Demontarea sistemului de control planetar

Existență și cunoaștere

Demontarea sistemului de control planetar

Mesajde mszavai » Mie, Sep 14 2016 9:22 pm

George Kavassilas vorbeste in interviul sau cu Alfred Lambremont Webre, oferit pe data de 30 aprilie 2016, despre sistemul suprem de control planetar (partea a doua, minutul 42).

Acesta este format din 6 entitati (3 Atlanti si 3 Anunaki) care se autointituleaza Consiliul Celor 7. Cand o a saptea persoana/entitate este adusa in fata acestui consiliu, aceasta va ocupa locul din centru, devenind cea de-a saptea pesoana din consiliu.

Cele 6 entitati, in varsta de peste 14.500 ani, s-au ridicat la putere in timpul Atlantidei si sunt direct responsabile pentru caderea acesteia, fiind subordonate si primind indirect ordinele de la entitatea care se autointituleaza Dumnezeu - Creatorul a Tot si Toate (in ambele sale manifestari masculina/ feminina). Nenumaratele personalitati religioase, inclusiv cele din New Age (Sananda = Iisus = Zeus, Fecioara Maria, Satana, Budda, Krishna, Allah, Yahweh, Iehova, etc.), in fata carora Omul trebuie sa se inchine si sa se prosterneze nu sunt altceva decat expresii ale aceleasi entitati.

Sistemul de Retea supraimpus peste realitatea noastra naturala planetara are la baza modelul geometric cunoscut sub numele de Steaua lui David. Este sistemul artificial creat de cele 6 entitati atlanteene, sistem prin care acestea reusesc sa distorsioneze, sa manipuleze si sa controleze energia realitatii noastre. In acest model, triunghiul cu varful in jos reprezinta Femininul, iar triunghiul cu varful in sus reprezinta Masculinul.


ImagineFiecarei entitati ii corespunde cate unul dintre cele 6 colturi ale Stelei, acestea reprezentand cele 6 sisteme majore de control ale planetei: Militar /Legal, Economic, Agricultura, Medicina, Educatie/ Stiinta/ Religie, Mass-Media.


Pe baza acestor informatii prezentate de George si datorita evenimentelor si energiilor dramatice cu care m-am confruntat anul acesta am inceput sa fac urmatorele:

Atunci cand am fost confruntata cu o anumita situatie, cu alte cuvinte atunci cand o anumita energie s-a prezentat dinaintea mea -in scopul reconcilierii relatiei dintre mine si energia respectiva-, am desenat pe o hartie Steaua lui David si am chemat pe fiecare dintre aceste 6 entitati si in plus pe entitatea care se autointituleaza Dumnezeu. In mod intentionat am scris numerele corespunzatoare entitatilor fara a respecta o anumita ordine, iar pe Dumnezeu l-am pus in centru, ca in exemplu de mai jos.


ImagineDupa care am rupt hartia in bucati si am folosit cele 4 elemente (foc, aer, apa, pamant) ale Planetei Mama pentru a spulbera aceasta structura: am dat foc bucatilor de hartie, am suflat peste hartia arsa, am stins cu urina resturile arse si le-am ingropat in pamant.

Continui sa fac aceasta lucrare si in mod vizual. Imi imaginez Steaua cu cele 6 colturi, invoc cele 7 entitati si cu energia mea (energie pe care o eman din punctul meu central - punctul de intersectie al celor doua axe - verticala si orizontala - SABIA pe care a fost rastignit Chrisos) dezintegrez aceasta structura.

Alteori aduc in mine aceasta structura (inclusiv pe cele 7 entitati) pentru a se renaste prin mine, caci prin mine, prin noi, se renaste aceasta Realitate.

.
Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 338
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am

Mesajde mszavai » Lun, Dec 04 2023 11:55 pm

Avatar utilizator
mszavai
Site Admin
 
Mesaje: 338
Membru din: Mar, Iul 12 2005 1:38 am


Înapoi la Metafizică

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori