat faptul ca daca un virus ar fi amplificat
si adus la marimea unei mingi de baseball, atunci gaurile din masca devin
de marimea statului Texas (care este de trei ori mai mare decat Romania).
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Monika Szavai

Mesajde mszavai » Mie, Oct 06 2021 9:20 pm

.

COVID - VIRUSUL TRANSHUMANTEI

Imagine


Ne aflam in plin proces de Recoltare (relocalizare a Umanitatii).

Constiinta multor oameni a fost deja asimilata in realitatea ‘terestra’ holografica virtuala creata de Inteligenta Tehnica. Desi, aparent, acesti oameni se afla inca aici pe Pamant, in realitate ei au fost transportati si isi duc existenta in aceasta realitate holografica.

La nivel energetic, liniile temporale s-au separat si prin urmare ‘drumurile’ Umanitatii s-au despartit.

Covid exista doar in aceasta realitate holografica si ii infecteaza doar pe cei care au ales Calea Tehnocratiei. Pentru acesti oameni, covid este real, pentru simplul fapt ca ei exista in acelasi Spatiu in care exista covid.

Acesti oameni au fost infectati doar la nivel mental - insa, ca urmare, au devenit ‘posesiunea’ Inteligentei Tehnice. Asfel incat, ‘posedati’ de Inteligenta Tehnica, ei au ales sub un pretext sau altul, sa introduca corpul 'Masinii' - grafenul - in corpul lor fizic.

Cei care s-au 'imbolnavit' sau au 'murit' de covid sunt cei care si-au introdus grafen si alti carcinogeni in corp prin testare sau injectare, iar 'boala' de care au suferit sau murit nu reprezinta altceva decat simptomele produse in Corpul Uman de aceste substante deosebit de toxice.

In Realitate, cei care spun ca s-au imbolnavit de covid, spun de fapt:

  EU M-AM DEZIS DE NATURA UMANA. NU MAI SUNT OM. SUNT AUGMENTAT.PLANUL MENTAL

Ca sa aiba efect controlul mental a fost necesar ca MAESTRII ILUZIEI sa suprime respiratia, Elementul AER, caci virusul acesta a fost 'creat' in Planul Mental, Expresie a Elementului AER.

Asadar, virusul nu poate infecta corpul fizic, ci doar mintea unei persoane, caci a fost 'creat' in Planul Mental, respectiv Elementul AER si nu in Planul Fizic, respectiv Elementul PAMANT.

Atunci cand mintea unei persoane este infectata de aceasta energie, perceptia acestei persoane devine alterata si, ca urmare, atunci cand se imbolnaveste aceasta isi imagineaza ca a fost infectata de virus.
EMOTIA UMANA

OMUL este Fractal Universal, asadar Emotia Umana este o Energie Fractal. Este inerenta Naturii Umane si este ceea ce ne face extraordinar de puternici. Emotia Umana este o Energie deosebit de complexa si de penetranta si este o Forta Inegalabila la nivel Universal.

'Fortele de control' se tem cel mai mult de Emotia Umana!


George Kavassilas


Prin intermediul Emotiei, Omul acceseaza la nivel Universal frecventa cea mai ampla si cea mai complexa de trairi si sentimente, Emotia fiind o componenta esentiala a modului in care Cream. Prin acest torment la care suntem supusi se urmareste suprimarea Procesului Nostru Creativ.

Cei care s-au dezis de Natura Umana au facut-o pentru ca nu isi mai pot controla trairile, emotiile si gandurile si pentru ca nu mai fac fata la vibratia acestei Realitati. Pentru acestia, Realitatea Terestra a devenit toxica. Pe masura ce 'masina' va continua sa ii transforme din interior, acesti Oameni vor cadea in ne-Simtire, vor deveni din ce in ce mai glaciali, calculati, robotici si isi vor pierde capacitatea de a plange.
CE ESTE UN VIRUS?

In primul rand, “Ce este un virus?” Un virus nu este un organism viu sau metabolizant (nu se hraneste si nu excreta), virusii sunt capsule proteice legate prin membrana, ce contin programe genetice.

Dupa cum este descris in “Biologia credintei”, o celula este echivalentul unui cip programabil de calculator, nucleul celulei reprezentand un hard disk care contine programe genetice. Un virus este echivalentul unei unitati flash de calculator (stick de memorie) pe care au fost descarcate programe genetice. Cand receptorii de pe membrana virala sunt in rezonanta cu receptorii unei anumite celule, virusul patrunde in celula si isi descarca memoria - programele ce preiau controlul celulei infectate.


Bruce Lipton
ImagineSA RECAPITULAM

O persoana aparent rationala alege sa isi introduca: grafen, pesticide si alte substante carcinogene deosebit de toxice

 • in creier - prin cavitatea nazala - expunandu-si astfel corpul la posibile fracturi de placa cribriforma ce au repercursiuni deosebit de grave asupra sanatatii: disfunctii ale nervului olfactiv, hematom de sept, meningita, rinoree (pierdere de lichid cerebrospinal).

  De asemenea expunand creierul la patogeni ce consuma creierul - (amiba Naegleria fowleri).


Amigdalele sunt două glande situate la nivelul gâtului, în spatele cavității bucale. Amigdalele palatine sunt mase de țesut limfatic (un țesut conjunctiv specializat care are în componența sa un număr mare de limfocite) situate de o parte și de alta a gâtului, deasupra și în spatele limbii, în perimetrul faringelui, de o parte și de alta a omușorului, făcând parte din sistemul imunitar al organismului. Ele reprezintă primul organ care interzice pătrunderea microbilor în organism, fiind un organ de luptă împotriva infecțiilor. La nivelul lor se formează anticorpi și, în acest fel, organismul se poate apăra împotriva infecțiilor.

Wikipedia
Mostra de material genetic astfel obtinuta - fiind totodata extrem de contaminata cu substante inorganice carcinogene, inclusiv particule solide - este:

 • testata intr-o aparatura ce nu are capacitatea de a diagnostica o boala - asa dupa cum a declarat inventatorul ei

 • folosindu-se un cod computerizat - caci, asa cum au declarat doctorii si oamenii de stiinta, nu a fost furnizata o mostra de material genetic obtinuta de la o persoana decedata in urma infectiei covid

 • fiind supusa la un numar aberant de amplificari - dupa 7-11 amplificari testul devenind irelevant

 • rezultand in teste 'pozitive' - inclusiv la: papaya, animale, pasari si aripi de pui congelateINGREDIENTE DESCOPERITE IN SWAB-URILE TESTELOR PCR


Darpa Hydrogel, oxid de etilen (pesticid), fibra de sticla, silicon, carbon, argint, litium, otel, zirconiu, silicat de zirconiu, titaniu, aluminiu, sulf, sodiu, etc.


INGREDIENTE DESCOPERITE IN VACCINURILE COVID

Imagine


Foarte putini sunt cei care au 'intrat' in mod constient in relatie cu Inteligenta Tehnica prin intermediul acestor experimente, fiind constienti de ceea ce fac si de energia cu care interactioneaza.

La fel de putini sunt si cei care, participand in mod naiv la aceste experimente, isi fac auzit glasul si avertizeaza Omenirea in legatura cu efectele 'secundare' devastatoare.

Pe de alta parte, numerosi sunt cei care se 'felicita' ca nu s-au injectat, in schimb s-au microcipat de nenumarate ori prin testare.

  Neural Lace a fost anuntat public inca din 2015.
  Neural Lace este o tesatura extrem de fina de grafen ce are capacitatea de a se atasa la creier si de a crea o interfata intima intre masina si circuitele biologice.


'Parazitii' (fortele de 'control) isi linseaza acum 'gazdele' care le-au permis sa se manifeste in aceasta Realitate.

Eril Kaya

Asa dupa cum am mai spus, odata cu virusul 'coroanei' a fost lansat cel de-al Treilea Razboi Mondial si, ca in orice razboi, Omul este intors impotriva sa, impotriva semenilor si impotriva intregii Realitati. Toti cei care au participat si participa activ la aceasta actiune de depopulare: politicieni, guvernatori, presedinti, mass-media, cadre militare, politie, cadre medicale, etc. au devenit si sunt complici in acest GENOCID.

Cadrele medicale care opereaza tehnologia PCR sunt cei care, in mod constient, au semnat aceste SENTINTE LA MOARTE.
CE PUTEM FACE

Absolut tot ce exista in Univers reprezinta forma de manifestare a unor Fiinte.

In 'spatele' tehnologiei PCR, la fel si a virusului covid, se afla Fiinte care sustin aceste forme. Sunt Energii aflate in stare de agonie si torment, manipulate prin magie neagra si fortate, impotriva vointei lor, sa sustina aceste forme.

E TIMPUL SA LE ELIBERAM!
INTRATI IN ACESTE STRUCTURI ENERGETICE ABOMINABILE SI DECONSTRUITI-LE!

AMINTITI-VA!
MAESTRII ILUZIEI NU SUNT CREATORI (NU AU ACCESS LA ETER), EI POT DOAR SA DE-NATUREZE CEEA CE EXISTA.

Energia tehnologiei PCR, la fel si Energia virusului covid au fost denaturate, transformate in energii monstri si folosite ca arme impotriva Umanitatii.

Daca facem liniste... si ascultam... le putem auzi plansetul...

CONCLUZII

Asa dupa cum a explicat Eril Kaya, virusul coroanei a fost lansat in incercarea esuata de a preveni procesul de Incoronare al Mamei Pamant si al Umanitatii - Nasterea unei Noi Expresii Universale.

In Ciclul Vietii - Nasterea, Copilul si Rasaritul sunt expresii ale Elementului AER.

Deschideti-va Inimile - portalul Sufletului - si aduceti aceste energii distorsionate impreuna cu intreaga Realitate Terestra si returnati-le in Oceanul Iubirii Nemarginite - Elementul ETER - ca intreg Universul sa se RENASCA prin ceea ce CREAM noi aici pe Pamant!
COVID DECODED (engleza)

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Vin, Oct 08 2021 5:59 am

.

Comitetul de Investigatii Corona - Berlin

Comitetul de Investigatii Corona din Berlin este alcatuit din 4 avocati:
Antonia Fischer - avocat, Viviane Fischer - avocat si economist, Dr. Reiner Fuellmich - avocat si doctor, Dr. Justus P. Hoffmann - avocat si doctor

Incepand din 10 iulie 2020, Comitetul a ascultat depozitiile unui numar mare de oameni de stiinta si experti internationali in cautarea de raspunsuri la intrebarile legate de corona, pe care din ce in ce mai multi oameni -de pretutindeni din lume- continua sa si le puna.

Cei responsabili pentru Scandalul 'Corona' trebuie
SANCTIONATI PENAL PENTRU CRIME IMPOTRIVA UMANITATIIImagine
Dr. Reiner Fuellmich - Februarie, 2021


REZUMAT (engleza)
TRADUCERE REZUMAT (romana)


Imagine
Dr. Reiner Fuellmich - Februarie, 2021


TRANSCRIERE (engleza)

PATOLOGIE - CONFERINTA DE PRESA

Cauza deceselor dupa vaccinarea COVID-19
si ingrediente nedeclarate ale vaccinurilor COVID-19ImagineConferinta de Presa a avut loc pe data de 22 Septembrie 2021 la Institutul de Patologie din Reutlingen, Germania. La aceasta conferinta au fost prezenti si avocatii Viviane Fischer si Dr. Reiner Fuellmich.

In prima parte a conferintei sunt prezentate imagini ale diferitelor tesuturi analizate la microscop de la 40 de persoane decedate la doua saptamani dupa vaccinare. In partea a doua sunt prezentate imagini si video ale celor 3 vaccinuri - Pfizer, Moderna si AstraZeneca - analizate la microscop.

Dr. Maria Hubmer-Mogg din Austria a prezentat, deasemenea, imagini si videoclipuri ale celor 3 vaccinuri analizate la microscop. Ea colaboreaza cu un numar mare de experti (analisti, doctori, biologi moleculari, etc) in total 35 de grupuri din multe tari ale lumii.


*Nota: In latina Astra Zeneca = a ucide o Stea
Stew Peters interviu cu Dr. Jane Ruby pe baza Conferintei de Presa


Imagine

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Alex Jones

Mesajde mszavai » Mar, Oct 19 2021 2:25 pm

.
Imagine

CARANTINA - Episodul 1

Sursa: Alex Jones https://www.infowars.com/Imagine

Extras din documentarul COVIDLAND"Vreau sa exprim cu deosebita claritate urmatorul mesaj:

Lucrul pe care il poate face absolut oricine este acela de a refuza sa fie testat. Deoarece testarea este principala metoda folosita la crearea acestor cazuri artificiale de boala ce caracterizeaza omul sanatos. Iar numarul de cazuri descoperite la oamenii sanatosi, prin intermediul acestui test insignifiant, este principalul motiv de care se foloseste guvernul pentru a ne inchide si a ne lua libertatile.

SI DACA CONTINUI, INDIFERENT DE MOTIV, SA PARTICIPI LA ACEASTA ACTIUNE DE TESTARE, CONTRIBUI LA PROPAGAREA ACESTEI TIRANII."Dr. Andrew Kaufman - Psihiatru

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Dum, Noi 14 2021 8:28 am

.

EVENIMENT REGIZAT DE 'INVAZIE EXTRATERESTRA'

Imagine"Lumea va asista la o invazie extraterestra masiva. Mii de nave de razboi extraterestre proiectate holografic vor acoperi cerul, inducand panica in oamenii din intreaga lume.

Navele militare REALE infiltrate printre holograme vor provoca de fapt distrugerile din zonele respective." (Ziua Independentei - film)


.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 341
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Metafizică

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori