de mszavai » Vin, Apr 09 2021 2:52 am
.LUNA
RETEAUA GLOBALA DE CONTROL MENTALLuna a fost de asemenea folosita si ca instrument de implementare a Retelei de Control Mental, controlul mental fiind forma cea mai sofisticata de control folosita in Cosmos.
In interiorul Lunii se afla cel mai complex bio-computer unde sunt stocate abosolut toate informatiile colectate la nivel global de catre Zeul Inteligentei Tehnice - prin intermediul tehnologiilor extrem de sofisticate folosite la 'controlarea' Omului.
O versiune miniatura a acestui super-computer a fost pusa la dispozitia reprezentantilor lor teresti. Bio-computerul se afla la baza militara Pine Gap din Australia, cea mai mare baza militara de pe Pamant.
Modul in care fortele de opozitie au reusit sa ne ‘controleze’ a fost acela de a ne ‘intoarce’ unul impotriva celuilalt. Nefiind Creatori, intr-un mod foarte ingenios ei au folosit puterea noastra de Creatie, au distorsionat si amplificat campurile noastre energetice dezechilibrate si le-au ‘intors’ impotriva noastra.
CU ALTE CUVINTE AU FOLOSIT DURERILE SI NEVOILE NOASTRE, PE CARE LE-AU INTORS IMPOTRIVA NOASTRA!
Ca tehnologie a fost folosita o forma distorsionata (in engleza - ‘black goo’) de Materie Intunecata – ce se bazeaza pe polaritate negativa si magnetism si care reuseste chiar sa manipuleze Vointa.
ACESTA A FOST UN PROGRAM EXTREM DE DEVASTATOR SI PROFUND ANCORAT IN COLECTIVUL CONSTIENTEI UMANE!
RETEAUA PLANETARA
PORTAL AL RETELEI COSMICEReteaua Planetara de Control Mental A FOST un PORTAL spre Reteaua Cosmica de Control Mental.
Parcurgand Procesele pe care le-am descris si integrand Energiile acestea, Structura Energetica pe care au fost construite RETELE a devenit pentru mine deosebit de TRANSPARENTA.
Instiintarea Legala, oferita de Steve, a furnizat instrumentul necesar de implementare a Autoritatii Mele de Co-Creator al Sistemului de Fractalizare.
Astfel incat, prin intemediul acestui Proces am luat aceste Structuri si le-am mutat simplu in Trecut, caci...
VIITORUL E AICI!IUBITA FAMILIE DE SUFLET, BINE ATI VENIT IN VIITOR!